Lola

Min bror och hans kompis har byggt upp ett läger i vårt vardagsrum. Ett läger at TV-spel och skräpmat. Jag måste försöka kommunicera med dem på något sätt. Vi turas hela tiden om med att ha datorn så när jag är här spelar de TV-spel och när de har datorn sitter jag antingen på mitt rum och spelar gitarr eller vid pianot och lyssnar fram ackorden till olika McFly-låtar. Det går ganska bra. McFly är så jävla bra! Brilliant, awsome och man kan fan inte hitta en enda av deras musikvideor på youtube.com. Suck, now I'm pissed.
Jahapp, dags för Beck igen.
God kväll.
Saknar dig Jakob :)

Down goes another one

Vet du hur seg man blir av att sova på studsmattan? Det är precis vad jag och Linnéa gjorde i natt och nu orkar jag knappt göra något allt. Vid femtiden började Linnéa hoppa i ett försök att väcka mig pga att hon ville lägga sig inne istället. Det hade såklart börjat regna. Typiskt. Förutom att sova ute (och inne) har vi sett alla fyra Dödligt vapen filmerna, de är så jävla bra!
Nu ska vi käka.
God kväll!
Ååh, jag vill mysa

Mums



Inte deras bästa låt, men det är bra :)

Vilken fantastisk julklapp! :D

Some people laugh, some people cry. Hur gör man?

Här sitter jag igen, seger som vanligt och kollar på lite flum med McFly. Jag tror att jag har älskat deras musik i tre år. Mums säger jag bara!
Idag har jag tränat ofattbart mycket. Imorse hoppade jag studsmatta i tio-femton minuter (i sträck alltså) och för någon timme sedan cyklade jag en mil. Okej det kanske inte var såå mycket, men mer än vanligt.
Jag måste börja skriva låtar! Jag blir galen på att jag aldrig lyckas komma längre än till första refrängen. Men man ska inte heller tvinga fram en text, då blir det aldrig bra. Fast jag försöker se till att skriva ner något jag kommer på så fort jag dyker upp i skallen. Vad som helst funkar som anteckningsblock.

Jag älskar stålsträngad gitarr! Dess ljud är absolut fantastiskt.

Jag vill skriva sådana där genialiska texter som bara sitter. Som är... perfekta. Som bara liksom är! De ska liksom vara så bara. Hur gör man?
Nu är det dags för Morden i Midsommer!
God kväll :)

Jag äter alldeles för mycket glass!

Hemma igen efter en natts camping på Gräsö. Vädret var kasst så vi åkte en sväng, åt gooood glass och satt och lyssnade på McFly i bilen hem. De är så bra!


Paralyzed



Den här skylten satt utanför toaletterna på Gräsö camping. Fin va?

Wake me up when September ends

Jag undrar om jag vågar unna mig själv en tårtbit eller om jag ska vara nyttig hela dagen. Nyttigt får det bli!
Nu listade jag verkligen ut något, slolt! Haha, det smartaste jag gjort idag tror jag.
Nu börjar det snart, idag ska jag gissa rätt!
God natt :) Älskar dig Jakob, kom hem snart :) <3

21 Guns



Jag måste säga att Green Day har överträffat sig själv. Den här låten är riktigt bra.
Snart börjar Morden i Midsommer

Ingen färg kan ersätta himmelsblå.



Seg dag. Den senaste halvan av dagen spenderade jag framför TV:n och kollade på Harper's Island. Tyvärr hade jag bara ungefär sex avsnitt inspelade och det sista slutade mitt i ett mord. Jag får väl köpa hela säsongen när den kommer ut i affärerna.
Jag har i alla fall gått ungefär fem kilometer och hoppat studsmatta oavbrutet i tio minuter så träning får jag gott om varje dag. Det behövs.
Jag träffade Blomkrukan igår! Första gången på två år (bortsett från att vi råkade stöta på varandra på stationen, men det räknas knappast. Vi hann bara säga hej). Först badade vi i alla fall. Nere vid Solbrännan. Vi trampade vatten och pratade i säkert eh halvtimme, och han höll på att frysa ihjäl. Stackars människa. Förlåt att jag inte är en badkruka.
Efter att vi badat pratade vi i ytterligare tre och en halv timme, liggandes under två stora björkar. Gräset kittlade mig på benen och solen sken på oss mellan bladen. Det var ganska skönt att bara ligga och prata sådär spontant. Det behövde jag garanterat.
Är det inte dumt egentligen, att man blir utskrattad om man inte lyssnar på rätt musik? Det är ju förfan helt sjukt! Musik ska vara något man njuter av så varför ska man inte tillåtas lyssna på sådan musik man njuter av? Jag stör mig verkligen på vissa människor.
Hur kan vädret vända så tvärt? Imorse var det sol, en aning blåsigt, men sol. Jag vill ha mer sol, jag måste bli brun eller åtminstone brunare. För tillfället är min mage lika vit som mina ben och då är det allvarligt.
Nya funderingar på väg. God kväll!

One by one

Vi faller, en efter en. Även om jag inte kan göra något åt det känner jag mig skyldig. Kan jag inte hålla kvar alla?
Nej, kraften räcker inte till och det stör mig! Kan jag inte, för en gångs skull, få det som jag vill...


My head's in Mississippi

Idag såg jag mig i spegeln och jag var... nöjd. Det finns mycket jag skulle vilja ändra, men jag var nöjd! Jag känner mig faktiskt ganska glad idag.
Jag älskar Dödligt vapen filmerna. Jag såg precis den första med mamma, jag blir helt galen av dem! Just nu känner jag för att slåss och eller kanske att skjuta någon. Jag skulle vilja testa pistolskytte. Fan vilken härlig känsla att skjuta med en pistol.
Nu låter jag helt galen. Vi ska åka och bada i Largen.
God kväll!

We belong together


Love is never at the same place as you left it

Kärlek ska inte vara komplicerat, men det ska inte var lätt att få det att fungera. Kanske menar jag att man inte ska ta varandra förgivna. Kärlek är värt att kämpa för, så varför inte anstränga sig en gnutta mer än nödvändigt? Kanske kan det leda till något bra. Kanske kan det göra en glad förändring.
Kärlek är värt att kämpa för.

Tiraholms Fiskeri skulle jag tro



Det var en god middag! Och en vacker efterrätt ;)

On top of the World

Efter ännu en dag på stranden sitter jag nu här och glor. Mitt hår är lockigt och fullt av salt/bräckt vatten. Det klibbar såklart ihop så att borsta mitt hår är nog inte det smartaste man kan göra just nu. Jag borde kanske ta en dusch.
Jag, mamma, pappa, Eric och Linnéa var på solbrännan idag. Solen tog som fan på ryggen. Jag ser ut som en polkagris pga att solen såklart inte ville ta på magen! Röd/brun på ryggen och knallvit på magen. Suck, jag lyckas då aldrig.
Linnéa skulle såklart vara badkruka också så det blev inte mycket badande. Fast det var kanske bra ändå. Jag måste jobba på brännan! Imorgon vid tolv-ett tiden, då jävlar!
Jag saknar Frida. Det var flera månader sedan vi träffades senast. Alldeles för länge. Seriöst, vi har alltid skitkul! Vi kan sitta och skratta åt ett konstigt ord i en halvtimme. Hon är den enda jag pratar om alltalltallt med. Jag kan verkligen säga precis vad som helst till henne.
Och jag saknar Jakob. Han är borta någonstans, långt långt bort.
Och jag saknar Josefin. Borta i Småland.
Och jag saknar Sofie, bortrest någon annanstans.
Och jag saknar Alice. Vi har knappt träffats på ett helt år. Visst har vi sett varandra, men det har varit korta spontana pratstunder. Det är inte som förr.
Och jag saknar våra filmkvällar! Sega lördagar med middag, kuddkrig och film. Den kommande dagen (vilket nästan alltid var en söndag) åkte man hem, kollade på TV i fem minuter och sedan sov man gott i sex timmar. Vilka minnen!

Jag tror att jag ska hoppa in i duschen nu. Saltet i håret börjar irritera mig.
God natt :) <3

Till dig :)


But I think I'll take some pictures

Har världen somnat eller? Det känns tomt.
Jag klippte mig idag, själv. Det ser inte förjävligt ut. Skönt. Jag stod framför spegeln, tog saxen och bara klippte. Man ser dock inga större förändringar, bara lite på sidorna.
Jag, mamma, pappa och Eric var på stranden idag. Solbrännan såklart. Jag träffade inte en enda kompis of mine. Det är helt sjukt. Det bor på många av mina kompisar i Österskär. Fast ärligt talat var det ganska skönt att slippa tänka på vad man gör och säger. Det var bara att ligga där och glassa bäst man kunde. Solen tog som fan idag, det känns. Det svider inte, men man känner sig sådär varm som bara solen kan få en till. Jag måste säga att jag är ytterst besviken på vattnets temperatur, det var ju skitkallt i vattnet! Okej, jag är absolut inte någon badkruka, men det var skitkallt!
Nu ska vi kolla på "Om en pojke".
God kväll.

I'd say it over and over again



Slappardag på altanen @ Maith och Mats stuga!

Hope and glory

Jag har börjat lyssna på Måns Zelmerlöw igen, haha. Knasknas. Men vilket stjärnskott egentligen. Även om han sjunger live träffar näst intill varenda ton. Dessutom är han grymt sexig ;)
Nu ska jag och mamma ut och gå, men jag sitter nog här om en timme igen haha.
God kväll!
Btw, smultron är extremt jättegott.
Hejdå :)

Nice to meet you anyway







Världens perfektaste sommarställe

Nu jävlar. Hemma igen efter en veckas bilåkande. Mm, att åka bil är underbart!
Jag kanske borde berätta lite om semestern, men jag vet inte vad jag ska säga. En vecka i Småland. Lite hos farmor och mycket hos Maith och Mats.
Maith och Mats har världens bästa sommarställe. Det är verkligen helt perfekt! Det är synd att vi inte är där oftare. Jag fick i alla fall träffa Majken, Malin och Axel igen. Första gången på ungefär fem år. Fast ja, jag och Malin fiskade ett tag förra året innan vi åkte till Göteborg och såg Bruce Springsteen.
Denna långa bilresa har jag upptäckt flera nya artister och band. Salem al Fakir var en av dessa fantastiska artister. Vilken röst!
Jag och pappa har kört minst tre olika rock classics skivor där fram i bilen. Eftersom min lilla brorsa är gipsad från tå till röv har jag fått sitta fram hela veckan! Underbart.
Igår satt jag vid pianot i min farmors vardagsrum och skrev lite på en låt. Jag sjöng som fan och slapp kommentarer, skönt. Mamma och pappa brukar alltid säga: "Vad fint du sjunger". Det är ju snälla saker de säger, men jag vill inte ha kommentarer från familjemedlemmar. Det känns mer speciellt om en kompis man verkligen ser upp till säger något bra. Då känner man sig speciell.
På fredag har halva sommarlovet gått, det är helt sjukt. Kan man inte få stanna kvar i drömmarnas sommalov och bara njuta lite längre än väntat? Suck.
God natt folket.


Oförlåtligt

Jag inte förklara. Det är så svårt att välja rätt ord utan att såra någon och utan att förstöra något. Det där rätta orden helt enkelt. Förlåt


It's all about you

Jag vet inte hur det kan vara möjligt. Hur kan en människa vara så... så... underbar och perfekt.

Why does it always rain on me


Det är något jag verkligen gillar med den här bilden. Färgen blev absolut perfekt och det ser absolut inte ut som jag. Underbart!
Mobilbild, ursäkta kvalitéen.
Allt känns annorlunda nu. Var tog planerna vägen? Jag har ingenting att göra längre, förutom att träna kanske, men det kan man inte göra hela dagen. Nu blir det dessutom inget Tyskland och Eric är gipsad från tårna till där benet slutar. Det enda man kan se av hans vänsta ben är fem tår i slutändan. Han kan dessutom inte röra sig ett dugg så han kör med alla i familjen hela tiden. "Hämta det och hämta det, hjälp mig upp för trappan" hela hela tiden. Jag känner mig som en slav.
Även om jag inte har någon kärlek för tillfället klarar jag mig alltid med musik (nu menar jag absolut inte att jag är tom på kärlek, i så fall är det absolut tvärtom. Men jag menar såklart att jag är utan sällskap för tillfället). Musiken har alltid varit The love of my life. Wonderful!
Mums, mamma har precis varit och handlat jordgubbar! Dessutom köpte hon Dödligt vapen 3 och Rambo 4! Vilken underbar dag det blev till slut. Imorse hade jag inte några vidare förväntningar med tanke på att mina kompisar som sov här i natt hade tider att passa så det blev inte så mycket umgås nu på någon vecka i alla fall. Mycket synd, för vi har alltid kul. Speciellt på sommaren.
Nu har det dessutom gått nästan halva sommarlovet. Nästa fredag har det precis gått halva. Vart tog tiden vägen? Jag har i alla fall haft väldigt väldigt kul hittills och planerar väl att ha det resten av tiden också. Småland, Skåne och Dalarna blir det troligtvis snart. Skönt. Det är ganska skönt att komma bort från Åkersberga ibland. Eller helst så ofta som möjligt. Jag hatar Åkersberga.
Tiden går verkligen fortare ju äldre man blir.

Det går bra nu. Precis sexhundra låtar. Det låter otroligt lite egentligen. Jag har mycket tid kvar.

Nu är det dags för film! God dag och hejdå.
Solen skiner ovanför regnet. Solen skiner genom regnet och den skiner på mitt fönster.
Jag älskar dig alltid och hela tiden Jakob.

You have to follow through

Hur kan en sådan toppendag på en minut förvandlas till skit? En sådan förvandling skedde idag. Ikväll, för bara en liten stund sedan.

Nu måste jag dessvärre sova.
God natt <3


Dance With the Devil

Sovmorgon,
god frukost,
köpa nu bok och laddare,
åka bil,
sol,
provsitta ny hängstol,
äta tacos,
ännu mer sol
och blogg.

Så har min dag sett ut hittills och det har varit toppen! Det är skönt att slippa en massa människor för en dag och bara umgås med familjen. Med tanke på att vi igår var på kalas i sex timmar är det ganska skönt att slippa en massa främmande röster från alla håll och kanter. Det var ett ganska trevligt kalas faktiskt. Goliatsläkten, de som höll i det hela alltså, har jag känt hela mitt liv och jag hade nog nästan glömt hur kul det är att umgås med dem. De är så snälla allihopa, lagom fräcka skämt också haha. Precis som jag och pappa.

Hmm, jag tror att vi ska kolla på Dödligt vapen 3 nu. Vi kollade på tvåan igår. Grymt bra film alltså! Mums, glass och varma hallon!
God kväll världen, kanske skriver mer senare.
Du anar inte hur mycket du betyder för mig Jakob. Du är fantastisk :)
<3


A day doesn't come to the lucky

Jag har suttit här alldeles för länge tror jag. Kanske borde jag sluta sitta vid datorn varje dag och kanske borde jag sluta vara så lat och istället faktiskt hoppa studsmatta varje dag och jogga tre gånger i veckan. Tyvärr vet både du och jag att det aldrig kommer inträffa. Såklart skulle min envishet kunna fixa till det, men det känns som att det finns viktigare saker att prioritera just nu. Egentligen finns det alltid viktigare saker att prioritera än träning, men det är (som vi alla vet) också viktigt för att vi ska kunna fungera. Suck...
Nog med funderingar för idag. Dags att sova!
God natt Jakob och alla andra :)
<3

Jakob :)


Okej, där bröt jag den där jävla bloggrutinen. Att döpa inlägg efter psalmer fungerade liksom inte. Det stämmer inte alltid med känslorna.
Så idag tänkte jag berätta lite om Jakob - den bästa och mest underbara människa som finns.
Det där fantastiska léendet fick jag för första gången se den 21 augusti 2006. Ja, det var ett tag sedan. Min första riktiga dag i Kunskapsskolan i Hägernäs. Den dagen började jag sjuan. Jag kommer ihåg första dagen. Det första jag hörde Erik säga var: "Och nu har hon knullat igen". Han pekade på Malin som just då skulle berätta att hon skulle vara mamma-ledig. Ett mycket fint förstaintryck jag fick av dig där Erik! Haha! Stackars Malin.
Jag kommer ihåg dagen då denna fantastiska vänskap började på riktigt. Vi var på någon sorts föreläsning på polisstationen i Täby centrum. Det stod stolar i rader som i en aula. Jag och Louise satt och sparkade på stackars Jakobs stol. Även om det var en ganska konstig sak att göra är jag väldigt väldigt glad att vi gjorde det! Tänk så bra det blev :)
Jag höll på att skriva att det inte finns så mycket mer att skriva, men det vore årets lögn. Det finns hur mycket som helst att skriva, men jag hoppas bara att du inte dödar mig nu. Jag kan väl inte hjälpa att du är så söt att man måste smygfota! :) Bilden är i alla fall cool, för om man kollar till vänster är det en hand på väg att gräppa Jakobs arm. Ägaren till armen tänkte nog kidnappa honom eller något! Till höger ser vi en mycket avundsjuk Johanna som ilsket stirrar på ängeln i mitten. Bakgrunden är suddig vilket ger bilden mer effekter. Mm, vilket fint motiv jag hittade den dagen! :D
När jag tänker efter kommer jag på att det är Sofies hand som försöker tillfångata Jakob! Din lilla tjyv där! Bara för att du bor i en låda på Östermalm. Håll fingrarna borta från allt heligt!!

Älskade Jakob, tack än en gång för att du finns. Ingen kan någonsin förstå hur mycket du betyder för mig.

Tack tack tack :) <3

222 - Herre, låt mig få vila i dig

 

Gamla sommarbilder. Kanske inte fullt så bra, men ganska fina :)

221 - Herre, gör mig stilla


Detta blev något av en sommarbild tror jag. Tog den precis faktiskt, hmm. Jag jobbar mig uppåt på det där med självförtroendet...

Om man ska låtsas vara social kan man lika gärna göra något annat och det passar jag på att göra nu. Som tur är finns det lite fler människor online nu.
Fast nu verkar det som att vi ska kolla på film istället. Alla grannarna har äntligen gått, haha. Vilken film är fortfarande inte bestämt, men det hittar de nog på snart.
Aja, filmdags som sagt.
God kväll, eller natt kanske man ska säga. Får se om jag hamnar här igen någon gång ikväll.
Annars, god natt världen.
Jakob, du är min ängel, mitt hopp och min kärlek. Tack för alla lyckliga stunder du givit mig :)
Jag älskar dig

220 - Gör mig lugn



Flum med kameran som sagt.
God kväll! <3

219 - Oh, the blood of Jesus!


Just nu känner jag mig faktiskt ganska stolt över mig själv. Jag har joggat idag! Helt otroligt vad kvavt det är ute och det gjorde det absolut inte lättare, men nu känns det bra. Och ja, jag flummade lite med mobilen igårkväll. Vissa av bilderna jag tog blev ganska bra faktiskt.
Det blev inget Tyskland den här sommaren heller. Det känns både bra och dåligt. Istället ska vi nu åka runt och tälta i Sverige. Vi blir borta ungefär lika länge, men ändå känns det som att jag är närmre mina vänner och att det kanske inte tar lika långt tid tills jag får träffa dem igen. Efter den här terminen känns det verkligen som att jag inte vill skiljas från mina vänner. Det känns lite jobbigt faktiskt, speciellt nu när vi fortsätter att umgås, tänk sedan i höst, då lär vi nog inte träffas som nu. Vi har det så jävla kul så jag vet inte hur det ska bli i höst. Vad kommer hända då?

Tänk egentligen vad man påverkas av de människor man älskar. Det är väl för att man bryr sig antar jag. Jag tror att man tar åt sig mer än man tror. Vännernas problem är ens egna problem också.
Mm, sommar sommar sommar! Det känns som sommar! Värmen öh... värmer! Det är så grymt varmt ute alltså! Brun blir man också. Det är helt otroligt vad man kan se skillnad efter en halvtimme i solen. Mmmums, sommar!

Jag tänkte ge er lite mer musik. Det här är en av mina absoluta favoritlåtar. Andra refrängen är helt underbar!
Nu ska jag gå ut och vara lite social faktiskt. Mina galna föräldrar har bjudit hit grannarna och vad som helst är roligare än att sitta ensam, online på msn när ingen annan är inne! Vart fan är alla?
God kväll Folks! Jag älskar dig Jakob :) <3


218 - Öppna mitt hjärta för dig, Gud



Då var filmen hittad och alla är lyckiga igen. Coola familjen ska kolla på Tsatsiki haha. Den är faktiskt ganska bra. Jo, den andar filmen är väl skit, men första är rolig ibland.
Ja, då var det dags för film. Kanske skriver senare, ytterst osannolikt med tanke på att pappa ska upp och jobba imorgon, men man vet aldrig. Mina föräldrar överraskar en varje dag.
Tack än en gång för att du finns Jakob! man kan aldrig tacka nog så jag fortsätter väl ett tag till då, hehe. Men tacksam är jag, till tusen och mycket mycket mer. Ingen kan ersätta dig =)
God natt folket och världen. Ännu en dag utan några som helst måsten.
God natt

217 - Kom nära mig

Det var en rolig natt! Det var helt underbart kul. Det hände inte så speciellt mycket, vi åt mest onyttig mat och busade runt. Det blev egentligen inte så sent, men när alla hade gått och lagt sig låg jag och Jakob i fören på Beas båt och pratade och busade. Jag kittlade honom i fyra timmar, stackars Jakob. Men han skrattade ju, så han måste ha haft kul! Eller?
Det fanns en lucka upp till däck som det blev fuktigt på undersidan av den. Den satt alltså precis ovanför våra huvuden så jag låg där och drog handen fram och tillbaka så att den blev alldeles blöt, sedan drog jag den i hans ansikte haha. Det var skojjigt =)
Egentligen hade jag velat lägga upp Pain, men det skulle såklart inte gå. Aja, här blir det något annat.



Kanske inte världens bästa ljud, men typ världens bästa låt :)
Tillbaka till natten. Jag vet inte hur många gånger han sa det, men det var många. Jakob sa att jag är den bästa som finns. Inga ord kan förklara hur glad det gjorde mig. Och lättad faktiskt. Jag vet inte varför, men jag tvivlar alltid på mina vänners kärlek till mig. Nu känns det som att jag för en gångs skull vågar tro att någon utanför släkten tycker om mig så mycket som sägs. Tack för att du finns Jakob! Du världen till en plats där man vill vara =) <3
Nu måste jag hitta en film vi troligtvis ska se ikväll!
God kväll på er och alla andra.
Jag älskar dig Jakob, du är den bästa som finns :)
<3<3

216 - Du som är törstig, drick läsk

Vilken underbar morgon! Jag hatar egentligen att vakna av väckarklockan, men idag kändes det inte så farligt. Jag ska ju trots allt ha roligt hela dagen!
Om en stund kommer Josefin hit. Vi ska hämta Erik och Fredrik och sedan ska vi gå hem till Josefin och steka pannkakor. Åt nio personer, det kommer garanterat ta tid! Dessutom kommer jag och Erik stå där och kasta massa saker på Josefin. Det brukar bli så.
Skönt att det i alla fall inte blir några tält den här gången. Fast hur ska vi sova nio personer i Beas strandhus utan att trängas? Det här blir nog intressant!
Nu insåg jag precis att Josefin kan komma vilken minut som helst! Jag borde nog börja packa, fast det gör nog inget om hon får kolla på när jag packar mina saker. Vi kan flumma och snacka samtidigt! Vi flumamr alltid så himla mycket, vi två. Det är väldigt kul. Så fort det blir tyst säger någon något helt sjukt och så blir det inte tyst mer. Vi skrattar åt allt, verkligen allt. Det är det som gör det så kul att vara med henne. Jag kommer ihåg den där kvällen när hon, jag, Johanna och Norea hade varit på bio. Norea kunde tyvärr inte sova över, men vi hade roligt i alla fall. Där satt vi på golvet i Josefins rum och flummade framför datorn. Jag tror inte att de vi chattade med hade lika kul som vi direkt. Haha!
Josefin är en sådan där människa man alltid har kul med. Ungefär som Jakob. Alltid glad och lite knasiga sådär. Precis som det ska vara!
Äh, det blir synd om Josefin om hon måste sitta där och kolla på när jag packar så jag ska nog gå och göra det nu. Dessutom måste jag hänga tvätt och byta kläder och borsta tänderna också. Stressigt schema!
Dags att gå, ååh vad kul det ska bli idag!
Hejdå! :) <3


RSS 2.0