My heart can fall apart over and over again, but only if you put the pieces back together

I flera år nu har jag haft svårt för att lita på folk. Det verkar aldrig riktigt gå över. Faran detta kan leda till värre saker, men det är inte det som skrämmer mig mest just nu. Kanske vore det bäst att låta det ligga kvar i det där blåa facket, som knappt syns. Då ser jag att det finns där, men jag behöver ändå inte bry mig de närmaste dagarna. Just nu står tyvärr annat på prio-listan. Konsten att hela tiden veta vad man ska göra stödjer sig nog på självförtroendet och där ligger problemet....
De personer som sviker vet nog inte hur stor skada de kan göra på ett hjärta eller två. Mitt hjärta kan falla samman om och om igen, men bara om du lagar det igen.
Svaret på frågan vet du redan, men jag antar att du vill få bekräftat det du djupt är insatt i en natt som denna. Man kan aldrig vara nog säker, men tjata inte. Svaret som snurrar i ditt huvud är det svaret. Svårt att förstå kanske.
Dags att lämna denna ångest här.
God natt
Jag älskar dig <3

30 maj 2009



Ja som ni kanske vet fotar jag ofta med mobilen eftersom jag alltid har den med mig. Bilder på ögon har alltid fascinerat mig. Synd bara att jag inte hade en riktig kamera till hands...

Idag fyller pappa år. Egentligen skulle jag ha varit hemma och hjälpt mamma och Eric med grattningen, men jag fick tillstånd att sova över hos Bea med de andra människorna. Det var en bra kväll och natt. Fyra skräckfilmer, stripptwister och massa onyttig mat. Precis som en kväll med kompisarna skall vara. Det är alltid lika kul.
I morse badade jag tre gånger. Det var inte så speciellt varmt, men jag kunde simma runt lite utan problem. Sista gången fick jag även i Linnéa. Hon kämpade emot, men hon gav sig till slut. Hon stod där i vattnet och velade, jag väntade på att hon skulle doppa sig innan jag gjorde det. Så till slut stänkte jag ner henne och doppade mig direkt efter. Hon blev inte så glad haha. Mycket skojjigt!
Jag ahr saknat Creep! Nu såg vi den igår. Whohoo! Sen såg vi Instängd, Hostel och Boogeyman också. Josefin ville absolut inte hyra Hostel så jag och Linnéa lurade henne att vi hade tagit några andra filmer. När vi satte igång den sedan på kvällen hoppade hon på mig direkt haha. Ja, glad var hon ju inte kan jag lova.
Annars blev det väldigt mycket myspys måste jag säga ;) Det var väldigt mysigt. Våra kvällar brukar alltid sluta såhär, alla ligger i en stor hög och kollar på skräckfilm.

Varför är jag the Master of att missförstå andra? Allt blir bara fel, vad jag än gör. Det värsta jag vet är när två människor missförstår varandra. Det blir alltid så att man tror att den andra är arg eller något. Då går man runt där och tror att den andra är arg på en vilket gör att man blir totalt nere och inte vill prata med någon. Sådant kan förstöra en hel dag.
Dags att sova nu.
God natt!

See how we are, alone in the world

Jag vet inte vad jag ska säga. Jag vet inte vad jag ska göra. Hur ska jag få dig att förstå hur mycket du betyder för mig? Jag vet inte hur jag ska bära mig åt. Är det mitt fel att det inte blir bra, eller är det ditt?
Det här funkar inte längre...

Slutet?

Jag har slut på ord...

Myspys



Jag tycker att ekar ser så grymt mysiga ut, av någon konstig anledning. Bladen har den där perfekta färgen och med en blå himmel bakom det blir det fint! :) <3

I did it!

Huvudvärk, igen. Jag börjar verkligen tröttna på det här. Jag och mamma har satt upp nya rutiner för att det någon gång ska försvinna.
Trots denna jävla huvudvärk är jag mycket glad idag. Och en aning generad faktiskt. Ååååå, jag är så glad!
Aja, måste gå nu. Får bara sitta vida datorn en halvtimme per dag nu :/
God natt!

Kärlek :) <3



Åååhh, jag är bara så kär i den här bilden! Kan inte sluta kolla på den!
God natt <3

The way I am



Min gitarr <3

Jag skiner som en sol! Det är helt otroligt. Hur kan man bli så glad av en annan människa? Det är jag i alla fall. Jag satt och sjöng förut. Jag kunde knappt sjunga alls! Det enda jag gjorde var att skratta! Det gick liksom inte. En sådan jävla glädje har jag inte kännt på länge. I'm back!
Imorgon är det skola och jag vet precis vad jag ska göra!
God natt <3<3

Dåligt batteri

Jag var alldeles nyss ute i trädgården och skulle fotografera, men såklart var batteriet slut! Så jävla typiskt. Istället passade jag på att spara lite av våren genom att plocka de sista vitsipporna i trädgården och satte dem i ett glas.
Det här har inte varit en så speciell dag faktiskt. Det enda jag har gjort är att skriva på min svenskanovell, kolla på One Tree Hill och spela gitarr. Bloggen har inte varit huvudämnet faktiskt. Men lite har jag ändå hunnit lägga upp.
Nu ska vi äta paj med vaniljsås!
Hejdå <3


Ytterst intressant



Är världen uppochner idag? Svar: nej. Det blev inge bra bild med min mobil, så jag flummade till det istället!
Nej du! Dags att gå. Annars hoppar Mr. Huvudvärk fram igen.
Pussar <3

I'd walk to you if I had no other way


Yes yes yes! Tack! Väldigt glad just nu! Till dig där uppe.
Jag kom nyss på mig själv med att sitta och le. Haha, jag kan inte låta bli. Du gör mig glad. Jag trodde aldrig att jag skulle känna såhär igen. Inte efter den olyckliga kärlek jag plågades av hela åttan. Men nu är jag glad igen. <3

Blommor och träd



Ännu en bild tagen med mobilen. Denna blev faktiskt väldigt bra. Jag tog den igårkväll innan vi skulle ut och gå runt golfbanan. Det var perfekt väder.

Mmmm, converse



Här ser vi alla mina par converse, okej vinterskorna finns inte med, men det passade liksom inte in just här haha.

Galna bilder



Vårat piano! <3

Efter rånarna kan jag fortfarande minnas vår sista sommar.



Jag flummade verkligen mycket med kameran idag. Eller ja, mobilen. Den här kotten hittade jag när vi, alltså jag och mamma och pappa, när vi kollade på sommarstuga i Svartnäs. Det verkade som ett ganska tråkigt ställe, men jag har i alla fall ett litet minne kvar därifrån. Om man "spelade" på den lät det nästan om en xylofon faktiskt.



Här är revan i mina jeans! De sprack en aning när vi gjorde gymnastikkonster i Alice trädgård. Det var på valborg förra året. Jag kommer ihåg den dagen. Lacken och Zorro är det enda jag kan säga haha. Minns du Alice? Det var en skojjig dag.
Jag har verkligen blivit beroende av att spela kungen, harpan och hjärter på datorn haha. Jag kan fortfarande inte slå mitt rekord på harpan, trettioåtta sekunder.
Jag berättade för Jakob att jag hade klarat den på den tiden. Han trodde mig inte. Sedan skämtade han istället om det och sa: F2F2F2F2F2, ja fyra ess! Haha schysst Jakob!
Jag bedövar mina öron med musik. Trots min starka huvudvärk sitter jag som vanligt framför datorn. Jag kan inte sluta hoppas på att du ska åka till din mor och bara logga in på msn helt random. Jag är besatt och nu kan jag inte få det jag vill ha. Jag känner mig beroende av en drog, eller kanske som att en rutin som jag har gjort varje dag i några veckor nu helt plötsligt har brutits. Jag hatar din jävla pappas internet!
Nu måste jag gå iväg och dricka något. Om inte svimmar jag nog snart, vilket inte vore en höjdare direkt.

Kom ihåg, det är bara du som kan förstöra det och det är bara du som kan göra något åt det.

Pussar <3

Ännu mer converse









Min fina samling. Mmm, jag älskar converse! <3

I väntan på tåget i Rydbo



I väntan på tåget.



Det var då jag blev utskälld för att jag stod på tågspåret. Det var en orolig mamma som inte tyckte att jag skulle lära barnen dumheter.



När det är långtråkigt i Rydbo kan man alltid ta lita foton!

Nu måste jag plugga! <3

Ångest

Jag måste verkligen sluta med att stressa upp mig i onödan. Den här kursen tar livet av mig. Om jag inte hade varit sjuk i tisdags hade jag varit klar nu! Jag hade sluppit redovisa själv och jag hade sluppit stressa upp mig såhär mycket. Onödigt mycket. Ärligt talat är jag totalt skräckslagen.
Den största rädslan står nog för att jag kommer säga fel. Eller alltså, egentligen hatar jag uppmärksamhet. Jag älskar att prata och så, men uppmärksamhet är inget för mig. Det där med att stå på scen och sjunga är inte läskigt, men det är att sjunga som är det roliga. Folket runt omkring skiter jag i. Nu är det här viktigt för mitt betyg i SO. Musikbetyget är satt på skolavslutningen, så om jag sjunger fel vore väl mest jobbigt för att det blir lite pinsamt. Eftersom jag själv tycker att jag sjunger väldigt bra är jag inte så orolig över att min sång inte blir omtyckt. Jag blev ju faktiskt tillfrågad först av alla om jag ville sjunga solo på förra årets skolavslutning. Jag hoppas faktiskt att jag får göra det i år med :) Jag fick många komplimanger den dagen.
Jag sjunger verkligen hela tiden. Jag brukar sjunga när jag går till bussen, jag sjunger i skolan, jag sjunger hemma hela tiden. Speciellt när jag är ensam hemma. Jag sjunger självklart i duschen också, men det gör nog de flesta haha. Det roliga med det är att man tror aldrig att någon hör när man sjunger i duschen, men alltid när man kommer ut ur badrummet säger någon: Vad fint du sjunger. Haha. Något som är ännu roligare är att man blir lika förvånad varje gång. Man tänker att ingen kan väl ha hört det där. Nu sjöng jag jättetyst. Som fan heller! Haha!
Det ekar väldigt bra i vårt badrum också. Det hörs skitbra ut!
Jaaaa!! Jag kom nyss på att jag har Ben&Jerry-glass i frysen! Mums. Jag åt ungefär halva förut. Så jävla gott! Men man orkar aldrig äta upp allt på en gång. Glassen är så mäktig.

Den här helgen skulle ju bli hur händelserik som helst! I vårt hus har det inte hänt någonting alls. Det enda jag har gjort är att skriva blogg och städa. Och så har jag ju kollat på The Wedding date två gånger också. Mums! Den filmen är så jävla bra! Och Nick är så jävla sexig. Man blir seriöst kär i honom! Mums!
Jag tror att jag måste plugga lite nu. Det känns som söndag och då blir jag pluggstressad.
Skriver med senare.
Pussar <3

Converse <3



På väg till ledarutbildningen (eller ja, i väntan på bussen i alla fall) slösade jag några sekunder på att ta kort på min sko. Min älskade vita converssko! Mums, jag älskar converse!
God natt igen haha.
Pussar <3

The Peacemaker

Två filmer senare är jag åter vid datorn. Jag tröttnar aldrig på att sitta här och lyssna på musik samtidigt som jag skriver blogg. Musiken påverkar mig i mina blogginlägg, jag får inspiration då.
Det är så kul när vi ska kolla på film, för så fort man kommenterar något som händer i filmen blir mamma lite småsur för att hon inte hör vad de säger haha. Jag och pappa brukar reta henne och prata jättehögt eller ibland till och med skrika. Haha, jag och min pappa är så himla mogna förstår ni!
Desperation och saknad. Om du vore här nu skulle allt vara bra. Okej, jag är inte desperat efter vem som helst, utan efter dig. Saknad passar perfekt in på mig just nu. Jag vet inte vad som alltid går snett, men jag har sällan tur när det gäller sådant här. Dock kommer nästa fredag bli kul! Väldigt kul! Det får bli min motivation till att plugga hela veckan. Först jobba, sedan blir det kul haha. Det blir nog inte så mycket jobb nu heller haha. Jag har knappt något kvar att jobba heller. Det är väl musiken som stressar mest. Den ska vara klar nu vecka tjugotvå, så det får vi ligga i med hela veckan. Förutom att lära mig texten helt måste jag hjälpa till i själva gruppen också. En idéspruta skulle behövas. Är jag den idésprutan kanske? Vi får se haha. Ibland suger mina idéer, ibland är de ganska bra. Vi får hoppas på det andra alternativet haha.
Dags att sova nu faktiskt. Eller, för mamma och pappa i alla fall.
God natt! <3

Mm, sommar!



Ännu en bild från en kväll på gräsmattan. Fast detta var nog i måndags tror jag. Skitsamma!
En helg utan dig, det blir svårt! Puss <33

Jahapp...

Mmmums, våfflor är gott! Fan att din farsas internet inte funkar!! Skit också! Aja, jag älskar dig väldigt mycket i alla fall!
Nu ska vi kolla på film!
Pusspuss <3


Regn!

Jag satt och kollade på Linas kvällsbok för en stund sedan. Just som jag skulle sätta igång filmen hörde jag det! Det underbara ljudet av regn! Den här dagen var inte värdelös! Den var inte seg och grå! Och ja, det finns även flera anledningar till att den här dagen inte blev värdelös. Tack för att du loggade in! Ååh, glädje!!
Jag, mamma och pappa skulle egentligen ha gått på bio ikväll och sett Män som hatar kvinnor, men såklart skulle den bara gå klockan nio. Ärligt talat är jag glad att det var så sent, för jag har ingen som helst lust att åka iväg ikväll. En mysig hemmakväll räcker för mig. Jag tycker faktiskt att det är bättre med hemmakväll än biokväll. Jag hatar att trängas med folk och greja för att få se på film! Det känns bara så onödigt. Speciellt nu när vi har bioljud hemma!
Nu ska jag äta våfflor!
Skriver nog mer ikväll. Pussar <3

Ledig fredagsmorgon

Cause we belong together now, you've got a peace of me. Honestly, my life would suck without you.
Snälla logga in? Jag vet inte vad jag ska göra! Logga in.
Jag saknar dig Josefin. Kom hem snart, snälla? Jag måste prata med någon, helst med dig.

Det här blir nog ingen vidare rolig fredag. Den fina person jag kanske skulle träffa idag har tappat bort sin mobil. Och dessutom är denne person inte heller inloggad på msn just nu. Det kan bli svårt att fixa. Att ringat till hemmet skulle jag aldrig vågat! Mamman skulle tydligen vara ledig idag. Min rädsla tar över totalt.
Jag tror att jag ska läsa hela "Vita lögner och nakna sanningar" idag. På en halvtimme läste jag tre av kanske femton kapitel, så det går nog, haha. Jag vet inte vad det är med den boken, men jag tycker väldigt mycket om den. Det är något speciellt med den som gör att man aldrig vill sluta läsa.
Det känns som en sådan där gråtdag idag. Av någon anledning bryter jag nog ihop och låser in mig på mitt rum. Kanske av saknad, eller kanske av att jag ahr bråkat med någon som betyder mycket för mig. Jag vet inte vad som hände igår riktigt, men något knas blev det. Förvirring skulle jag tro.
Vädret är heller ingen höjdare. Jag har hellre regn och storm än en vanlig grå dag. En grå och molnig dag känns så tom. Regn är i alla fall lite spännande. Dessutom tycker jag om regn. Det känns som "Det är bara att bryta ihop och komma igen". Det är liksom slutet innan början kommer.
Jag tror att mamma ska ha datorn nu, hon jobbar hemifrån nämligen. Jag fick låna den för att kolla om du va inloggad, vilken besvikelse. Förlåt.
Skriver mer senare...
Ha en trevlig dag!

Det är verkligen vår



Den här bilden tog jag på vägen hem från bussen i måndags. Se så mycket vitsippor! Jag älskar vitsippor!

Ta det och försvinn - Ensamhet


Efter en lång biltur är jag nu tillbaka vid datorn. Det är inte mycket annat jag har gjort idag. Blogg, städa rummet och åka bil. Vilken lugn och skön dag, eller ja, förutom städandet då. Städa är inte direkt det roligaste som finns.
Alltså, jag känner mig helt förstörd. Det känns som att jag har sårat någon djupt. Väldigt djupt. Jag känner mig tillbakadragen och ensam. Jag har en underbar familj som alltid stöttar mig, men det här kan jag inte dela med mig av. Det här behåller jag för mig själv.
Det känns som en söndagskväll, fast det egentligen är en ledig men vanlig torsdag. Det är så skönt att vara ledig lite längre sådär ibland. Det passar perfekt nu, jag känner inget som helst behov av att träffa alla människorna, som går i skolan, idag.
Idag är en riktig sådan där kväll för en hålla-hand-promenad. Det enda som fattas är lust och sällskap. Jag saknar dig.
Det här funkar inte längre! Kan du inte logga in? Snälla?
Jag orkar inte med det här längre. Vad händer med världen!?

We are
See the devil on the doorstep now
Telling everybody oh just how to live their lives
Sliding down the information highway
Buying in just like a bunch of fools
Time is ticking and we can't go back

What about the world today
What about the place that we call home
We've never been so many
And we've never been so alone

You keep watching from your picket fence
You keep talking but it makes no sense
You say we're not responsible
But we are, we are
You wash your hands and come out clean
Fail to recognise the enemies within
You say we're not responsible
But we are, we are, we are, we are

One step forward making two steps back
Riding piggy on the bad boys back for life
Lining up for the grand illusion
No answers for no questions asked
Lining up for the execution
Without knowing why

It's all about power then
Take control
Breaking the rule
Breaking the soul
They suck us dry till there's nothing left
My oh my, my oh my

What about the world today
What about the place that we call home
We' ve never been so many
And we've never been so alone....
We are

Rädda mig



Den här dagen kommer jag ihåg. Det var dagen efter jag hade köpt skjortan och slipsen (som jag har på mig på bilden) på Vero moda. Jag har för mig att det var den kvällen vi skulle sova hos Alexandra. Högst upp i Öserskär/Åkersberga. Man ser verkligen hur långt som helst däruppifrån. Jag kommer ihåg att jag brukade sitta i henne fönster. Fönsterkarmarna var väldigt breda och passade perfekt att sitta på. Speciellt sommarkvällar, när solen går ner och alla andra flummar runt. Då kunde man bara sitta där och skratta med ibland. För det mesta satt man och tänkte. På många olika saker.
Av någon konstig anledning sitter jag och lyssnar på Adam Tensta. Det beror nog på att det var den låten min bror lyssnade på innan jag kom hit...
Jag började faktiskt skriva en låt idag. Som vanligt kom jag bara fram till första refrängen. Fan också. Jag som hade sådan inspiration och så bara dog den. Varför blir det alltid så? Jag lyckas alltid få fram en skitbra idé och sedan tappar jag bara inspirationen! Helt liksom, bara sådär.

Jag undrar om det blir idol nästa år. För mig alltså. Vågar jag? Det är nog själva grejen att gå dit som gör det läskigt. Om det inte hade varit så mycket folk hade det nog inte skapat samma press.
Det konstiga med mig är att jag är helt lugn med att sjunga inför publik. Jag sjöng ju inför hela skolan plus lärare och föräldrar, men att prata inför en lärare är hur farligt som helst! Eftersom Linnéa nu redovisade kursen själv måste ju jag också redovisa själv. Jag är så rädd för att göra fel att jag till slut gör fel. Jag måste verkligen lära mig att inte stressa upp mig för minsta lilla sak.
Mamma kom nyss och frågade om det var viktigt att åka bil just idag. Jag svarade ja och såg bedjande ut. Jag tror inte att hon blev så glad, för när hon gick sa hon att hon skulle ställa tillbaka ölen i kylskåpet och sedan stängde hon dörren en aning hårdare än hon brukar. Brukar föräldrar lära sina barn genom att försöka ge dem dåligt samvete?
Josefin är i London. Det märktes verkligen att hon var borta igår. Man känner inte samma känsla i skolan när hon inte är där. Det är liksom henne man bara pratar med om allt. Vad som helst och igår hade jag inte den möjligheten. Vilken timing säger jag bara. Precis den dagen jag behövde prata med henne.
Killar är besvärliga...

Rammstein

Gitarrsolon äger och himlen är lite blå idag!
Jag hatar att städa!
Pusspuss

God morgon?


Här ger jag er: Sofie! Min älskade Sofie. Jag kommer verkligen ihåg den där dagen, det var en rolig dag. Galen, men rolig.

Städdag idag andtar jag. Mitt rum är verkligen hur stökigt som helst! Okej, det är kanske inte lika stökigt som de hus som är med i "Rent hus", men dammigt är det kan jag lova, haha!
Vi ska åka bil idag. vart det bär av är inte skrivet än, men det blir nog en bra biltur. Kanske en fikapaus någon gång?
Jag älskar verkligen att åka bil! Det är så konstigt egentligen. Det man gör är att sitta i bilen och åka runt och kolla på naturen. Jag tror att lugnet gör en stor del.  Man blir lugn av att sitta still och se på vackra motiv. Musik är förstås ett plus.
Musik och bilar alltså, vilken underbar kombo!
Aja, nu tjatar min bror, han vill ha datorn.
Jag måste ändå städa klart nu -.-
God dagens

Låt det blöda, solen kommer snart



Haha, oj vilket fluff. När håret har torkat efter en dusch och man inte "orkar" borsta håret kan det sluta såhär.
Det är något som fattas...

Varför ska det sluta såhär?

Det finns fler ord att säga. Det finns många fler ord att säga, men... var är dessa ord? Var hittar man de rätta orden som hjälper en att uttrycka sina känslor på ett bra sätt? Svårighetsgraderna stiger och det är inte längre självklart vad som är rätt och fel. Tankarna styr själva och vi vet inte längre var vägen tar vägen.
Måste dagarna ta slut, utan att jag fått svar på de frågor som ringer i mitt huvud? Är detta verkligen vad Gud vill med mig? Är min uppgift här i livet att inte veta? Är min uppgift att filosofera tills mitt huvud inte längre räcker till?
Rädslan av att tappa greppet är för stor, det är svårt att se saker från den ljusa sidan en dag som denna. Djupa funderingar tar över mitt liv, varför just nu? Varför just jag? Jag är så osäker på allt.
Låt mig få ta tillbaka kontrollen. Jag klarar mig själv, det är sant.
Jag vill kyssa dig

Svårt att säga, det är allt jag har



Sommar



Höst



Vinter

Vår?

The Future Never Dies

Sitter som vanligt och spelar kungen, jag börjar bli riktigt bra på det haha. Var tog min bror vägen med chokladkakan? Jag som hade det så mysigt här själv med choklad, blogg, handduk och msn! Fuck!
Missförstånd är dagens tema. Gud vad arg jag blir!
Skönt med fyra dagar ledigt nu såhär i slutet av terminen. Det passar perfekt! Vad jag ska hitta på är ännu ett mysterium. Det slutar nog med att jag träffar någon kompis. Hoppas det!
Jag orkar inte skriva mer idag faktiskt.
Jag vill kyssa dig!
God natt <3

We are the light in the tunnel

Är det huvudet som spelar mig ett spratt, eller är mitt hjärta krossat? Det känns som att mitt liv är förstört rakt igenom. Vad det beror på är jag inte säker på, men jag har mina aningar. Ska jag inte kunna släppa dig? Du sårade mig så djupt. Varför bryr jag mig fortfarande? Jag gissar att jag aldrig kommer kunna släppa dig. Det var så bra, vad gick fel? Vem klev snett? Jag ser inga misstag från min sida, så... det måste ha varit du? Eller...?
Jag är rädd att jag skulle ge dig ännu en chans om du bad mig. Trots att jag gav dig så många chanser fortsatte du hålla på som du gjorde. Jag vill på något sätt inte tro att det är för sent. Jag älskar dig.
Jag kan inte fatta det, du framkallade till och med tårar fortfarande. Jag måste glömma dig...

Vad är det med folk idag? Varför är alla så konstiga? Det kanske är jag som är konstig. Ååå, jag orkar inte med det här längre! Det är alltid något jag går runt och oroar mig över. Alltid är det något som tynger ner mina axlar. Tungt som sten.

Jag måste sova nu.
God natt

Matte -.-


Ännu en bild från pluggstund på gräsmattan. Det var en fin dag. Solen sken (som man ser på bilden) och det var grymt varmt och skönt! Jag har för mig att jag var väldigt glad den dagen också.

Med klubba i munnen och penna i handen sitter jag här med matteblocket framför mig och jobbar på. Såhär mycket matte har jag inte gjort på länge. Jag tror att jag kanske kan redovisa steg tjugoåtta om jag går till skolan imorgon! Då har jag bara ett steg i matte kvar sedan. I helgen ska jag skriva en novell, men handlingen är fortfarande ett mysterium. Allt jag kan komma på handlar bara om kärlek och det är ganska uttjatat. Jag vill komma på den där perfekta storyn, kanske om en midsommarnatt. Men vad ska hända då? Ska någon dö? Ska det vara slagsmål på en fyllefest någonstans i stan? Ska det vara en perfekt, vacker midsommarkväll och natt då två människor förenas. Inget känns unikt.
Vanligtvis brukar jag ha fullt med idéer, men idag kommer jag inte på någonting alls. Jag tror att mitt huvud är ur balans. Huvudvärk kan få en att tappa fokus.
Nu ett One Tree Hill avsnitt och en tallrik glass senare sitter jag nu här och lyssnar på Rammstein. Alla mina små vänner borde ha loggat in på msn vid det här laget. Nej men ser man på, det är dem! Whohoo!
För en stund sedan kom det någon gubbe i lastbil hit. Jag ringde pappa och frågade vem det var. Det var någon gubbe som skulle lämna grejer till vårt tak. Vi ska nämligen byta tak snart. Jag blev lite förskräckt först haha. Och så blev jag lite arg över att mamma och pappa inte berättade något haha. Det visade sig att inte ens de visste att de skulle komma idag.

Jag mår faktiskt lite bättre nu, känner mig lite piggare och så. Jag skiter faktiskt i om jag mår illa imorgon, jag vill inte vara hemma.
Ååå gud vad jag älskar musik. Jag blir typ helt överlycklig när jag hittar ett nytt skitbra band. Eller också när jag hittar ett band jag lyssnade på förut. Jag kan sitta och tänka på ett band jag saknar jättemycket, fast jag inte vet vilket band det är. Man vet liksom, fast ändå inte. Mmmm musik.
Jag ska äta middag nu.
Jag är förälskad.
God kväll!

Magsjuk. Road to nowhere



Den här bilden tog jag faktiskt förra veckan. Jag låg ute på gräsmattan och pluggade teknik och så råkade mobilen titta fram. Jag älskar att ligga på gräsmattan i solen. Själv eller med sällskap. Båda har sin tjusning.

Fan också! Jag är sjuk. Om Linnéa var tvungen att redovisa utan mig är hon klar nu. Jag är nervös, jag vill absolut inte redovisa själv. Det vill såklart inte hon heller, men jag undrar... Andreas brukar inte göra undantag.
Jag började morgonen med att ligga och försöka sova i kanske en halvtimme minst, men illamåendet gjorde det svårt. Istället gick jag upp och åt en halv tallrik yogurt, utan flingor, och så satte jag mig vid TV:n. Ett litet tag kollade jag faktiskt på Bumbibjörnarna och Knatte, Fnatte och Tjatte på äventyr haha!
Jag insåg nyss att efter den kursen vi håller på med nu har vi bara en kurs kvar. Vi har dock bild och musik kvar. Musiken ska vara klar nästa vecka! Helvete! Vi har inte gjort någonting. Det enda vi vet är vilken låt vi ska spela! OMG! Egentligen är mitt jobb att lära mig texten så det blir nog inte så svårt, det svåra är hur vi ska göra om låten.
Jag tror att jag kommer säkna mig i bild. Jag har två av tre bilder kvar att rita! Och jag suger på att rita! Det kommer nog vara bildWS hela veckan haha. Alla vill vara med Cie!
Åå, jag vill inte vara sjuk. Jag vill vara i skolan och flumma och snacka med alla mina kompisar! Det är så tråkigt att gå runt själv hemma. Speciellt om man måste plugga, fast man är för lat för att börja. Då får man bara dåligt samvete och då har man alltså inte kul. Så funkar jag.
Jag funderar faktiskt på att göra något annat en stund nu. Kanske tvinga i min lunch och kolla på en disneyfilm eller något. Om jag hittar den där jävligt fantastiska Queen-konsert som vi har inspelad någonstans kan jag sitta och njuta av den.
Jag är förälskad.
God dag.

Magsjuk?


Här är den enda bilden jag tog i Falun. Leksandsrummet! Tyvärr kunde vi inte sova där med tanke på att vi sov sju personer i vårt rum haha.
Det var två personer på lägret som fick åka bil hem för att de var magsjuka. Nu börjar jag misstänka att de ha smittat mig. Jag har väldigt ont i magen, jag är spyfärdig hela tiden och huvudet gör ont som fan. Trots det att jag tog migräntabletten imorse har jag ont i huvudet, så det ser inte bra ut!
Jag tror absolut inte att jag kan gå till skolan imorgon, men då får jag inte heller gå på ledarutbildningen och då får jag inte 100 % närvaro :/ Jag som var så glad över det. Men det lite ironiska är att jag blev sjuk för att jag åkte med på ett läger dom ingick i ledarutbildningen, så tekniskt sett är det ledarutbildningens fel!
Måste nog vila nu.
Jag är förälskad! God natt <33

Huvudvärk

Idag sitter jag faktiskt i skolan och skriver. Av någon konstig anledning är alla mina kompisar fortfarande på väg hit, så just nu är jag ensam.
Huvudet bultar lika tungt som hjärtat, det gör riktigt ont, men det jag mest oroar mig över nu är om jag kommer kunna jobba något alls idag. Tyvärr måste jag verkligen jobba, det är ganska mycket kvar att göra.
Nu kom Josefin, Bea och Sara så det är ganska svårt att få dem att låta bli att kolla hit. Jag vill inte att folk läser mina blogginlägg innan de är klara.
Aja, det är nog inte läge för att sitta och skriva blogg när en lärare kan gå förbi när som helst haha.
Hörs ikväll!

Gud finns i den jag älskar



Ännu en bild från senaste besöket på nyåker. Det var en väldigt bra dag. Fortfarande inte bästa kvalitén på bilden, men den är tagen med en mobil (som de flesta bilder jag lägger upp) så, ni förstår nog.

Det var ett ganska skojjigt läger. I alla fall skojjigare än väntat. Det känns verkligen som att jag lärde känna alla i gruppen och mig själv framför allt. Vädret var perfekt och sällskapet var grymt! Bussresan dit var något av det bästa faktiskt. Jag, Johanna, Louise och Vivvi satt längst fram i en dubbeldäckare. Rutan framför oss var som en stor TV som visade en film med bara natur. Det var så vackert. Häggen slog ut, björkarna var gröna och körsbörsträden var rosa loch vita. Jag satt hela tiden och hoppades att bussresan aldrig skulle ta slut.
Väl hemma fick jag den känslan av att det hade hänt jättemycket och att jag hade missat allt. Det är väl ännu en paraniod känsla, men det finns alltid där när man har varit bortrest. Alltmer känns det så när man är bortrest med familjen. Ingen av ens kompisar är med. Det kan ha hänt vad som helst.
Jag älskar våren. Det är verkligen kärlekens årstid. Dessutom är det så grymt vackert i naturen. Vår trädgård är kanske inget att skryta om, men om man vänder blicken och ser upp i skogen bakom huset möts man av ett vitt fält av vitsippor. Det är riktigt vår.
Jag lämnade min teknikuppgift till Malin idag, nu hänger allt på de timmar jag satt och studerade direkt när jag kom hem från lägret idag. Nu är jag verkligen värd en lång stund med mig själv, msn och min kära blogg.
På vägen hem från Malin gick jag upp i skogen. Jag kände doften av vår och blicken sjönk direkt ner till marken. Det var fullt av liljekonvaljer kring mina fötter. De doftar verkligen underbart! Om jag hittar en parfym so doftar liljekonvalj köper jag den direkt. Om jag fick dofta som den skulle min dag vara perfekt efter att jag gjort mig i ordning på morgonen.

Jag och Linnéa köpte balklänning i torsdags! Min är så underbart fin, alltså, jag vill bara gå runt i den och se fin ut! Mörkblå metallic haha, lite bilsnack där. Men seriöst, jag bara älskar den! Linnéas klänning är också väldigt fin, den passar henne perfekt och min passar mig perfekt. Vi kan gå på dubbeldejt vi fyra haha.

Dags att sova, i alla fall för pappa. Den här jävla datorn står ju såklart i mamma och pappas sovrum vilket jag varje kväll förargar mig på!
God natt


Smög mig på ner till sjön, för att få se dig bada naken. Vilken härlig da'



Denna mystiska bild tog jag i helgen. Jag hade våldsamt tråkigt och började helt enkelt flumma med mobilen som vanligt. Det hela slutade så här. När jag visade bilden för Josefin sa hon att det såg ut som att jag fick en megaorgasm, vilket kanske inte är så bra för nu kommer alla som ser och läser detta tänka så när de ser bilden. Jaja, det fixar sig nog.
Jag hade i alla fall sett någon bild när någon slängde med håret vilket såg väldigt coolt ut så jag passade på att teste och det gick som det gick.
Jag sitter faktiskt och pluggar just nu! Helt otroligt. Den här jävla teknikuppgiften som är totalt onödig ska vara klar om två dagar, vilket inte är jättebra för mig just nu. Det går i alla fall ganska fort fram vilket är bra för mig.
Dags att sova nu, god natt

I do not belong here



Ännu en bild från Nyåker, tagen förra helgen faktiskt av MIG. Det har liksom blivit en tradition att jag råkar ha på mig converse när vi åker dit och jag råkar alltid ha min mobil i fickan, så konstigt!



Såhär ser Nyåker ut på våren. Bilden ser målad ut, vilket iförsig är rätt coolt, men den är tagen med en mobilkamera.

Jag hatar WoW! Vad är meningen med det? Man sitter och spelar i timmavis i någon låtsasvärld och vill aldrig sluta. Det är helt sjukt. Dessutom tar det alla mina killkompisar!
Jag hatar också dem som hoppar in i folks liv och bara lägger sig i allt. Jag har alldeles för lite privatliv tror jag, fast det beror kanske på att jag är väldigt öppen och pratar om mina problem med många av mina kompisar. Jag tror att det är bra faktiskt. Då känner de nog att de fått mitt förtroende.

Imorgon skulle mormor ha fyllt sjuttiofyra år. Jag fick inte ens lära känna henne och hon dog innan min bror ens föddes.
Jag tänker på dig mormor!
Nu ska jag sova, god natt!

Låt solen värma dig

Jag undrar hur det kommer gå för min teknikuppgift egentligen. Hela dagen har jag skjutit på att börja skriva och det kommer jag nog fortsätta med haha. Jag har ju i alla fall hela veckan på mig. Om jag tänker så kanske jag blir lugn haha.
Nu är det dags att duscha, imorgon är det skola igen!
God nattens

Här är hundra saker jag tycker om. Här är mitt liv. Endast nummer ett står i ordning.

  • Mina vänner och familj
  • Min gitarr
  • Åka bil
  • Musik
  • Sommar
  • Midsommarnatten
  • Innebandykillar
  • Leksand
  • Småland, Dalarna
  • Studsmatta
  • Min blogg
  • Disneyfilmer
  • Tjejfilmer haha
  • Att prata engelska
  • Fint väder
  • Soliga vårdagar
  • Söta pojkar
  • Att kolla när min bror spelar fotboll
  • Bada
  • Cykla på sommaren
  • Queen
  • Ben & Jerry-glass
  • Tjejkvällar hos Josefin
  • Skolan (eller, att slöa i skolan)
  • Mina funderingar
  • Min livliga fantasi
  • Att rita
  • Att skriva låtar
  • Bikini
  • Fiskbensflätor
  • Brunt hår
  • Magrutor
  • Convers
  • Stålsträngade gitarrer
  • Att lära mig nya låtar
  • Blommor
  • Björkar
  • Att vila i hängmattan
  • Att fotografera
  • Regniga promenader (speciellt på sommaren)
  • Svenska sommarvisor
  • Att sjunga
  • Sommarlov och lediga dagar
  • Jakobs körsbärsträd (och Jakob såklart!)
  • Att rida
  • Österskär
  • Drömmar
  • Skräckfilmer
  • Att skratta
  • Åka båt
  • Nyåker
  • Att inte bry sig om vad andra tycker, var bara galen
  • Mina och Josefins galna miner i Täby centrum
  • Promenader med Frida
  • Skriva dikter
  • Skriva noveller
  • Glädje
  • Skum (stället alltså)
  • Berg
  • Att samla på saker
  • Skogsgläntor
  • Att kalla Sofie tjock
  • Att åka 629an hela vägen med Josefin
  • Kill-och tjej-kvällar hos Josefin
  • Läsa böcker
  • Spela kort med Jakob, Patrik och Josefin
  • Smålandsskogar
  • Falun-veckan
  • Att ligga på gräsmattan och se på molnen
  • Killar som kan growla
  • Vita lögner och nakna sanningar (bok)
  • Innan jag dör (bok)
  • Nationaldagen
  • Johan Glans
  • Parlamentet
  • Att skrika i min kudde
  • Godis
  • Böcker
  • Pappas skämt
  • Negerbollar
  • Hem till Midgård
  • American Pie
  • När jag och Patrik äger alla på Niggah
  • Att läsa Alice blogg
  • Att spionera på Lacken med Alice
  • Smultroncider
  • Björn Gustafsson
  • Att mysa
  • Ted Gärdestad
  • Gitarrsolot i "Lazing on a Sunday afternoon"
  • Titanic
  • Solnedgång och soluppgång
  • 80-talet
  • Äkta Coca cola
  • Julafton
  • Snöbollskrig
  • Stora skjortor
  • Raggsockor
  • Varm choklad
  • Ärlighet

Det var allt för mig :) Eller ja, inte allt kanske, men för nu!
Bye


Oh, vilken härlig dag



Se så vackert. När jag går och lägger mig är det här det sista jag vill se innan jag stänger ögonlocken.

Jag vaknade imorse och var... glad. Av liksom, ingen anledning alls. Vilken härlig dag. Även om jag egentligen måste plugga en massa idag tog jag mig tid till att skriva blogg, jag blir lite lugnare då.
Slutreflektionen i hemkunskap är i alla fall klar nu! Nu är det bara... resten av alla ämnen jag borde plugga. Inte speciellt lugnande måste jag erkänna. Teknik står i alla fall näst på listan. Vi ska skriva om morgondagens teknik. Vart våra behov leder och så vidare. Inte speciellt spännande, personligen tycker jag att uppgiften är rent av onödig. Jag har faktiskt kommit en liten bit på det. Punkt två av fyra är att skriva tankekartor, vilket jag har börjat med lite haha. Oj, jag är nästan klar! Tankekartorna är faktiskt en ganska stor del av arbetet. Jag skulle gissa att det mesta av förarbetet ligger i tankekartorna. Sedan vet man ju vad man ska skriva. Jag kan inte fatta att jag sitter och skriver om plugg på min blogg hela tiden haha! Knäpp som man är.
Jag längtar tillbaka till trean. Och tvåan och ettan och lekis. Jag kommer ihåg när jag och Josefin PT blev bästisar. varje gång vi bråkade sa vi att vi inte ville vara varandras bästisar längre. När vi blev sams var vi bästisar igen haha. Sedan i trean hände något, jag vet inte vad, men sedan var vi inte bästisar längre. Det är synd, vi hade väldigt kul ihop. Nu känner vi inte varandra längre. Jag undrar hur många kompisar jag har tappat kontakten med. Typ hela min första klass och hela min förra. Även om alla dessa människor bor i Åkersberga pratar vi inte ens med varandra när vi möts på bussen eller i centrum. Helt sjukt egentligen. Jag kommer ihåg när vi hade den sista samlingen, dagen innan skolavslutningen. Alla skulle säga något de mindes från vår tid ihop. Vi hade väldigt skoj tillsammans. I lekis var vi nästan alltid ute i skogen och lekte många olika saker. Jag kommer ihåg när jag, Sara och Michaela rymde! Vi gick upp i skogen ovenför mitt hus hörde inte när det ringde in. Nancy var inte glad!
Nancy! Den bästa läraren jag någonsin haft! När vi gick i lekis kom hon och presenterade sig för sin nya klass. Hon var klädd i aluminiumfolie! Där, längst fram i klassrummet satt hon och läste saga för oss. Hon såg ut som en utomjording, vilket hon troligtvis skulle föreställa.
Vi borde fixa en återträff! Jag har fortfarande några kompisar kvar, som Frida, Louise, Sara, Elin, Jonas. Fem av tjugosex stycken. Det är helt sjukt. Jag hejar faktiskt på Michaela på bussen ibland, men mycket mer än så är det inte. Tyvärr är det många av dem som jag absolut inte vill snacka med igen. Av väldigt enkla anledningar...
Varje skolavslutning gick vi till kyrkan. På vintern var det fackeltåg och så sommarn var det... sommartåg haha. Det var alltid så grönt och fint. Blommorna var många i diket längs med vägen och alla var glada av tanken på ledighet.
Jag saknar alla dessa fina sånger vi sjöng i kyrkan. Barfota utan strumpor och skor och de andra vanliga sångerna. Varför kan man inte spola tillbaka tiden? Jag skulle vilja uppleva en sista dag med den klassen. En enda dag av skoj och lekar. Vi skulle kunna gå ut i skogen och Nancy kunde läsa saga för oss bland träden. Tänk så mysigt!
Jag har väldigt bra minne. Nu när jag lyssnar på Ted Gärdestad kan jag liksom höra vilken låt som ska komma härnäst. Inte på min spellista utan på skivan vi har. Vi lyssnade alltid på den i bilen när jag var runt sju år. Jag kunde hela Satellit utantill. De andra låtarna satt jag och försökte sjunga med i så gott det gick haha. Jag älskar minnen!
"Vita lögner och nakna sanningar", min absoluta favoritbok. Jag har älskat den boken sedan sexan och kommer nog fortsätta med det ett tag. Den handlar om Cat som bor med sin familj som består av hennes pappa, hennes två bröder och hennes syster. Mamman är död och igår läste jag den biten då hon tänker tillbaka på tiden med hennes mamma. De få meningar som förklarar hur mycket hon saknar sin mamma grep verkligen tag i mig. Man ska verkligen vara glad över de människor man har. När de är döda kommer de inte tillbaka!

Jag är så osäker. Jag vet verkligen inte vad jag vill! Jag känner mig ibland underlägsen och feg när jag skapar bilder i huvudet på när mina kompisar festar och dricker. De verkar ha kul, så varför gör inte jag det också? Är jag för feg som inte tester allt sådant? Jag tror att jag låter bli för att jag får dåligt samvete om jag gör det. Så fort jag gör något tänker jag på mina föräldrar. Jag vill inte bli utskälld och jag vill inte att de ska vara arga på mig.
Jag är så vek! Jag får dåligt samvete så fort jag gör någonting! Vad fan är det med mig? Finns det rätt och fel, eller är det bara riktningar man ska följa om man vill uppnå Nirvana eller något? Går livet ut på att vara perfekt? I så fall kommer alla misslyckas. Livet kanske går ut på att göra sitt bästa och att föröka sig. Det är ju det alla djuren gör. De föds, förökar sig och slåss för att överleva. Kul liv.
Jag skulle vilja vara en katt. Gud vad skönt att slippa ta en massa ansvar! Det är kanske det som är problemet. Att jag hela tiden tar på mig ansvar för saker som jag egentligen inte borde oroa mig över. Jag skyller det på tonåren och försöker gå vidare...

Tills sist vill jag bara ge er en bild på mitt geni.
Freddie Mercury



Den fantastiskaste som finns

En kväll i gräset

Jag lekte med gräset mellan mina fingrar. Molnen rörde sig sakta, rosa, vita och gula va de. Där låg jag i gräset en vårkväll, med endast pyamas. Trallade lite på " Oh, vilken härlig da' ", skriven av mitt eget geni Ted Gärdestad. Denna kväll utspelade sig den tionde maj tjugohundranio. Ensam på en gräsmatta i Åkersberga, Sveriges lilla håla en bit söder om Stockholm. Trots att det äro en håla äro naturen och omgivningen skön.

Smög mig på, ner till sjön för att få se dig bada naken
Vilken härlig da'
Såg du mig, såg du vem det var

Ännu något vackert, sjunget av Ted Gärdestad. Jag har blivit beroende av hans musik! Det känns som att han, i sin musik, verkligen har fått med budskapet. Även om varje av hans låtar handlar om kärlek, som iförsig är ett hyffsat bra tema, blir det inte enformigt. Ett stort plus från mig.
Shit!! Gissa vad jag nyss gjorde! Jag klarade Harpan på trettioåtta sekunder! Jag slog mitt eget rekord med femton sekunder! Haha, bara så alla vet alltså.
Jag är numera beroende av blommor och träd. Jag vill ta den där perfekta bilden en midsommardagsmorgon då dimman håller på att lätta. Daggen glittrar i gräset och solen går sakta upp bakom en björk. Även björklöven glittrar av dagg.
Jag älskar björkar. Bladen sitter så perfekt efter varanda som på trådar som hänger från trädstammen.



Den här bilden alltså. Det kan inte bli mycket vackrare. Tänk att ligga där bland björkarna och se upp på himlen mellan bladen.
 (irriterad för att det inte går att få texten i vänstra ledet igen, fan också)
Nu finns det också ännu en anledning till min ilska idag...
Ååå! Jag är så arg. Gud vad jag hatar dina jävla bortförklaringar! Kan du inte bara erkänna att du gjort fel någon endaste gång och bara släppa det sedan? Så fort jag försöker hjälpa dig blir du arg. Jag säger sanningen och du stänger ut mig direkt. "Du har inte med det att göra, Ellinore". Så säger du alltid. Och ja, du har rätt. Vi håller nog inte kontakten efter nians slut.

I vanliga fall skulle jag nog legat i min säng och desperat försökt somna, men nu är det så att vi är lediga imorgon. Kompledigt faktiskt. Jo, detta för att vi varit i Falun dygnet runt. Det förtjänar vi! Speciellt vi nior med tanke på att vi inte ens fick en halvtimmes extra tid på kvällen.
Där fick vi se lite mer ilska.
Eftersom att den här jävla datorn står i mamma och pappas sovrum måste jag nu bege mig mot mitt rum. De har inte kompledigt haha!

God natt världen, vi ses imorgon

Ett mysterium, mina genier är döda

Visst är det typiskt! Jag gick ut och lade mig i hängmattan för att lyssna på fantastisk musik och läsa. Såklart skulle det börja regna! Jag kände hur ilskan steg inom mig och istället tog jag med mig mitt pick och pack och... ja vad gjorde jag när jag kom in? Antingen var det då mamma frågade om vi skulle kolla på Sunes sommar, eller så hmm... var det då jag lade mig på sängen och skrev en novell? Hmm... hur som helst kändes det inte så aktuellt att ligga kvar.
Ja, jag började ju skriva en novell idag. Eller, novell och novell. Jag vet inte riktigt vad man ska kalla den. Det blev nog mest som en lång dikt. Ytterst poetisk blev den i alla fall.
Jag skulle absolut kunna tänka mig att bli naturfotograf. Jag ser liksom den perfekta bilden framför mig i huvudet. Det gäller bara att hitta det perfekta motivet.
I höstas var vi ute med familjen på Ljusterö för att grilla och pappa skulle lära mig lite saker om fotografering. Jag gick runt där med kameran (pappas high tec kamera haha, han är utbildad fotograf) och fotograferade. Några av bilderna blev nog väldigt bra. Det kändes liksom så. Jag har ännu inte kollat på dem, men de ligger och skräpar någonstans.

Något jag tycker är jättefint är trädkronor. Alltså, man tar en bild rakt upp i himlen, omringad av träd står man med kameran rakt upp mot skyn. Då känner jag mig trygg. När jag är i skogen. Jag har alltid älskat att vara ute i naturen och skogen. När jag var liten tog farmor alltid med mig ut i skogen och byggde en hydda av granris. Jag kan fortfarande se den framför mig. På den tiden levde både min morfar och min farfar. Min mormor dog när jag var ungefär ett och ett halvt år.
Freddie Mercury och Ted Gärdestad är mina genier. Nu är de döda. Det blått en gåta att de personer man högt värdesätter ska lämna en med tunga steg i bakfickan.
Med den gåtan avslutar jag nu detta inlägg av en enkel anledning. Filmdags! Jag är typ beroende av film haha!
Skriver nog mer ikväll!
God dag

Sång, dans och Mamma Mia!

Nu är jag GLAD. Jag, mamma och pappa kollade nyss på Mamma Mia, så nu är jag helt överlycklig. Glädjen sprider sig verkligen när man ser den filmen!
Just nu sitter jag här med min kära gitarr i famnen. Finns inga stunder som denna. Ensamhet är ganska skönt ibland. När jag är ensam hemma springer jag runt i huset och sjunger så högt jag kan. Grannarna undrar nog vad jag håller på med haha.
Jag påverkas verkligen av musik. På så många olika sätt. Musiken förmedlar känslor till mig och jag får alltid massa inspiration av musik. När jag lyssnar på musik kan jag börja lipa för att den får mig att tänka på något speciellt.
Jag håller på att somna på tangentbordet, det är säkerligen ett tecken på att jag borde gå och lägga mig.
God natt

Gotta pull myself in the right direction

Glöden är tillbaka! Jag insåg det nyss. Jag älskar att spela gitarr! Jag vill lära mig mer! Det är så underbart att sitta och slöspela på min stålsträngade gitarr. Stålsträngad är så vackert!
Detta är en ganska bra dag... egentligen. Förvirringen stiger och tar glädjen med sig. Det händer både bra och konstiga saker, vilket är bra... och konstigt.
Jag har hjälpt mamma och pappa i trädgården ett tag och måste säkerligen ut och hjälpa till mer.
Det låter kanske konstigt. Vi håller på att såga ner grenar från alla jävla ekar på vår tomt. Vi passar på nu innan vi ska byta tak, för det spelar inte så stor roll och några pannor skulle knäckas.
Är tonåren den jobbigaste perioden? Blir det bättre sedan? Det hoppas jag verkligen, jag blir bara så trött på allt! Känslor, förvirring, osäkerhetoch plugg, plugg, plugg! Jag orkar inte mer!


Sommar, sommar, sommar. Det är bara fem veckor kvar till sommarlovet! Det är helt otroligt! Jag kommer inte hinna klart med allt! Jag kommer inte få MVG i engelska och jag kommer inte få VG i teknik. ÅÅÅÅ! Gud vad stressad jag blev nu.
När jag blir stressad brukar jag alltid göra en lista på de ämnen som är mest aktuella just nu. När jag ser att det bara är några få ämnen jag behöver plugga blir jag lite lugnare. Jag är helt klar med sex ämnen nu! Så jävla skönt. Tio ämnen är väl ganska mycket, men jag har inte jättemycket kvar i svenska, bild och musik så det känns inte så bråttom. Vi är dessutom lediga på måndag på grund av att vi var i Falun dygnet runt, så jag ska sätta mig och plugga klart all teknik. Jag och Linnéa måste verkligen plugga SO den här veckan! Den ska vara inlämnad på fredag tror jag. Det ska tekniken också vara. ÅÅÅÅÅÅ gud vad mycket jag har att göra!

Det är för oss solen går upp
Och lyser som guld för kärlekens skull
Solen går opp så oskuldsfull
Och lyser på oss för kärlekens skull

Ted Gärdestad, vilket geni. Så enkla låtar, med så stor betydelse. Han sjunger rakt i hjärtat på mig. Jag verkligen älskar hans låtar! De är så underbara!

Jag skriver ofta om Jakob. Sofie sa det i skolan för några veckor sedan. Det var nog avundsjukan som talade, men hon har rätt. Jakob, jag älskar dig.
Jag undrar om man kan tänka när man är död. Vad händer? Ibland känns det som att det är det stora mysteriet med livet. Vad händer efter döden? Jag tror inte att jag vill veta det än. Det får visa sig när det sker.
Nu ska vi kolla på Mamma Mia! Skriver mer sedan!

All these things i hate revolve around me



Jag undrar hur många bilder som denna jag tog i somras. Det var minst sex-sju stycken. Jag tycker de är så fina! Man får verkligen aldrig nog av att springa runt uppe på Nyåker och fotografera. Även om den enda kameran som finns tillgänglig är en mobiltelefon. Nyåker är alltid fint.

Falun, never more. Oj oj oj! Vilken vecka! Hälften av den lediga tiden gick åt till kortspel och resten till... glida runt till olika rum (mest Jämtland, alltså Jakobs rum såklart, alla vill vara med Jakob).
Jag och Patrik ägde på Neger och president, eller Niggah som jag kallade det! Det var så grymt kul! Jag undrar hur många timmar vi spelade kort sammanlagt, haha.
Förutom att det hände en del konstiga saker var det en riktigt bra vecka. Gårdagens kväll gick åt till att vara arg. Sista sista sista kvällen i Falun och vi fick inte ens vara uppe en halvtimme extra! Det är helt sjukt. Falun är liksom terminens höjdpunkt! Ilska! Det går absolut inte att konversera med Andreas Wallin.
Jakob var dock inte så glad den här veckan. Deras rum blev såklart ALLAS samlingsrum, vilket han inte uppskattade. Han kan väl inte hjälpa att han är världens underbaraste människa och att alla vill vara mer honom! Han är verkligen det och det är verkligen så.
Hur kan det komma sig att jag alltid har kvar båda pengar och godis när jag kommer hem från Falun? Jag har nästan en tredjedel av mitt godis kvar och säkert hundrafemtio kronor (av trehundra) också. Det måste bero på att jag är dotter till en smålänning. Smålänningar är icke snåla, de är ekonomiska! Det är nog pappas motto.
Jag tycker ofta att bussresorna till Falun är något av det roliga. Särskilt på vägen dit. Man sitter och längtar och liksom... passa på att ha kul då med! På vägen hem är alla skittrötta och sover. Dagens bussresan gick åt till att kolla på National Tresure. Typ världens segaste film, långtråkig som fan. Fast ett tag var Emil och Petter lite roliga. De satt bredvid varandra och jag låg typ över dem haha. Det hade dem absolut INGET emot haha. De turades om att ge mig handmassage också. Killar funkar alltid till något! Eller ja, de funkar till mycket.

Jag upptäckte nyss att detta är mitt hundrade blogginlägg! Det tycker jag att vi firar med en bild!



Det blev ännu en bild från den fantastiska dagen förra året. Den där helt perfekta dagen då det egentligen inte hände så speciellt mycket. Solsken och en kamera kan göra mycket. Att det var sommar gjorde det väl en aning bättre kan jag tro!

Förvirrad, ensam och osäker. Varje tår jag fäller representerar varje evighet jag älskar Jakob.

I can't say I'm sorry

Nu är jag helt packad, haha. Tror jag i alla fall, jag stämde av med Josefin och det verkade räcka. Mamma frågade vad vi har gjort de senaste gångerna i Falun, när vi inte har lektioner alltså, det kanske vi inte ska berätta haha! Sist hängde jag i Lima-pojkarnas rum hela veckan. Jag och Oliver låg och myste typ 24/7. Josefin blev helt galen på mig haha. Gud vad hon tjatade!
Jag är trött på hemligheter. Eller, det är kul att ha egna, men jag hatar när ens kompisar har hemligheter. Ibland får det mig att undra om vi faktiskt är så bra vänner som vi säger.
Det är så många av mina vänner som går runt och har kul utan att jag ens får veta vad de skrattar åt. Liksom, mina riktigt nära vänner. Sådant gör mig besviken.
Nu är det dags att sova. Ska man upp klockan sex är det bäst att vara utvilad!
God natt

Packa som fan! Var är packlistan?!

Min väska är snart full. Det här blir verkligen en stressig kväll alltså! Packlistan är helt borta. Jag har letat i varenda liten vrå (eller något) och jag måste träna inför hemkunskapsuppgiften. Eftersom att vi inte vet vilken maträtt vi ska laga känner man sig en aning mer osäker. Jag vet dessutom inte när vi ska vara vi skolan. Antingen skulle bussen gå halv åtta, eller så är det tiden då vi skulle samlas vid skolan.
Jag börjar alltid tveka på informationen jag får av mina kompisar, det kanske beror på att jag glömt vad läraren sa. Ibland känner jag mig lite elak över det, men jag är en tvekande person. Jag tar inget förgivet längre. Det har hänt för mycket.
Det ska bli kul att åka till Falun, men tråkigt att det är sista gången. Vi kommer nog inte sova alls haha!! Det blir lätt så när det känns som att man slösar bort tiden på att sova istället för att ha kul.
Nu ska jag laga mat...

Suck

Vad betyder tre ord om anledningen till att man sa dem var dåligt samvete?
Ibland blir jag trött, men framförallt irriterad, på de som säger förlåt för att inte skapa diskussioner eller bråk. Är det verkligen rätt att låtsas ångra sig om man egentligen tycker att man sa sanningen från början? Ska man inte stå för det man tycker och för vad man säger?
Finns det egentligen något rätt eller fel över huvud taget? Ska man alltid veta vad man får och inte får göra?
Jag tror att vi ställer för höra krav på oss själva. Vartenda litet fel vi gör framkallar ofta deppanfall och ilska. Varför kan vi inte någonsin bli nöjda? Man gör alltid så gott man kan. Även om vi inte alltid tror det. Man gör så gott man kan för stunden. Tro det eller ej, men det finns alltid en bra anledning till att man ibland slarvar och inte tar i allt man kan. Man tar ändå i allt man kan. Jag vet hur det känns att inte känna sig bra nog. Tro mig!
Jag är så förvirrad och osäker. Inget går någonsin som man har tänkt sig.



När jag tänker sommar är det precis det här jag ser framför mig. Förra året åkte vi ofta genom skugga som denna under bilresan på nationaldagen. Jag tänker mig en långsam cykeltur på varsin gammal cykel en sommarkväll. Det enda man har på sig är en kjol, linne och bikini. Kanske ligger det en handduk på axeln och kanske är man på väg till badplatsen för ett kvällsdopp. Jag känner längtan efter sommar i magen.
Jag tror att vi ska åka till Nyåker imorgon. Min favoritplats, på hela jorden. Underbarare ställe finns inte.
Jag skulle vilja ha en jacuzzi. Tänk att sitta där i mitt i natten. Varmt och skönt. Det ska jag ha i min trädgård när jag blir rik. Observera att jag inte skrev OM jag blir rik, utan NÄR jag blir rik. Vilken inställning.

Det finns två tillfällen då man låtsas mena något fast att det egentligen är självklart att man menar raka motsatsen. Det jag snackar om är såklart oseriositet. Enligt mig finns det två tillfällen då man använder sig av oseriositet: När man försöker vara rolig (och ibland lyckas) och när man försöker undanhålla sanningen.
Det där sista fungerar aldrig. Det enda man gör är att dra ut på det, vilket bara gör sanningen till en större börda. Tänk efter innan du bestämmer dig för att inte berätta sanningen. Allt gör skillnad.
Sömnens envishet är starkare än min egen är jag rädd. Jag skriver nog imorgon.
God natt...

Leksand! <3



Här är bilden tagen uppochner, med min mobil. Mitt rum är uppochner precis som mitt liv.

Här sitter jag i ett näst intill tomt hus i Leksand. Några är ute och går, några åker bil och en liten stackare kollar på TV. Eller ja, stackare och stackare. Han har nog inte så kul. Annars lyssnar jag som vanligt på Losing you. Jag tröttnar aldrig på swn låten. Såååå underbar!
Jag la mig ungefär tolv igår och upp skulle vi klockan sju! På en kvart var jag klar och så kunde vi åka till Mora och se de sista två matcherna i cupen. Erics lag kom trea av tjugofyra lag. Hyffsat bra!
Så på måndag blir det Falun igen. Sisra gången. Sista Falun-veckan i hela mitt liv. Det känns sorgligt. De sista gångerna har det ju varit så himla kul. Nu blir vi dessutom sju personer i vårt rum! Haha, typ fem timmars sömn varje natt!
Mitt liv är just nu högst förvirrande måste jag erkänna. Inget är lätt att förstå och ingenting gör mig glad. Jag vet inte vad jag vill och jag vet inte vem jag kan lita på längre. Mitt liv består av skolan, vilket inte är speciellt kul. Jag är som en robot som går till skolan, går hem från skolan, pluggar och tränar. Kul liv...

En kram, en kram och några få ord. Inget går att ändra, olyckan är redan gjord. 
Ensam utan sällskap alls, utan rädsla blottar jag min strupe och hals.
I väntan på hugg, i väntan på svek, 
nu får det vara nog, detta är ingen lek. 

Nu ska grabbarna ha datorn, skriver kanske mer sedan. 
God natt annars

RSS 2.0