Total förvirring

Jag gick precis till busshållsplatsen och kollade på tidtabellen för att försäkra mig om att det inte gick en buss.
Jag skulle behöva en sådan där händelse där man träffar en främling sekunden efter det har hänt något förvirrande i ens liv. En främling som man bara börjar prata med och berättar allt för. Man liksom vänder ut och in på sitt liv utan att lämna en ynka kvadratmillimeter gömd. Jag insåg precis en massa helt sjuka grejer och jag skulle vilja berätta om dem för en fullkomlig främling.


Maskros

Sitter på bussen hem och lyssnar på Tyler Hilton (give him a chance!). Där, mitt i berget växer det maskrosor på en minimal gräsplätt! Våren tar över, äntligen!


Haha

Nämen Torres! Jag blev faktiskt glad av att se det. Det var lite på tiden tycker jag, trots att jag är ett galet United-fan.
Men Messi, vad håller du på med?

Alltså fotboll! Mmm!


Utmattad

Min kropp vill inte samarbeta med hjärnan längre. Kroppen är utmattad efter dålig sömn, skola och jobb. Jag somnar snart utan att ens luta huvudet mot något.

Ibland förstår jag inte varför jag blir arg och besviken över vissa saker, men det händer ofta nuförtiden. Jag förstår mig inte på mig själv längre.


Drömmer

Jag längre verkligen bort från civilisationen och alla människor som aldrig blir nöjda. Jag längtar hit:


Älska

Sitter på tåget och dränker skallen i musik. Det är såhär livet ska vara!


Aj

Den ljusa e-strängen på min gitarr gick av idag. Den snärtade mig över fingret och jag skrek ut ett könsord i mitt rum. Jag har inga reservsträngar, så jag får skylla mig själv. Egentligen förtjänar jag inte att bli arg över det, jag spelar inte ens på gitarren längre. Den står i hörnet samlar och damm och år. Så jag packade ner den i sitt fodral och ställde den i ett hörn. Förlåt gitarren.

Jag är ledig idag. Hur skönt som helst! Jag städar, pluggar och glider. Såg precis det sista avsnittet av one tree Hill, nu är det slut. Fan alltså! Jag kommer ihåg tiden i kunskapsskolan, jag tittade på det hela tiden. Nu har jag förbrukat alla avsnitt. Det finns inget nytt. Fan.


Söndagskväll

Myspys med Jägarn 2 och varm choklad med karamellsmak!


Tagga!

Skiva imorgon! Tisdagen lär inte bli kul i skolan, men imorgooon! Jag är riktigt taggad faktiskt.
Har precis hämtat min och Patriks biljett hos min kära vän Johanna. Vi drack smoothies och snackat resor, så nu är jag hur taggad som helst på att ta alla mina pengar och dra jorden runt!


Nöjd

Efterrätt ❤


Vinst!

Idag har jag varit på semifinal i 96-serien i innebandy, och brorsans lag vann! Nästa helg blir det final. Knas att jag bryr mig om det egentligen, men det är så sjukt kul. Jag kan heller inte fatta att jag älskar fotboll så mycket. Var kom det ifrån? Det var nog VM 2010, mitt livs bästa fotbollsår. Själv kan jag inte spela fotboll, det bara går inte.
Mamma lagar lasagne, hela huset luktar restaurang!

God eftermiddag.

Mums

Frukt är det bästa jag vet. Om jag var tvungen att leva på en typ av "mat" så skulle jag välja det. Det finns bara en negativ faktor gällande frukt: av varenda frukt förutom banan blir man sjukt kissnödig! Jag hatar att vara kissnödig, det är det jobbigaste jag vet.

Jag somnar snart sittandes. Den här förkylningen är hemsk!
God natt.


Jag dör

Här ser vi den snyggaste mannen genom tiderna, Heath Ledger.


Ont i magen

Jag känner mig nervös, det liksom kittlar i magen, men jag vet inte om det är på ett bra eller dåligt sätt. Jag tror att jag är kär.


Sjukt

Jag drömde en så jobbig dröm. Jag var hur kissnödig som helst, men hur många gånger jag än gick på toa så försvann det inte! Det var sen värsta mardrömmen jag drömt på länge, haha. Självklart berodde det på att jag var kissnödig i det "verkliga" livet, man alltså... Hjälp!


Skammen

Jag har inte spelat på min gitarr på så länge att den är fullkomligt omstämd. Jag skäms. Alltid när jag träffar nya människor och de frågar vad jag gör på fritiden så svarar jag att jag håller på med musik. Att jag sjunger och spelar gitarr och piano. Vilken stor lögnare jag är. Har jag tappat lusten? Motivationen? Sången ligger alltid nära till hands, men jag använder den bara när jag lyssnar på annan musik. Vad fan håller jag på med egentligen?


Ojojoj...

Jag tror att jag har lyssnat för lite på Queen på sistone. Jag har lyssnat mycket på radiomusik, som jag tidigare inte tyckt om alls, men som jag plötsligt... gillar? Jag antar att kraven sjunker när man inte får höra riktig musik på ett tag.
Likadant ligger det till när det gäller killar. För ett tag sedan satt jag och såg chicflics och trånade efter killar som Chad Michael Murray för att jag kände mig så desperat efter att ha kille. Nu tycker jag att varann kille jag ser är skitsnygg. Vad händer med mig?

Kan någon förklara för mig vad den här One Direction-hysterin kom ifrån? Jag har hört What makes you beautiful och visst, den är helt ok, men deras andra låtar är... inte bra! Jag förstår inte vart musikvärlden är på väg. Jag menar, om Björn Ranelid kommer till finalen i Melodifestivalen så är det ju någonting som är fel!

Nä, nu ska jag sluta gnälla! Dags att hämta min käre lillebror. Det kan jag för jag har körkort! Wohoo!
Farväl.

Glad!

Nya jeans idag! Jag lämnade också tillbaka ett par zoul-jeans från MQ, de töjdes ut flera storlekar på en vecka och hängde som mjukisbyxor till slut. Som tur var fick jag pengarna tillbaka så jag passade på att köpa ett par riktiga jeans! Jag är kär i dem.


Varje morgon

Jag gick och la mig 00.00, jag vaknar nu och kan inte somna om. Fan. Jag behöver semester!


Jarrååå!

Stolt ny ägare av den här skönheten!


Suuuck -.-

Tack Elias för världens mest onödiga läxa!


Myspys!


Världens sötaste musikvideo


Smarrig



Den här jackan kommer eventuellt tillhöra mig ikväll! Tjohoo!


March of the dogs

Jag har plötsligt börjat stressa med att hitta den perfekta skinnjackan och den finns inte någonstans. Kenzas skinnjackor är riktigt snygga, men de kostar 2000+ vilket är för mycket om man inte är absolut säker. Jag provade en idag medan jag väntade på bussen. Det var precis min storlek och den sista de hade i affären. Jag köpte den inte, men jag ska tillbaka dit med mamma i eftermiddag (hon har alltid bra åsikter när det gäller att köpa kläder) och prova den igen. Den var riktigt snygg och satt bra på. Jag är sugen.

Vår andra lektion var inställd idag. Istället ska vi skriva av svaren på en massa frågor ur en bok. Läraren har inte full koll kan man ju säga.
Jag fick ett hårt hugg i hjärtat igår, men det gjorde inte så ont som jag trodde att det skulle. Jag klarar mig.

Snart bär det av mot Petter, för jag ska träffa världens busigaste hund!
Farväl.

Plötsligt händer det!!

Idag börjar nedräkningen på riktigt!


Fan.

Man glömmer aldrig ett ex...


Trött.

Tvn är min polare idag. Vi har umgåtts i många timmar nu och den sviker mig aldrig.
För några dagar sedan insåg jag att det bara verkar vara jag som inte stressar när det gäller studentklänning. Alla andra har skaffat eller letar desperat efter en. Alla tror att alla kommer köpa på h&m eller Gina tricot, så alla springer runt som höns för att inte ha en likadan klänning som någon annan. Alla. Alla. Alla.
Jag har plötsligt blivit stormförtjust i att shoppa igen. Jag har till och med skrivit en att köpa-lista med saker jag plötsligt inte kan leva utan. Vad händer med mig???


God morgon fotbollsvärlden.


Hjälp!

Jag drömde att jag klippte av mig håret och att jag ångrade mig. Det är nog ett täcken - håret stannar!


Hmmm...

Jag börjar bli riktigt trött på mitt långa slitna hår, funderar lite på ett antal olika frisyrer...

Kanske lite page?



Eller en fluffiare page?



Eller Loreens underbara volymparadis?



Eller ska jag spara ut skiten till en typ av skön hippiefrisyr?

Hjälp!


Fotbollslördag!



Världens bästa taggarlåt!

Sjukt!



Alltså Rooneys mål är helt jävla legendariskt!

I love the way you do it.



01.12!!!

Jag blir så jävla glad av det här!


So damn beautiful.


Sjukling...

Kom hem ifrån Linnea för en stund sedan. Vi hade en trevlig kväll, natt och morgon med myspysmiddag, film, kladdkaka, förkylning och frukost. Jag hoppas att jag inte smittade min lilla ängel som redan var förkyld. Själv kan jag knappt andas eller hålla ögonen öppna, kroppen vill liksom inte hålla sig vaken idag.
Jag dööör.


Seg

Halva käften är bedövad efter ett besök hos tandläkaren. Min vänstra kind är inte min längre, det känns som att jag rör vid någon annan när jag känner på den. Ibland biter jag mig i kinden och i läppen men jag kan inte känna det och några sekunder senare smaka hela munnen blod.


Sjuk.

Jag känner verkligen för att lägga mig ner och sova och bara skita i allt och alla i några veckor. Jag är så trött på att bli besviken, jag orkar bara inte med all skit längre.


You take my breath away

I natt visades en dokumentär om Queen. Jag dog! Helt fantastiskt.

Fan.

Jag fick inte ens en chans.


Fan.

Jag fick inte ens en chans.


Påsk.

Huvudet sprängs snart. Vi var nyss ute och gick en halvmil. Nu har kroppen somnat igen.
Jag saknar dig så fruktansvärt mycket och du förstår inte det. Jag kan inte ens berätta det för dig.

Det är jobbigt med påsk utan godis.


Jag sitter och tänker på Jakob. Jag får liksom en energikick varje gång jag träffar honom och den kicken räcker alltid tills nästa gång vi ses.
Jag älskar honom verkligen så att det gör ont. Ont på ett bra sätt.


Hej världen. Ibland befinner jag mig i perioder där jag känner att jag borde ge upp, men aldrig vill. De liknar kärlek, men jag blir bara lurad. Fan. Jag är där nu och jag kan bara inte släppa vissa människor. Vissa är bara helt fantastiska. Som Linnéa. Och Jakob.
Men nu är det jävligt jobbigt.


Hjärtattack!

Idag bestämde jag mig för att uppdatera min iPhone, något jag länge varit mycket rädd för - med all rätt insåg jag efteråt! Efter att jag uppdaterat den försvann allt och jag fick världens raseriutbrott för allt hade försvunnit. När jag sedan kopplade in telefonjäveln i datorn igen kom allt tillbaka. Jag hade hört många spökhistorier om hur folk har förlorat allt på sina telefoner så nu kan jag skratta åt dem igen :)
God kväll!


RSS 2.0