Äntligen klar!

Efter en månads slit med den där fruktansvärt sega uppgiften är jag äntligen klar. Jag har till och mer mailat in den så nu känns det riktigt bra.

Snart är det jul! Tjohoo, kan ni fatta det? JUL! Gud så underbart! I helgen blir det pepparkaksbak och massa julmusik med mina kära kusiner från Västerås. Hmmm... länge sedan man träffade dem faktiskt! Även om de slutat växa har det säkert hänt något sen sist!

Lite magi:


Hejsan.

Hej, jag håller på att somna på tangentbordet.
Hejdå!

Häftigt...


I want to have control

Här sitter jag igen, men jag försöker inte att förstå vad som har hänt, för det har inte hänt någonting alls.

Det har varit en händelserik vecka faktiskt. Helgen började med ett ganska skevt födelsedagsfirande, där två av fem bjudna sov över. Aja... Vi gick i alla fall på bio och såg "Himlen är oskyldigt blå" och trots en mycket oväntad förstascen var den riktigt bra. Absolut värd att ses!
Det forstatte med en tur till Kårsta, ett nästan-svim-och-spy-anfall och ett besök i Mörby centrum och nu sitter jag här. Imorgon bär det av mot Täby centrum med Linnéa och då ska vi se ännu en film. Den här gången blir det "Due Date" som jag inte har en aning om vad den handlar om, men det blir nog kanonkul!

Jag har precis upptäckt att Radiohead är skitbra! Så nu är jag liksom... glad över det, haha! Musik är så fantastiskt. Jag och min halvvakna familj såg nyss på "En himla många program" som gjordes av Galenskaparna och Aftershave. Jävlar vilka genier alltså! Deras galna humor är obeskrivbar och den tar aldrig slut! Haha, vilka galenskapare de är...

Här ger jag er världens mest våriga låt:


Creep


Street Of Dreams

Hej.
Jag tror att jag har gått en aning vilse nu och om jag vill hitta tillbaka igen eller inte, är jag inte så säker på längre.
Det är så kul, för när jag lyssnar på någon som pratar om sitt liv börjar jag själv fundera på hur det egentligen kommer gå. Vad är det som händer egentligen? Och framför allt; kommer mina drömmar slå in snart, senare eller inte alls? Huh.

Och medan jag klurar vidare på det, lyssna på den här:


RSS 2.0