Skåne!!

Äntligen får jag vara i Skåne. Detta har jag längtat efter sen förra sommaren och det är helt underbart här. Vädret är grymt och alla pratar gudomligt fint, haha. Ingen verkar förstå hur bra skånska är.
Idag har vi klättrat runt bland klipporna ute på kullaberg, där Kullamannen spelades in och det är helt sjut fint där. Vi besökte även gården där barnen bodde i serien och huset är verkligen välbevarat. Det är såklart uppfräschat, men det ser fortfarande gammalt och mysigt ut.
Hade jag inte haft så underbara vänner där jag bor nu skulle jag nog ha flyttat dit. Själv om det hade behövts för det är helt underbart här!

Jag borde antagligen gå ut och vara social ett tag, hare gött!
God kväll :)

Awesome!


World So Cold

Ja du, Müller. Du behövdes idag. Helvete alltså! Jag säger inte att Spanien inte var värdiga vinnare, men det var en jämn match som jag personligen tycker att Tyskland skulle ha vunnit. Typiskt.
Tur att man har fler favoriter och en av dem är såklart Nederländerna som gick till final! Konstigt att det finns några lag man bara vill hålla på. Tyskland, Nederländerna och Portugal är sådana. Det beror INTE på att de har många snygga spelare, men det är helt klart ett plus haha.
Jag känner i alla fall att jag har varit ovanligt aktiv när det gäller VM i år. Det har kännts större och viktigare än förut och jag har tittat på fotboll i princip varje dag. Det kan kanske bero på att Eric är skadad och istället kollar på en massa fotboll.
Jag har dessutom börjat intressera mig för Erics lag mer. Det är så sjukt kul att titta på fotboll! Speciellt live, även om det är fjortonåringar som spelar, haha.

Måste packa nu, imorgon bär det av söderut. Småland, here i come!

Ha en jävligt bra sommar.


Love Bird





Konsert tack!


People say you find everything on Wikipedia

Förkyld, tjohoo!
Vet inte hur jag skulle klara mig utan One Tree Hill när jag är sjuk. Sitter som klistrad i flera timmar, haha. Mycket underligt.
Musik funkar också. Är speciellt glad nu när mina nya skivor har kommit! Ja, jag köper fortfarande skivor, haha.

Jag har upptäckt att: jag njuter inte av sommarlovet! Blir nästna förbannad på mig själv. Jag saknar nästan att ha grejjer att göra, för man blir så glad när jag är klar med det. Nu har jag ingenting jag måste göra, jag är liksom klar. Förlåt sommarlovet, imorgon blir det ändring på det!

Aja, min bror väntar. God natt på er :)

Hemma igen

Hemma från Grekland, hemma från Finspång och hemma från Gröna Lund. Inte nöjd. Fast ändå nöjd. Det blev helt enkelt inte som jag hade tänkt mig. Sådant är livet.

Nu borde jag nog sova, måste till gymmet imorgon.


RSS 2.0