Japp, det snöar minsann i år igen!

Haha, jag undrar hur många grupper om att hata SL det finns på facebook. Jag är med i flera stycken och det är verkligen sant. Jag är absolut inte en av de som drabbats värst, men det är inte kul att stå ute och frysa i väntan på bussen. Speciellt inte när man är tokförkyld, som jag.
Det underbaraste som finns är verkligen skånska! Jag skulle kunna ta ett tåg ner till Malmö bara för att sitta och lyssna på alla som pratar.
Det är dessutom hur vackert som helst i Skåne. Vi bilade runt där och tältade för ett par år sedan. Det är verkligen helt kanon att vara där när solen skiner! Alla rapsfält och alla långa välvuxna aléer som leder fram till mysiga små skånelängor. Helt underbart!
Ja, nu är det verkligen lätt att längta till sommaren. Speciellt när det är, som i måndags, -24 C ute! Asså, jag säger bara: fyfan vad kallt det var! Dessutom stannade bussen mitt i motorvägen för att den inte fick stanna på hållplatsen. Det var så lagom kul att ramla tusentals gånger och sedan plumsa fram i en-meter-djup snö. När jag kom fram till omklädningsrummet och skulle byta om för idrott var känseln i benen totalt bortblåst. Jag såg dessutom ut som en kräfta så röd jag var om benen. Usch, det var en morgon jag helst inte upplever igen.

Inget kan beskriva hur skönt det är att bli hämtad efter skolan. Känslan av att sätta sig i bilen och veta att man kommer sitta där tills dess att man är hemma. Speciellt när man vet att det ligger hemmabakade kanelbullar och väntar i en påse på diskbänken! Vilken doft huset fylldes med när mamma hade bakat igår alltså! Mums. Och på fredag ska vi baka kladdkaka! Vilken "nyttig" vecka!
Det kändes sådär mysko när jag vaknade imorse. Den där förkylningskänslan man helst inte känner på vintern. Fast helst inte på sommaren heller faktiskt. Hur som helst kunde jag knappt andas om jag stängde munnen. Haha, det måste ha sett kul ut när jag började pusta och flåsa så fort jag försökte andas med stängd mun.

Det känns skönt när terminen liksom har kommit igång. Man känner sig inte riktigt lika stressad som där ibörjan när man blir panikslagen så fort man minns hur mycket man hade att göra förra terminen. Nu känns det extra bra, kanske för att lovet snart är här. Hoppas att vi får tid att träffa mina älskade gudföräldrar och vår älskade lilla "gudbror" som brorsan kallar honom. Den familjen måste vara en av de snällaste som finns!
När jag funderade på det där med "gudbror" idag kom jag på att jag i så fall har fått några extra kusiner och annat på köpet, haha. Tänk om det vore så väl.



Jag och mamma satt och såg på En ung Jane Austen i förrgår och jag bara var tvungen att kolla upp var jag tidigare sett detta vackra ansikte. Efter några minuters letande på internet fick jag reda på att det var Mr Tumnus från Narnia så det kändes inte sådär wow vilken stjärna. Man brukar väl inte direkt bli tokförälskad i någon som spelar en figur bestående av hälften får och hälften människa. Men den här bilden är ju bara för underbar! Mums!

Här sitter jag nu, efter en kanske tjugo minuter lång pluggstund, och lyssnar på David Bowie. Vilken stjärna säger jag bara!
Jag tror att jag borde plugga lite till. Efter bra betyg på de två tidigare proven vill jag helst ha mer än G på detta också.

God kväll! :)

RSS 2.0