Veckorna går faktiskt ganska fort

Efter en lång och snöfylld vinter vågar jag nu äntligen bära converse igen. På grund av hålen i mina skor har det inte kännts så hemskt aktuellt så länge slasket dränker allt och alla.
Här sitter jag nu och väntar på pappa, precis som vilken onsdag som helst. Folk passerar en efter en och jag kan knappt andas på grund av min förkylning. Dessutom går jag som en gammal gubbe nu när mitt knä och min hjärna inte längre samarbetar. Som tur är har vi ett tiotal muffins i frysen som bara ligger och väntar på att blu uppkäkade. Mums!

Nu ska jag äntligen få mitt första uppdrag som konfirmationsledare! Jag kommer ihåg när jag skulle konfirmera mig och vilken respekt jag hade för mina ledare. Nu är det min tur och hur fan ska jag klara det? Jag är nog ingen förebild.
Jag har verkligen längtat efter våren och nu är den äntligen på väg. Undrar bara när all snö ska försvinna! Det börjar bli jobbigt att halka sig fram till busshållsplatsen. Den här vintern är seriöst den värsta jag har varit med om. Dessutom känns inget så speciellt kul längre. Inte sen ks-tiden tog slut. Aldrig har jag varit så glad som när jag gick i kunskapsskolan...

Nu kommer pappa snart. Ha en trevlig eftermiddag :)

Nu känns det bättre



Den här låten är uuunderbar! :D


16 mars 2010

Om min farfar hade levt idag hade han fyllt 87 år. Jag kommer ihåg när jag brukade följa med honom till hans lilla snickar-verkstad i källaren. Det enda jag egentligen gjorde där var att spika spikar i en bräda, men det var nog själva grejen med att testa något som egentligen var en vuxengrej. Och han sa alltid att jag och Eric inte skulle kivas. Jag gillade det där ordet, kivas, av någon anledning. Kanske för att jag inte hörde det så ofta när jag var hemma.

Men det känns ganska tomt.

Sheer Heart Attack

Queen, jag är såld. Jag är såå såld. De är ju helt fantastiska! Jag är faktiskt glad att jag inte har hört alla deras låtar än. Då finns det ju desto mer att utforska!
Äsch, jag måste nog köpa de resterande skivorna inom kort!

Efter fyra dagar i Vemdalen sitter jag nu här, lyssnar på Queen, har ont i halsen och fryser. Vid sådana här tillfällen skulle man gärna ha pojkvän. Och egentligen alla andra tillfällen också faktiskt.

Jag måste läsa ut min bok. Den är så jävla sjuk!

God kväll :)

RSS 2.0