Tears don't fall

Om en halvtimme går min buss. Är det inte sjukt att det ska ta en timme att ta sig till skolan?
Och fyfan vad det regnar ute! Min plan var liksom att ha snygga kläder i skolan varje dag. Inte bara sådär halvdant utan att jag faktiskt har lagt ner lite extra tid på att välja rätt kläder. Så kommer det inte se ut när jag kommer till skolan idag.

För övrigt sitter jag här och lyssnar på Bullet for my Valentine som ni kanske har listat ut. Underbart.
Jag känner mig lite för stressad för att sitta och bara skriva på så det är nog bäst att jag gör mig i ordning nu.
God morgon.

Jasså du...



Mm, underbart.
Kanske får jag se dessa underbara killar på Peace and Love nästa år! Vem vet?

Samhällsvetenskap

Som ni kanske förstår sitter jag här med en uppgift i samhällskunskap som faktiskt snart är klar. Problemet är bara att hitta den fakta man behöver. Internet är inte alltid perfekt...
Just nu är inget perfekt. Jag hittar inget mer att skriva till min uppgift, jag får inte tag på min lärare. Det står att vi ska ha matte imorgon (första lektionen), men idag gjorde vi diagnos för att sedan placeras in i grupper. Båda min handledare och hon som hade diagnosen sa att nästa mattelektion var på torsdag, men schemat säger imorgon. Det står dessutom inte vilket rum vi ska vara i, vilket det brukar göra, utan det står Vt som troligtvis betyder Vårterminen. Lärarna har inte sagt något om det här och om det skulle vara en mattelektion imorgon vet vi ju fan inte vart vi ska ta vägen!
Sånt här gör mig alltid så nervös.

Igår upptäckte jag ett väldigt bra band. Deras musik är förvisso mycket lik Boys like girls, men de är lika bra för det! Ett tips till alla, lyssna på dem.

Här sitter jag ensam, med lagom volym på musiken, i alla fall enligt resten av familjen. Läxorna är gjorda, nästan i alla fall så jag har fullt upp med att oroa mig över om min lärare kommer svara på smset eller inte.
Jasså, nu ringde min lärare precis och berättade att vi börjar halv tolv imorgon. Det var alltså som jag trodde, den mattelektionen som står på schemat är inte förrän nästa termin! Underbart.

Nu funderar jag faktiskt på att gå på ledarcafét en stund. Fast det känns lite onödigt att äta middag innan.

Aja, hur som helst är det dags att äta nu. Imorgon blir det nog ingenting, SKUM och läxor kommer först så vi får se vad som händer.
God kväll!

I hope some day you'll have it all

Jag tänkte egentligen skriva ganska länge, men jag fick en kick så nu måste jag ut och springa. Vi får dock se vad som händer när jag kommer hem!
God kväll.

Fotografering såklart



God natt världen.

Misery Business



Hyffsad Live-version alltså.

Våren är en underbar förtrollning

Jag älskar verkligen våren. När jag lyssnar på James Morrison tänker jag verkligen på våren. Jag kommer ihåg den där bussresan hem från Alperna. Soluppgången när vi åkte genom Skåne halv sex på morgonen och James Morrison i öronen. Det var fantastiskt.

Jag känner mig helt nere idag. Inget går som jag vill. Jag kanske sitter och tycker synd om mig och det får jag väl göra då.
Det beror nog på att skolan äntligen (nejnejnej) har börjat. Och klassen gör mig deperimerad. Jag vill inte gå till skolan imorgon. Jag vill verkligen inte det.

Nu ska vi kolla på TV och vara tjockisar.
God natt.

Fantastiskt



Fotografering är alltid kul. På hösten också.

Se hur bra det har blivit! Jag är ganska imponerad själv faktiskt. Med hjälp av en granne lyckades jag förbättra utséendet lite i alla fall. Jag får testa lite till tror jag hehe.
Nu är det dags att äta i alla fall. Och kanske till och med starta om datorn. De där jävla blanksidorna som alltid kommer upp börjar bli fasligt irriterande faktiskt.
God kväll på er!

What was I just about to discover?

Ännu en dag.

Jag vaknade på tok för tidigt idag med. I alla fall i jämförelse med när jag gick och la mig. Vi kollade i alla fall på En prinsessas dagbok två och precis i slutet hade inspelningen såklart krånglat så vi fick inte se slutet, men som tur är har jag redan sett slutet av den cirka tio gånger tidigare. Jag lyckas alltid sätta igång TV:n när halva filmen gått.

Jag måste lära mig hur man spelar in ljud i datorn och sedan bränner över på en CD. Det borde absolut inte vara svårt och jag tror knappast att det är det heller, men själv skulle jag aldrig klara det tror jag.
Jag håller faktiskt redan på att försöka, men jag antar att mikrofonerna till singstar inte gör någon direkt succé.
Suck vad ska jag ta mig till nu?
Jag tror att jag underskattar andras kärlek till sina vänner. Om jag ser att någon har skrivit att de älskar en person på facebook till exempel. Jag tänker typ: "Ja, det är väl lätt att skriva över internet", men jag gör precis likadant och jag känner ju själv att jag verkligen menar vad jag säger/skriver. Ibland kommer jag på mig själv och bestämmer mig för att tänka lite mer innan jag dömer, men några dagar senare gör jag samma misstag igen. Jag lär mig aldrig och jag vet inte vad jag ska göra åt det.
Jag kan faktiskt göra samma sak när det gäller sångare/band. Jag ser kommentarer till videor på youtube där det kanske står: "Jag älskar dig (vad nu kändisen heter) och blablabla...". Jag tänker likadant där ibland. Den där känslan, man ser ett fantastiskt band på scen och verkligen njuter till 100 %. Jag vet precis hur det känns.

Jaha, där kom mina gudföräldrar och hälsade på i några minuter. Deras lilla son Edward döptes i början av sommaren. Han är nu lite mer än sju månader. Han är så himla, extremt söt!

Jag tyckte att det var dags för ett fotografi igen. Det var ganska länge sedan tror jag.
Detta fotot tog jag i början av sommaren tror jag. Jag sprang som vanligt runt i trädgården och letade efter dugliga motiv. Bok är mitt favoritträd. Bladen är så fint gröna. Nästan lysande. Vackert.



Just nu sitter jag och lyssnar på Sugarplum Fairy, vilket var ganska länge sedan. Eller ja, i alla fall någon månad. Med tanke på att mina iPod-hörlurar börjar surra och ha sig känns det inte så kul att sitta och irritera sig på det när man lyssnar på musik. Men vissa låtar klarar sig utan surr. Skönt!

Nu ska jag äta faktiskt och efter det bär det nog av mot Margretelund. Vi ska nämligen ut och gå. Vi får se hur illa mina skavsår har blivit bara.
God dag!

How long would you wait?

Jag är så fruktansvärt trött. Efter att ha somnat i soffan vid tolvtiden och sovit där i cirka tre timmar gick jag upp och borstade tänderna och sov sedan i ungefär sex timmar. För att vara jag är nio timmar ganska mycket, men jag är ändå hur trött som helst.
Sedan var vi i alla fall i Täby centrum och kollade runt som sagt. Jag fick ett par shorts av mamma och själv köpte jag en mascara. Min gamla var skitjobbig att få bort och så var den kanske en aning för gammal så det funkade inte längre.

Jag funderar faktiskt på att ta en promenad. Skriver kanske senare!
God kväll.
Btw, McFly är väldigt bra :)


The show must go on



Queen, vilken fantastisk början på dagen.

Ja, då var det lördag. Om en stund bär det av mot Täby Centrum. När man vet att man har pengar är det så svårt att inte köpa det man vill ha. Man kanske tänker "Trehundra kronor hit eller dit, det märks inte". Så tänker jag ofta. Alldeles för ofta. Bäst jag låter bli det idag haha.
Dags att göra sig i ordning nu, god dag!

And he can't understand



Är detta vad man kallar blogganfall? Det blir i alla fall mitt tolfte inlägg idag. Det är kanske lika bra att jag skriver ikapp alla de dagar jag inte har skrivit nu i augusti. Sommarlovet går före allt.
Efter en tjockismiddag med nyttig mat sitter jag här igen. Magen gör ont, den är full med mat. Jobbigt läge alltså.

Jag fick precis en jättebra idé till en låt. Skriver kanske mer senare!
Pusspuss!

Don't stop me from att äta middag

Don't stop me now! Ååh, den bästa coverlåten någonsin. Jag har aldrig hört en sådan bra cover. Ever!
Det är helg, vi ska äta mat och jag är glad igen. God kväll!
Don't stop me now som sagt.


Yesyesyes!

Haha, jag är helt överlycklig just nu. Grejen är inte stor, men småsaker kan funka ibland. Det handlar ju om musik och det kan som sagt bota allt.
Det var länge sedan jag satt och bara flummade runt helt själv på youtube. Jag gjorde det mycket förut. Det bästa som finns är att sitta och kolla på massa flumvideor från band man bara älskar. Det gör mig lycklig.
Det är verkligen skönt med helg! Det har jag längtat efter i två dagar nu haha.
MmmmMcfly! Mums.


Happiness

Jag kunde knappt bli gladare nu! Alla McFlyvideorna finns på youtube igen! Det är ett mirakel och jag vette fan hur det kunde ske. Aja, det viktigaste är att. Glädje!

McFly!!

 



Hallelujah!

The heart never lies

Some people laugh, some people cry
Some people live, some people die
Some people run, right into the fire
Some people hide, their every desire
But we are the lovers, if you don't believe me
Then just look into my eyes, 'cus the heart never lies

Cold and out of breath

Även om denna skolvecka bestod av två dagar är jag helt slut. Suck.
På tågstationen träffade jag Julia från min konfirmationsgrupp. Vi sällskapade tills hon hoppade av några få busshållplatser för min. Jag vet inte hur hon gör det, men hon får mig alltid att skratta. Hon har en sådan där galet skön personlighet man bara älskar från första början.
Vi pratade i alla fall om Disneyfilmer en ganska lång stund och bestämde oss för att ragga upp massa skojjiga människor och kolla på massa gamla disneyklassiker. Vilket jag iförsig gjorde redan när jag kom hem, men när min lilla skit till bror såg det började han tjaffsa om att jag var en tönt och då blev jag bara trött på allt så nu är jag totalt nedstämd. Jag skiter fullkomligt i vad han tycker om mig, men jag blev bara så fruktansvärt trött på att höra massa irriterande röster. Det enda som hjälper då är musik. Musik är egentligen boten mot allt farligt och elakt. Åtminstone för mig.
Ett tag tröttnade jag på att sjunga. Kanske berodde det på att hade tröttnat på att höra min egen röst, men sedan insåg jag att jag älskar att sjunga. Och framför allt att lyssna på när jag själv sjunger haha. Jag sjunger väldigt bra. Som sagt, det är det enda jag är riktigt bra på.

Signaturlåten till Casino Royale är så jävla bra! Och jag älskar filmen också. Absolut ingen "Bond-film" så kanske är det därför jag gillar den haha. De äldre bondfilmerna är, enligt mig, inte så jättebra.
God kväll


Let the sun shine on me



Jag kollade igenom en av mina listor på spotify och hittade denna låt. Jag hade inte hört den innan! Detta var såklart ett tag sedan, men jag var bara så förvånad över att den låg där haha. Aja, bra är det i alla fall.

Mumsigt



Det var någon som kommenterade och skrev att dessa fantastiska musiker var nästa Nickelback. Haha vilket skämt. Nickelback är inte ens bra.

Amazing







Det finns ingen röst som James Morrisons. Fantastiskt.

Sum 41



Jag älskar Sum 41.

Oj oj oj

Det finns inget jag kan säga till mitt försvar, eller. Sommarlov. Datorn är inget jag brukar prioritera på sommaren, men min sommar har varit toppen.
Igår var det första dagen på gymnasiet och nu är jag skräckslagen. Först skulle vi sitta i aulan och vänta på att ropas upp så man visste vart man skulle gå någonstans. Vi blev ungefär fyrahundra nya elever vilket är ungefär fyra gånger så många som i min förra skola. Och detta var ändå bara en tredjedel av skolans alla elever! Helt sjukt. Man känner sig så fruktansvärt liten och ensam. Speciellt när man hamnar i en klass som min. Några av tjejerna var faktiskt snälla och trevliga, men en av de tjejerna som var taskiga mot mig i sexan skulle såklart hamna i min klass och nu har nästan alla andra av tjejerna i min klass börjat vara med henne så det känns lite ensamt sådär. Men det blir ändå ett gyllene tillfälle att satsa som fan på pluggeriet och kanske få ännu bättre betyg än jag redan har. Det kan gå!
Som tur går Louise i samma skola och vi åker samma tåg nästan alla dagar så jag känner mig hyffsat trygg.
Musik är mitt liv. Det är det enda jag verkligen är bra på.

Här ger jag er en av de bästa covers jag någonsin har hört. Mmm, wonderful!



Måste fixa lite saker.

A voice inside my head

Mmm, Blink 182 är så bra! Jag är som nyförälskad i musik just nu. Jag vet knappt vad som flugit i mig.
God kväll.


Just a name without a face

Ja, det var ett tag sedan nu. Sommarlov... Inget fel med det, absolut inte! Det är helt underbart, men tyvärr upphör det underbara om nästan två veckor. Hur kan tiden gå så fort?
Vad fan har hänt med youtube?! Man hittar inga musikvideor alls längre, jag fattar ingenting. Suck...
Ska nog gå iväg och fixa lite saker, hejdå.

I can't, I just can't



Sum 41. Det bandet jag har lyssnat på längst i mitt liv. De är så jävla bra helt enkelt.

Just kill me, please

I'm stuck in a world full of hate and disappointment.

RSS 2.0