Grattis!

Idag fyller Dougie Poynter, McFlys bassist, 22 år. Grattis på honom!
Nu måste jag plugga, duscha och kolla på Sunes jul! God kväll, hoppas att alla har det riktigt bra.


Här är en video med änglarna :)

300

Ja, nu var det mitt 300de inlägg så jag var tvungen att filosofera lite till.

Varför måste lärarna planera alla prov, redovisningar och all annan skit i slutet av terminen? Vill de att vi ska få dåliga betyg? Suck, det är fråga jag nog aldrig kommer få svar på.
Nä, nu tog inspirationen slut.
God kväll.

I've Fallen in Love



Haha jag var bara tvungen att lägga upp mer, det gick inte att motstå dessa fantastiska röster. Jag är såld.

Not Alone

Egentligen hade jag inte tänk lägga upp mer idag, men när jag hörde detta kunde jag bara inte låta bli. Det här är den bästa liveversionen jag någonsin hört i hela mitt liv.


Best Years

Det här går skitdåligt. Jag suger fortfarande på gitarr, eller ja, det går inte framåt om man säger så. Jag lärde mig lite i förrgår, typ introt till två låtar och faktiskt en hel låt, men det känns ändå klent.
Jag sitter i alla fall och busar och lyssnar på Aerosmith lite här så det känns bra för ett tag. Om en stund ska vi titta på Sunes Jul! :D Jag älskar julkalendrar...
Jag, mamma och Eric Täby Centrum idag. Vi shoppade lite kläder och såg "Upp"! Den var asgullig, men inte bra som jag hade förväntat mig. På jullovet ska jag se New Moon och gå på Europe - Konsert! Fan vad coolt det kommer bli.

Jag undrar om det sker några bandauditions i Stockholm ibland. Det vore spännande att gå dit och bara testa liksom. Tänk vilken underbar känsla att stå på scen, ge gärnet och att publiken bara älskar det man gör.

Nu håller jag på att dö, vi hörs.

You´re not alone

Jag vet inte vad jag ska säga, men jag suger på att uppdatera bloggen.
Det råder stora tvivel på om vi ska hinna klart med det här jävla projektet vi håller på med på svenskan och samhällskunskapen. Faktiskt tror jag inte att någon kommer hinna klart. Speciellt inte efter som vi bara har två lektioner på oss! Det skulle åtminstone kunnat ge oss tre lektioner till, annars kommer det inte kunna gå.

Jag måste bli bättre på att spela gitarr. Jag blir arg på mig själv för att jag spelar för lite och för dåligt. När jag försöker lära mig en låt lär jag mig bara första fjärdedelen. Nu har jag bestämt mig, jag måste lära mig minst fem låtar innan året tar slut. På riktigt, tabs. Inget fegeri med bara ackord. Nu jävlar smäller det!
Ja så går det när jag blir inspirerad. Nej, så går det inte. Jag slutför aldrig det jag bestämmer mig för. Det blir ändring på det nu.
Jag älskar musik! Det går inte att förklara min största kärlek någonsin. Musik är så underbart, men jag önskar att jag hade ett band jag kunde spela med. Eller ja, sjunga med. Kanske skulle man kunna dra ihop ett band, men det är så fruktansvärt svårt att hitta en skicklig trummis.
Jag skulle verkligen vilja ha det som i Mcfly, de verkar ha så kul och de är så jävla musikaliska, det är helt sjukt. Jag är förälskad, som vanligt.
Nu orkar jag inte sitta här och pressa fram massa onödig fakta. God kväll.
Min födelsedag var bäst i alla fall! Kompisar, innebandy, tårta, familjen, TP och film. Kan inte bli bättre!

Pusspuss

The power of Music

Idag skrev vi five-paragraph essay på engelskan. Det var läskigt, men jag överlevde som tur var. Nu sitter jag här och - gissa vad - lyssnar på music :O Chris Cornell. Tänk att han skulle vara sångaren i det fantastiska bandet Soundgarden. Otroligt.
Äntligen är det bara fredag kvar och det enda vi ska göra imorgon är att jobba med vårt projekt och ha natur. Fan vad skönt. Efter skolan ska jag träffa Sofie i Täbban och hon ska köpa present till mig. Sedan ska vi hem och fixa lite för kvällen. Det här kommer blir den bästa helgen någonsin!

Nä nu orkar jag inte skriva mer. Jag börjar bli hungrig och vi ska äta pannkakor :D

God kväll

Att träna eller inte träna, det är frågan.

Jag har en sådan beslutsångest. Jag tror att jag vill börja träna karate igen, men ändå inte. Jag försöker komma ihåg argumenten jag hade för att sluta och det enda jag kan komma på är att det inte var så jättekul där på slutet och att jag skulle missa skum varenda onsdag, vilket inte vore så bra. Men jag skulle hinna åka dit innan, det skulle inte bli några problem.
Jag bör nog ta mig en riktig funderare över jullovet och kanske börja igen när vårterminen börjar. Jag har ändå tränat karate i fem år, var det för ingenting? Nej, jag tror inte det. Om jag skulle få för mig att börja igen skulle mitt sjätte år karate år börja, då har man tränat rätt så länge. Det känns lite bortkastat att bara sluta sådär bara för att det går emot mig att åka dit. Det var faktiskt ganska kul när jag väl kommit dit. Kanske borde jag börja igen?

Vilket dilemma pappa satte mig i helt plötsligt. Suck... Vad ska jag göra?

Snart fyller min blogg ett år. Det ska jag nog fira med ett rekordlångt inlägg. Om jag inte kommer ihåg fel var det den andra december. Jag ska försöka hålla i bloggandet igenm men är man en robot har man knappt några behov av att sitta och ta det lugnt. Man pluggar, kollar på tv, äter och sover. Kul liv man har alltså...

Nu måste jag plugga det sista. Jag skriver om karate till tyskan... Det känns lite...känsligt.

God kväll kära medborgare.

This is brilliant


2012

Ja, då har man gjort minst två prov sedan jag skrev senast. Jag ger mig aldrig tid till att skriva blogg längre. Jag bara pluggar och går och lägger mig när jag kommer hem.
Igår var vi på bio och såg 2012. Den var ganska bra, men fruktansvärt förutsägbar tyvärr. Amerikanska filmer brukar vara det. Genren spelar kanske roll förstås men nästan alla amerikanska filmer jag har sett har ett väldigt förutsägbart slut.
Jag längtar till julen så jävla mycket! Det är inte klokt. På kvällarna ligger jag och läser julsagor för att lugna ner mig och för att jag längtar så himla mycket.
Jag ska börja samla på biobiljetter för jag insåg igår att jag nog har planerat (eller jag, halvplanerat) att se ungerfär tjugo filmer som jag såklart inte har sett i år. Nu ska det bli ändring på det: På lördag (som är min födelsedag :D) ska kanske jag, mamma och pappa åka och se Flickan som lekte med elden efter att vi sett på Erics innebandymatch och att några små änglar har sovit här och nästa fredag ska jag, Elin, Cedric och eventuellt några fler se En Julsaga med Jim Carrey. Sedan måste jag nog se Luftslottet som sprängdes innan jul också :P Mamma och pappa kommer nog inte att säga emot.
Nu måste jag äta frukost innan jag ska äta lunch innan jag åker till skolan haha.
Pusselipuss

1 ton kärlek


Borta bra men hemma bäst

Det är nog världens mest sanna ordspråk. Även om man är hemma varenda dag, åtminstone en liten stund, är det så underbart att bara kunna slappna av att man aldrig tröttnar.
Mycket har hänt sedan sist. För en och en halv vecka sedan var vi på Kanarieöarna, det är det bästa som hänt mig den här terminen. Skolan tar verkligen kål på mig just nu. Jag är som en robot: Går upp på morgonen, äter frukost, åker till skolan, gör det man ska, åker hem, pluggar klart, äter middag, kollar på TV en stund och går sedan och lägger sig. Det sker nästan aldrig någon direkt förändring, vilket gör att man snabbt tröttnar och blir en så kallad robot. Det är inte kul alls. Inte det minsta. Ni kan ju bara gissa om jag ser fram emot julen! Jag brukar gå runt och längta till julen hela året, men den här terminen har varit som aldrig förr. Snart sitter jag bergis själv och kollar på någon gammal tecknad julfilm som handlar om ett fattigt barn, men som i slutet får en familj. Det är så julen ska vara. Tänk om man kunde uppskatta något så mycket.
Jag har faktiskt börjat uppskatta allt gott i livet lite extra på sistone, speciellt att vara hemma med familjen. Jag försöker vara lite extra snäll mot mamma och pappa och hjälpa till lite extra hemma för att göra det lite lättare för alla. Det har fungerat väldigt bra den här veckan faktiskt.
Igår satt jag själv hemma och kollade på "Svärdet i stenen", en av de absolut bästa disneyfilmerna enligt mig. Som ni kanske förstår har jag ännu inte tröttnat på Disneys gamla klassiker och det kommer jag nog inte göra på ett tag heller. Jag nästan längtar till jag får sitta barnvakt till Cornelia eller min "Gudbror" Edward så jag har en lite bättre anledning att sitta och kolla på Disneyfilmer.

Jag har verkligen blivit en riktig idolnörd igen. När man hittar ett stjärnskott som Erik och Mariette är det svårt att inte kolla. Jag kommer ihåg den dagen jag såg erik på andra chansenaudition i år. Så fort han hade sjungit klart tänkte jag: Han kommer stå i finalen. Det tror jag fortfarande att han kommer göra. Det enda som irriterar mig är att jag alltid lyckas välja flickidolerna innan hysterin börjar. Jag betvivlar att alla dessa tjejer som sitter i publiken och skriker varje vecka uppskattar musiken han sjunger. Det de fascineras av är förmodligen hans utséende som inte är att klaga på direkt, men han är ju inte den snyggaste killen som vart med i diol någonsin. De lär sig aldrig...

Här sitter jag, med precis två veckor till min födelsedag, och lyssnar på Queen, det allra bästa bandet genom alla tider. Det finns absolut ingen musik i hela världen som toppar Queen. Den är genialisk.
Till skillnad från mina tidigare år har jag knappt något att skriva på önskelistan. Jag önskar mig en stereo med ett sjuhelvetes bra ljud, smartisgodis och skivor. Pengar bryr jag mig inte så mycket om. Vad ska man önska sig liksom? Det är få saker som intresserar mig nu för tiden. Familjen, kompisar och musik. Och bilar då förstås, men det går inte att jämföra med de tre andra nämnda sakerna.

Tänk om man kunde spela piano som Mozart gjorde. Vilket musikaliskt underbart han var. Ytters fascinerande, men han går tyvärr inte att jämföras med Freddie Mercury samma dag. Han var och är den störtsa musikern och stjärnan någonsin. May he rest in Peace.

Freddie Mercury was Made in Heaven, eller hur Julia?

God dag

RSS 2.0