Sommar

Jag och Johanna åkte till Falun för att hälsa på kunskapsgården igår. Vi kände igen lukten i varenda rum och det var fint väder och alla var trevliga. Det var en bra dag :)


Bus

Leker med mobilen :)


Längtar, taggar, lever

Äntligen är det varmt nog för linnen och sandaler. Jag har börjat längta så mycket till sommaren att jag planerar morgondagens outfit! Haha, vilken pajas jag är!


Myspys

Tog en sväng i trädgården :)


Nu

Sitter och myser med mina föräldrar och ser på film. Jag struntar faktiskt i Champions league-finalen idag.


Oj

Hemma igen efter en omskakande helg i dalarna. Jag vet inte vad jag ska tycka... Men det var verkligen kul att träffa alla släktingar igen. Folk jag inte träffat på upp till tio år.


Skoj

Det är skoj!


Bus

Sitter och leker med olika fotoappar!


Mys

Myste i solen med brudarna på långrasten i tisdags. Jag kommer saknar dessa snyggingar efter studenten, lite tur är det att Facebook finns!
Hur det än blir så har jag i alla fall Linnea, min lilla ängel :)


Dagen efter

Jag gör absolut ingenting i min mosters soffa, nu när det är långhelg och allt!

Klassmiddagen var riktigt kul faktiskt. Jag åt nyttigt till skillnad från alla andra så det känns bra. Jag blev klassens killtjusare och ja... Det stämmer!


Ont i magen

Jag har blivit en ballerinaskosbrud. Sist av alla. Men det gör inget, för mina är snyggare än de andras!
Är på väg till stan för en liten middag med klassen och vår käresta Marie, hon är verkligen underbar!


Just nu verkligen älskar jag livet!


Längtar

Ligger på sängen, tittar på OC och längtar. Varenda sekund jag inte är med Linnea så längtar jag efter henne. Den finaste människan som finns. Min bästa vän. Min ängel. Min lilla blomma.


Taggar

Jag har börjat tagga stenhårt inför studenten nu. Jag kan verkligen inte fatta att det bara är två och en halv vecka kvar!


Glad

Gjorde en heldag i centrum med bästaste Linnea och köpte dessa skönheter. Ibland behöver man känna sig extra snygg!
Sedan blev det myspys i parken med skagenrörsmacka i solen.

Skolan förstör mitt liv nu, tur att jag har Linnea :)

God natt världen.


Sömn

Snart bär det av mot de små! Idag ska jag vara barnvakt åt tre små sötnosar + en hund. Jag har taggat med hur mycket godis som helst (som jag ska ha när de har somnat), det ska bli fest!

Igår var det öldrickande med Kristin på lionbar. Vi firade hennes kommande jobbintervju och helt enkelt att vi har så jävla kul ihop!

Nu måste jag packa klart, snart bär det av!


Puh!

Kul att kubba till tåget såhär på lullen - hjälp!


Underbarare

Solen försvann, men tåget gled förbi en fotbollsplan med killar som sparkade boll. Det blev plötsligt fint på ett helt annat sätt.


Jag dör

Det är så fint just nu, det gör ont nästan så fint det är. Vår, musik och tåg. Underbart.


Snart

Promenerar genom ett regn av bladen från körsbärsblommor, kan inte tiden få stanna?


Vår

Möttes av denna vackra syn på vägen till skolan imorse


Lugnet

Det är liksom mörkt fast ljust samtidigt. Det är nog speciellt för våren.

Allt känns så lugnt och skönt. Jag inbillar mig att alla förutom jag är inne i stan och festar loss. Jag stannar kvar här ute på "landet" och ser på tv med familjen och gör liksom ingenting. Livet är riktigt bra ibland.


Segt

Har skrivit om hela min uppsats idag. Min engelskauppgift. För att min lärare glömde att nämna att jag inte kunde skriva om det jag tänkte skriva om. Tack!


Film

Ser på Patrik 1,5. Den är så jävla underbar!


Hej Internet

Igår hade jag mitt första samtal på skype! Det ni! Jag har faktiskt blivit väldigt high tec på sistone. Min dator är mitt paradis nu.
Äntligen är det fredag! Den här veckan har gått oändligt långsamt, vilket är väldigt konstigt eftersom jag bara har varit i skolan tre dagar.
Jag sover skitdåligt, troligtvis på grund av stress för varje natt drömmer jag att jag missar en deadline på en uppgift eller att jag har glömt en uppgift eller att jag får IG eller något annat läskigt. Jag pallar det inte längre. Det skulle vara så fruktansvärt skönt att bara skita i skolan och dra utomlands och inte komma tillbaka på länge. Jag längtar bort.

Ajajaj

Magen gör ont så in i helvete. Jag tror jag dör.


Jaaaaa!

Det är så sjukt jävla mycket vår nu! Jag vill hoppa och skrika av glädje, men nöjer mig med att hålla mig utomhus och njuta av undret. Jag dör!


Taggad

Jag sitter och surfar runt på internet för att planera min sommar. Jag är så himla taggad på att tågluffa. Eller ja, att resa i största allmänhet, men jag tror att det lutar åt tågluffande i Europa! Snälla Linnea, följ med mig!
Jag vill se hela världen!


Helt sjukt

Jag är rosenrasande på Sir Alex idag. Hur tänkte han med laguppställningen? Helvete, nu är serievinsten borta!


RSS 2.0