215 - Göm mig i dina vingar

Vad säger man när drömmarna försvinner? Fan då?
Tänkte lägga upp en video, men det var inte en bra idé. Det bara gick inte. Eller så var det så att jag inte kom på vad jag skulle lägga upp, man vet ju aldrig.
Det här har varit en extremt tråkig dag så vi får hoppas att jag lyckas väga upp det med att ha skitkul imorgon! Det ska verkligen bli kul med en vanlig filmkväll nu. Det har kanske varit lite för galna saker de senaste gångerna...
Jag insåg precis att detta inlägg är hur tråkigt som helst, så jag går nog nu.
God natt världen
Jag älskar dig Jakob, väldigt väldigt mycket!
Pusselipuss! :D <3

214 - Lugna vatten

Hmm, svårt val. Men jag kan inte sitta här hur länge som helst. Det är som ett spelberoende eller som att förlåta någon man älskar. Man ger det/den alltid en chans för mycket. Det slutar alltid med att man blir sårad. Frågan är vad jag tjänar på att låta bli. En lugn kväll framför TV:n? Sådana har jag haft för många, det kan man se på min mage.
Då blir det alltså ännu mer sova över imorgon.
Ska kolla på morden i midsommer.
God natt

213 - Sinnesrobönen

Gårdagen var... intressant. Trots att jag flera gånger förklarade för Erik att jag fortfarande är förkyld och att han absolut inte skulle blöta ner mig slutade det såklart med att jag fick gå runt i genomvåta kläder. Även om jag faktiskt fick på mig Josefins kläder kändes det bättre att gå runt i mina egna, blöta kläder.
Nu måste jag slava för mamma, vi får se om askungen får tid ikväll.
God dag


212 - Gud, i dina händer

Suck, det känns som att alla blir arga på mig nu. Eller, som att alla lätt blir arga på mig. Det är verkligen inte kul.
Jag håller på att bli galen! Varför ska det vara så omöjligt att förstå att jag fattar även om du bara säger vad du vill säga till mig en gång?!? Sluta tjata, snälla! Eller ja, varför inte bara skjuta mig på en gång? Det vore nog bäst för alla...
Fyfan, vilken fullpackad vecka. Vänta lite nu, hade inte jag en fullpackad vecka förra veckan? Nej men jo, det hade jag ju! Helt otroligt. Vad kul! Träffa Josefin imorgon, vara hemma och hjälpa mamma på tisdag, filmkväll på onsdag, träffa Frida på torsdag och åttioårskalas på fredag. Hela helgerna kommer nog gå åt till att ladda upp inför de fullspäckade veckorna. Mitt sommarlov har nästan förvandlats till vanliga skolveckor, förutom att man i vanliga skolveckor inte har så kul som jag har nu på sommarlovet.
Jag måste städa övervåningen. Det har jag inte gjort på två veckor, så nu är det dags igen.
Och mamma som säger att jag inte sköter mina städuppdrag, det gör jag ju visst det!
Gud, vad jag blev stressad nu! Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Möjligheten finns att jag går ut, lägger mig på trampolinen, ser upp på himlen och önskar att jag var någon helt annanstans.
Det ser ut som att någon har slängt in en bomb med kläder runt i mitt rum. Hela golvet är fullt med Leksand, eller varför inte en campingtur ute i skogen när man har gått en mil? Då var jag dödstrött! Jag gick och la mig i soffan och sov i fem timmar istället. Det var mycket skönare!

Ja, jag tyckte att det var dags att hoppa en rad, kanske känns det lite bättre då...
Men nej, såklart. Aja, det finns annat som kan glädja.

Haha, ja egentligen skulle detta inlägget legat ute i söndagskväll, men internet älskar att krångla! Tråkigt för mig.
Här kommer det i alla fall....
God natt, eller ja, god dag. Eller något.
Imorgon blir det andra bullar, eller pannkakor.
Tack Jakob.

211 - Tro och längtan


Här sitter jag, mina öron fylls av Michael Jacksons underbara röst och mammas snabba steg uppför trappan.
Jag kan fortfarande inte fatta det. Nu får jag nästan dåligt samvete för att jag inte gick på hans konsert förut. Man kan såklart aldrig förutsäga något sådant, men ångra sig kan man alltid. Tyvärr.
Det hade varit så coolt att stå där längst fram vid scenen och se honom göra det han var bäst av alla på. Han var så extremt fantastiskt duktig på det han gjorde! Bara att se på hans dans och att höra hans röst får en att förstå hur mycket man kan älska någonting.

Då var det dags att packa igen. Imorgon spelar Eric fotbollsmatch i Finspång. Förhoppningsvis final, men det är inte säkert. Målskillnaden är än så länge tjugo - ett så det ser hyffsat bra ut.
Förskylningen går aldrig över! Fasr jag kan åtminstone prata lite bättre.
Ha det bra folket och världen!
Leave me alone! Mm, stämsång.
God dag, kväll och natt.
Tack Jakob <3

210 - Du är gränslös


Hahahaha. Dagen skämt seriöst. Jag försökte nyss sjunga. Det lät som desperata viskningar.
Jadu, midsommar i Leksand, något av det bästa som finns.
Jag sitter och tänker, men vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det blir mest en halv rad om varje ämne, vilket känns en aning vekt.
En stor legend dog igår, men det verkar inte ha gjort så stor åverkan på världen. En människa man verkligen inte skulle dömma efter utséendet. Okej, ett tag var han faktiskt väldigt snygg, men ingen är väl nöjd antar jag.
Vad gör man åt misstag? Alla gör misstag, men kan man verkligen förlåta alla sorters misstag? Det tror inte jag.
God natt världen och de lite mer underbara människorna jag älskar.
Vi ses imorgon.

209 - This is the air I breathe



Vilken talang. Jag är glad just nu.
Michael Jackson. En av de artister jag lyssnat på nästan hela mitt liv, fan. Det känns som att jag förut tog alla för givna, men nu börjar jag inse vad jag verkligen har. Man saknar allt och alla när de är borta. Detta gäller såklart inte bara Michael Jackson nu!
Tältningen förresten. Det var en ganska konstig natt. Det var inte så mycket som hände, fast ändå hände lite saker. Bra saker framför allt. När vi nått det perfekta stället och äntligen fått bada några gånger kommer det en gubbe och säger att vi måste flytta oss för att han och några till ska ha en teaterföreställning där! Det var seriöst hur bra som helst där! Ilska och utmattning gjorde det en aning jobbigt att gå ytterligare två kilometer i stekande sol för att sedan hitta ett vindskydd fullt av mygg. Trots myggen var det ganska mysigt att sova där. Någon badplats skulle det såklart inte finnas där. Det första stället var grymt bra!
Vad händer nu?
Utan planer sitter jag här och skriver, jag borde sätta mig i soffan, ta det lugnt och kolla på film med mamma och pappa, men jag liksom fastnade här. Jag är faktiskt väldigt sugen på choklad, haha.
Jag undrar hur det ska gå nu. Vi har inga fler kvällar som denna planerade nu. Vi får inte låta det gå för länge innan nästa. Och jag som ska vara borta i två veckor! Fan också. Jag kan inte klandra dem om de har en övernattning när jag är borta, men jag vill inte missa något. Lite egoistiskt tänkade, förlåt.
Varför ska det vara så fruktansvärt jobbigt med kompisars kompisar? Jag hatar när man går runt i Åkersberga centrum med Josefin, för hon träffar alltid någon hon känner. Själv står man där som ett fån och bara kollar på när de säger något kul som de nyligen gjort tillsammans. Pinsamt, pinsamt, pinsamt! usch vad jag hatar sådana situationer.
Killarna gillade Linnéas present. Ett par rosa mormorstrosor i storlek fyrtiotvå. Så extemt sexiga! Eftersom Petter inte hade med sig badbrallor föreslog vi att han skulle bada i dem istället, men det vägrade han haha.

Jag tror att jag denna termin har insett vilken tur jag faktiskt har. Även om jag själv inte är så mycket att hänga i julgranen har jag underbara vänner och en fantastisk familj som alltid finns här och där för mig.
Nu är jag för sugen på choklad för att inte göra något åt det!
God kväll!

208 - Vilken vän jag fann - R.I.P Michael Jackson

Det är inte bra med överraskningar som denna klockan sju på morgonen. Jag kan inte fatta att Michael Jackson är död! Vart tar mina älskade genier vägen?
Det känns sådär overkligt, som om jag bara inte kan fatta vad som egentligen har hänt.
Det känns nästan som att någon jag en gång kände har dött.
Jag går nog nu... Det känns inte bra
Trots sorg och saknad, inte endast efter Michael Jackson, känns det lite bättre efter att ha pratat med Jakob. Mirakelmedicinen. Tack
Du är verkligen ett mirakel Jakob :)


207 - Alla mina ord och tankar

Ja, det var två extremt roliga dagar! Trots förkylning råkade det kanske bli lite vattenkrig i alla fall idag, hehe.

Igår var det tjejmiddag hos Sofie. Där satt vi i Humlegården och kanske råkade kolla på när några killar skatade utan tröja. Mums, magrutor.
Det kändes verkligen som att Sofie försökte övergöda oss med mat. När vi först kom hem till henne åt vi kakor och saft. Sedan gick vi ner till Humlegården och åt kycklingklubbor och couscous. Till efterrätt blev det vattenmelon.
När vi senare på kvällen kom tillbaka till Sofies lägenhet åt vi Ben&Jerry-glass och popcorn. Inte tillsammans då, men ja. Det var extremt gott!
Det var verkligen mysigt att sitta där på gräsmattan i Humlegården och fika med mina älskade små vänner. Efter ett tag la sig Josefin som en lodis där på filten med en filt runt sig och jag och Linnéa klättrade i träd! Det är så grymt kul att klättra i träd!
Ååh, det här är så extremt jobbigt. Jag vet absolut inte vad jag ska göra. Det är något som förföljer mig överallt! Ååh, jag vet inte vad jag ska göra! Jag blir galen!
Suck, jag vet inte vad jag ska göra åt det...
Tack för att du finns Jakob.
God kväll

206 - Forma mitt hjärta



Denna fantastiska utsikt fick jag njuta en liten stund av i lördags. Detta är Dalarna.
Snacka om fullpackad vecka. Måndag: Täby centrum Tisdag: Tjejmiddag Onsdag: Vattenkrig och pannkakor Torsdag: Tälta Fredag: Linnéa fyller år! Det blir alltså någonting att göra varje dag.
Jag hade väntat mig ett sommarlov utan kompisar, som mina tidigare sommalov. Jag brukar träffa kanske tre olika kompisar på sommaren. Det här blir nog den bästa sommaren hittills.
Jag känner inte alls för att sitta här just nu. Inte efter allt som har hänt idag. Dessutom ska mamma och pappa gå och lägga sig snart...
Jag har verkligen ingenting att skriva idag. Jag är helt tom på ord.

Jakob är ett mirakel. Mitt mirakel.
Jag älskar dig
God natt världen. Vi ses kanske imorgon. Ursulas värld möjligtvis. Eller kanske the World of PMS.
Hejdå

205 - Den bästa resan

Här vilar Mormor, Morfar och Mille. Mille var mitt första och sista egna husdjur.



Leksands kyrka + kyrkogård







Vi var och la lite blommor på graven innan vi åkte tillbaka hem till Nymans hus efter en fin fika uppe på något berg i Tällberg. Däruppifrån såg man hela Siljan. Mmm, så vackert det är!

204 - Jesus, det skönaste



Hemma igen som sagt. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, en helg med ytterst få överraskningar, men de fanns där de också. Några få väldigt bra överraskningar.
Ikväll var det tomt, jag är väl djupt överraskad kanske.
Jag tror att jag borde fundera en stund, på allt. Helgen, resten av sommarn, mina vänner och mig själv.
God kväll

203 - Kom och berör mig









MMMidsommar på Nyåker. Att komma tillbaka dit är alltid lika underbart.

Att komma tillbaka hem är också alltid skönt. Det finns inget bättre än att sova i sin egen säng efter att flera nätter i rad ha sovit på luftmadrass.
Ja där var midsommarhelgen slut och det är bara hur mycket som helst kvar av sommarlovet!

202 - De blomster som i marken bor

Om jag just nu kraften att förstöra vad som helst i min han skulle jag nog förstöra vartenda litet data-och tv-spel som finns. Det skulle till och med bli så illa att Kungen och Hjärter kanske stryker med. Jag är så fruktansvärt trött på alla jävla spel som tar upp mina stackars små vänners tid. Förstår de inte att de har blivit beroende? Svar: Nej. Detta beroende har gömt spärren och nu kan de göra nästan vad som helst för att få sitta och spela. Otroligt men sant. Tänk så tragiskt. Jag bara förstår det inte? Vad kan göra det så extremt roligt? Det är en datagjord låtsasvärld som inte ens liknar den riktiga världen. Kom inte och säg att det är ett sätt att fly undan stressen och paniken i verkligheten, det håller liksom inte.

Har andarna kanske lyssnat och skrämt bort det onda vädret. Idag hde vi faktiskt sol en lång lång stund. Nåja, kanske inte så lång som det verkar, men lång för att vara en dag just denna sommar.
Nya tankar skapas i mitt huvud varje minut, men gamla tas ofta upp de också. Just i denna minut sitter jag och tänker på hur irriterad jag kan bli på folk som säger att en låt är dålig på grund av att den är mesig. Mesig som i mindre hård rock. Hur fan går det då? Jag får liksom inte ihop pusselbitarna.
För att inte störa de som faktiskt försöker sova borde jag nog joina sovklubben jag med.
God natt världen, blommorna lyser och solen gömmer sig i gräset.
Vi ses imorgon.
Sov gott

201 - En vänlig grönskas rika dräkt


200!! - I denna ljuva sommartid

Då var det alltså dags för inlägg nummer tvåhundra. Ja, det måste ju komma förr eller senare.
Efter en lång biltur med cirka fyra stopp sitter jag nu här vid datorn och min kära blogg. Först var vi vid bystugan i Rönnes och träffade släkten, sedan fikade vi med moster Olga. Efter det åkte vi på majstångsresning i Ullvi, mitt älskade Ullvi, och sedan åkte vi upp till Nyåker :D:D Mitt absoluta favoritställe på hela jorden. Jag undrar hur många kort jag tog. Ja, de kommer hur som helst upp på bloggen när vi är hemma igen. Har ingen datakabel med mig. När man sitter där i gräset på ängen känner man sig så säker. Allt känns bra och man vill liksom aldrig därifrån. Att fotografera däruppe blir man liksom aldrig klar med. Det finns så mycket att se.
Nu ska vi, i denna ljuva sommartid, faktiskt äta en bit.
God kväll världen!
<3


199 - Den blomstertid nu kommer

Ja, då bär det snart av mot Ullvi i år igen. Denna gång blir det nog bara familjen Nilsson med tanke på att Nymanbarnen inte direkt uppskattade den långvariga majstångsresningen förra året. Jag förstår dem.
Nu känns det faktiskt som sommarlov på riktigt. Efter en hel veckas ledighet börjar det märkas på mig själv och andra att allt är lugnare.
Var är alla? Seriöst, det är typ jag och Jakob som är vakna. Gäster kan ju förhindra många kanske, men inte sjuttio personer som knappt känner varandra. Mycket osannolikt.
Nu ska vi äta lunch faktiskt! Sedan ska vi åka till Ullvi!
Skriver nog mer ikväll. God midsommardag på er alla!
Nu ska jag se världen utanför ytterdörren.
Bye

Det vackraste jag vet, är att se dig när du sover



Jag tycker personligen att hennes röst kunde ha en aning mer power i sig, men jag antar att den passar till en fin låt som denna.
God natt!

Obama

De senaste två timmarna har jag, Johan, Eric och Fredrik suttit och spelat kort. Efter ett tag hoppade Johan av och efter det har jag säkert varit president minst tio gånger. Vi döpte spelet till "Obama" eftersom han faktiskt är både neger och president och nej, jag är inte rasist för att jag säger neger. Eftersom jag inte menar något rasistiskt med det kan ingen kalla mig rasist. Eller jo, det är såklart fortfarande möjligt, men på falska grunder. Jag tycker personligen att det är den som pratar som bestämmer vad som menas.
Imorgon blir det majstångsresning i Ullvi, efter ett glatt besök på Nyåker. Min favoritplats på hela jorden. Ärligt talat är majstångsresning typ det mest långtråkiga som finns. Man höjer en meter i taget och efter varje höjning sjunger man minst en låt. Suck, det tar typ två timmar innan den är uppe. Man brukar alltid sitta där i sluttningen och längta tills man får åka hem igen. det är synd för jag älskar att bara sitta där och lyssna på när alla sjunger. Det är så mysigt och med världens bästa utsikt kan det inte gå fel.

Efter natten på altanen, då jag låg och frös hälften av tiden, gick jag snabbt in och värmde mig. Först gick jag upp och kollade om TV-rummet var ledigt, men jag när jag såg/hörde att min bror låg där och snarkade som en gris smög jag, i en knarrig trappa, ner igen och la mig i soffan. I den soffan spenderade jag flera timmar med att sova. Trots att jag sov i säkert sju plus fem timmar är jag hur trött som helst. Jag brukar aldrig vara trött. Imorgon får vi nog i alla fall sova ut ordentligen. Mamma och pappa måste sova ganska länge innan de får köra bil igen...
Med tanke på att det ikväll (och egentligen hela dagen) har varit extremt kallt för att vara juni blir det nog inget sova på altanen i natt. Jag fryser lagom som det är nu och jag vill inte ens tänka på hur kallt det kan vara utomhus.
Solen sken faktiskt i en halvtimme idag. Den där halvtimmen då det är halvljust ute, när solen precis ska gå ner. Tack för lite solljus den sista ljusa halvtimmen en midsommarafton.
Jag skulle vilja ha en bok om hur man läser kroppsspråk. Då skulle man till exempel kunna se när folk ljuger, är ledsna fast de låtsas vara glada eller allmänt bluffar. Kanske när man spelar kort. Jag tror också att man till en viss del skulle kunna lära sig lite mer om varje person genom att läsa kroppsspråket. Sådant tycker jag är intressant.
Om jag var tvungen att bestämma mig för ett jobb nu skulle det lugnt bli sångerska. Jag känner mig som en liten tjej, fast jag antar att jag alltid har varit den där lilla tjejen som vill bli sångerska. Det är något jag alltid har velat bli och något jag faktiskt alltid har varit bra på. Det där med musiken är så speciellt för mig.
Jag skulle faktiskt också kunna tänka mig att bli psykolog, någon typ av journalist eller jurist. Lagar och skrift är också något som intresserar mig väldigt mycket. Det är spännande och man måste alltid tänka till lite extra för att göra ett riktigt bra jobb.
När jag tänker jobb tänker jag automatiskt på Mikael Fransson. Det beror kanske på att jag faktiskt skulle kunna tänka mig ett jobb krönikör eller alternativt reporter.
Det går en förkylning runt i detta hus och jag tror att den just sög åt sig min energi. Jag vill inte bli sjuk på sommarn! Mitt i terminen är det helt okej, då slipper man plugga om man har tur, men nu missar man ju massa roliga saker. Värdelöst.
Det är en enda stackars människa inloggad på min kontaktlista på msn. Det är helt otroligt lite! Är inte detta en natt då man faktiskt är vaken lite extra länge? Även om ens föräldrar sover har lagt sig är det väl inte förbjudet att vara uppe och prata med mig lite?
Nu är det dags för alla att nyktra till och ladda batterier genom sömn.
God natt världen, vi ses imorgon.
Jag älskar dig!

Född Leksing

Jo, det är sant. Och jag har till och med en haklapp där det står "Född Leksing" på haha. Okej, jag är inte född i Leksand, men jag har alltid hållt på Leksand. I varenda möjliga sport.
Jag sitter och funderar lite och jag insåg nyss att jag för en gångs skull faktiskt fått det jag vill. Min önskan gick i uppfyllelse framför någon annans. Jag tror att det är första gången det händer och det lite konstiga är att jag inte känner mig överlycklig för det. Jag känner mer medlidande faktiskt, men självklart är jag glad! Tack Gud för livets små gåvor och tack Gud för sommarlov.
Jag hade fel. Sommarlovet blev inte bara ångest och tillbakalängtan, snarare tvärtom. Nu ser jag fram emot lovet och till och med lite till gymnasiet. Detta vände nog tack vare Jakob tror jag. Tack för det Jakob! Mackor, Insane och sommarlov for the win.



Såhär ska sommarn se ut. Sol och grön gräsmatta. Regnet faller och jag tror faktiskt att vår gräsmatta inte är så speciellt grön heller. Efter att vi bytte tak var den mosad och en aning brun. Suck -.- när kommer sommarn tillbaka?
Jag har nästan slutat rita kom jag precis på. Varför skulle det bli så? Jag kommer ihåg dessa dagar då jag låg där på sängen och njöt av att inte behöva plugga. Även om jag kände mig stressad blev jag lugn av musik och mina teckningar, vilket jag såklart fortfarande blir, men det var då jag behövde det.
Med betygen jag nu fått, som är förvånadsvärt bra, känner jag mig lugn inför gymnasiet. Detta har fått mig att inse att jag faktiskt inte är dum. Jag är ganska duktig i skolan och detta har hjälpt mitt självförtroende.
Jag presenterade nyss Erik Hassle för min mamma, eller ja, tvärtom kanske. Jag tänkte väl att det var dags snart. Man vet aldrig när jag köper hans första skiva och tjatar om att få den spelad under en biltur som kanske slutar i Dalarna. Mmm, vilken fantastisk röst han har. En riktig naturbegåvning.

Borde jag skriva svenska låtar? Är det vad min röst är till för? Svenska texter?
Kanske något jag borde fundera på en aning.
Nu ska vi spela kort.
Dags att öppna dörren för världen utanför.
Hela världen är så underbar, bara man får ett svar.
God kväll

Please share my umbrella

Ännu en regnig dag, men jag är åtminstone i Leksand. Vi åkte faktiskt nyss runt i bilen och kollade lite på blommor och det tråkiga vädret. Jag saknar verkligen solen.
Igår var en riktigt bra dag, trots det att solen inte sken då heller. Jag insåg, efter det där sista inlägget, att jag faktiskt vågar. Om det går fel kan man ju faktiskt bara testa igen eller göra det någon annan gång. Jag ska sluta vara orolig i onödan.
Under bilturen idag insåg jag hur mycket jag faktiskt tycker om Sugarplum Fairys musik. Jag insåg också nu att detta troligtvis är absolut ointressant för dig som läsare, men just nu känns det aktuellt i mitt liv.
Okej, egentligen är allt som har med musik och göra alltid aktuellt, men detta är det nya. Take it or leave it.
Det är fantastiskt hur vacker naturen kan vara. Rent och fint, helt naturligt såklart. Inget som helst konstgjort och det är nog det som är själva grejen med skog och natur. Det är precis som det ska vara.
Kulbanan/kullabyrinten är idag väldigt populär. Johan äger alla och alla andra försöker äga Johan. Jag lyckades i alla fall klara mig till trettiosjätte hålet, alltså mindre än hälften kvar. Om jag inte tar fel har jag klarat den flera gånger förut, men jag la liksom ner den där grejen med att köra varje dag. Jag tror till och med att den står uppe på vinden.
I detta hus finns det verkligen hur mycket som helst att göra och trots det sitter jag ändå vid datorn, skriver och låtsas lyssna på vad de andra säger. Just nu spelar Fredrik på sina kära trummor, snart skall de nog spela biljard också. Utöver dessa aktiviteter finns även en TV såklart, typ trettio sällskapsspel, studsmatta, hundra meter till sjön (där det iochförsig är inte mer än femton grader varmt) och åtta personer förutom jag själv att umgås med. Bloggen slår allt i alla fall. Nej, självklart inte, men av någon konstig anledning lyckas jag inte dra iväg mig på något annat. Det kan kanske bero på att detta är... hmm... jag tror att det är mitt hundranittiofemte inlägg. Jag ska nå tvåhundra innan jag åker hem har jag bestämt mig för.
Var tog barndomen vägen? Alla mina kompisar har börjat jobba och sådant nu ju. Kan man inte vara barn ett tag till? Det känns som att vi ungdomar nu uppmanas till att bli vuxna på en gång. Det tänker inte jag bli. Klivet in i vuxenvärlden ska inte tas av femtonåringar.
Jag har nu på senaste tiden insett hur bra vän Linnéa är. Hon har alltid varit en person jag bara tycker om, men jag tror att vi har kommit varandra närmare den sista terminen.
Egentligen har jag nog blivit bättre vän med alla den här terminen, i alla fall alla de underbara människorna som nyligen slutade i Kunskapsskolan. jag har som tidigare sagt lärt mig älska de människor jag faktiskt älskar.



En liten glimt av Sugarplum Fairys tolvåriga (jag tror att det är tolv) musikkarriär. Mums.
Jag tror att resten av människorna faktiskt har skymtat en aning blå himmel så det är nog dags att gå ut en stund.
Jag som ska skriva några inlägg till denna helg fortsätter nog ikväll, hörs då.
Hejdå
<3

En värld av oro

Kanske finns det en chans att jag någon gång förstår vad som håller på att hända. Förvirrad, som jag lätt blir, sitter jag här och funderar på vad som härnäst skall inträffa.
Att älska är lätt, men att våga ge tid till andra att älska en tillbaka känns riskabelt. Varför i hela världen skulle man älska mig? Dessa tankar flyger omkring i huvudet, fram och tillbaka, fram och tillbaka.
Knäppt

Leksand igen <3

Ännu en midsommar i Leksand. Vi ska troligtvis sova på familjen Nymans altan i natt. Det har blivit som en tradition att vi sover på deras altan när vi hälsar på på somrarna. Vi har alltid kul tillsammans. När Eric pratar i sömnen driver
vi alltid med honom eller så klär vi på honom massa vantar och mössor eller något.
Vi fikade nyss och jag fattar fortfarande inte hur gott det egentligen kan vara med oboy! Helt otroligt gott.
Pressen känns stor. Den där pressen att vara tonåring och att börja våga testa nya saker. Även om jag vill är det svårt att lätta på gränerna. Jag undrar om jag ska göra mer än mitt mod räcker till, men det känns nervöst och och en aning skrämmande. Jag vet inte vad jag ska göra.

 

Time to go. Jag tror att vi ska kolla på något nu.
God natt

By the Grace of God



Så ordnade allt upp sig till slut. Eller gjorde det? Slutar alla sagor lyckligt? Jag tror inte det...
Aja, grönan var grymmast! Att tillbringa en hel dag med underbara människor var toppen. Insane ägde allt och jag skrek så mycket att jag knappt kan sjunga längre. Det var i alla fall askul!
På kvällen åkte vi hem till Johanna. I alla fall jag, Josefin, Erik, Linnéa och Johanna själv såklart. Vid tolvtiden gick jag och Erik hem. Det var svettigt och dant men jag kom bara två minuter efter uppsatt tid. Erik skulle såklart säga hejdå till Josefin i en timme. Till slut kom vi iväg och hem bar det. Med snabba steg gick vi fyra kilometer på lite över trettio minuter. Nu har jag träningsverk haha. Så går det när man slutar med karate. Eller ja, slutar träna vill säga.
Patrik kom inte hit idag, men han skulle göra ett nytt försök imorgon. Vi får väl se hur det går. Bra kan man ju hoppas, men man vet aldrig med Patrik. Han är gullig i alla fall.
Jag och Jakob har planerat att han och jag ska åka till Leksand imorgon. Med mackor och musik bär det av. Fast på vägen dit tänkte vi stanna på grönan och slakta alla i Insane-kön, åka Insane hundratals gånger och sedan slakta poliserna. Det blir nog en kul dag.
Nu är det nog dags att gå. Både mamma och pappa ska sova nu och jag måste fixa lite grejer.
God natt världen, vi ses imorgon

I wanna rock

Vad man än försöker göra går något fel. Man ska nog inte förvänta sig något av någon längre.
Jag sitter och lyssnar på Septembers akustiska version av Cry for you. Det är den enda bra låt hon har gjort. Hon missburkar verkligen sin röst! Har man en så bra röst som hon ska man inte sjunga söndertjatad dunkig pop, det går bara inte ihop.

Midsommar, äntligen!
Aja, allt går skit idag, så det känns inte som att jag borde skriva mer. Det blir nog också bara skit.
Hejdå

God natt Mandoister därute


Never thought I'd say that it's alright



Det blev grönan i alla fall. Jag snackade med Henrik och han skulle skicka hem diplomet till mig.
Josefin var här ett tag i dag. Vi gjorde inte så mycket, men jag tror att det är tjusningen med att umgås med Josefin. Man behöver inte göra något för att ha kul tillsammans.

Glöden i Sugarplum Fairys musik har väckt mitt intresse igen. Jag lyssnar på dem hela tiden. Jag kan bara inte låta bli.
Jag börjar fatta Indiepop. Det låter lite halvrockigt och inte svenskt. Fast jag vill nog inte hålla med om att det låter indiskt. Det finns säkert någon logik bakom det där. Okej, jag har inte fattat det...
Har någon någon aning om hur vädret blir imorgon? Jag har inte en blekaste aning, vilket skrämmer mig en aning. Det blir nog skit som igår och idag. Hoppas bara att värmen är lite högre. Fast egentligen får det gärna regna, det gör det automatiskt mer folktomt då. Dessutom tycker jag nästan att det är skönt med regn. Jag gillar att bli sådär genomblöt ibland. Fast å andra sidan är det nog inte så skönt att åka hem mitt i natten, genomblöt och kall. Från grönan dessutom.
Nu är jag ganska peppad på att åka till grönan. Det blir nog kul. Speciellt när man har tiotals kompisar att umgås med. Då blir jag alltid glad.
Nu däremot måste jag nog lämna rummet och datorn och Patrik. Mamma ska sova... suck. Jävla internet!
God natt världen.
Jag älskar dig

Hmm..?

Var tog sommaren vägen?
Var tog glädjen vägen?
Var tog solen vägen?
Var tog värmen vägen?
Var tog det galna sällskapet vägen?
Var tog mackorna vägen?
Var tog min mackkompis vägen?
Var tog min gitarrspelartalang vägen?
Var tog lusten att göra något vägen?
Var tog sockersuget vägen?
Var tog allt godis vägen?
Var tog vägen vägen?

Dags för ännu en lista, utan någon speciell ordning. Hmm, goda onyttigheter, here we go.

  • Ben & Jerry-glass
  • Prinsesstårta
  • Jordgubbstårta
  • Popcorn
  • Marabou mjölkchoklad
  • Toast
  • Lösgodis
  • Vaniljmunk
  • Pannkakor
  • Läsk
  • Och till sist vindruvor!

God natt


Jag hatar söndagar och var tog sommarn vägen?!

Det enda som blev bra idag. Namnet på detta inlägg. Hela dagen har varit skit. Skitväder, skitsällskap, skittråkig och skitseg. Jag har säkert suttit vid datorn i sju timmar eller något.
Det är sex grader ute! Det är ju juni! Unbelieveble. Blåsten gör det inte direkt bättre. Jag skulle absolut inte vilja gå ut.

Inget Gröna Lund imorgon heller. Vädret tar över Sverige. Eller ja, Stockholm i alla fall. De har skjutit upp det till tisdag istället, men då kan inte jag. Ännu ett minus till söndagar...
Jag fick i alla fall värsta musikkicken idag. Jag vill skapa musik. Jag vill starta band. Jag vill sjunga tills stämbanden somnar. Jag vill skrika mig hes. Jag vill äta mackor och prata med Jakob. Nu blev jag sällskapssjuk också...
Ett band med bara jag och massa killar som spelar hur bra som helst. Underbart. Det är precis så jag vill ha det. Jag vet inte varför det alltid måste vara killar involverade, men så är det. Jag har i och för sig alltid tyckt väldigt mycket om att umgås med killar. Fast jag känner inte så många lediga trummisar, eller basister för den delen, varken tjejer eller killar. I alla fall inga som vill göra samma musik som jag vill. Jag vet knappt vad jag vill göra. Det är svårt att testa olika genrer när man bara har en stålsträngad gitarr som vapen. Det är svårt att skapa coola trumeffekter utan trummset eller trummis. Det är svårt att få det att låta rockigt utan elgitarr. Jag har ju en, men förstärkaren suger, jag börjar bara skratta när jag spelar på den.
Jag tror att jag vill göra någon sorts musik som liknar Neverstores och Bullet for my Valentines musik. Deras musik liknar inte varandra så speciellt mycket, men en blandning kanske blir bra.
Jag tror bestämt att pappa ska sova nu.
Jävla internet...
God natt på er.

Regnet faller, fort



Nu har jag glömt vilken musikvideo det är, men den är säkert bra. Man ser nämligen inte vilken det är förrän den ligger på bloggen.
Min bror tjatar om att han ska få datorn snart. Bara för att jag har suttit här hela dagen...
Just nu har jag ingen som helst lust att åka till Grönan. Det beror nog inte på vädret faktiskt...

Jag har börjat tycka om tatueringar av någon konstig anledning. Jag tycker att det är snyggt. Pappa hatar det så det känns inte som något direkt aktuellt samtalsämne i våran familj. Synd...
Gud vad nere jag blev helt plötsligt. Jag känner mig jättearg. Om Eric kommer hit och tjatar en gång till slår jag honom säkert.
För en gångs skulle är jag inte myssugen. Inte ett dugg. Jag vill helst slåss just nu. Stackars nästa person som öppnar dörren.



Jag blir glad av lite Freddie Mercury.
Kanske...
Aja, huvudvärken tar över tankarna.
God kväll.

You can't kill rock'n'roll


<3


Är han inte sexig? Jag bara måste se Sugarplum Fairy i sommar!

Sweet Home Alabama

 

Det gör ont att välja ett rosa tema, men det är det tema som har snyggast layout. Dessutom passar det faktiskt till "loveofmylife" så helt tokigt blir det inte.
Jag kommer säkert lägga upp musikvideor i varje inlägg nu, haha. Bara för att jag är så glad att jag har lärt mig.
Jag funderar på att göra en ny topplista, men jag vet inte vad jag ska topplista för saker.

Jag går aldrig på konsert. Det är helt sjukt vad jag inte går på konsert. Sist jag var på konsert såg jag Bruce Springsteen på Ullevi. Han var cool, men jävla gubbe som förstör mitt sistakonsertminne! Jag måste på Peace and Love med Norea nästa år! Vi kan bli konsertpolare nu när vi ska skiljas åt. Hon som har stall och grejer hinner nog inte så mycket mer än hästar och skolan :(
Jag vill åka på Peace and Love-festivalen men jag har varken biljetter, körkort, bil eller tillstånd. Det kan bli svårt. Mamma vågade kanske skicka dit mig nästa år, men vilken vuxen skulle man kunna få med sig? Norea skulle jag släpa med mig, men utan vuxen kan det bli svårt att komma dit. Om man inte ska åka buss, fast det vore nog ingen höjdare.
Lifta skulle man kanske kunna göra, haha. Om jag gjorde det skulle jag nog inte fylla myndig...
Jag vill se Neverstore live. De va förband till Sum 41 i Japan! Tänk att få gå på den konserten, underbart!
Nu blev jag helt musikgalen. Eller det är jag faktiskt alltid, men konsertgalen! Jag måste gå på konsert snart!
Nu ska jag hitta på något annat.
Byebye

Avundsjuka

Då bär det av till Gröna Lund imorgon då. Egentligen är jag inte mycket för att gå på Grönan, men tjatar ens kompisar på en för att de vill ha med en är det svårt att säga nej. Åkattraktionerna är faktiskt kul, men efter att jag och Frida var där i elva timmar sommaren förra året tröttnar man en aning på dem.
Jag undrar om detta regnande kommer ta slut snart. Jag har sommarlov nu och jag skulle uppskatta lite sol. Bara en liten stund.
Detta är den första dagen på lovet utan kompisar. Även om det bara har gått en dag av lovet känns det som en evighet när man inte har några kompisar att umgås med. Vad vore livet utan kompisar?



En aning sjuk, men en aning asbra också. Jag och Emil diskuterade om Pink Floyd är glamrock eller inte. Kommentera och säg vad du tycker!

Jag är så grymt sugen på mackor. Jag och Jakob skulle äta mackor igår när Patrik och Erik fortfarande var kvar, men när de skulle hem drog han också. Han påstod att han inte hittade hem annars. Suck...
Aja då får jag äta mackor själv nu då.
Mackor! <3
Hejdå

Jag har gömt mina känslor i år

Tänk om solen har slocknat nu.
Tänk om jag är ensam kvar.
Tänk om fjortisdunk är musik.
Tänk om jag inte är vilse.
Tänk om andra har missat mina positiva sidor.
Tänk om vattnet skulle ta slut.
Tänk om strängarna på gitarren skulle gå av.

Tänk om jag gick och la mig nu
God natt

Nummer 180



Rammstein är kärlek. Varje Falunresa har vi suttit inne på Jakobs rum, spelat kort och lyssnat på Rammstein. Jag kommer ihåg hur störande jag tyckte att det var i sjuan, men i åttan började jag gilla det och nu, ja... nu älskar jag Rammstein :)

Om jag inte lägger mig nu somnar jag nog snart.
God natt! <3

Joakim Thåström



Jag älskar den här videon. Jag verkligen genomälskar den. Inte för att den är så speciellt avancerad, men bara grymt skön. Underbart!
Joakim Thåström, kungen av vackra texter. Varför är du så tyst?

Hur skriver man den perfekta låten?
Hur lyckades Queen?
Hur får man melodin att passa ihop med texten?
Hur uttrycker man känslor genom musik?
Hur träffar man rätt toner?
Hur kommer man ihåg texten?
Hur visar man vad man känner?

Jag älskar dig <3

Jag älskar allt du gör


Dörren är stängd

Wow, nu har jag lärt mig hur man lägger upp videor på bloggen haha. Stolt!
Jag blir bara så glad av denna video. Inte för att man ska se bra, för det gör man verkligen inte haha. Cool version av en underbarlåt.



Jag kommer ihåg när jag såg/hörde Hurtful på ZTV. Jag blev så jävla såld på Eriks röst. En sådan där röst man sällan hör. Unik och vacker. Jag älskar allt du gör.

Jag tror att jag har ganska konstig musiksmak. Jag lyssnar typ på all sorts rock, från Fall out boy till Queen till Rammstein. Rock (verkligen hur mycket olika rocksorter som helst), Metal, Indierock, Erik Hassle och Ted Gärdestad haha. Fin liten blandning.
Jag och Jakob låg och diskuterade slöseri igår samtidigt som vi lyssnade på In Flames. Patrik sa att vi slösade på hans iPodbatteri, men vi sa att man inte kan slösa när man lyssnar på musik.
Jag tror att jag ska smyga upp och kolla på Rocky med mamma. Men jag kommer nog tillbaka snart.
Pusspuss

The future never dies

Berätta för mig,
Varför är jag ensam när du ligger bredvid?
Varför kan jag inte läsa dina tankar?
Varför låter gitarren ostämd när jag stämt den tre gånger?
Varför leder vägen ingenstans?
Varför regnar det när sommarlovet har börjat?
Varför hör jag inte att allt jag säger är fel?
Varför?


Sommarlov

 
Ja,
då var det äntligen sommarlov. Vädret är väl inget att hurra över, men känslan av att inte behöva gå och lägga sig har jag längtat efter.
Igår till idag sov Josefin, Jakob, Linnéa, Patrik, Pontus, Erik, Sofie och Bea här. Johanna var också med på ett hörn men både hon och Pontus åkte hem vid tolvtiden. Pontus skulle på fotbolssmatch och Johanna skulle... ja vad hon nu skulle göra.
Det var en konstig men lyckad kväll. Vi kollade på två filmer igår och två och en halv idag. Alla andra gick och la sig vid två ungefär, men jag och Jakob och Patrik satt/låg uppe till sex. Vi pratade, förolämpade varandra lite ironiskt och kollade på Borat. Det känns bra att bara ligga och prata med dem. Två underbara och fantastiska människor jag absolut inte kan leva utan.
Jag känner mig så genomglad. Antingen är det sommarlovet som börjar ta vid, att vi hade en skitrolig kväll eller så är det att vi ska äta kyckling snart! Alla alternativen har nog sin del i det hela.
Jag har nästan slutat skriva blogg. Eller, inte slutat, men jämfört med för någon vecka sedan skriver jag knappt ingenting alls. Nu kommer jag knappt ha något att skriva. Sommarliv och sommarlov liksom. Det är inte så mycket som händer.

Nu var det dags för middag. Att äta riktig mat ska verkligen bli gott. De senaste tjugofyra timmarna har jag ätit godis, tårta och druckit läsk. Nu blir det kyckling!
Byebye
<3

Dag 4 av 5, näst sista dagen

Imorgon slutar vi grundskolan. Efter det behöver vi inte göra något mer alls. Vi kan lägga oss på gräsmattan och skita i hur det går. Frågan är väl kanske hur länge vi skulle överleva.
Ledighet, sommarlov, jordgubbar och massor av bad och glass. Det är vad som väntar oss. Det är det bästa som finns, näst efter Jakob kanske då ;). Men det knäppa är att jag inte känner mig någe vidare glad. Jag känner bara ångest. Jag vill inte sluta än, jag vill umgås med alla i flera månader till. Jag antar att detta är det tillfälle då man ska gå vidare...
Det gör ont att kanske aldrig få träffa vissa personer mer och jag kommer nog gråta hur mycket som helst imorgon men ja vafan, det får man ta.
Nu ska jag sova, eller i alla fall gå härifrån.
God natt!
<3


Fyra årstider, en till snart?


Sommar


Höst


Vinter


Vår

Sommar igen? Snart? Snälla!?

Dag 3 av 5. Bal!

Ja, då var det dags för bal. Ärligt talat ser jag fram emot det. En regnig dag som denna kan sluta hur som helst.
Snart ska jag börja göra mig i ordning. Jag måste duscha, platta halva håret, klä på mig, sminka mig och locka resten av håret. Jag är rädd att det kommer ta längre tid än väntat så jag borde kanske börja på en gång haha. Eller, sminka sig tar inte mycket mer tid än femton minuter och klä på sig brukar inte ta tid, så håret är det mest tidskrävande. Det kan jag dessvärre inte börja med förrän mamma kommer hem, vilket blir ungefär klockan fem. Jag blir alltid så stressad av sådant här! Haha.
Jag har verkligen grymmast sifferminne. Jag kan Josefins, Patriks, Jakobs, Pontus, mitt eget(:O), mammas, pappas och säkert fler mobilnummer. Jag kunde när alla i min första klass fyllde år. Vi var tjugosex stycken. Nu känner jag inget som helst intresse för att lära mig det igen. Usch nej.



Den här bilden gör mig lugn. Jag tänker mig en sommarkväll, tjugo grader varmt kanske, alldeles perfekt.
På tal om att känna sig lugn, för att inte släppa lugnet i magen borde jag nog göra mig i ordning.
God natt och god kväll såklart.
<3

Ja, det kan man fråga sig


Imorgon är det bal. Min klänning är så grymt fin, jag vill bara gå runt med den på mig. Det känns bra att ha den på, man känner sig sådär extra fin.
Jag tror att jag har alldeles för stor respekt för resten av världen. Jag är rädd för att göra fel och jag känner mig alltid så otillräcklig. "Varför skulle man tycka att jag är rolig?", ungefär. Det går aldrig bort.
Nu borde jag nog gå och lägga mig, mitt huvud värker och det är sent.

Jag hoppas bara att världen uppskattar mig för den jag är. Hoppas att jag räcker till och jag hoppas att folk inte bryr sig för mycket om utséendet.
God natt världen.
<3

The game of life



Ibland känns världen sådär färgfattig. Nästan helt utan färger. Ibland... är en dag som denna.

Dag 2 av 5



Var tog den underbara värmen vägen? Vi får hoppas att den snart kommer tillbaka.
Nu har jag dessvärre bråttom till ledarutbildningen, skriver kanske senare!
Hejdå


Dag 1 av 5, sista veckan



Nedräkningen har börjat. Sista veckan har börjat. Måtte den aldrig ta slut.
Tanken på den hemska sanning gör mig rädd, mer tänker jag inte säga.
God natt

Grattis på födelsedagen Johanna!


Johanna + Ellinore


Vi gick längs tågspåret, vilket våra föräldrar kanske inte tyckte om haha.


Johannas födelsedag, 8/6-2009. Det firade vi med att gå hela vägen hem från skolan!


Ja, ibland lämnade vi spår efter oss. Syns en pinne haha? Det ser mer ut som en hängd vandrande pinne...

Ja, som ni kanske förstår gick vi, jag och Johanna, hela vägen hem från skolan. Det låter kanske enkelt, men det ska jag säga dig! Det var en och en halv mil!
Från början skulle egentligen Jakob, Pontus, Linnéa, Josefin och Anneli gått med också, men de var världens veklingar så vi gick själva istället jag och Johanna.
Det tog precis tre timmar tilll Johannas mammas lägenhet. Där stannade jag och åt mellis, sedan fortsatte jag min vandring hemmåt på egen hand.

Jag orkar verkligen ingenting längre. Jag tror att all energi går åt till att orka hålla sig vaken. När man tänker så mycket som jag gör i dessa veckor blir man trött och deperimerad. Jag känner mig nästan aldrig glad längre. Det är ytterst jobbigt.

Nu ska pappa ha datorn.
Skriver kanske mer senare.
Jag älskar dig <3

Man mot man


Jag tog lite fler bilder på syrener idag. Det är tydligen högsäsong nu.

Det här funkar inte, ordförrådet är tomt.
God natt och ha en bra kväll på er.
Jag älskar dig Patrik :) <3

Hängmatta





Eftermiddag i hängmattan. Med iPod, ritblock + penna och min favoritbok klarar jag mig hur länge som helst.
Haha, jag upptäckte nu att det ser ut som att bilderna fortsätter i varandra. Coolt.

Why can't I wake up?

Något som förvånar mig är hur kallt det kan vara utomhus, i juni, när solen skiner för fullt. Hur tänkte Gud idag?
På tal om Gud, på tisdag är det sista ledarutbildningen! Sedan är det diplomutdelning veckan därpå. Då är vi klara och färdiga ledare inom kyrkan. Många säger att de inte är så speciellt intresserade av att bli ledare nu, men att det var lika bra att gå klart kursen nu när det är så kort kvar. Jag tror att de har rätt, men jag vill nog bli ledare, det verkar kul. Ledarna i vår grupp verkade i alla fall ha skitkul.
Jag undrar vad jag nu har gjort. Gud måste verkligen hata mig idag. Det känns inte bra det här.
Alla tror att vi kommer tappa kontakten med varandra. Jag vet inte hur många kompisar som har sagt till mig att de tror att vi kommer tappa kontakten. Vill de inte hålla kontakten eller?

Finns inget mer att säga.
Skriver kanske mer senare

I mitten av mitt hjärta, men söndagångesten tar nästan över

Jag är nog den mest sociala människan på msn jag vet. Jag svarar typ direkt. Till de flesta i alla fall haha. Det kan jag störa mig på ibland, folk som inte svarar på msn. Varför är de inloggade om de ändå sitter där och gör något annat. Det irriterar bara andra.
På onsdag är det bal och igår (eller ja i fredags blir det ju nu) köpte jag skor. Mycket enkla och mycket fina. Färgen matchar egentligen inte till klänningen, eller svart passar till allt, men jag ville ha ett par skor med samma färg som klänningen. Det gick inte att hitta någonstans...

Att sitta och läsa gamla msn-konversationer kan verkligen få en att längta tillbaka till åttan. Att jag inte vågar lita på killar något vidare har inte medfört bra grejjer direkt... Fan att jag inte visste sanningen redan då.

Måste sova nu, mamma är väldigt trött också haha. Jag längtar tills vi fixar internet till den där jävla datorn som står och samlar damm i mitt rum.
God natt.
Kanske är det för sent.

Mindre bra väder.





Ärligt talat är jag besviken på årets nationaldag. Jag hade förväntat mig bättre väder och kanske till och med roligare ställen att se. Silly me.
Förra året var bäst. Av alla dessa bilåkardagar.
Solen skiner inte i himlen.
God natt

Skokloster, aldrig mer eller kanske igen



Jag orkade tyvärr inte backa mer när jag skulle ta bilden så hela slottet kom inte med.
Kolla värdet! Så grymt fint och så tänker vi lite på hur vädret var ungefär fem minuter senare. Då regnade det! Ösregn till och med.
Usch usch usch...

I am nothing without you



Denna bild är tagen vid Skokloster. VI var vid slottet där idag.
Det var nog den enda stunden på dagen som solen faktiskt sken.

Kärlek till dig.

Femhundrasexton svenska flaggor


Efter en cirka sju timmars biltur är jag nu hemma, och har varit i två timmar. Kalaset slutade på femhundrasexton flaggor. Det är rekord faktiskt. Pappa vann gissningen som vanligt. Fjärde av fyra år i rad. Eric börjar tröttna på att förlora haha. Det märks och det är kul! Väldigt kul.
Jag skojjade bara, vi ska inte alls kolla på The Wedding date. Jag och mamma har redan gjort det. Jag tänkte att det blev lite finare att börja ett inlägg med en svensk flagga så jag lurades. Busiga jag...

Det sägs att man är som vackrast när man precis har gråtit. Om det stämmer är jag nog den vackraste personen i hela världen just nu. Jag känner mig totalt förstörd och ändå lättad. Men det känns som att jag är lättad tack vare en lögn som jag nästa vill tro på. Eller, jag vill tro på den, mer än något. Men det känns inte sant and that's killin' me inside. Är det inte sant vet jag inte vad jag tar mig till...
Jag tror att jag, efter denna tid i kunskapsskolan, har lärt mig uppskatta andra människor. Speciellt nu den här sista terminen. Jag vill inte se tillbaka från gymnasiet och tänka: "Det var bättre förr", men jag tror att det kommer sluta så...
Jag har lärt mig älska de jag älskar och det är jag glad över.
Att sitta här och sega på ett blogginlägg känns onödigt, bäst att hitta på något annat.
God natt... kanske.

Vad som än händer älskar jag dig! En förlorad vän vore ett förlorat liv, mitt förlorade liv. Snälla, låt det inte ske.
Ta vara på all kärlek du får och våga älska tillbaka. Det är att börja älska som är det svåra.

Med dessa visdomsord säger jag nu hejdå, åtminstone för en stund.
Hejdå

Fika är gott

Det gör väldigt ont ibland. Den där känslan i magen, det känns inte bra. Försvinner den aldrig?


Fika på Ljusterö. Ursäkta mitt ansiktsuttryck, men solen sken och jag åt faktiskt. Typiskt pappa att ta kort just då!
Detta är dock inte idag. Jag tror att det är från i höstas. Ja jusste! Det var nog då jag och pappa fotograferade en jävla massa! Det var kul.
Nu ska jag och mamma kolla på The Wedding Date.
Pusspuss!


Åka bil!

Vi ska när som helst sätta oss i bilen och äntligen åka iväg! Det här har jag längtat efter hur länge som helst!
Igår var vi hos min mors gudföräldrar i Solna. De har tre barnbarn som har två barn var och jag fick vara barnvakt såklart. I över en timme gick jag runt med en bebis på ungefär en månad. Han var så himla söt! Man kände efter hur varm man blev över bröstkorgen.
Nu äntligen är allt skolarbete klart! Det känns så grymt skönt! Jag har verkligen överträffat mig själv när det gäller skolarbete den här terminen. Istället för fem MVG:n fick jag nio stycken! Jag är helt överlycklig! Nu har vi bara massa roliga saker kvar som balen, bada, slappa och umgås med alla innan vi skiljs åt. Jag undrar hur mycket mitt smink kommer rinna på fredag. Efter tre fantastiska år i denna, lite mindre fantastiska, skola inser jag nu hur jävla mycket jag kommer sakna alla! Tänk hur jävla många nya kompisar jag har fått! Och nu ska man kanske inte träffa dem mer.
Jag går alltid runt och oroar mig över något. Den här veckan har det varit skolarbetet, förut har det varit skolarbetet och allmän oro över mig själv. Nu är det tillbakalängtan. Till min klass som jag fortfarande kommer träffa i en vecka, men man känner den där känslan. Det känns som söndagsångest. Man vet att det snart tar slut så man kan inte glädjas fullt ut. Så känns det. Hela vägen in i hjärtat. Det gör ont, tro mig.
Förlåt alla. På senaste tiden har jag väldigt lätt blivit sur på er. Ärligt talat tycker jag att jag har haft rätt anledningar, men det känns konstigt. Jag känner mig elak även om jag kanske inte borde behöva göra det.
Solen skiner faktiskt en aning just nu. Jag fryser som vanligt, eller ja, det har blivit som vanligt nu. Jag fryser nästan hela tiden nuförtiden. Det beror nog på mig själv...
På onsdag ska jag och Johanna gå hem från skolan. Jag undrar om vi får med oss några fler. Även om Jakob sa att han kanske skulle hänga med tror jag att jag blir besviken om jag hoppas för mycket på det. Linnéa bangar nog inte, men det gör nog alla andra. Fast å andra sidan fattade de nog det som att vi skulle göra det på sommarlovet, men det blir inte samma sak då. Grejen var egentligen den att gå hem från skolan. Det känns liksom klassiskt så det ska egentligen ske en skoldag.

Sommarlov. Fyra dagar kvar att umgås med vänner och fyra dagar kvar att njuta av att inte ha blivit stor än. På den femte dagen är det skolavslutning. Den sista dagen i kunskapsskolan och den sista dagen att se sina vänner samlade på ett ställe. Efter det kanske man inte får se dem alls. Jag ska inte gå i samma skola som någon annan av niorna. Det känns helt sjukt ledsamt. Trots att Jakob, Patrik, Pontus och Bea ska gå i Åva, som inte ligger mer än några hundra meter från Tibble blir det inte samma sak. Det är inte direkt så att man kommer träffa dem varje dag. Jag vill inte ens tänka på det mer.
När jag gått upp imorse satte jag mig vid TV:n och kollade på Miami Ink ett tag. Jag vet egentligen inte varför, men det blev så. En av de som tatuerade folk sa något jag snabbt började fundera på. Han sa: "Man lär sig mer av att resa än att gå fyrtio år i skolan". Jag tror att han har rätt, halvt. Men om jag tänker på mig egen skolgång hade jag inte lärt mig mycket utan att ha gått i skolan.Om man ränkar alla klasskompisar jag har haft genom året blir det nog minst sextio-sjuttio stycken. Och på det har jag lärt känna nästan alla i mina parallellklasser och ganska många i klasserna över och under min. Det blir hur mycket folk som helst! Man lär sig på att resa, men jag ångrar inte för en sekund att jag har gått i skolan i tio år. Jag har lärt mig mycket av skolan och det tycker jag är bra.

Nu ska jag göra i ordning det sista, sedan skall vi bege oss ut. ÅKA BIL!
Något saknas i mitt hjärta och jag tror jag vet vad det är. Något fyller mitt hjärta och jag vet vad det är.
Tack för att ni finns och jag önskar att det fanns mer tid att bara vara.
Hörs ikväll!
God dag.


Japp, god natt

Snälla kommentera mera! :D
Älskar dig Patrik! God natt på er! <3

God natt?


Någon som längtar tillbaka till vintern? Inte jag i alla fall! Trots att jag älskar julen mest av allt är sommarlovet den ultimata tidpunkten på året. Ledighet och åter ledighet. Det brukar till och med gå så långt att jag inte vet vilken veckodag det är. Trots det att mamma och pappa fortfarande jobbar haha.
Nu funderar jag på om jag ska gå och lägga mig eller om jag ska sitta kvar här. Inte så svårt egentligen, mamma skall sova snart så jag har nog inte mycket till val.
Nu var det dags att sova, eller, för mamma i alla fall. Själv håller jag på att kissa på mig så det är väl lika bra att jag beger mig mot högre höjder. Mot säng och badrum med andra ord. Imorgon kommer bli en lång dag...
Idag när jag satt på bussen fick jag världens idé. Eller snarare en syn om hur verkligheten kanske kan vara. Ganska likt en fantasiberättelse haha, men det blir bra i en teknad film. Alla teknade filmer behöver en skurk.
Imorgon väntar fler äventyr mina vänner. För vissa blir det kanske mest plugg, men efter skolan vet man aldrig vad som händer. Ska man däremot sova hos Josefin med Patrik och Erik vet man precis vad som kommer hända haha!
Nåja, kylan retar mig. I detta rum håller temperaturen inte måttet. Bär man dessutom linne och ingen som helst tjocktröja utanpå är det kanske bäst att krypa ner under täcket. Sömn skulle behövas.
God natt på er alla!
Jag älskar dig! <3 :)

Damnit!

Huvudvärken kommer sakta tillbaka. Lite sådär småstörande ligger den där i bakhuvudet och lurar. Jag orkar snart inte plugga matte mer. Sannolikheten att jag kommer sluta snart är otroligt hög. Minst nittinio procent skulle jag tro.
Efter det här är det bara att börja på tyskan också! Yippie!
Då var matten klar! Äntligen! Haha, det mesta jobbet gjorde Patrik, jag frågade honom om jag hade tänkt rätt på vartenda tal. Aja, det är i alla fall klart. Nu har jag bara fem redovisningar imorgon! Det är helt sjukt mycket ju! Hur fan ska jag hinna? Tre av dem är åtminstone inbokade. Jag har lärt mig musiken och bilden blir det nog tid till på något sätt. Just nu känner jag mig inte ett dugg stressad faktiskt. Det känns som att jag har koll på läget. Eller...?
Skit också. Måste gå nu...
God natt

It's a nightmare, Universe is not fair

Två dagars pluggande kvar! Det är helt otroligt vad tiden går fort! Det var ju nyss jullov och vi sov hemma hos Josefin hur många gånger som helst. Det är helt otroligt vad man gör mycket utan att ens tänka på det. Man hinner väldigt mycket när det väl behövs.
Idag gjorde jag klart min bild, så nu är det bara matte, tyska, musik och SO kvar att plugga. Jag har bokat tid för både So:n, tyskan och matten så nu känner jag mig ganska lugn. Det enda jag behöver göra är att börja på matten haha! Och göra klart den såklart. Tyskan är lätt. Har man MVG går det alltid bra! Haha. Men tyska har jag alltid haft lätt för, det bara går liksom. Det är som att jag har fotografiskt minne ibland. När jag blir förhörd på glosor kan jag se pappret framför mig. Jag kommer liksom ihåg vilket ord som kommer efter.
Ojojoj, nu måste jag verkligen plugga matte! Ett helt steg på en kväll, det kan gå!
Pussarm hejdå! <3

6 juni snart!



Blir nästa nationaldag lika fin som denna?
Det betvivlar jag tyvärr, med tanke på detta väder ser det inte så bra ut. Flaggräkning blir det i alla fall. Regn eller inte! Det har vi bestämt.

Kommentera gärna bilderna. Och de andra inläggen också såklart :)
Jag älskar dig <3

Klara, färdiga, gå...

Yes yes yes! Jag är så jävla glad! Efter alla panikattacker, andningssvårigheter och skrik fick jag till slut MVG på min engelska föreläsning! Så jävla glaaaaad!
Trots detta har jag tyvärr väldigt mycket kvar att göra. Matte, svenska, tyska, bild, musik och SO väntar på att få göras. Matten har jag inte ens börjat med! Fast det har jag till på torsdag på mig att göra klart. Det positiva är att det är lätt. När man har lärt sig hur man tänker går det riktigt fort. Svenskan däremot. Att skriva noveller är svårare än man tror.
Världens konstigaste grej hände nyss. Mamma kom in i rummet och frågade om jag ville ha choklad! Det är tisdag haha! Någonting måste hon äta, tänkte hon nog haha.
Jag känner mig så nöjd idag. Det känns som att jag kommer nå alla mina mål. Fem MVG:n och resten är VG. Så jävla stolt! Första terminen i åttan hade jag fyra VG:n och resten G:n hahaha. Vilken förbättring.

Sista veckan. Då kommer det inte pluggas något alls. Varför plugga när man inte kan bättra sina betyg eller få någon nytta av det nästa termin? Alla kommer tramsa runt och hålla på hela tiden. På något sätt blir jag ledsen: Den sista veckan. När jag hör det tänker jag på Jakob. Det är så kul att åka till skolan och bara sitta och flumma med honom! Det är det bästa som finns. Jag blir nästan ledsen när jag tänker på det. Tänk om man kunde få ett helt år till då man bara flummar runt i skolan och bara har kul. Ååååå Jakob! Jag kommer sakna dig så jävla mycket! Fatta hur mycket jag tycker om dig. Vänta dig att jag kommer åka till Åva ganska ofta haha. Jättemånga av mina kompisar ska ju börja där. Det blir bra!
Nu måste jag plugga matte! Väldigt mycket. Ett helt steg kvar och jag har inte ens börjat. Det enda jag vet är att det handlar om Sannolikhet.

Jag älskar dig! <3
God natt, eller ja, pluggstund i alla fall!

1 Juni 2009

I don't want this moment, to ever end
Where everything's nothing without you
I'll wait here forever just to, to see you smile cause it's true -
I am nothing without you

<3<3 God natt

Too much love will kill you...

Jag gick på det. Det där man skulle tänka på, det där som Queen sjöng om. Jag analyserade låten, lärde mig dess innehåll och gjorde precis det man inte skulle göra! Det här är inte bra för mig just nu.
Sommarlov om elva dagar. Nio dagar kvar i skolan. Tiden försvinner snabbt, man tappar kontrollen. Vad man borde göra och vad man borde låta bli är nu en gåta. Man vill göra det man tycker är kul och det man oftast inte får göra. Såhär sent på terminen känns det meningslöst att lyssna på vad folk har att säga, alla gör som de vill.
Ibland förstår jag inte hur killar tänker. Eller ja, det är jävligt ofta. Jag vet bara inte vad jag ska göra! Allt blir bara så konstigt. Och fel. Jag orkar inte med det här längre. Inget händer ju! Ingen som helst förändring!
Fyfan.
Måste plugga nu

RSS 2.0