29 december 2008

Den 29 december 2008 klockan 17.13 var det 6.862.779.625 människor på jorden. Hela tiden dör det människor, men hela tiden föds nya människor. 6.862.779.625 souls. Hell yeah that's a lot.
Nu har jag inte skrivit på typ en vecka. Jag har varit upptagen med julen och familjen. Och så har jag kollat på nästan tre säsonger av One Tree Hill. Alltså, man blir beroende jag lovar! Det är så himla bra! Världens bästa serie <3
Inte så annat hemma att göra. Har suttit och ritat lite också. Eller, mest skrivit massa konstiga ord som symboler för mina tankar vid dessa tillfällen.
Just nu sitter jag och lyssnar på Imagine av John Lennon och jag kommer troligtvis snart gå upp och kolla på One Tree Hill igen haha. Jag har kollat på halva säsong tre. Det var den senaste jag fick i julklapp, så jag måste väl köpa fyran snart också. Det som är så bra är att man kan kolla på dom om och om igen. Även om man har sett allt kommer man inte ihåg allt och det är jag väldigt glad över.
Mer om julklappar. Jag fick tjugo stycken! Tjugo julklappar! Mycket av det var filmer och godis och mitt godisförbud, btw, upphör när klockan har slagit tolv onsdag natt. Då är jag fri, ut ur godisförbudsfängelset!
Alltså, jag har börjat tänka på engelska. Ibland är jag på väg att börja prata på engelska hemma! Det kan bero på mitt one tree hill-beroende och att jag har haft engelsk text. Kanske har det med det att göra en liten bit ;)
Ska lyssna på LP's med pappa nu. Bye!

Fyra dagar kvar :)

Tänk alltså, fyra dagar kvar. Imorgon ska vi baka pepparkakor och koka knäck och kanske till och med klä granen :) Haha, jag ska äta upp ALL pepparkaksdeg!
Igår hade vi skolavslutning. Det var så skönt att åka hem och klockan bara var drygt halv tolv. När jag kom hem satte jag mig framför TV:n och slöade i typ två timmar. Jag satt där och halvsov och kollade på One Tree Hill :) Världens bästa TV-serie <3
På kvällen sov jag, Linnéa, Josefin och Sofie hos Bea. Vi hade verkligen jätteroligt! Först gick vi bara runt där i huset och glodde på varandra en stund haha. Beas föräldrar offrade sig och flyttade ner till lill-stugan så att vi hade hela huset för oss själva. När alla hade kommit kollade vi på Kvarteret skatan en stund och så åt vi massa onyttigheter haha. Vid sju-tiden åt vi middag. Det blev någon curry-kyckling med ris och cokos. Det var jättegott! Sammanlagt den kvällen drack vi tre 1,5 liters julmust, en två-liters cola och 1,5 -liters magnus-cider. Fatta vad kissnödig man va den kvällen hehe ;)
Efter maten dansade vi till fjortisdunk (otroligt nog klarade jag av det utan att spy på stereon!) i ungefär två timmar! Sedan var vi trötta och så kollade vi på "Silent hill". Det var nog den näst sämsta skräck-film jag någonsin har sett (den sämsta var "Pans labyrint")! Den var inte ett dugg läskig och så fattade man ingenting. Dessutom var slutet asknäppt!
Efter skräckfilmen var Sofie, Josefin och Bea lite rädda (trots att den inte var läskig) så jag och Linnéa jagade dom och skrek som galningar. Jag kan lova att dom också skrek haha! Det var jättekul! Sedan dansade vi ännu mer! Haha! Det hela slutade med att alla låg i en hög på golvet och pratade känslor haha xD Alla var trötta och mys-kåta, så det slutade alltså som väntat!
Nu sitter jag här och lyssnar (som vanligt) på Michael Jackson. Jag har blivit helt kär i honom på sistone. Men det är mest det han var förut som jag gillar. Nu ser han faktiskt ut som ett monster. Fan vad synd att han skulle förstöra sig sådär. Han var ju snygg förut!
Nu måste jag sova, ska ladda upp för att orka käka upp all pepparkaksdeg imorgon! Gonatt <3

En vecka kvar till julafton <3

Kollade nyss på One tree hill. Det här var det bästa avsnittet jag sett tror jag. Haley blev påkörd och Nathan slog ihjäl han som körde på henne. Sen kom Lucas och såg att Haley låg avsvimmad på asfalten och sprang dit. Han blev så chockad att han svimmade han också. Och sedan tog avsnittet slut! :O Bara sådär.
Tänk att Lucas blev så rädd att hon skulle dö att han svimmade av rädsla. Det är så vackert :) Att en kille kan bry sig på mycket om en tjej trots att de bara är kompisar. Jag har verkligen en massa fördomar om killar. Det är inte med flit, det bara känns som att killar inte kan vara så känsliga. Kag har alltid haft känslan att killen är överhuvudet och att det är tjejen som ska vara känslig. Gud vad elak jag är... Men det är jag nog för att jag vill att det ska hända mig.
Idag satt jag och kollade på när några kompisar var med på friskis och svettis grej i skolan. Jag blev alldeles hoppig och ville vara med haha. Sedan kom det dessutom några killar efter som skulle dom ha en trapett-uppvisning. Fatta vad energi jag fick i benen. Jag ville bara hoppa runt och börja flyga haha. Jag älskar att hoppa trampolin :D
Jag skulle vilja ha en sådan där bästa vän. En kille liksom. Tänk att ha en bästa vän-kille som man delade alla sina hemligheter med och som man kunde prata om allt med (haaha, one tree hill-drömmar). Ganska ofta brukar jag tycka att det är roligare att vara med killar. Det är liksom en helt annan sak än att vara med tjejer. Egentligen går det inte att jämföra. Att vara med killar och att vara med tjejer menar jag. Man gör så totalt olika saker. Jag älskar mina kompisar <3
Tänk att det är julafton om en vecka. Sju dagars väntan. Två skoldagar och sedan är det slut. Fatta vad skönt! På lovet ska jag sitta och knarka one tree hill - avsnitt. Ända tills jag spyr! Okej kanske inte så många, och dessutom kan man inte spy av att kolla på one tree hill!
Jag sitter här och lyssnar på Michael Jackson, vilken jävligt duktig artist! Vilken fantastisk röst! Han må vara ful, men sjunga och dansa kan han verkligen! Han är helt otrolig! Jag är helt mållös just nu haha! Varför skulle han operera sig för? Han är ju helt förstörd.
Det är skolavslutning iövermorgon!! Det är 6 timmar skoltid kvar på den här terminen! Jag kommer fan sakna alla människorna ju haha. Den här terminen har vart jätterolig. Flera nya kompisar och massa annat kul :D Tur att det är en termin kvar! Men det är bara en Falun-resa kvar, men vi ska ju sova med killarna den här gången, jag och Jossan ;)
Jag längtar efter att åka pulka. Det var verkligen länge sedan. Förrförra vintern kollade jag och linnea på ronny och ragge och sedan och åkte vi pulka (forrden) bakom mitt hus :D Det var tider det!
Jag känner mig lite stressad hela tiden. Jag tror att det beror på att jag inte vet vad jag vill göra när jag blir vuxen. Det känns nog tryggt att veta vad man ska jobba med och kunna förbereda sig och träna på det. Jag har ingen aning om vad jag ska bli. Jag kanske vill bli musiklärare eller kurator eller låtskrivare eller något. Många helt olika saker och jag har ingen aning. Jag kanske skulle vilja bli frisör eller författare. Jag är ganska bra på att skriva sagor och berättelser. Det kanske skulle kunna vara något för mig? Jag håller på att skriva en bok. Jag kanske ska ta reda på om den blir bra innan jag bestämmer för att bli författare haha xD
När hade snön tänkt komma egentligen? Det är på tiden att den faller snart. Jag vill verkligen inte ha en jul utan snö. Det skulle bara inte funka så det är lika bra att den kommer snart! ÅÅ hur ska man annars kunna åka pulka? Att åka på barmark är ganska svårt, eller, det går inte så fort i alla fall. Jag har testat. Det var ett depserat försök att åka pulka, haha!
Min brorsa står och bögar sig precis bredvid nu så jag måste gå, pussar!

Ännu en nästan-redovisning...

Idag redovisade jag nästan engelska, men det fanns ett liiiiitet hinder: Det går inte att skriva ut! Fuck! Jävla datorsystem som alltid krånglar och har sig. Så stället för att plugga idag, har jag kollat på Arn - Tempelriddaren. Den är så fin :)
När jag kom hem kollade jag på "Chumscrubber". Den är så fucking bäst! Helt sjuk men såååå bra :D Jamie Bell är smoking hot. Det är han verkligen. Världens crush jag har på honom haha! Å vilken kropp han har! Hethethet! Jag älskar hans roll i chumscrubber! En sådan kille skulle man vilja ha alltså.
När jag kollar på sådana filmer som chumscrubber börjar jag alltid tänka massa konstiga tankar. Jag vet inte varför, men filmerna är så djupa att man börjar tänka vidare av någon anledning.
Jag undrar vad som händer när livet tar slut, kanske ligger man där i kistan och kan inte komma ut. Haha jag sitter här och rimmar lite för mig själv! Random... Haha det måste vara på grund av filmen!
ÅÅ det är bara en vecka kvar till jul! Jag längtar ihjäl mig!! Jul är bara så himla mysigt. Jag kommer nog sitta och knarka jul-filmer tills jag decker i ett dike någonstans haha!
Jag borde nog köpa nya raggsockor, kom jag på nu haha. Alla mina har av någon anledning blivit för små. Farmor tycks också ha slutat sticka raggsockor till mig. Men det kanske beror på att jag aldrig använde dom jag fick av henne. Det är först nu jag har börjat använda raggsockor. Det blir så varmt och skönt om fötterna då :)
Tre dagar kvar på terminen! Det är ju helt otroligt lite! Och på fredag ska jag bara vara i skolan i en timme. Tio till elva. Det är dessutom en och en halvtimmes sovmorgon! Det är typ det som ks bjuder på, mer har dom inte att erbjuda. Maten suger balle. Och datorsystemet är inte det bästa heller!!
Jag måste sova mer. Jag brukar lägga mig alldeles för sent nuförtiden. Jag har börjat märka det. Jag är alltid trött i skolan. Och hemma med. När min brorsa pratar med mig svarar jag typ: vad vill du? Jag är alltid trött haha!
Gud vad Jesse Mccartney sjunger bra! Och det gör ju inget att han är hur sexig som helst också haha. Har du sett hans mage? Helt gudomlig! Min absoluta favoritserie är Summerland och han gör gör rollen så bra! Asså Jesse är liksom vacker, inte bara sådär het och snygg, utan äkta på något sätt :) Svårt att förklara.
Ne nu ska jag gå och duscha, gonatt!

Nästan redovisning?


Jag sitter här och glor rätt in i väggen och lyssnar på Chemical Vocation och så förstör jag min frisyr också. Det ser skitkul ut. ALLT hår är på ena sidan, jag menar verkligen allt. Nu hänger allt över ansiktet också! Jag borde nog duscha faktiskt. Bara så alla vet!
Jag kan inte hjälpa det, men jag tycker att emo-killar är så jävla heta! Och snakebite-piercingar! Jag är lite svag för sådant hehe ;) Men piercingar kan bli för mycket också. Man har ju sett dem som har piercingar på ryggen och då har det verkligen gått för långt. Och tatueringar! Jag tycker att tatueringar är så himla fult! Jag skulle aldrig kunna tänka tanken att tatuera mig. Då skulle jag ha typ 100 000, minst, för att göra det. Man ska ju ha den hela sitt liv om man inte tar bort den. Och det är nog minst lika smärtsamt som att få dit den. Usch :S
Idag redovisade jag nästa mitt tal. Men Malin hade fullt upp hela dagen så jag fick ta det imorgon istället. Jag vågar fan inte läsa upp ett tal! Inte inför människor! Jag borde inte ha scenskräck egentligen. Men, det brukar drabba mig precis innan, haha!
Jag tror jag måste gå nu.... skriver mer imorgon!! Pussar.

Idol-finals kväll!

Alla grattis till Kevin! Han var verkligen en värdig vinnare. Jag tycker att det var helt fel att Alice gick till final. Hennes röst räkte bara inte till helt enkelt. Så nu är jag glad att hon inte vann haha!
Idag såg jag Titanic! För första gången! Den var så fucking bra! Jag satt och bölade i typ tjugo minuter efter att filmen hade slutat. Det var bara så vackert. Tänk vilken stark kärlek man har till varandra om man är villig att offra livet för varandra. Ett plus råkar ju bara vara att Leonadro Dicaprio är så fucking het! Vilket smältande léende han har. Perfekt!
Sitter här ensam och löser sudoku haha. Nyckeln till mitt hjärta har jag tappat bort, skriver kanske imorgon. God natt!


Konstig dag

Här sitter jag helt ensam med en tomteluva på huvudet. Ibland känner man att man helst av allt bara skulle vilja ha en kram.  Just nu är ett sådant tillfälle. Allt känns bara konstigt och helt fucked up. Ensam och övergiven. Okej inte övergiven kanske, men ensam åtminstone. Och mina händer är dessutom kalla, som vanligt alltså.
ÅÅ nu är den sista kvar av pluggdagarna. Imorgon är det fucking lucia-tåget och lucia-loppet. Asså vem kom på idén med ett "lucia-lopp" liksom? Weird. Jag tycker inte att lucia är speciellt kul, dessutom kan jag inte ens jogga. Det är liksom inte min grej. Norea får pusha mig så jag inte dör på vägen. Det kommer behövas, tro mig. På måndag sätts betygen och nästa fredag är det avslutning. Den här terminen har gått så himla fort. Och jag har ändå hunnit mina mål. Helt otroligt. Jag kommer höja mig i minst 3 ämnen :)
Haha nu sitter jag och lyssnar på Johan Palm igen. Egentligen, det enda bra han gjorde i idol var typ "Drugs don't work", "Don't look back in anger" och "You don't know what love is". Kan inte fatta vad jag tyckte förut...
Jag har märkt att jag är jätterädd för att det ska låta som att jag skryter när jag pratar. Jag har också märkt att jag tycker att folk skryter när dom säger att dom är bra på något. Men nu har jag åtminstone erkännt det. Det är en bra början ;) Vad man ska göra åt det vet jag inte riktigt. Man kanske borde stå och glo i spegeln och säga att man duger som man är 100 gånger eller något. Det är vad folk säger att man ska göra när man har dåligt självförtroende, men detta är väl ganska likt. Eller?
Igår upptäckte jag ett nytt band: Trivium. Jag har verkligen börjat älska när folk growlar. Det är så jävla skönt! Underbart!
Jag saknar dessa dagar så vi brukade growla hela proud mary. Eller, egentligen var det väl mest Adde som growlade och vi andra, ja vi... stod där och försökte så gott det gick haha (det blev alltså inte speciellt bra). Men jag har aldrig hört en tjej growla bra så jag behöver väl inte känna mig allför dålig på det.
Idag på kören satt jag och kollade på johans fingrar hela tiden! Han satt typ och improviserade melodier på gitarren mellan varje låt. Han är så musikalisk :D Jag blir helt faccinerad. Inte nog med det, han sjunger asbra också :) han är den bästa musikläraren ever! :D
Ibland är det verkligen skönt att prata ut med någon som vet hur man känner sig och kanske har varit med om någon liknande. Det har verkligen hjälp mig den senaste tiden. Man blir lite gladare när man inte är nere i skiten helt själv.
Idag åt jag pannkakor. Det gör vi varje fucking torsdag. Jävla fetto-familj haha! Men det är gott :D
OMG imorgon är det idol-final. Inte för att det är speciellt intressant. Men Kevin måste vinna för Alice suger! Dessutom bryts mönstret om hon vinner. Det har varit varannan kille varannan tjej som har vunnit hittills. Nu är det en killes tur!
Det var verkligen synd att Robin åkte ut. Han verkade ju fatta grejen med idol. Han utvecklades och det är väl det som är meningen?
Nu dammsuger mamma i detta rum så jag hör inte ett piss faktiskt haha! Bara så att alla vet så är golvet rent nu!
Nu orkar jag inte skriva mer idag. Vi hörs kanske imorgon ;) pussar!

The Great Escape

 

Jag hade lite kul med kameran igår ;)

Sitter här i min ensamhet och lyssnar på Boys like girls. Jag skulle vilja stå där på scenen med dom och sjunga. Vilken energikick! Denna låt innehåller massor av energi och man blir bara så glasd av att lyssna på den :) Haha, nu lyssnar jag på den för fjärde gången i rad.
Jag borde egentligen plugga vid det här laget, men musiksuget tog över. Jag är lite svag när det gäller musik haha.
Som tur är gjorde jag en del innan jag svek pluggsidan av mig själv.
Jag längtar verkligen efter att åka skidor! Tänk att få hoppa av liften och bara glida iväg. Det är verkligen livet.
13 år av skidåkning och inte ens EN enda resa till alperna än. Men det ska det bli ändring på. Fan vad jag längtar! Så kul!
Jag skulle vilja gå en jibb-kurs. Det är såhääääääääär ballt med jibbing. Jag skulle aldrig våga göra volter. Men ändå :)
När vi var i Åre träffade jag Jon Olsson. Jag fick en kram och en autograf :) Sen var det några andra världsstjärnor som va där och jibbade. En kille som gick runt där med mick och snackade en massa skit gjorde backflip och snackade samtidigt. Det är respekt asså! xD
Jag känner mig allmänt glad idag. Otroligt nog. Alla trodde att jag var sur haha. Jag var nog mest besviken. Men det var bara en liten stund. Det fixade sig, på bästa sätt ;)
Jag kollade på en gullig liten julfilm idag. Den heter "stilla natt". Haha jag älskar barnfilmer xD Det var en tjej i filmen som sjöng, såååååå dåligt!! Haha. Vi ska snart kolla på Dieselråttor och sjömansmöss också. Det är den näst bästa julkalendern någonsin. Den bästa är Mysterit på Greveholm! Så jävla grymt! Årets julkalender suger verkligen! Grymt besviken!
Snart är mitt godisförbud slut! Fan vad jag ska käka godis på lovet. När klockan slår 12 på nyår ska jag vräka i mig en hel påse godis och sitta där i snön och hälla godiset i munnen på mig! Vad jag har saknat godis. Fatta hur hemskt det är att inte få äta godis på sommarlovet. Och i Falun, alla har med sig godis till Falun. Alla utom jag. Jag satt där själv och kollade på när dom andra suktade mig som fan. Min brorsa brukar också sukta mig. Haha. Han har också godisförbud så vi ska se vad han säger nästa år när JAG får äta godis och inte han. Jag ska sitta och smaska i ansiktet på honom xD Haha okej där gick det lite över styr kanske xD
Åååhh, pappa har poppat popcorn! Det doftar i hela huset. Jag älskar verkligen popcorn. Många säger att det är precis som papper. INTE! Ibland äter jag lite FÖR mycket kanske. Jag kan dra i mig två hela micro-omgångar själv när jag har lust haha. DÅ älskar man popcorn.
Jag saknar lågstadiet. Vi hade världens bästa lärare verkligen! Nancy. Vi hade henne i fem år. Fem underbara år med världens bästa klass. Nu är hälften av dom "coolingar". Störande som alla förändras. Jag överdriver inte, seriöst.
Nu ska jag gå :) Pussar! <3

Jasså?

Förlåt alla killar! Haha! Jag var sur igår... Det är det att det händer grejer i mitt liv som inte alltid gör en glad. Jag tror det är mig det är fel på egentligen haha. Men ni är jättefina allihopa! :D Dom flesta i alla fall ;)
Haha vilken fin inledning. Jag känner mig i alla fall gladare idag. Jag fick MVG på mitt musikprov :) *stolt*!
Ganska kort inlägg men jag måste gå till bussen nu! Skriver sen :) Puss <3

Ännu en dag


Jag saknar verkligen träningen! Jag har knappt tränat på 5 veckor. Jävla förkylningar! Två gånger den här terminen. Och nu kunde jag itne gradera mig heller, fucking jävla sjukdomar!!
Varför ska det alltid vara så svårt att komma på samtalsämnen när man pratar med någon på bussen? Det händer i alla fall mig hela tiden. Det bränns på tungan för att man bara vill prata om ingenting, men så har man ingen början.
Jag kommer nog aldrig förstå mig på killar. Vad vill dom ha egentligen? Jag får känslan av att allt de vill ha är sex. Jag kan inte tänka mig en kille som är störtkär i en tjej. Sådant ser man bara på film. Jag blir alltid kär i filmkaraktärer. Killarna är alltid så perfekta i filmer. Men i verkligheten känslokalla svin! Haha.
Idag har jag gått runt hungrig hela dagen :P Konstigt nog har jag ätit som vanligt. Bara så alla vet asså!
Finns det något sexigare än en kille som kan spela gitarr och sjunga bra? Nej, skulle inte tro de! Haha. Nu sitter jag här och drömmer mig bort igen. Alldeles för romantiska tankar som man också bara ser på film.
Jag orkar inte skriva mer just nu, känner helt enkelt inte för det just nu. Pussar <3

Tankar, eller nåt...

Jag kan bara inte sluta tänka på Twilight. Vad den har fått mig att tänka enda sedan jag såg den. Det har vart det enda jag har tänkt på, förutom en viss liten söt pojke hehe ;) Men det jag mest har haft i tankarna har verkligen varit Twilight. Hur kan man bli så påverkad av en film? Så starka känslor. Så starka ord. Fan vad poetisk jag känner mig nu. Men det är så. Hela filmen är bara så vacker. Allt är helt perfekt.
Tänk så människan är en dålig människa höll jag på att säga haha. Nej men vi förstör jorden. Jävla missfoster. Missbildade apor. Jag hatar oss. Men, otroligt nog, älskar jag livet. Det inte lätt. Men vill man leva får man fanemej kämpa för det. Tycker jag. Nu ska jag sova haha, utan ilska i tankarna. Grattis bloggen, kortaste inlägget hittills xD
God natt!

Sämst!

Idag har allt gått dåligt. Speciellt när vi var i Täby centrum. Först när jag skulle köpa Twilight och New moon (böckerna) var dom helt slutsålda. Sedan gick jag runt och var trött HELA tiden för att allt bara var så tråkigt och dessutom gick jag och la mig typ halv 3 på morgonen och sov bara till 11. Jag gick till JC och kollade lite på jeans, för alla mina jeans har gått sönder. Så jag gick runt där och kollade och så provade jag ett par baggiejeans som var så jävla snygga så det var inte sant asså. Och så var det tyvärr replayfuckingjeans så dom kostade 1500 kr. Det har inte varje jävla människa råd med när man ska köpa julklappar till massa människor. Så dom kunde jag inte köpa såklart. Jävla skit. Det enda som var bra var typ att när vi skulle köpa skidpjäxor till min brorsa på intersport var det typ världens snyggaste tjej som hjälpte oss haha! Jag är inte lesbisk, verkligen inte, men hon var så enormt snygg. Värsta coola stilen med baggiejeans, ascool frisyr och allt var bara perfekt haha.
Jag längtar efter att flytta hemifrån. Det verkar liksom mysigt, förutom att man måste fixa med massa försäkringar själv och hålla på att fixa. Svåra grejer. Men att få bo själv och göra vad man vill när man kommer hem och ja, jag är medveten om att man måste städa, diska, laga mat och tvätta kläder. Men förutom det. Städa måste man inte göra varje dag, diska behöver man bara göra efter man har ätit och laga mat behöver man bara göra när man ska äta. Jag kommer nog träna varje dag. Jag kommer ju också ha en hund som man måste ut och gå med :) Extra träning där! Men fatta så skönt att komma hem efter en dag på jobbet och sätta sig i soffan med en kopp te eller något. Man kanske till och med har en mysig pojkvän som väntar på en ;) Nu ska jag kolla på TV med familjen :P Pussar!

Twilight <3


Jag kom nyss hem från Täby där jag och Frida såg Twilight! Jag är kär. Seriöst, jag är kär i Twilight! En trist vampyr-film där dom bara sög blod ur folk var ungefär vad jag hade förväntat mig. Jag hade såååååå fel! Det var kanske den bästa film jag någonsin sett. Jag tror det. Man började liksom tänka efter, sukta efter blod? Varför inte? Liksom haha. Man får lust att vara vampyr. Det låter verkligen sjukt. När man var liten ville man alltid leka filmen efter man hade sett den, nu vore det kanske lite udda men man får samma känslor fortfarande. Filmen var bara så bra. Den var verkligen välgjord. Genomtänkt till 110 %, och sevärd kan jag lova. Alla som läser: SE TWILIGHT! :)
Asså tänk att vara en vampyr. Det skulle jag gärna valt. Men hur kan man leva för alltid? Vad händer när solen slocknar och alla andra har dött? Att vara ensam på jorden där det är mörkt och så kallt att man dör (om man inte är vampyr), kul det skulle vara liksom. Nej, jag se ut precis som en vanlig människa men jag ska förföra killar och sedan suga ut deras blod. Haha det låter ganska sjukt det med!
Jag funderar på att skriva en låt till Twilight. Men den ska handla om vampyrer. Typ they suck your blood, the bite your neck. Nånting sånt haha.
Jag sitter och lyssnar på Imperiet. Joakim Thåström var så snygg på 80-talet! :) Du ska va president är helt faktastiskt bra!
Tänk vad kul man kan ha med kompisar. Jag och Frida kan verkligen prata om vadsomhelst. Och vi kan sitta och skratta hur länge som helst åt en ful min som inte ens är rolig. På tal om Frida. Måste gå och möta henne nu! Haet bra! puss

Idol-kväll



Här ger jag er världens bästa hockeylag! :D

Då var det klart. Skit också! Hur kunde Alice gå vidare och inte Robin? Jag kan bara inte fatta det. Jag är i alla fall säker på att Kevin kommer vinna. Vem skulle annars vinna? Ja Robin Eriksson borde ha vunnit. Han är en riktig stjärna!
Asså den bästa svenska komikern genom tiderna är ju verkligen Johan Glans! Han är helt otrolig! Helt otrolig! Jag bara älskar hans komiska stil som han krossar världen med haha! Johan och hans skånska dialekt tar alla!
Jag känner mig helt hüberaktiv! Jag sitter typ och skakar och skriver massa konstiga saker till alla på msn haha.
Jag sitter och kollar på gamla idol-auditions från i våras. Jag saknar alla som var kvar då. Annas audition var ju helt fantastisk. Jag håller verkligen med juryn. Gåshud är det enda jag kan säga om det där framträdandet.
För några veckor sedan upptäckte jag Brad Doggett på youtube när jag lyssnade runt på olika covers. Sedan hittade jag hans fan-club på facebook och när gick med där lade han till mig som vän på facebook :) Jag blev jätteförvånad haha. Han sjunger i alla fall jättebra, världens sound, wonderful voice! Han ser ut som 16 men är 20 haha och han har redan börjat uppträda på rätt så stora ställen, vilka vet jag inte haha men han e så damn good!
Leksand vann!! 4-2 helt fantastiskt :D Leksand äger världen, ja åtminstone allsvenska i ishocket of Sweden haha xD Jag och pappa satt och skrek i soffan när det stod 2-2 men vårat skrikande sköt in 2 mål till haha! Grymmaste hejarklacken!
På tal om hejarklack, hipphipps hejarklacks klipp är ju bara för grymma! åååå sopa!! hahaahahahahahahaha! Lovely!
En av mina livs passioner är bilar. Speciellt corvetter. Jag samlar på leksaks-bilar, alla corvette-modellerna :) Jag har än så länge bara två i serien haha men jag jobbar mig uppåt. När vi var i Jönköping/Huskvarna i somras var vi inne på Holmgrens och då gick en av affärbiträderna och tog fram nyckeln, till en nästan helt ny corvette c6, ur ett kassaskåp. För min skull! :) Jag minns att när jag var liten kunde jag ganska många bilsorter. Det var: Bmw (jag och min bror sa bnw haha), mercedes, volvo, saab och porsche. Det var det pappa lärde oss innan skolan började några år senare haha.
Jag funderar på att klippa mig kort. Just nu är håret ungefär ner till brösten xD men jag skulle kunna tänka mig att klippa upp det till ungefär nyckelbenen eller lite längre. Fast mitt hår har börjat bli lockigt! Usch. Men jag får nog en plattång i julklapp hehe. En bra en förhoppningsvis.
Just nu är jag så trött att jag håller på att somna i tangentbordet. det har varit en väldigt pluggig vecka. Jag är faktiskt värd att sova länge i natt :) Dessutom har jag snart skrivit 7 blogginlägg på 4 dagar haha. Det tar verkligen på krafterna!! LOL
Jag borde nog gå och lägga mig nu. Bio imorgon :D pussar <3



Jag och en vacker gul corvette! <3
Bilden togs för några veckor sedan när mamma och pappa skulle kolla på ny bil ;)

Fredagkväll

Tripp trapp trull x)

Gud vad skönt med fredag! Det har jag längtat efter sedan i söndags haha. Jag brukar plugga varje helg, men fredagskvällar känner jag verkligen att jag har ledigt. Det brukar sluta med att allai familjen sover i soffan. Alla utom jag. Efter kanske 2-3 filmer är jag fortfarande inte trött, men gissa hur pigg jag är nästa morgon hehe ;)
Nu har jag ätit två mandariner idag! Så jävla gott ju! Kollade lite på The Hills idag, så omogna alla är haha! Skyller ifrån sig och tror att dom kan göra vadsomhelst utan att folk ska bry sig. Sårar varandra hit och dit.
Nu är det bestämt, jag och Frida ska kolla på Twilight imorgon :) Den verkar bra faktiskt. Ibland är jag inte alls på humör för att kolla på vampyrfilmer, men det har jag nu. Det kommer bli asskojj :)

Jag funderar på vad mitt första album ska heta. Kanske Guardian Angel. Jag har en låt som heter det. Jag vill göra rock, men det är så jävla svårt själv! Jag borde nog skrapa ihop ett helt band. Det blir lite lättare då. men då skulle jag itne få bestämma hur det skulle bli hehe. Snacka om kontrollbehov. Det beror nog på att jag är rädd för att lita på folk numera. Efter allt som har hänt vågar jag knappt lita på någon alls utom mina vänner. Dom kan man alltid lita på till 100 %.
Jag och Gustav hade en mejl-fight idag. Vi tjafsade om vems ansikte som var vad. Jag vann eftersom jag loggade ut innan han hann skriva klart haha!
Jag brukar fundera över vilken färg som är min favoritfärg. Det beror oftast på vad man ska färglägga. Bilar ska vara svarta, helt klart. Kläder ska vara röda, grå eller svarta, skor kan vara vilken färg so helst, väggarna i rummet får vara vilken färg som helst utom mint-färgade och rosa, färg på väskor får helst vara svart eller grå men röda och blå funkar också, jackan ska vara grå eller röd. Färger är skojjigt. Det finns så många olika. Jag brukar sitta och rita, oftast utan färger, men jag gillar när teckningar är färgglada :) alla möjliga färger. Då funkar faktiskt alla färger i hela världen!
Det finns sådana där låtar som man bara älskar. "When you say nothing at all" till exempel. Den låten är så himla fin! Jag brukar sitta på mitt rum helt ensam och spela den. Det är den låt jag kan bäst, brukar sitta och nöta och nöta hehe. Jag brukar göra den ljusare och mörkare ibland. Beror oftast på mitt humör. ÅÅ jag lyssnar på den nu :)
Jag kommer ihåg när jag var typ 10, då ville jag ha en papegoja haha. Jag skrev typ upp 5 olika djur på min önskelista, men fick aldrig något :( Taha! Jag har alltid tyckt om djur, men jag ville alltid ha ett favoritdjur som ingen annan hade. I flera år var gepard mitt favoritdjur. Dom är så välbyggda och vackra, helt perfekta. Men hund har alltid funnits högt upp på listan. Enda sedan våran hund vi hade när jag var liten dog har jag saknat att ha hund.
Vad vill jag jobba med när jag blir vuxen? Det är den svåraste frågan just nu tror jag. Jag har aldrig riktigt vetat. Jag har alltid velat ha en karriär inom sången, men hur stor är chansen liksom? Jag skulle kunna tänka mig att bli psykolog eller kurator eller kanske journalist på en tjejtidning eller något. Bar tjejjobb. Men jag vill inte jobba på något tråkigt kontor där man bara sitter vid datorn och glor liksom. Jag vill att det ska hända något i mitt liv. Jag vill heller inte bo i värsta lyxhuset. Jag kan tänka mig att börja i en liten lägenhet och...bo där haha. Om man har någon kompis eller kille att bo med vore ju förstås lite enklare, men inte lika kul.
Idol-semifinal ikväll, vem åker ut? Jag hoppas att Alice åker ut. Klart sämst av dom som är kvar. Hon har dessutom hängt löst x antal gånger. Jag håller nog på Robin Bengtsson :) Men det var sååååå synd att Robin Eriksson åkte ut. Han ägde ju hela skiten!
Nu ska jag kolla på Mariestad - Leksand!! Leksand krossar alla!!! Hejdå puss!



Här har ni en fin höstbild <3

Bra Fredag :)

Idag har jag pluggat jättemycket :) I alla fall första delen av dagen haha! Den sista delen satt jag vid elevrådscaféet och försökte sno kakor! Det gick nästan. Nej men jag satt och pratade med dom skojjiga människorna som satt där. väldigt skojjiga till och med :O haha
Imorgon ska jag på bio! Fast vi vet inte vad vi ska se haha! Jag och Frida :) Och jag får dessutom inte äta godis! Godisförbud är pest ibland, ganska ofta asså haha. Men jag har bara 3 veckor kvar! Fatta ett helt år utan godis! Respekt!
Jag har tröttnat på Johan Palm. Han börjar bli, jag vet inte hur jag ska uttrycka det, lite tråkig. han väljer inte så bra låtar. Men det är inte bara det. Han sjunger ju inte bra längre! Jag blev helt kär i honom på audition och när han sjöng "Don´t look back in anger" men nu är han jättetråkig! Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta haha. Men jag har tydligen insett det nu. Det har många av killarna i skolan försökt få mig att fatta hehe.
Sitter här och lyssnar på Deryck Whibleys version av Morning Glory. Det är så fint :) Man hör verkligen vad hans röst går för. Tänk att jag har lyssnat på Sum 41 i typ 3 år. Längre än jag har varit kär i Queen! Men inget slår Queen. Det finns verkligen inget som slår Queen! Kärlek :)
Det är bara 19 dagar kvar till jul! Fatta vad fort denna termin har gått :) Och jag har hunnit med mer än mina mål till och med! Det har jag aldrig lyckats med. Dessutom har jag terminsrekord i steg: 20 st! För en gångs skulle är jag väldigt stolt över mig själv.
Jag har verkligen tröttnat på detta svenska väder som håller sig kvar över landet i tyo 300 av 365 dagar varje år. Det finns några sommar och några vinter dagar som brukar vara fina. Man för väl nöja sig helt enkelt. Helst av allt skulle man bara vilja åka till Thailand (som jag aldrig har varit i) eller något. Västindien kanske ;) Kunde inte den vackra snön som låg en halv veckan förra veckan få ligga kvar? Snön gör julkänslan starkare och man blir glad av snö! Tänk att vakna upp och så är hela trädgården täckt av snö. Allt känns så isolerat och man hör typ ingenting utanför sin tomt haha! Det är äkta vinterväder! Vi får hoppas på snö till jul i alla fall.
Att vänta på bussen är verkligen tråkigt. I alla fall om man inte har mp3. Jag är helt beroende av musik och skulle inte klara mig utan att lyssna på musik när jag väntar på bussen. När batteriet dör, dör jag också. Det känns så i alla fall. Då blir tiden att vänta på bussen jätteseeeg. Nu har jag alltid Alexander som åker samma väg en bit. Han brukar skippa två bussat för att jag inte ska behöva stå själv haha. Jag slipper i alla fall slösa på mitt mp3-batteri xD Nej, men vi brukar stå och prata om intressanta och inte fullt så intressanta saker i en kvart innan bussen kommer på morgonen och tjugo minuter på eftermiddagen. Jag ser jätteofta folk som sitter och läser på busshållplatsen och på bussen. Jag kan inte läsa när jag sitter på en buss. Då börjar jag alltid bara lyssna när andra sitter och pratar eller något. Jag kan helt enkelt inte koncentrera mig. En grej jag brukar ha lite problem med är att sitta långt bak när jag är själv. Alla ungdomar sitter alltid där och jag är rädd för dom haha! Jag hatar folk som sitter och glor på en med en sne min. Något annat jag är rädd för är att prata i telefon. Jag verkligen hatar att prata i telefon. De enda personerna jag kan prata med utan att vara nervös eller något är Frida och mamma haha! Jag låter verkligen som en mammagris! Men jag är så himla rädd för pinsamma tystnader och sådant. Därför hatar jag att åka buss själv med någon jag känner halvbra och inte riktigt kan prata med om vad som helst liksom. Det blir alltid pinsamma tystnader. Men jag har börjat bli bra på att bryta tystnaderna, för jag har blivit utsatt för det så många gånger nu haha. Jag brukar alltid sitta och fundera hysteriskt på vad jag ska säga. Men när det har varit tyst tillräckligt länge kan man bara inte komma på något. Ibland blir jag rädd för att säga något för att det har varit tyst för länge. Då sitter jag där och längtar efter att få lyssna på min älskade musik istället.

Jag brukar alltid gå runt och vara myskåt. Hela tiden saknar man någon att mysa med haha. Det låter helt sjukt kanske. Men jag lovar att alla har känt så någon gång. Att kunna få ligga där i famnen på någon och känna sin riktigt trygg. Jag kanske bara sitter och längtar för att det var alldeles för länge sedan haha.
En riktigt mysig film är Notting hill. Den tröttnar man aldrig på, och inte heller Bridget Jones Dagbok. Spikey i Notting hill äger ju allt alltså! Han är så jävla skön hahaha! Och hans fina t-shirts som han har på sina dejter. Jag kommer ihåg att det stod: You´re the most beautiful woman in the world. Fancy a fuck? Hahahahahaha xD Klockren ju!
Är det någon annan än jag som har tröttnat på Guitar Hero? Jag spelade som en jävla idiot för några månader sedan. Jag lyckades komma till Hard men sedan tröttnade jag hehe. Det kunde nog variera lite mer.
Nu ska jag käka något haha hejdå!



Här en fin bild från den halva veckan det var snö! :) <3

Sista inlägget för idag

Haha jag fick lust att skriva mer igen. Jag sitter och lyssnar på Underoath och skriver blogg och chattar med massa människor. "When the sun sleeps", den är faktiskt bra. Jag har inte lyssnat så mycket på Underoath om man säger så. Det var inte min typ av musik, men jag har blivit beroende. Någon annat jag är beroende av är frukt. Det är så jävulskt gott! Jag har alltid älskar både frukt och grönsaker, kommer jag nog aldrig sluta med.
Vi borde köpa en ny datorstol haha. den här får man väldigt ont i ryggen av! Bara så alla vet!
På mellandagsrean ska jag, Linnéa, Josefin, Sofie och Bea shoppa :) Jag behöver verkligem kläder! Mina två par cheap monday-jeans har gått sönder helt :( Mina favorit-jeans! Jag borde nog gå vidare, men det är så svårt *snyft*. Jag har haft dessa jeans sedan 7an och dom sitter ju skitbra fortfarande!
Alla hatar verkligen Johan Palm. Det förstår inte jag och hon som han sjöng till va ju fan världens mest patetiska människa. Jag höll på att skratta ihjäl mig när jag såg henne på youtube. Jag älskar också Johan Palm, hans röst är asbra man någonstans måste det ju finnas en gräns! Vad tyckte Johan är någon satt och skrek honom rätt i ansiktet liksom? Det skulle inte jag gilla.
Musik är verkligen mitt liv alltså. Jag har sjungit hela mitt liv. Så länge jag har KUNNAT sjunga. Jag gick runt hos min dagmamma och sjöng samma låt när jag va typ 4. Det var någon aaaaaaaaaa-trudilutt ur "Den lille sjöjungfrun". Alla blev helt trötta på mig haha. Dom frågade om jag kunde sjunga något annat istället, men det ville jag ju inte såklart. Jag var helt omöjlig. Så jävla envis, men det är jag nu me förstås men ändå ;)
Det finns något jag verkligen hatar här på jorden: Rökning! Fyfan för den personen som kom på det där med rökning. Jag hatar personer som röker också. Fyfan vilka veklingar. Det finns absolut inget bra med att röka ju! Dessutom luktar man ju skit sen. Hur kan alla fjortisarna vilja lukta äckligt? Jag tror inte att deras älskade Johan Palm vill ha en tjej som luktar skit. Dom kanske tycker att det ser så jävla ballt ut när man sitter där med ciggen mellan fingrarna haha. Vilket skämt! Och hur kan ha svårt att sluta? Köp dom där jävla "Fimpa röken - behåll glöden"-tuggummina eller något, men sitt fan inte och sprid giftig rök bland massa stackars människor. Jävla töntar! Min förra engelska-lärare rökte länge men sedan slutade han och sparade samma pengar som rökningen hade kostat i ett helt år och åkte på resa med sin fru till Kanarieöarna! Behöver jag säga något mer eller? Nej, jag trodde väl det!
ÅÅnej! Jag har ont i halsen, jag fårfårfår inte bli sjuk igen! Snälla låt mig slippa! Jag har inte tid med att vara sjuk nu. Inte om jag ska lyckas få mitt MVG i engelska!
Queen äger världen!! Det är det bästa bandet någonsin verkligen! Vilken skam att Freddie Mercury dog! Jag hatar AIDS!! Jävla bajs-sjukdom som förstör allt! Min idol blev mördad! Snälla Gud, stoppa AIDS!
Jag är för arg för att skriva nu haha, ska nog sova också! God natt!


Efter maten xD

Sitter och glor på datorn och försöker förstå matte. Det går ganska bra faktiskt! Bara det att så fort man råkar klicka någonstans på den här jävla sidan försvinner hela blogginlägget och så får man börja om igen. Jävligt roligt verkligen! Jag håller på att få ett damp-utbrott eller något. Seriöst! Jag får lust att slänga datorn i väggen. Jag har säkert damp eller ADHD eller något. Det kan kännas så ibland. Att man inte kan kontrollera sina aggressioner mot världen. Mot allt.
Ibland blir jag så jävla sur när man jag diskuterar någonting. Det brukar gälla musik. Om jag säger att någon sjunger falskt och så säger någon något annat kan jag bara inte hålla mig. Jag börjar nästan skrika. Det enda jag kan här i livet är musik. och jag kan verkligen musik. När någon är inne på mitt revir vill jag bara mörda personen eller åtminstone skrika den rätt i ansiktet. Skrika personen döv. Jag brukar få lust att slåss. Slå någon så hårt att den faller till marken på grund av kraften i mitt slag. Tänk så skönt att bli av med sina aggressioner genom att slå någon så hårt man kan och sedan lämna personen att dö där ensam i gruset. Lerig och smutsig och alldeles ensam. Där kan han få ligga och dö sakta. Det här låter verkligen hemskt haha. Fan vad elak jag är. Nu känner jag mig sådär dålig på allt. Hur kan jag tvivla på mina vänner? Jag måste verkligen bättra mig!

Nu ska vi vara glada! Idag har jag redovisat steg 25 i tyska! Jag fick MVG :) På alla momenten. Hon sa att mina mål i tyska (VG) var för låga också! Och jag kommer troligtvis få MVG i engelska med! Den här terminen har gått jättebra. I slutet i alla fall. Jag måste sluta oroa mig över allt.



Jag skulle vilja vara regnet. Eller ett moln som regnar. Det känns nog som att gråta ungefär. När man flugit runt och varit grå och dann vill man bara gråta ut alla tråkigheter. Det är en sådan lättnad.

Undra hur man började tro på Gud. Hur det verkligen började liksom. Och Jultomten liksom. Antingen så finns han eller så vad det någon glad författare som hittade på en ny jul-grej. Vilken spridning den fick i så fall. Alla vet ju vem Jultomten är liksom. Men jag tror i alla fall att han finns på riktigt. Jag tror inte att man skulle lyckas få alla i hela världen att veta vem någon är om han var påhittad. Men om han inte finns tycker jag ändå att alla föräldrar ska låta sina barn tro att han finns. Det gör ens barndom roligare. Man har något extra att se fram emot till julen. Man går runt i huset och väntar på att det ska komma någon och fråga om det finns några snälla barn där. Det är en så fin känsla. Den känslan gör en del av stämningen med julen. Men julpyntet gör ju också en del. Allt blir så fint i huset när man har spridit tomtar, rött och glitter överallt. Jul är den bästa tiden på året :) Jag är alltid glad på julen. Jag brukar gå runt i huset med raggsockor och mjukisbyxor och äta pepparkakor och sno ett glas julmust ur kylskåpet.
Jag saknar konfa-lägret! Det var nog den bästa tiden i mitt liv. Det var verkligen genomtänkt alltihop. Våra ledare är helt grymma! Och kärleksdagen ägde ju allt! Hahaha! Man måste ha varit med för att förstå det roliga men vi hade så roligt. Dom gjorde en talkshow som hette "Fråga Ulla". Våran församlingsassistent Ulla-Karin svarade på frågor som dom hade hittat på och våra ungdomsledare Andreas, Erik och Julia var jury. Peter våran andra församlingssistent var programledare. Ulla-karin spelade någon skitläskig tant som sa att killarna skulle använda deodorant för att vara fräsha på första dejten, med en kåt blick mot publiken haha. Och så badade vi med kläderna på 7 tjejer + Adde efter ett top. Sedan stod vi och trängdes i duschen allihopa. Det var också ett sådant där minne som alltid kommer finnas i mitt hjärta och i dessa 7 tjejers konfadagböcker!!
Nu har jag tömt mitt hjärta för idag tror jag ;) Hejdå!!

Pluggdag

Idag har jag pluggat aaaaasmycket verkligen! Och det måste jag fortsätta med för att nå mina mål. Men det blir nog inte så svårt hoppas jag hehe.
Jag saknar alla kompisar som är på Prao den här veckan! Vi är typ tolv pers av niorna i skolan. Fatta så mycket man pluggar då haha! Det är ju bra också förstås men kanske inte så kul.
Jag kollade nyss på One Tree Hill. Det är så himla bra! Min aboluta favoritserie! Perfekta blandningen av kärlek och och vänskap. Så känsligt. Helt perfekt!
Jag drömde värsta bästa drömmen i natt! Jag drömde att jag kunde gå ner i splitt och spagat, haha. Jag tränar som fan på det i verkligheten. Men ibland är man kanske lite för lat för att stretcha hehe.
Jag har finaste frisyren idag :) Sidofläta, men hälften av håret hänger utanför haha. Det är faktiskt jättefint! Promise!
Snart jag jag gjort en hel platta helt själv! Fan vad jag är duktig! Hahaha! Men seriöst, jag har jobbat asmycket med låtarna, dom blir ganska bra. Men det är ganska svårt att få det att låta rockigt när man bara har en tjejröst och en stålsträngad gitarr till hands. Det blir mest popkärlekstrams, men det låter bra. Jag skriver ju lite dikter också. Det är mest kärlekstrams det med. Det beror nog på att jag är desperat haha. Nej men det känns så ibland. Speciellt när man har kollat på One Tree Hill ;)
Min Leksands-musmatta är så fin :) Jag älskar verkligen Leksand! Mitt favoritställe på hela jorden. Jag har så fina minnen därifrån men nu är det inte många bekanta som bor kvar där. Jag har ju typ halvt växt upp där. Vi var där varje sommar, varje vinter, varje vår och varje höst. Minnen från dessa fyra årstider.

 


Här är två sommarbilder från i midsommras. Det är så vackert där. Jag vill leva, jag vill dö i Leksand. Det är verkligen så. Jag har tänkt mycket på en sak på sista tiden. Hur mycket vänner betyder för oss. Livet vore bra trist utan dem. Livet vore inget liv utan dem. I alla fall inte utan mina vänner. Ni vet vilka ni är där ute! Känn er så jävla älskade! Mina änglar. Jag var nära att säga att jag vet hur livet är utan vänner, men det vore en lögn. Jag hade det svårt ett tag, men jag hade vänner hela tiden. De fanns där och stöttade mig när allt bara var jobbigt. Vissa före, vissa efter, vissa hela tiden. Nu ska jag käka!! Hejdå! :)

Studiedag

Tjohejsan! Studiedag idag :) Jag har knappt gjort någonting alls haha. Bara ätit pepparkakor och pluggat typ. Och kollat på "En prinsessas dagbok". ÅÅ jag älskar gulliga filmer! Jag är så tjejig när det gäller filmer haha. Hatar skräckfilmer och älskar romantiska komedier. Haha!
Skönt med jullov snart. Inte en vecka för tidigt. Jag älskar verkligen julen. Allt är bara så mysigt då. Stämningen, pyntet och absolut inga krav på sig. Man kan bara glida runt i huset och kolla på film och äta pepparakor. Det är ungefär det jag har gjort idag haha. Först kollade jag på någon julfilm som heter Tomtenissarna haha. Julfilmer äger allt. Tjejfilmer, julfilmer och disneyfilmer är vad jag brukar kolla på haha. Det finns så många minnen från tidigare i barndomen. Jag har kollat på kalle ankas jul varenda jul i hela mitt liv så det kan man ju inte sluta med. Aldrig i livet tänker jag missa det.
Snart måste man välja gymnasium också. Inte för att det kommer bli en börda. Det är nästan redan fixat helt. Men jag har 3 olika linjer på ett och samma gymnasium jag vill gå, Tibble. Eller 1:an blir nog självklar, Sam Språk, men 2:an kommer bli svår att välja. All-star-killen går på Tibble :) Jag blev helt totalt överlycklig när jag såg honom på Tibbles öppet hus!
Jag brukar drömma mig bort till min egna lägenhet. Den ska vara ganska liten med en loftsäng över köket, precis som i "Just My Luck". Det ser så mysigt ut! Jag ska ha samma säng som nu alltså en 120-säng ;) och hmm... den ska inte ligga i någon storstad, men typ Falun eller Borlänge eller Växjö eller något. Någon liten stad med söta pojkar hehe.
Sen ska jag ha en Collie. En långhårig, väl dresserad liten sak som jag alltid ska ha med mig :) Jag har alltid velat ha en Collie verkligen och otroligt nog beror det inte på lassie-filmerna. Jag skulle seriöst skippa alla julklapparna för att få en hund. Jag älskar hundar! :) Hunden vi hade förut, tills jag var 5 år, dog i cancer. Jävla cancer-skit!
Karaten har jag missat typ 7 veckor av den här terminen! Fanfanfan! Jävla förkylningar! Tur att man inte har småbarn i alla fall. Som går på dagis och blir smittade av allt och alla.
Jag undrar hur livet hade varit om man hade vart en kille. Jag tror det hade vart lättare på något sätt, men jag säger inte att det hade vart lätt. Jag tror det hade vart skojj. Jag skulle vara vältränad men inte ha för stora muskler, det är bara osexigt. Jag skulle nog spela hockey eller fotboll eller innebandy. Innebandy killar är sååååå heta asså! Haha ;)
Time to go and loveofmylife.blogg.se has left the building!

RSS 2.0