Ja då var påsken över och lite till

I torsdags sov massa människor här, närmare bestämt fem stycken. Denna grupp av människor bestod av Jakob, Josefin, Erik och Pontus. Vi gör nästan aldrig något speciellt, men det är ändå det roligaste jag vet.
Vi äter middag, kollar på film och sover. Fast för det mesta ligger jag och Jakob vakna i flera timmar efter att de andra har somnat. Det är så skönt att bara ligga på prata med honom :) Dessutom hade vi, innan i torsdags, inte träffats sedan Halloween vilket jag tycker är ganska konstigt.
När alla människorna hade begett sig hem var det dags för nästa gäster - Eva (min moster), Pierre (hennes fästman) och Cornelia (deras barn). Efter människor runt en hela tiden i fyra dagar inser man sedan hur trött man blir. Det har oftast inte något alls med vilka personer det är att göra, men man måste hela tiden anpassa sig efter andra. Däremot är det hur kul som helst när man väl är uppe i det!

Jag saknar att ha hund, så fruktansvärt mycket. Jag vet inte varför, men jag bara älskar hundar hur mycket som helst. Snart ska min kompis Petter hämta sin hund. Gissa hur avundsjuk jag är!
Jag blir bara så trött på att vi aldrig kan skaffa hund! Vi kommer ju fan inte kunna skaffa hund någonsin. Och om sådär 5-7 år flyttar jag förmodligen hemifrån och då kommer jag verkligen inte kunna ha hund. I alla fall inte om jag ska plugga, vilket troligtvis är vad jag kommer göra. Det finns tydligen ingen som helst lösning på problemet. Fan!

Nu måste jag rusa.
God kväll!


RSS 2.0