Jaha?

Ja, då var Daniel försvunnen. Suck. Han skulle ju gå vidare!


En underbar refräng



Jag tycker helt klart att fler borde lyssna på denna strålande stämma.

Helvete, alltså.

Ja...
Jag har köpt te nya böcker idag. Jag älskar verkligen böcker. Inte för att det är så hejdundrandes kul att läsa, utan för att det är så kul att hitta böcker man tycker verkar bra och att man kan köpa dem också. Vissa böcker känns helt omöjliga att plöja sig igenom.

Igår var en bra dag. På fotolektionen hann jag kopiera tre bilder vilket kändes riktigt bra med tanke på att jag aldrig hade gjort det förut. Sedan var jag med och städade och det kändes inte så fruktansvärt jobbig det heller.
Därefter begav jag mig ungefär tvåhundra meter nordnordost och in i Täby Centrum där jag mötte Josefin, Elli, Norea och Johanna. När Johanna och Elli sedan hade åkt hem gick resten av oss och satte oss på McDonalds i ungefär nittion minuter. Varför kanske du undrar och det ska jag berätta. Vi orkade inte gå. Det är som Johan glans säger, ute är det ett antal minusgrader men inomhus är det tjugofem plus. Så att bara sitta där e en och en halv timme var något alla tre behövde.
När klockan passerat sex började vi gå mot biografen för att köpa popcorn, läsk och godis och sedan se skönheten Bill Skarsgård i den helt fantastiska filmen "I rymden finns inga känslor".



Jag lovar er, det är en film ALLA måste se. Det var det bästa film jag någonsin sett på bio och jag har sett en hel del, haha! Nej, men det vore snarare en underdrift att säga att det är det bästa svenska filmen som någonsin gjorts. Inga ord kan beskriva genialiteten i den här filmen. Jag är kär.

Fast idag känns det mesta rätt segt. Min iPod har helt och totalt lagt av. Min käraste ägodel. Hur ska jag nu ta mig till skolan? Jag som inte kan åka buss utan musik. Attans.
Som tur är fyller jag i alla fall år snart, vilket är lite av en tröst med tanke på att jag bara önskar mig musik. Om min önskelista betyder det minsta lilla borde jag inte bli besviken.


Nu ska jag läsa ut boken jag köpte idag. Den är BRA.
Snälla, ge mig ett bevis på att det finns minst en läsare, haha. Kommentera :)

Höst.

Nu. Nu är det verkligen höst. Och sent.

God natt.

Awesome!


Hej och hå

Efter förra veckans hysteri (tre prov och en salskrivning) är det verkligen dags för en slapp vecka! Det känns ju lagom rättvist att vi i språkklassen alltid kommer ha två prov i rad varje språkprovstillfälle eftersom vi läser två språk -.- Kan inte lärarna tänka efter lite ibland?
Nu ska jag ut och köra bil med mamma!
Hare grymt :)


The Millionaire



Lyssna på detta kära människor!

Haha, gryymt


Tjohooo.

Nu blir det Mackeeeeeeen!

Hahahaha!



Seriöst, vilken genialisk snubbe!

Kunde bara inte låta bli...


Go go go


Gomorron.

Sol? Moln? Regn? Vafaaan?

Wait

Ja... satt precis och såg på "Macken" med ett par lite halvt vakna föräldrar. Galenskaparna och After Shave är några helt fantastiska människor, det kan jag lugnt garantera.
Jag har också hört att en skön grabb från Uddevalla ska vara grym på att imitera Roy, det vore inte helt fel att få höra live. Ja, jag tror du vet vem det är.
Mer musikalisk människa får man leta ett tag efter. Det fanns ju såklart Freddie Mercury, fast han dog ju... Aja, den här pöjken är inte så dum han heller ;)

Det ska bli grymt att somna till det här:


You're all I've got right now

Nu har jag äntligen (enligt Elin) bestämt mig för att lära mig lyssna på Disturbed. Det är verkligen ett band man inte gillar från början, men jag har lyssnat på någon låt flera gånger och det är faktiskt inte så hemskt!

Nu ska jag kolla på film med familjen! Tjohoooo, Johan Glans <3<3<3<3

God kväll :)

All The Things That You've Seen, Slowly Fade Away


To The Rhythm Of A New Drum

Även idag sitter jag här och givetvis lyssnar jag på musik. För tillfället hörs en grym låt av ett band jag inom kort ska köpa en skiva av. Kid Down heter genierna och de är svenskar! Så Kid-Down-konsert, här kommer jag!

Igår kom jag, och resten av min klass, hem från Gotland. Det var en resa med sina plus och minus, fast det var inget (eller i alla fall inte mycket) jag ångrar so far!
Till en början var jag inte så speciellt trött när jag väl kommit hem, men imorse var det kört. Vilken oerhörd tur att jag hade sovmorgon till 12.10! Mamma försökte väcka mig hur länge som helst (stackarn) och till slut gick det.
Jag var så obeskrivligt trött.
Så efter en seg dag i skolan var det riktigt skönt att komma hem, lägga sig under filten med massa frukt och godis och kolla på That 70's Show i ungefär tre timmar. Kvällen fortsatte sedan i en middag med tacos och en fantastisk idolkväll!

Jag kommer ihåg hur jag hela kvällen klagat på att varken Daniel, Sassa eller Olle gått vidare tidigare och så gick de såklart vidare genom juryn eller svenska folket! Så tack juryn och svenska folket! Min idol-höst är räddad!

Nu är det dessvärre dags att krypa till kojs, imorgon blir det plugga tyska -.-

God natt världen.

RSS 2.0