Don't Wait

Det har varit en lång och ganska rolig helg. Eller, förutom att Edward skrek och bölade oavbrutet i en halvtimme har det varit bra.
Jag bodde alltså hos mina gudföräldrar hela helgen för att de behövde en barnvakt när de skulle på fest. Som vanligt hittar de på massa saker att göra och det slutade med att jag, Maith och Edward drog in till stan för att checka läget innan bröllopet drog igång. Det var så sjukt mycket folk där! Jag hittade i alla fall en mysig liten skivaffär som jag snart tänker besöka!

Snart bär det av mot Grekland. Det ska bli så sjukt sjukt skönt!

Aja, måste dra nu.
God natt!

Äntligen fint väder



Nu är sommarn äntligen här! Fast varför måste det alltid blåsa när man har tid att fotografera?


Yes, I'ts True

Haha vem, försöker jag lura? Jag orkar inte resa mig upp. Jag kommer förmodligen sitta här i en timme till, minst.

Det känns som att jag inte har gjort någonting på jättelänge. Mina kompisar påminner mig om något och då tänker jag: Det var länge sedan. Uppenbarligen är jag lat och tråkig, vilken överraskning.
Jag kommer ihåg sjuan, fast ändå inte. Jag tror att jag började ta Linnéa för given i nian, förlåt mig älskade vän! Gud vad jag saknar att inte träffa dig varje dag för med dig behöver man inte hela tiden göra någonting för att liksom göra någonting. Du är en av de knäppaste människorna man kan tänka sig, helt underbar med andra ord!

Jag tror att jag har letat efter någon att kalla min bästa vän, för alla har alltid haft andra att kalla det, men nu tänker jag faktiskt skita i det. Du är nog min bästa vän :)

Tror jag har samlat krafter nu så det är dags att bege sig uppåt. God kväll på er alla :)

Äh, vad fan



Jag insåg att denna kanske passar bättre.

Fake It


I Think You Are The Last To Know

Jag älskar dig


Wig Wam Bam

Seg dag som vanligt. Den började ganska bra för jag sov längre än jag brukar och sedan träffade jag Oliwer och Hampus igen. Vi hade ganska kul, men det blir aldrig riktigt som jag har tänkt mig...
Jag lyssnar åtminstone på Sweet nu och gladare musik får man leta efter! Men glad människa, leta inte här...

Borde nog dra mig uppåt och läsa lite bok. Vissa verkar ha det lite svårt att reagera i alla fall...

God kväll

Första officiella dagen på sommarlovet

Det är en hel del man kan råka se när man värmer upp på gymmet. Idag såg jag en kille som fixade något på hans båt. Jag önskar att han hade satt sig med röven åt ett annat håll för hans asscrack var inte att leka med. Till min stora förvåning upptäckte jag, när han reste sig upp tack och lov, att han var ganska biffig. Det hade jag verkligen inte trott efter att sett... det jag precis hade sett.
Jag såg också en kille jag kände igen som backade ut bilen åt sin mor, lite udda men okej.
Det var även en kvinna som kom till gymmet, cyklade en timme och sedan stack iväg. Det kändes också lite udda måste jag säga.

Nu är det i alla fall sommarlov så jag tänker skita i vilka udda grejjer andra håller på med. Jag inledde sommarlovet med att gymma och det kändes så otroligt patetiskt.
Dagen därpå träffade jag åtminstone lite folk från kunskapsskolan. Det slutade med att vi hamnade på donken såklart, fast det var i alla fall kul att träffa alla. Sedan drog Bea och Pontus till Åkersberga för att springa Österåkermilen, jävla hurtbullar. Som tur var hade vi kul utan dem!
Efter att ha suttit på donken och segat i en timme gick vi till någon lekpark och åkte linbana, tjohoo! Det tröttnade jag och Linnéa på så vi beslutade att åka till Sofie lite tidigare än väntat. Vi skulle nämligen sova hos henne den följande natten.
Vi var sex personer som sov hos Sofie, om vi inte räknar med Sofie själv. Fem tjejer och två killar. Två upptagna killar såklart! Där satt jag och Sofie och var hur singel som helst medan de andra hånglade eller smsade med sin pojkvän hela kvällen! Jag börjar ärligt talat tröttna på det här.

Igår kom jag i alla fall hem från Sofie och efter att man sovit hos Sofie är man ganska så död. Speciellt när man råkar luta huvudet på något bekvämt, då somnar man på en gång. Aja, vi har i alla fall kul.

Men hallå, det är sommarlov! Jag kan inte fatta hur snabbt tiden har försvunnit! Det är det här jag har längtat till sedan jullovet tog slut och nu har det äntligen börjat! Vilken oerhörd lättnad. Helt obeskrivligt skönt!



Lost In You

Då var man hemma efter några timmars skoj med Johanna och många andra och jag har lärt mig att brännboll på sex personer medför en hel del stress.
Till att börja med hade bara jag och Erik kommit, vi var iochförsig tio minuter tidiga,  så där satt vi och väntade. Efter en liten stund kom även Josefin så de började gulligulla som vanligt. Där sitter man på gräset och tittat på... skitkul!
Som tur var kom Johanna efter ungefär en kvart så det var väl ingen katastrof, men sen tog det ytterligare en kvart innan det började droppa in två till och därefter spelade vi brännboll. Det var jobbigt.
Efter en hyfsat lång stund kom det ytterligare två personer och så var hela kalaset igång! Vi gjorde egentligen inte så mycket, men man kan väl ha kul för det? Ja, det kunde vi.
Trots skavsår och ont i knäet sprang jag och Johanna runt över planen och träna på att träffa bollen med brännbollsträet. Det gick väl... sådär kan vi säga. Visst, vi träffade några gånger fast två lag på minst tio personer hade ju kännts lite mer seriöst.
Nu är jag som sagt hemma igen, sedan ungefär tre timmar, och sedan dess har jag... ätit. Ja, det var väl det. Tråkigt uppenbarligen.


Inget kan beskriva känslan av att vara kär, men jag önskar att jag får uppleva den snart. Efter ett långt, jobbigt år med mycket plugg och väldigt lite träffa kompisar känner man sig verkligen ensam och det är absolut inget jag trivs med. Nu är jag jävligt trött på all stress, ensamhet och längtan. Jag vill nå till min längtan, jag vill uppleva en lång underbar sommar och jag vill träffa alla de vänner jag lärde känna på Kunskapsskolan i Täby för dessa vänner kan man inte ersätta. Jag saknar er något fruktansvärt.




Ingen Mando Diao



Ja, jag och Norea skulle ha gått på grönan och sett Mando Diao, men ännu en gång blev hästarna ett hinder. Som tur är ska jag spela brännboll imorgon, så det känns lite bättre. Eller till och med mycket bättre, för jag bara älskar brännboll!
Igår träffade jag två gamla KS-pöjkar och även om vi inte gjorde så mycket hade vi väldigt kul, i alla fall jag. Man behöver faktiskt inte göra mycket mer än att gå runt, fika, tävla på massa olika sätt och bara ligga i en hög på en ful gammal gropig fotbollsplan. Åkersberga IP äger helt enkelt, trots att både hela tiden tjatade om att de ville spela fotboll...
Imorgon blir det som sagt brännboll! Johanna fyller år sjutton på tisdag så hon kom på den briljanta idén att vi skulle spela kubb och brännboll och sånt. Även om jag inte känner mer än två av gästerna (förutom Johanna såklart, fast hon är knappast en gäst) kommer det nog bli kanonkul! Så jag hoppas på minst fyra av fem toasts.

Tänk alltså, en enda vecka kvar tills sommarlovet äntligen börjar! Trots att jag däremellan ska träffa läskiga tyskaelever (från Tyskland:O) och redovisa matte känns det inte som att lovet är långt borta. Jag överlever nu, för imorgon ska jag spela brännboll! :D

Här sitter jag nu i alla fall och lyssnar på Crashdïet som ni kanske ga listat ut. Bättre musik får man leta efter alltså!

Nu är det dags att bege sig uppåt. God natt :)

Sommarlov snart!

Jag skriver inte så mycket nuförtiden och det beror säkert på väldigt konstiga saker. Snart är det i alla fall sommar och då brukar det hända mer roliga än konstiga saker :)

Nu har jag i alla fall börjat träffa gamla kompisar igen! Fan vad jag saknar alla underbara små människor som gick i ks. Livet känns ganska meningslöst utan dem faktiskt, tänk på det underbaringar.

Verkar som att jag måste gå nu.

God natt på er.

Out of the shadows

Japp, Iron Maiden idag. Jag har insett att de inte har en enda dålig låt, vilket är väldigt bra!
Imorgon börjar jag klockan ett, underbart! Så jag måste gå och lägga mig nu!!

God natt kära medborgare :)

RSS 2.0