Herregud

Jag har tränat en gång den här veckat. Det var i torsdags och jag trodde att jag skulle svimma efteråt.
Varför är jag inte Barney? Då hade jag kunna sluta vara sjuk och bara vara grym istället!

Jag blir galen! Finns det någon träningsvariant man kan köra fast man är sjuk?


Äntligen

Jag har nu nått stadiet där jag känner mig lat så fort jag inte jobbar eller tränar. Jag ligger här under täcket och äter vindruvor och tittar på one tree Hill, men längtar efter att träna! Jag mår bra nu :)


I've gone crazy!

Träningsplanen för den här veckan: 6 pass på gymmet, 2 löppass, 1 intervallpass och en dag i skidbacken. Jag är så taggad, klarar inte en dag utan att träna!
Nu har jag dessutom lagt ner med godis och bakelser helt igen. Choklad är okej och popcorn är okej, men det är inget jag trycker i mig som ersättning.

Jag är galet duktigt.


Häng me

Nu ska ni få följa med mig på en resa, resan mot min första mil!

Jag har aldrig varit intresserad av att springa, när jag har försökt har jag sprungit för fort och därför inte orkar så speciellt långt.
I höstas började jag styrketräna i hopp om att bli smalare och smärtare på några månader. Det har långsamt gått åt rätt håll, men jag insåg att det krävdes något för att öka fettförbränningen - löpning. Jag började springa på band som uppvärmning inför styrketräningen (det lägsta jag sprang var 4 km, vilket då var det längsta jag någonsin sprungit), men tyckte inte att det gav några direkta resultat så jag har nu bestämt mig för att börja springa ute. Två intervallpass och ett-två långdistanspass i veckan. Idag sprang jag det första långdistanspasset - 5,84 km, vilket är mitt nya rekord.

Målet är att i år klara milen.


Fan

Besvikelse, ångest, smärta.

RSS 2.0