...hjälp...

Jag vill sjunka in i väggen i skolans korridor och stirra på alla som går förbi och lyssna på vem de pratar skit om. Iaktta den snyggaste killen i skolan hur länge som helst, utan att han vet om det.

Åh guuuud, hjälp.

Haha... awesome

Jag läste en av mina gamla konfirmanders status på facebook alldeles nyss. Hon skrev att man skulle gå in på google translate, välj inställningarna från tyska till turkiska och skriv ä 15 gånger. Haha, gör det! Sjukt coolt! :D

Jag kollade igenom massa gamla inlägg för en stund sen. Jag skrev typ bara om kunskapsskolan, sommaren och Jakob och alla andra kompisar. Allt har förändrats och nu är inget detsamma. Allt förutom Jakob. Han är precis sig lik. Lika otrolig och fantastisk och underbar som han var för ett och två och tre och fyra och fem år sedan (längre än så har jag inte kännt honom, så det är det nog bäst att inte uttala sig om, men det gäller nog detsamma för den tiden också). Ärlig, pålitlig, omtänksam och den snällaste personen på hela jorden. En ängel :)
Haha, det kan bli en bok av det här :P Hoppas han läser det här... :)



 :)


Underbar fredag

Är nyligen hemkommen från Josefin där jag och sju av våra kompisar sov i natt. Det var verkligen den bästa fredagskvällen på hur länge som helst. Fy fan vad jag saknar er, era underbara människor!
Förutom att sova tittade vi på film, åt asgod middag (stort tack till Josefin och ni andra som lagade maten! :D), spelade twister hur många gånger som helst och höll varandra vakna så länge det gick. Jag och Linnéa vann på den sistnämnda leken! Jakob och Petter blev helt galna på oss. Speciellt Jakob, för Petter var inte direkt oskyldig han heller.
Jag älskar dig, Jakob. Du är helt fantastisk och jag är enormt tacksam för att du finns! :) <3

RSS 2.0