Seeeeeeg skoldag

Sitter i skolan och väntar på Eric som kommer om en timme! Vad tjänar man på att sluta tidigare om man ändå måste vänta på något? Tyvärr finns det som vanligt inget man kan göra åt det. Dessutom måste jag gå i snöstormen till bussen...
Egentligen borde jag kanske plugga inför provet imorgon, men såhär sent på dagen är det svårt att koncentrera sig. Lalalalalla. Haha, jag har så tråkigt nu. Elin tjuvläser innan inlägget är klart. Fusk. Fast jag sitter och sjunger falskt för henne så jag får skylla mig själv.
Nä, jag somnar snart.

God dag.

Äntligen snö!



Tänk så underbart!


Ignorance

Jasså, idag är det bakdag. När vi satt och bakade pepparkakor hällde Eric typ en deciliter mjöl i min julmust - inte kul. Det såg faktiskt ganska läskigt ut. Det bubblade och hade sig.
Nu sitter jag här och lyssnar på Paramore och pluggar för fullt. Helt plötsligt stod det på engelska så jag fattar typ ingetning. Jag tycker att det är ganska dåligt att lärarna kräver att man ska vara bra i andra ämnen för att få bra betyg. I Geografi måste man till exempel vara bra på matte för att räkna ut procent över olika saker. I Tyska måste man tydligen vara expert på svensk grammatik (som jag aldrig fått lära mig förut), typ pronomen och sådant. Det har jag aldrig haft förut. Och man måste tydligen kunna massa engelska för att kunna svara på frågor som tydligen var asviktiga till imorgon. Suck, det här kommer blir en jobbig kväll.

Nu måste jag plugga massa mer. Jooobbigt.
God kväll.

I wanna hold You

Yippie, vad kul det ska bli att stanna kvar i skolan extra länge på tisdag! Hoppas jag får feber.
Jag orkar inte ha så himla mycket att göra nu! Det är så sjukt, sista veckan har jag liksom tre prov och det ska man inte ha när det är en vecka kvar till julafton. Verkligen inte.

Vi har i alla fall haft besök i helgen. Både Maith, Mats, Edward, Eva, Cornelia och Pierre har hälsat på (varav två är småttningar). Det är så kul att träffa dem och Edward är alltid glad (11 år).

Usch

The world would be a lonely place

Nej Elin, det är absolut inget fel på att umgås med dig. Tvärtom faktiskt, men jag var nyfiken på resten också fast det dog rätt snabbt. Jag är nöjd, promise.
Allra mest nöjd är jag när jag lyssnar på musik, underbarast i världen.
Nu måste jag "busa" lite Elin ;) Syns imorgon!
God kväll.

I've Got You



Känn dig träffad, ja just du. Låten är till dig och mig :)
Vilken live-version!! Underbart.

Oj, jag finns

En bekräftelse är inte alltid kul, speciellt inte denna. Men jag finns, det är huvudsaken, eller?
En gång skrev typ fem anonyma personer (modigt eller hur? De som skrev detta vet åtminstone vem jag är) på att jag ska sluta klaga på min blogg och istället klaga direkt till den man vill klaga på. Hur skulle världen vara om alla gick runt och klagade på varandra så fort det var något man var missnöjd med. Kul värld - inte. Den världen skulle jag inte vilja leva i.
Dessutom, kan inte dessa anonyma personer klaga direkt till den person de vill klaga på om det nu är så viktigt för dem att andra gör det? Jag står för det jag säger, bomba mig helst inte. Den dagen skulle i så fall vara förstörd.
Visst nu får jag skylla mig själv. Det jag skriver på bloggen har jag skrivit på bloggen och jag står fortfarande för det jag skrivit.

Aja, Bruce Springsteen läker mina småsår idag. Undrar bara hur det blir imorgon...

RSS 2.0