Lazing on a Wednesday Afternoon



Jag gissar att du nu tänker: "Fan vilken misslyckad bild!". Jag förstår dig precis. Det var vad jag tänkte när jag såg den första gången. Men när jag suttit där i trädet med kameran framför ögen och analyserat bilden är jag ärligt talat nöjd. Allt förutom det närmsta tinget är totalt klart, vilket gör det hela så häftigt. Jag är absolut nöjd!

Äntligen, äntligen, äntligen är tyskan helt klar! De sista nationella proven avklarades idag. Skrivuppgiften gick jättebra! Tror jag i alla fall. Det kändes så, om man ska gå efter magkänslan så att säga. Jag blir inte alls förvånad om jag får ett MVG! Det känns bra.
Den sista Falun-resan. På måndag bär det av. Gud vilken sorglig känsla man kommer få när man kliver på bussen fredagen samma vecka. Inget mer Falun, inget mer sova alldeles för lite utan ligga och fnittra hela natten istället.
I början var Falun-resorna inte alls kul faktiskt. Första gången jag var där blev det stor fight i vårat rum. Vi sov där, sex personer och det blev ett bråk alla mot en. Kan man säga... Det blev helt kaos och det hela slutade med att hon bytte rum om jag kommer ihåg rätt. Det var riktigt jobbigt.
You take my breath away. Introt är helt fantastiskt. Vilken stämarbete de har gjort! Det är nog en av deras bästa låtar. Så perfekt och välgjord. Vilka fantastiska musiker. Queen är verkligen bäst.
Kan man sakna någon man aldrig träffat? Den där personen man skriver hemliga lappar tillsammans med. Man ringer och säger först inte vem man är, men ändå listar den andre ut vem man är direkt. De flesta helgerna tillbringar man tillsammans, man sover över och hittar på massa kul. Hemligheter är inget hinder, man berättar allt för varandra. Alltid är det sanningen som styr samtalsämnet och inte ens vita lögner är tillåtna.
Den där vännen vill jag hitta. Jag kanske låter girig och kanske till och med riktigt girig. Jag borde absolut vara nöjd med allt jag har och det är jag! Absolut. Jag har de bästa vännerna man kan tänka sig, men den DÄR bästa vännen. Det är kanske ännu en person som endast kan synas på TV eller i film. Eller så kanske jag till och med har fått detta från TV och film! Men det är så jag känner. Jag tror dessutom att mitt självförtroende skulle bättras på en hel del om min önskan gick i uppfyllelse.
Är inte ordet Friend väldig fint? Alltså, inte bara betydelsen utan även själva ordet. Jag upptäckte det nyss själv. Det ser ut som ett vitt och gult ord på något sätt. Glädje och sommar tänker jag då och kliar mig lite snabbt i huvudet.
Jag ser alla bokstäver mer olika färger. A är till exempel en svart bokstav. B är gul, C är ljust gul, D är brandgul, E är gul och F är ljusgrön. G är en blandning av lila och rosa. H är typ vin röd, nära röd. I är vit och J är ljust ljust rosa. K har samma färg som ett granbarr ungefär, möjligtvis en aning ljusare. L är lite silver, kanske ljust grå. M är rosa och N är lila. O är mörkt mörkt blå, P är röd, R är riktigt blodröd, S är blå, absolut havsblå. T är en mörkare version av barrgrönt, U är ljust lila, V är beige, W är ljust brun, X vet jag inte riktigt, kanske mörkgrått, Y är typ skär, på gränsen till rosa, Z är brandgul, Å är mörkblå, Ä är svart med beiga prickar och Ö är helsvart. Där har du alfabetet i ett annat perspektiv.

Jag längtar till Leksand. Det ska bli så kul att tillbringa ännu en helg där, det är liksom en underbar känsla att bara vara där. Jag har så många minnen därifrån. Leksand är verkligen ett ställe jag kan tillbringa en hel sommar på. Helst skulle jag ta med mig några kompisar, men det är faktiskt inte ett måste för mig. Om vi skulle bo i Ullvi som vi alltid gjorde förut skulle jag klara mig, absolut.
Ibland tror jag inte att killar fattar vad tjejer menar med att de vill ha känsliga killar. Tjejer vill inte ha en kille som gråter när de är ledsna, inte för att det är något fel med det. Men tjejer vill ha en kille som vågar visa att de tycker om någon och som vågar säga det rakt ut. Det är en modig kille.
Jag är totalt handikappad. Jag kan inte ens gå normalt i trappor! Den där jävla sträckningen stör mig så! Jag missade träningen idag och så kan jag knappt röra mig. Det är asjobbigt!
Idag tog jag ner gamla skrivhäften jag skrev i i låg och mellanstadiet! Det var skitkul att läsa igenom.
I ett av häftena hade jag skrivit ner vårtecken som vi var ute och letade efter med våra faddrar. Jag skulleskriva hackspettsbo. Haha gissa hur jag stavade det: Haxpettsbo. Hahahahahaha! Pappa skrattade ihjäl sig när han läste det.
Jag saknar verkligen de där gamla skolavslutningarna när vi gick till kyrkan. Just då när det liksom hände gillade jag det inte speciellt mycket, men nu inser jag hur mysigt det var. Synd att vi inte fortfarande gjorde sådant.
Sommar! <3
Nu ska jag sova, god natt!


It's a miracle

Något Danderyds besök blev det tyvärr inte imorgon. Det passade helt enkelt inte en onsdag.
Istället får jag väl åka hem till Jakob och äta upp resten av hans godis eller något. Det skulle inte förvåna mig om jag till slut låg där på hans trampolin, utmattad av allt hoppande och godisätande.
Jag satt alldeles nyss ensam i vardagsrummet på nedervåningen och bankade argt på pianot, men sången lät desto bättre. Där satt jag sedan i fåtöljen och tjatade massvis med Ted Gärdestad's låtar. Jag tröttnar aldrig på hans somriga texter som gör att man mer och mer längtar till sommarlovet. Kärlek och sommar.
Jag kommer ihåg hur mycket jag älskade Ted Gärdestad's låtar. Jag satt där i bilen och sjöng med i varenda låt. Det skulle inte förvåna mig om mamma och pappa blev en aning trött på att jag hela tiden gick runt och sjöng "Satelit". Den kunde jag helt utantill. Av att lyssna på Ted Gärdestad blir jag verkligen lugn. Och nästan gråtfärdig. Man känner verkligen de känslor han kände när han skrev dessa låtar. Gripande texter och vackra melodier. Det får mig alltmer att tänka på sommaren. Jag älskar sommaren.



Det här är ännu en av de bilder jag tog den där somriga fotografiska dag. Den är faktiskt tagen i vår granne Bengts trädgård. Jag tyckte att det blev så fint med dessa vita syrener med den blåa himlen i bakgrunden. Ännu mer sommar!

Nu var hälften av de där, inte så roliga, nationella proven i tyska klara. Det gick faktiskt väldigt bra. Imorgon fortsätter lidandet, men det ska nog gå bra. Solveig sa att hörförståelsen var lätt, det är mer skrivuppgiften som skrämmer mig. Dessa långa texter jag skriver brukar inte bli speciellt bra innan en lärare har tagit sig en titt på den. Eller, Solveig brukar inte direkt klaga, men att skriva alla dessa tyska ord i rätt ordning är inte så lätt som man tror. Jag vet inte hur de tänkte, men alla orden ligger totalt i oordning. Jag förstår aldrig hur det ska vara.
Är jag så poetisk som det sägs? Ibland känner jag mig väldigt poetisk och lite vuxen. När jag säger till mamma att det känns som sommar när björkarna slår ut och när gräset blir grönt, förundras hon av att jag lägger märke till sådant. Jag är kanske lite vuxen och poetisk av mig.
Om jag inte misstar mig så har jag inte berättat om hur vi i min familj firar nationaldagen. Vi åker bil, i säkert fyra fem timmar eller mer, och så räknar vi flaggor. Innan vi åker tippar vi hur många flaggor vi kommer se och den som gissar närmast vinner ett pris. Det är en väldigt bra tradition tycker jag! Dessutom har vi vartenda år, alltså de tre år vi har gjort detta, haft grymt bra väder. Varmt och soligt.
Jag längtar verkligen till nationaldagen! Det är bara trettionio dagar kvar tills dess! Hoppas på bäst väder!

Min största kärlek här i världen: Queen. ÅÅ jag är så kär! Det är helt otroligt. Jag tröttnar aldrig! Att sitta i TV-rummet och njuta av Queen och bara sitta och glo... på jag vet inte, vad som helst. Det är helt fantastiskt.
Asså Queens låtar är ju totala mästerverk. Det är som solen och som havet. Det är ljuv musik för själen. ÅÅ, jag är såld.
Queen är mitt mirakel och the love of my life. Jag är så kär.
Det går inte direkt framåt med det där med att starta band haha. Inte för att jag direkt letar medlemmar. Jag vill ju bara ha killar så det kan bli väldigt svårt.
Nu har jag så ont i magen att jag knappt kan sitta på stolen. Det är nog bäst att jag går.
God natt.


Stay awake to see

En kort, kort dusch efter en lång, lång träning. Det jämnar liksom inte ut sig.
Träningen var grymt jobbig idag faktiskt. Jag får den känslan av att benen liksom inte vill samarbeta med hjärnan riktigt. Ibland när man går i trappor får man för mycket fart haha. Och när jag står still vill benen att jag ska sitta ner.
Imorgon är det nationella i tyska! Jag kan allt haha. Tror jag...
Om jag får VG och uppåt är det väldigt stor chans att jag får MVG i tyska! Och efter det är jag klar med tyska! För resten av terminen! Helt underbart. Jag är dock en aning nervös inför skrivuppgiften. Att skriva texter på tyska är inte min starka sida. Absolut inte. Men så många fel brukar det inte vara. Det mesta är grammatiskt, typ uppbyggnad av meniningar.
På onsdag kanske jag ska till Danderyds gymnasium! Fyfan vad läskigt. Haha, det kan bli en aning svårt om jag inte snarast får tag på Elin eller Sara. Annars vågar jag knappast åka dit! Om det oturligt nog skulle uppstå ett problem får det väl besöket ske måndagen efter Falun-resan. Den sista dagen att ändra ansökan. Stress!!
Jag tror jag ska plugga igenom grammatiken lite innan jag lägger mig!
God natt

Missing you



Det var en underbar sommar, sommaren -08. Vi åkte en lång biltur runt där vid typ Eksjö och Jönköping och massa småbyar. Till slut "råkade" vi hamna på Holmgrens och jag bara råkade få mamma att fråga en av gubbarna som jobbade där att hämta nycklarna till en corvette c6 i ett kassaskåp! Det var en fantastisk dag.

Jag känner mig allmänt glad idag. Vädret har ändå inte varit sådär perfekt, men inget direkt dåligt har drabbat mig idag.
Idag var Maith och Mats här :D Och deras lille plutt Edward som nu är cirka tre och en halv månad gammal.
Jag fick byta blöja och gå runt och bära honom haha. Whohoo!
Maith och Mats är mina gudföräldrar så jag antar att Edward är min "Gudbror"? Haha eller något sådant.

Jag saknar de gamla niorna i KS. Jag saknar Alice. Jag saknar själen i KS. Det har verkligen aldrig varit så tråkigt som nu. Det enda som egentligen händer i mitt liv just nu är skolan känns det som. Jag går upp, gör mig i ordning, åker till skolan, är där, åker hem, sätter mig vid datorn, pluggar och sover. Och äter några gånger där emellan. Kul liv jag har. Jakob föreslog att jag skulle börja spela hahaha. Never ever.
Jag är såååååå tveksam när det gäller gymnasievalet. Jag ser knappt varför jag valde Tibble som första längre. Jag funderar på att byta till danderyd, men jag hinner inte åka dit och hälsa på eftersom det bara är tre dagar kvar den här veckan och veckan efter det åker vi till Falun. Jag skulle åkt på öppet hus där! ÅÅÅ vad jag blir arg på mig själv.

Nu ska jag gå och lägga mig.
God natt

Paj och... paj

Vi fikade nyss, nu är jag MÄTT och nu ska vi åka bil! :D
Haha det blev mycket idag asså, nej, men vi hörs ikväll ;) <3

All I have is you

Det var god, grillad mat. Tur att jag och mamma var hemma och höll koll på pappa haha!
Jag sitter fortfarande här och spelar kungen. Det är såå kul.
Idag tvingades jag till att cykla till träningen. Det var hemskt! Det var skit varmt och jobbigt.
Jag gissar att du, som alla andra, har sett Susan Boyle på youtube. Vilken röst hon har! Man blir så arg att alla andra hade sådana fördomar om henne. Det finns väldigt många sångare som inte ser något vidare ut. Men inte många som sjunger lika bra som hon! Helt otroligt. Det är absolut inget jag skulle sitta och lyssna på direkt, men gud vilken röst.

Jag känner mig väldigt ensam, jag skulle verkligen vilja ha en kram. Okej, jag tänker inte gå och krama mamma, det blir inte samma sak.
Folk kommenterar aldrig min blogg. Det är typ Sofie som sitter där totalt uttråkad och kommenterar allt jag skriver. Jag vill ha kommentarer!
Jag har suttit på den här stolen alldeles för länge nu, det gör väldigt ont i rumpan!
Ska nog sova nu. God natt

Jag, i sällskap av ett brett léende.

Den glädjen jag nyligen fick se var denna lördags lilla ljus. Jakob och godis är en väldigt söt kombination!
Eftersom det idag är hans födelsedag åkte jag och mamma hem till honom med en påse godis. Jag lovar, påsen var tung! Haha! Men det var han värd den lilla sötknoppen.
När vi kom dit sken han upp som en sol och precis när vi snabbt skulle åka därifrån sprang hans föräldrar vinkade ut ur huset haha. Jag och mamma blev till och med inbjudna! Att stanna hade nog vart läskigt tror jag. Han hade typ kusiner eller något där. Det var små fnissiga tjejer som kollade på mig med stora ögon haha! Vi var tyvärr tvugna att tacka nej, för här hemma satt pappa på altanen och vaktade grillen med en öl i handen. "Ja, då är det nog bäst att hålla koll på honom", sa Jakobs pappa. Jakobs föräldrar är väldigt trevliga.
Det här har varit en ganska bra, ohändelserik dag. Först latade jag mig hemma och hjälpte pappa lite med bygge och grejer. Sedan cyklade jag till träningen och på vägen hem stannade jag på Willy´s och köpte en tung godispåse till Jakob och när jag kom hem satte jag mig halvt naken i en solstol i trädgården och schteekte lite. Jag älskar den där känslan av att solen bränner på huden. Stark värme direkt från solen.
Efter några minuters solande tog jag mig en lång dusch och sedan har jag mest sprungit runt i bikini och en kort sommarklänning. Det känns att sommarn snart är här!
Ett tag sprang jag runt och fotograferade blommor. Till min inte så stora förvåning fanns det knappt några blommor att fotografera. Det var mest skilla och påskliljor, och det tröttnar man ganska snabbt på. Ibland satt det även en påfågelöga på vår uppgång till huset. på den fick jag faktiskt en helt okej bild.

Var är alla roliga människor? Det är typ tre personer inloggade på msn. Okej några fler är det väl, men ingen speciellt rolig. Finns det något roligare sätt att spendera sin lördagskväll på än att sitta vid daton? Haha, det var en mycket dum fråga.



Här ger jag dig ännu en bild från förra årets fotograferingsdag. Det var en bra dag.
ÅÅ jag älskar den där bilden. Den är så perfekt :D Lite mer glädje!
En hel vecka utan Linnéa har varit... ganska tråkig. Som tur är kommer hon hem imorgon, i utbyte mot att Josefin istället ska vara ledig. En hel vecka av teaterspelande och jag missar premiären! Orättvist.
Jag har dessutom lurat Sofie att jag också ska vara borta hela veckan. Det vore ju otur om hon läste det här nu, men haha. Jag ville bara berätta det.
Nästa vecka ska jag hem till Jakob. Då ska jag käka upp allt godis som är kvar i påsen haha!
Just nu sitter jag och spelar kungen. Jag har så jävla tråkigt.
Jag skulle vilja läsa en bok av Jonas Gardell. Han sägs skriva fantastiska böcker. hans böcker har dessutom väldigt fina omslag haha. Varför dömer man egentligen böcker efter dess omslag? Ett bra eller kanske dåligt förstaintryck kan förstöra mycket. Vi människor alldeles för ytliga. Jag måste erkänna att även jag själv är på tok för ytlig. Men ibland känns det på något sätt som att jag inte kan hjälpa det. Om man till exempel äcklas av någons utséende är det nog ingen idé att en ge det en chans.
Nu ska vi äta middag, kanske blir det ännu mer ord och bokstäver efter det.
Vi ses och hörs

Talang

Jag sitter ensam i soffan och kollar på Talang 2009. Nyss var det reklam och imorgon är idoljuryn i Stockholm!
Jag vågar inte gå dit. Jag bara vågar inte. Jag har bestämt mig för att träna hela året, och söka nästan år. Då är jag förhoppningsvis bättre och modigare på scen. Jag ska satsa som fan!
Nu ska jag och mamma kolla på film. God natt!

I know that it's a wonderful world, but i can't feel it right now

Jag kunde inte låta bli att logga in igen haha. Efter att ha skrivit en novellanalys på cirka femton minuter är man totalt uttråkad!
Vad skönt att jag nästan är helt klar med svenskan! Ännu ett ämne jag inte kommer behöva oroa mig över.
När jag skrev det förra inlägget fick jag en sådan lust att fotografera! Jag vill gå runt i trädgården en sommardag och ta kort på varenda liten vacker blomma.
Idag blev det ännu ett vakten-besök. Det är väldigt kul att hjälpa de små liven, som också heter: Jakob, Petter, Patrik och Calle. Erik borde nog också vara där om jag har fattat det hela rätt, men det verkar inte vara högst på hans prio-lista.
Efter skolan idag åkte jag och Josefin hela vägen med 629an och gick in i centrum för att köpa glass. Jag köpte 900 ml smultronglass som smakade gudomligt. Jag satt där ensam i soffan och kollade på The Wedding date och åt glass haha. Det var en perfekt eftermiddag.
Sedan hoppade jag trampolin och tränade förhoppningsvis bort det mesta i glassen haha. Till middag skulle vi såklart äta pannkakor också. När vi äter pannkakor i våran familj blir det inte jättenyttigt direkt. Både glass och sylt på hahaha! Det är så jävla gott! Förut åt vi dessutom pannkakor varje torsdag haha. Verkligen nyttiga familjen!!
Kan man bli lycklig av att läsa sms? Ibland blir jag sådär helt överlycklig av att läsa vissa sms. Jag brukar spara gulliga och glada sms och läsa dem när jag är ledsen. Det låter nog barnsligt och i så fall kan jag ta det. Jag är inte glad så ofta längre, så jag får la ta vara på de tillfällen jag får!
Kärlek borde inte vara komplicaret, men det är det likförbannat! Varför vet jag aldrig vad jag vill längre?



Jag har blivit beroende av blommor haha! Men de gör sig fina på foton faktiskt!
Blommor är som symboler för sommaren. För mig är lupiner en symbol för midsommar, för i min mormors trädgård i Leksand hade hon fullt med lupiner. Den där perfekta blandningen av rosa, lila och vit. Jag tycker vanligtvis inte om rosa, men när det gäller blommor passar alla färger in på något gulligt litet sätt.

Vad är meningen med livet egentligen? Förökning är väl det naturliga svaret, men jag tror att det måste vara mer komplicerat än så. Det känns för enkelt. Däremot borde det inte vara mer komplicerat än så. Varför är allt så svårt?!
Jag känner mig ensam med allt jag tänker. Som att jag är den enda som kan ha sådana konstiga idéer i världen.
Jag tror att det är dags att bege sig mot sovrummet.
God natt!

I'd rather fight with you than make love with anyone else

 

De här bilderna hittade jag när jag sökte runt på sommarbilder på blommor och sådant. Se hur underbart det ser ut!
Idag bestämde jag och Josefin att vi i sommar ska ha en jordgubbsfest! I hennes trädgård. Alla köper varsin liter jordgubbar och så häller vi dem i en stor hög och så äter vi bara! Tänk vad underbart! Med sådär fem-sju personer blir det hur många jordgubbar som helst!
Jag tröttnar aldrig på jordgubbar. Jag kan sitta och äta jordgubbar i timmavis och ändå inte tröttna på smaken, eller bli mätt för den delen haha. Mums!
Idag gjorde vi matteprov! Det var skitenkelt! Jag som skippade träningen för att plugga på provet, inget av det jag pluggade på kom på provet! Så jävla typiskt.
Jag blev dessutom klar med ett steg i engelska också. Gud så skönt det är efter man har blivit klar med ett steg. Man känner sig på duktig på alla sätt och vis och för en liten stund försvinner stressen.
Imorgon redovisar jag nog ett steg till, i svenska. Sedan får jag börja på min älskade novell! Den ska bli så jääävla bra!

Jag funderar lite på mina gymnasieval, jag undrar om jag verkligen vill gå på Tibble. Jag kom in på alla valen så jag kan byta om jag vill. Just nu kan jag inte komma på varför jag valde just Tibble egentligen. Dessutom finns det ingen extra musik jag kan få om jag inte går estet liksom. På Danderyd valde man extra estetlektion, vilket jag verkligen vill ha. Dessutom får jag den känslan att Danderyd är bättre på något sätt. Åå vad jobbigt det blev nu!
Gud vad jag tvekar på allt! Jag måste bli mer självsäker.
Nu ska jag faktiskt gå iväg och plugga svenska, så jag blir klar med den till imorgon!
God natt! :)

Sommarlov, Sometimes goodbye is a second chance



Den här bilden tog jag i somras när jag sprang runt i trädgården med våran digitalkamera. En av de bättre faktiskt.
Den dagen var en riktig sommarlovsdag. Ledighet och åter ledighet. Mamma fixade i trädgården och jag sprang runt där och var... ledig!
ÅÅ sommarlov! Ledig! Kompisar! Bada! Schteeka i solen! Sova på trampolinen! Äta smultron och jordgubbar! Jag skulle göra vad som helst för att få en liter jordgubbar för mig själv just nu. Okej, kanske skulle jag gå med på att ge bort en haha. Eller, nej förfan! Jag är sååå sugen på jordgubbar. Kolla så gott!



Imorgon är det  nationella proven i matte! Jag har pluggat på det i mer än fem timmar! Nu har jag helt enkelt tröttnat och är faktiskt nöjd med mitt eviga läsande och tänkade. Dags för lite kul!
Idag var jag och Josefin ute i vakten och hjälpte Jakob, Petter, Patrik och Calle med musiken. Det behövdes! Haha! Nej jag skojjade bara, men det var jättekul. Jag och Jakob flummade på golvet och jag sjöng med Calle när Petter och Patrik spelade och Jakob hoppade runt och grejade. Min lilla hoppetossa!
Det är så mysigt att flumma och busa med Jakob. Jag har alltid kul när vi umgås. Han får mig att känna mig duktig och speciell och bra på alla sätt och vis. Han är så fin. Egentligen fattar jag inte varför någon tycker om mig. Jag ser inget bra. Det är verkligen så! Men Jakob gör det! Han tycker om mig, vilken underbar lite själ.
ÅÅ, jag sitter och lyssnar på "Losing you" av Dead by april. Robinson-låten om du vet vilken det är. Den är så underbar!
Jag har nog lyssnat på den kanske tio gånger nu. Haha!
Jag har inte kollat på One Tree Hill på flera veckor! Vad duktig jag är haha. Mitt beroende kommer nog tillbaka så fort jag ser ett avsnitt, men jag är faktiskt inte så sugen på att kolla på det just nu. Bra jobbat Ellinore!
I sommar ska jag äta upp Jakobs körsbär. Precis som jag gjorde förra sommaren! Det var så gott!
Ånej, en mycket hemsk tanke slog mig nyss. Tänk om jag och Jakob tappar kontakten? Det vore så jävla hemskt! Vi får se till att det inte blir så. Jag orkar inte förlora fler kompisar nu. Speciellt inte en så bra vän som Jakob. Han är typ den fantastiskaste människan som finns! Å, älskade lilla Jakob!
Nu får jag en sådan där klump i magen. Trots att jag har pluggat matte i över fem timmar känns det dom att jag inte kommer kunna någonting på provet imorgon. Jag måste läsa igenom allt igen, annars kommer jag inte kunna sova i natt haha! Typiskt.
Jag längtar till efter provet imorgon. Jag hoppas att jag kan allt och att det går jättebra. Jag känner mig jättenervös innan matteprov. Det är alltid så. Det känns som att jag måste göra bättre ifrån mig än vad jag kan. Som att jag inte har pluggat tillräckligt, trots att jag liksom ska kunna det här! Det här har jag pluggat i nio år! Matte, som jag tyckte så mycket om innan jag hamnade i kunskapsskolan. Då blev det svårt och jobbigt. Glöden i matten dog ut.
Om det ska gå bra på provet måste jag nog gå och lägga mig nu. Sömn vore en ganska bra idé tror jag haha.
God natt! <3

Mina små våfflor



Jag vill bara ha sommar! Ibland börjar jag nästan lipa på grund av saknaden efter de gamla skolavslutningarna vi hade i Smedbyskolan.
Doften av sommar. Blommor, nyklippt gräs och ledigheten. Så himla underbart.
Sommarlov är verkligen det bästa som finns!

Jag var nyss i skolan faktiskt. Trots att klockan är typ nio.
Det var öppet hus för de som kanske vill börja i våran skola i höst. Konstigt nog ska skolan flytta haha, så jag undrar varför de ska visa upp den här byggnaden.
Det var i alla fall mysigt att sitta och prata med Jakob och Patrik och Emil och Petter. Jag älskar dem så mycket! Världens finaste små människor, ibland i alla fall haha. Emil är den tråkigaste personen på msn någonsin. Jag vet ingen tråkigare! Haha! Grattis Emil, du är den tråkigaste personen som finns! Hahaha!
Där tog inspirationen slut. God natt.

No Reason

Ännu en helg med Patrik around. Det så en helg ska vara.
Min helg vecka sexton började med cirka en timmes solande på min kära trampolin efter skolan. Jag var så duktig i skolan den dagen, jag fick MVG på min SO-text! Helt fantastiskt! Jag hade väntat mig... kanske ett G eller VG. Jag lämnade det till honom och frågade vad jag skulle göra för att få VG. Happiness!
Helgen fortsatte hemma hos Linnéa, men det blev tyvärr ingen maskis. Istället tillbringade vi halva kvällen på trampolinen. Jag ägde alla på ett, två, tre-leken och vi hade jätteskojj!
Linnéa gjorde kycklingklubbor och ris till middag, det var grymt gott! Efter maten satt vi och snackade en massa skit haha. Godisskålen tömde vi nästan helt innan maten. Godis <3
Senare på kvällen kollade vi på "Populärmusik från Vittula". Den filmen är så bra! Den andra halvan av filmen (alltså när de små pojkarna hade växt upp och blivit femton) satt vi och diskuterade vem av dem som var snyggast. Jag och Sofie tyckte helt klart att den blonda var snyggast. Josefin, Linnéa och Bea tyckte den mörka. Den blonda var sååå mycket snyggare! Jag lovar!
Ännu senare kollade vi på "The Beach" och Leonardo Dicaprio (vet inte om jag stavade rätt haha) är så grymt snyggast i hela världen! I reklampauserna zappade vi runt lite bland de andra kanalerna och till min stora förtjusning gick "Rambo - First blood", på någon kanal! Det slutade med att vi efter några minuters funderan bestämde oss för att kolla på Rambo istället.
Det lite ironiska var att jag, som skulle gå upp kanske lite innan de andra på grund av min katare-träning, satt uppe längst. Jag och Linnéas fjortonåriga lillebror satt där själva och kollade på Rambo! Haha! Så tokigt det kan bli.

Natten fortsatte i alla fall och Linnéas farmor var där och såg till att vi inte söp oss fulla eller något, haha.
Jag, Sofie och Bea sov i Linnéas föräldrars föräldrars vattensäng. Det var... intressant. Jag har legat i en vattensäng förut, men det var ganska jobbigt att hela tiden rulla runt där så fort någon vred på sig. Ryggen fick dessutom ta en del stryk. Och jag kan lova att det inte var så speciellt lätt att träna karate tio timmar senare. Som tur var körde vi ingen fighting alls haha! Turliga mig för en gångs skull.
Efter träningen fick jag vänta på mamma i en kvart extra, för hon skulle tydligen skjutsa min kära lillebror någonstans. Där fick jag stå i kylan och blåsten ensam i en kvart. Okej, jag stod inomhus, men det var kallt i alla fall!
Och eftersom min träning slutade en halvtimme innan jag skulle vara i mörby hann jag inte hem och duscha emellan. Stackars Patrik som fick ett svettigt välkomnande utanför Mörby centrum.
När jag stod där och väntade på mamma blev jag bara argare och argare haha. Jag lyckades i alla fall byta tröja och grejer på vägen dit. Mamma hade varit lite snäll och gjort oboy och macka till mig. Hon gissade väl att vi inte hade käkat lunch innan jag stack till träningen.
Så efter allt detta och fram till... för en timme sen ungefär har all min tid gått till Patrik :P Det var en intressant helg! ;)

Gud vad skönt det var att bli av med tyskan och SO:n och all stress för ett tag. Nu har vi matte nationella på torsdag och i tyska vecka arton. Konstigt nog känner jag mig inte stressad över det.
Jag är verkligen helt beroende av Tyler Hilton. Hans låtar är så perfekta!
Och nu måste jag sova, det blev ingen vidare sömn den här helgen. Haha!
God natt <3


Always love

Usch vilken dag! Det började med att jag försov mig. Jag vaknade klockan 07.44. Bussen gick 07.52! Det enda jag hann göra var att slänga på mig kläder och springa till bussen. Vilken morgon.
Sedan skulle jag och Louise redovisa steg 30 i tyska. Jag fick VG+ eller MVG-. Hon hade inte riktigt bestämt sig än. Jag som var helt inteställd på att få MVG! Det här gäller liksom mitt MVG i tyska! Hon sa att jag skulle satsa på nationella proven istället.
Vi hade världens tråkigaste föreläsning i SO. Men uppdraget verkar inte helt åt helvete tråkigt i alla fall. Jag och Linnéa ska göra vår egna religion. Namnet på våran sensationella religion är inte skrivet i historien än, men det kommer.
Jag mailade hem min kurs-text från skolan för att kunna skriva det sista tills imorgon. Så när jag kom hem satte jag mig för att skriva klart allt. Jag skrev och skrev och till slut blev jag nöjd med det hela. Jag tryckte på spara-knappen men ingen "Spara som"-ruta kom upp. Eftersom att det redan var en färdig ril så att säga trodde jag inte att det var något mer med det, så jag gick in på mailen och tänkte skicka tillbaka filen till skolan. Jag satt där och letade efter den där förbannade filen, men hittade den såklart inte. Jag satt där och ilskan bara växte inombords. Till slut insåg jag att jag var tvungen att skriva om det jag hade tillagt sedan jag kom hem.
Jag satt där och skrev och skrev och istället för att göra samma misstag som förra gången klickade jag istället på arkivet och bläddrade ner till Ellinore-mappen för att spara den där. Det gick som smort och då tänkte jag göra ett nytt försök att skicka tillbaka filen till skolan. Men nej nej nej, Då kunde jag inte hitta den filen heller! Den här gången blev jag riktigt arg och gick istället upp och kollade på TV mer Eric. I väntan på att mamma skulle komma hem fördrev jag tiden där vid TV:n, ute på trampolinen och ensam på mitt rum. Jag var så arg att jag inte visste vad som var in och ut.
När mamma sedan kom hem gick jag igång på henne (förlåt mamma) och började skrika för att jag hatar vår dator och allt vad jag skrek om. Efter maten hjälpte hon mig snällt att hitta filen, men det var inte lätt för henne heller, trots det faktum att hon jobbar med datorer. Hon sitter framför datorn varje dag och skriver i timmarvis, men till slut lyckades hon hitta filen! Överlycklig som jag var sken jag upp som en sol och tackade mamma säkert tjugo gånger eller något.
Så nu har jag precis skickat min jävla kurs-text till skolan igen och dagen är räddad! Happiness!
Jag antar att jag hamnade här av någon konstig anledning, jag som bara skulle skicka iväg kursen.
Tanken slog mig nyss, att jag har inte kollat på One Tree Hill på säkert tre veckor eller något. Duktig som jag är ibland har jag faktiskt pluggat ihjäl mig den här veckan.
Alla duktiga barn skall belönas och även detta. Imorgon bär det av mot Åkersbergas centrala delar. Maskis hos Linnéa. Vi fem brudar: Josefin, Linnéa, Sofie, Bea och lilla jag. Skönt att det bara är vi. Det är lätt att det ballar ur totalt om antalet människor når över tiogränsen. När det bara är vi håller vi det oftast på en måttlig nivå.
Min andra belöning blir ännu mer myspys! Patrik kommer hit igen, whohoo! Även denna gång ska jag äga honom på luffarschack och yatzy. Jag kommer ihåg hur kaxig han var innan jag ägd sönder honom sist han var här. Eftersom han vann några gånger när vi var i Turkiet. Haha, lilla gubben, mig tar du aldrig i spel (och inte i brottning heller, haha)!
Jag ger er Tyler Hiltons visdomsord. Oohh vilken underbar låt!

"Everywhere you go, perfection
Follows you the wrong direction
And you will never see if for
You get all that you need and more
You see it, you want it
You find it, it's yours"

Idag blev jag av med ännu fler steg och kurser. Fem steg i tyska putsväck! SO-uppdraget om framtiden, även det, putsväck! Ingen mer börda i tyska, ingen mer börda i NO. SO:n förföljer mig terminen ut som vanligt.
Ända inpå näst sista veckan måste vi sitta där och lida av att SO:n fortfarande måste göras klart. Vi får aldrig en ledig stund från kurserna! Andreas Wallin, du är verkligen ond, eller hur? Är det så kul att kunna bestämma vad vi ska göra?
Det känns så ibland.
Tänk att det är fredag. Imorgon. Om tre timmar och cirka femton minuter. Den sista dagen på skolveckan. Gud så underbart! Fredag är den bästa dagen, näst efter lördag dårå. Den där känslan man har i magen på vägen hem: Jag behöver inte göra någonting när jag kommer hem. Jag tror att jag hamnar på trampolinen när jag kommer hem. Det brukar liksom sluta så när trampolinen äntligen är uppe, haha. Det är så skönt att bara ligga på trampolinen och tänka igenom alla bekymmer, allt som är bra och allt roligt man ska göra på sommarlovet!
Att ligga på gräsmattan är inte heller fel, men när myrorna börjar klättra på en börjar man nästan ångra att man inte la sig på trampolinen istället.

 
Detta är en bild från tjejkvällen hos Sofie. Jag kommer ihåg hur arg hennes pappa blev när vi satt och skrek i badkaret haha. Men vad gör man om någon annans fot hamnar... där man inte vill ha någon annans fot?
Jag sitter här och lyssnar på covers på Glad, av Tyler Hilton. Usch, det är hemskt haha!
Ska nog lägga mig nu, god natt!

Picture perfect



Ännu en bild från midsommar i Leksand -08. Gud vad jag längtar tillbaka!

Jag känner mig utanför. Som om alla låter bli att prata med mig för att andra är bättre lyssnare än jag.
Jag och Sofie pratade nyss i telefon. Hon sa att jag var en jättebra lyssnare. Hon är den första som har sagt det till mig. Jag älskar Sofie. Hon förstår mig verkligen och jag kan prata med henne om verkligen vad som helst. Sofie du är bäst!

På fredag ska kursen vara inlämnad och klar. Jag har faktiskt gjort upp en plan över hur jag ska kunna få minst VG. Jag pratade med Solveig om tyskan idag också, hon sa att jag inte behövde göra mer än till steg trettio. Sedan var det bara nationella proven kvar! Fan vad skönt. Nu är det mest engelskan kvar av stegämnena jag behöver oroa mig över. Jag har ju inte pratat med Malin om mitt MVG. Det är nog på tiden.
När man har skrivit eller pratat om vad jag har kvar att göra, skolmässigt, känns det mycket lugnare. Som att några av problemet faktiskt är lösta.
Jag sitter här i min ensamhet och lyssnar på Tokio Hotel av någon konstig anledning. Kärleken till TH sitter faktiskt kvar, långt där inne. Ibland är det skönt att sitta ensam och lyssnar på nedstämmande musik. Alla dessa besatta TH-fans kan faktiskt inte ha helt fel. Jag vet hur många som verkligen hatar TH, men till vilken nytta? Vad tjänar dessa människor på att ta sig tid till att hata dem? Och varför offrar man sin tid till något man hatar?
Värst vad mycket tyska det blev nu då! Först pluggar jag massa tyska, sedan lyssnar jag på Tokio Hotel och nu lyssnar jag på Rammstein. Rammstein är faktiskt väldigt bra! Jag älskar sådan där riktigt hård musik som man bara dränker öronen i. Det får mig att tänka på annat än vad jag måste göra hela tiden. Stressen försvinner.
Dags för min dagliga vandring uppför dödens trappa. God natt


Sommar <3



Underbar promenad på golfbanan. Sommar! <3

Mighty wings, I'm all to blame

Jag kollade alldeles nyss på Top Gun med familjen. Den är helt underbar. Speciellt när de spelar beachvollyboll med bar överkropp! Det är nice ;) Tom Cruise var grymt het en gång i tiden. Nu är han bara... gammal. Åtminstone för gammal för mig hehe. Filmen är i alla fall grymt bra. Starkt rekommenderad!
Idag har jag faktiskt utnyttjat trampolinen i åtminstone en timme. Det första jag gjorde efter frukosten var att gå ut, hoppa lite och sedan näst intill somna i solen. Jag älskar att bara ligga och fundera över livet på trampolinen. Jag brukar ligga där på sommarlovet och kolla på molnen och bara fundera på vad jag ska göra resten av dagen. Det slutar oftast med att jag ringer en kompis eller går och badar haha. Ibland lägger jag mig bara på gräsmattan och schteeker i solen. Jag älskar den där känslan av att solen verkligen steker huden. Alldeles lagom värme, precis så att man inte svettas ihjäl haha. Och om det blir för varmt kan man ju alltid ha vattenballongskrig på trampolinen! Jag kommer ihåg när jag, Johanna och min lillebroder Eric hade vattenballongskrig i somras. Eric tyckte det var orättvist att vi var två mot en och dessutom var vi tre år äldre än han haha.
Skola imorgon! Nej! Jag hade precis vant mig vid ledigheten. Jag har inte pluggat något alls. På hela lovet! Det är ju helt sjukt! Och jag som ska redovisa tre steg den här veckan! I alla fall två. Om jag blir av med svenskan så snart som möjligt har jag i alla fall mitt slutbetyg färdigt. Ett mindre ämne att oroa mig över. Sedan har jag ju fem ämnen jag ska höja mig i också! Jag måste verkligen snacka med Solveig om steg trettiofem i tyskan. Aldrig att jag hinner med att skriva en novell! Vem hinner det över huvud taget? Om jag får MVG på nationella proven slipper jag nog. Hoppas jag...
Engelskan däremot. VG på nationella proven bådar inte gott för mitt starkt eftertraktade MVG. Som tur är är Malin en förstående person, men där slipper jag aldrig undan med bara steg trettio redovisat! Aldrig i livet. Nu måste jag ta tag i det här! Jag känner mig som en... latmask! Den här veckan gäller det pluggpluggplugg!
Ooh shit, det är bara tre veckor innan Falun! Ajajaj. Jag har knappt börjat med bilden och jag måste laga mat för att träna inför Falun, jag har inte ens någon att laga mat med! Och jag måste göra klart kursen tills på fredag, på VG-nivå. Annars kan jag nog säga hejdå till minst VG i allt. Ajajaj! Panik! Jag måste dessutom göra massa skisser till slöjden och jag måste göra minst tre steg till i matte. Annars klarar jag inte VG! Och vi måste välja låt till covern på musiken.
Nu har jag precis skrivit tolv rader om skolan haha. Vilket högst intressant ämne jag valde.
Efter allt slit den här veckan får jag i alla fall en grym belöning. Patrik ska komma hit, ännu en gång. Det är faktiskt tredje gången på tre veckor. Det måste vara rekord! När vi umgås lyckas jag helt glömma allt skolarbete för en natt. Det är skönt, för oftast blir jag stressad så fort jag inte pluggar. Och ofta i skolan också. Och när jag blir sådär jättestressad får jag en sådan panik att det inte finns en möjlighet att kunna koncentrera mig på skolarbetet. Det enda kan lyckas göra då är att sitta i ett hörn och skaka och tycka synd om mig själv för att jag är så korkad att inte plugga haha! Smart taktik!

Jag tror att jag skulle behöva gå på bio snart igen. Det får mig lugn. För då kan jag inte åka hem och plugga haha. Då måste jag sitta kvar där tills filmen är slut och då kan jag lika gärna njuta av filmen och mörkret.
Något annat jag tror skulle dämpa min lättutlösta panik är att träna mer. Det hjälper mig båda fysiskt och psykiskt. Jag mår jättebra av att träna. Speciellt efter när man känner sig duktig efter ett långt pass karate! Man sitter där i bilen och svettas som en gris haha, men då har man åtminstone vart duktig och ansträngt sig tills man nästan spyr. DÅ känner jag mig duktig.
Jag har faktiskt gjort upp ett träningsprogram till min dagliga trampolinhoppning. Vad jag ska göra tänker jag inte informera dig om, för det låter nog ganska klent haha, men det är en början. Om det inte räcker är programet nog utvecklat inom kort.
Trampolin är verkligen ett roligt sätt att träna. Det tränar nästan hela kroppen. Även om man inte direkt använder armar och händer så mycket kan man känna sig matt i armarna efter ett långt träningspass på trampolinen. Man vevar som fan, men det tänker man ju inte på!
Jag kommer ihåg hur kul det var att träna det på riktigt. På riktiga trampoliner. Det var tider det. Jag kommer ihåg hur vältränad och smal jag var på den tiden. Jävla klena magmuskel! Det var en jobbig dag då jag insåg att en av mina magmuskler faktiskt hade brustit. Det gjorde så fasligt ont när jag tränade magen! Usch ja, så ont det gjorde.

Sommarkvällar är verkligen det bästa som finns. Ledighet, värme, ofta bra sällskap och perfekta solnedgångar. Även om sommarlov är så grymt jävla underbart! Man känner ingen som helst press på sig själv. Man behöver inte göra något alls. Sommaren är den tidpunkt på året då jag känner mig duktig, även om jag inte gör någonting alls. Jag hittar någon sorts ro hos mig själv som gör att jag kan slappna av fullt ut. Helt fantastiskt. Åååå sommar! Jag älskar sommar! Jag vill ha sommar nu! Vattenkrig, hoppas trampolin och schteeka i solen hela dagarna! :D
Nu är det dags för den långa vandringen uppför trappan och mot mitt rum. God natt!

Glad

Jag är helt kär i Tyler Hilton! Å vilken röst han har! Sitter just nu och lyssnar på Glad. Det var den låten jag satt och lyssnade om och om på i bilen på väg till Ljusterö. När jag hörde den för första gången blev jag kär. Den locker fram sommarkänslorna i magen. Glädje och kärlek. Underbart.
Den här helgen har varit grymt bra. Allt bara går som jag vill! Kanske börjar jag må bättre och är gladare. Haha, det är så glasklart vad det beror på!
Hela dagen har jag slavat åt mina föräldrar. Jag har burit säkert femhundra kilo trä hela dagen. Till belöning satte jag och pappa upp trampolinen! Jag gjorde en volt och sedan gick jag in och tog en dusch. Jag slet hela dagen! Hur många timmar som helst till ingen nytta! Det känns lite dumt haha. Men jag fick ett hejdundrandes träningspass!

Jag har såhäääär stor lust att kolla på skräckfilm just nu. Inte för att jag brukar bli rädd eller så, men det är kul att skratta åt alla tjejer som alltid skriker som... tjejer. patetiskt. Den enda läskiga skräckfilm jag har sett är Creep. Jag tycker aldrig att skräckfilmer är läskiga och den här var grymt läskig! Jag gick dessutom i sexan när jag såg den haha. Små och patetiska var vi då. Men vi hade väldigt kul! Vi skrattade alltid. Nu är dessa underbara tider slut, men de nya har bara börjat.
Jag stör mig på folk som säger att strula och hångla är samma sak. Såvitt jag vet är ett strul ett obetydligt hångel, men jag har kanske fel. Strula låter bara så billigt. Något man gör när man är full och ensam. Varför slita ut ordet, när man inte ens förstår innebörden?
Jag vill ligga och lyssna på James Morrison i våran hängmatta. Jag vill ha sommarlov.



Den här bilden tog jag på Nationaldagen förra året. Jag låg där och schteekte i solen bland maskrosorna. I vattnet var det grymt kallt, men jag bangar aldrig på att bada. Jag älskar att bada, har alltid gjort. Mamma och pappa tror att jag är en fisk ibland haha.
Jag tror jag ska lägga mig snart, eller ja, nu. God natt!

Perfekt!

Den här dagen har varit näst intill perfekt. Vädret, sällskapet, vårkänslan har funnits här hela tiden.
Jag, mamma, pappa och Eric åkte till Ljusterö och grillade och solade. Jag satt där på klippan och kände... sommar. Och glädje och frihet. Fåglarna sjöng, solen sken starkt och det var näst intill vindstilla. Helt underbart.
Något som gör det bättre är att ligga i lugn och ro och lyssna på fantastisk musik, till exempel James Morrison och Tyler Hilton. Deras röster är helt underbara!


Det här var första bilden jag tog med mig mobil. Första dagen jag såg gula och röda löv. Den dagen spelade Eric fotbollscup i Vaxholm. Under uppvärmningen gick jag, mamma och pappa en sväng vid vattnet och lite i skogen.

Idag kollade vi på "The wedding date". Det är en av mina absoluta favoritfilmer. En perfekt kombo av komedi och romantik. Nick den perfekta snygga manshoran som vet precis vad han ska göra och kan mycket om så mycket. Han är riktigt smart och riktigt... perfekt! Han är så underbar :P En sådan man skulle man ge mycket för alltså! ;)
Nu ska jag däremot gå och lägga mig. God natt

This boy

En vis man, vid namn James Morrison sjöng en gång "I'm not lost, just undiscovered". Det stämmer nog bra in på mig. Jag är bättre än vad andra (och speciellt jag själv) tror.
Jag undrar hur mycket ett hjärta klarar. När har man återhämtat sig och när vågar man börja lita på andra människor igen? Efter allt som har hänt är det svårt att veta vad som är vad och vem som är vem. Vilka som är lögnare och vilka man faktiskt vågar berätta saker för. Jag tror faktiskt att jag börjar hitta tillbaka, lite i alla fall.
Nu slog den där jobbiga tanken mig. Hur många av mina kompisar i ks kommer jag faktiskt ha kontakt med efter grundskolans slut? En av mina vänner trodde att vi skulle tappa kontakten. När denna person sa det till mig kände jag mig totalt obetydlig och... inte speciell. Om man är bra vänner får man väl förfan anstränga sig? Sådana människor gör mig irriterad. Dem som helt har tappat hoppet. Jag har gjort flera snesteg, men jag hoppas förfan fortfarande! Jävla idiot. Jag tror inte att jag kommer ha kontakt med fler än... femton personer från min nuvarande skola.
Jag undrar vad som kommer hända i mitt liv. Vad kommer jag jobba med? Kommer jag få barn snart? Kanske gifta mig innan jag har fyllt tjugofem? Var kommer jag bo? Allt är som ett stort svart moln i mitt huvud.
Jag antar att inspirationen tog slut där. Så jag tänkte lämna över skrivandet till morgondagen. God natt


iPod.


Snacka om fail om man lyckas med det där haha xD
Bilden togs i tisdags när jag och Patrik åkte hiss upp till hans lägenhet. Vi hade precis skjutsat dit honom och mamma skulle såklart prata, som vanligt haha! Det var ju bra i alla fall :D

Jag köpte ny iPod idag! Vilket krångel det är innan man kommer igång, men fyfan vad jag ska fylla den med musik haha. 80 GB! Det blir... ganska många låtar. Det räcker nog haha.
Annars har jag köpt nya jeans, ett par Cheap Monday och ett par från Gina. Dem från Gina är trasiga och fina. När mamma var liten var det aspoppis att ha trasiga jeans, vit blus och pärlhalsband (säger hon i alla fall haha). Det var nog fint.
Och så köpte jag två filmer idag! Dem kanske man ska kolla på på en gång haha. Så har man det gjort.
Å jag älskar min iPod! Den är så fin. Min bästa vän xD
Jag tröttnar aldrig på att sitta och glo på Hem till Midgård i timmavis. Det är så ultimat humor! En perfekt mix av skratt och asgarv är vad det framkallar. Jag karn aldrig låta bli att garva när Tyke kommer med någon av sina vanliga (icke) smarta kommentarer! Och Runar. Han och hans blonda hår som han tvättar med balsam haha! Underbart!

Tanken slog mig nyss, att jag har inte pluggat något alls på lovet. Och jag som ska redovisa tre steg efter lovet! Det är kanske på tiden. Jag kommer ändå inte ha så mycket att göra i helgen. Mamma och pappa har köpt fyra kg godis, så några hål i tänderna kanske man får haha. Annars hinner jag nog plugga lite faktiskt! Nu blev jag lite lugnare haha! Jag har alldeles för lätt för att stressa upp mig när det gäller plugg. Och när jag är som mest stressad är jag så okoncentrerad att jag inte kan plugga! Det är ett stort problem.
Jag har nästan slutat sjunga. Seriöst, jag sjunger nästan aldrig längre. Jag vet inte vad som har hänt. Kanske har jag tappat motivationen? Sången kanske kommer med glädjen, det skulle i så fall förklara det hela...

Jag har blivit alldeles för bortskämd med att mysa nu på sistone, så nu kommer jag väl gå runt och känna mig ensam hela kvällarna haha.

I alla fall, nu ska vi kolla på Rambo 3! God natt!!

Stay young

Vilken dag. Jag och Frida började dagen med att steka pannkakor och kolla på bilder från Thailand. Sedan gick vi till Gavelberget och åt upp pannkakorna. Det var gott, men fan vad kallt det var. Så länge man låg ner tog inte vinden och då var det okej. Så vi ville ju såklart aldrig gå hem. Men när vi väl kom hem satte vi oss med en popcornskål emellan oss och kollade på Björn Gustafsson! Kärlek alltså!

Jag vill lära mig growla. Undra hur många tjejer som lyckas lära sig haha. Om någon kan, ring mig! Lär mig! Jag bara måste lära mig! Det är såååå coolt!
Jag är för deppig för att skriva mer idag... god natt


4 april 2009

Okej, var fan är alla? Det är fem personer inloggade på min msn. Är alla på fest eller? Ensamheten är min enda vän.
Min stereo har börjat gå sönder. Den funkar knappt alls längre. För att det ska funka måste man sitta och stänga av och sätta på den flera gånger. Jag tycker nog att jag är värd en ny bra stereo, efter allt slit jag utsatts för den här terminen.
Det har dödat mina krafter, så när mamma och pappa tjatar på mig att följa med ut och gå orkar jag bara inte följa med. Jag vill ut och gå, men krafterna räcker inte till. Det skulle inte förvåna mig om jag inom kort somnar i skolan.
Den här dagen har knappast varit händelserik. Den enda jag har gjort är att kolla på One Tree Hill och cyklat en liten bit.
Första cykelturen för i år. Det var kul att se att cykeln fortfarande rullar utan problem. Vi tog svängen om golfbanan. Solen sken hela dagen och det var så varmt att vi satt ute och fikade och åt popcorn när vi kom tillbaka. Cornelia gick runt där i trädgården och besökte ibland våra små grannar som alltid är på Eric och ska leka. Ebba, Emrik, Linn och Ida. Ibland försökte Cornelia till och med ta deras dockor och "springa" iväg med dem.

Jag vill ha Peyton och Brookes vänskap. Jag vill ha en sådan där bästabästa vän. En bästa vän som inte har någon annan bästa vän också. En man alltid kan lita på och som alltid ställer upp. Jag har många asbra vänner, det har jag verkligen, men jag suktar efter något mer. En vän man kanske till och mer flyttar ihop med efter gymnasiet. Ursäkta min girighet, men jag har alltid drömt om en sådan vän utan att någonsin få någon.
Jag startade ett nytt projekt idag. En bland-CD men några av mina favoritlåtar. Jag har redan börjat designa framsidan på den och till och med skrivit en lista på låtar. Det ska liksom bli en CD-serie med flera "volymer". Än så länge heter den "Mean Fifteen" och varja skiva ska alltså innehålla femton låtar. jag vet inte riktigt om min inte fullt så bra idé kommer ta fart, men kan nog gå vägen. Lite hjälp skulle inte skada heller.
Ännu ett besök av Patrik väntas på måndag. Jag har planerat att äga honom på luffaschack, men man vet ju aldrig hur bra han är haha. Det brukar vara så att han vinner på yatzy (som endast går ut på skicklighet enligt honom), men jag vinner på kortspel. Så om jag nu äger honom på luffarschak kanske jag tar hem priset i flest vunna spel? Vönta du bara Patrik!
Idag fixade jag en fin liten fejktatuering. Precis i svanken ovanför byxkanten. Grymt sexit måste jag säga! Grymt sexigt! Patrik ville se den också, men det håller dessvärre på att försvinna. Som tur är har jag en till likadan! Glädje till tusen.
Jag har ärligt talar ändrat inställning till tatueringar. Dem är rätt så snygga, men jag tror inte att jag själv kommer göra en. Det sägs vara ytterst smärtsamt. Ska man tatuera sig måste man dessutom vara säker på att man föralltid kommer vara nöjd med det lilla mönster som alltid kommer sitta där. Kanske något man ska tänka igenom innan man gör något.
Nu ska mamma sova och därför måste jag gå. God natt.

En tråkig dag för några veckor sedan...

  

3 april 2009

Idag kom Eva, Pierre och Cornelia hit. Jag har visat Cornelia min gitarr och hon blev såklart förtjust. Något stort, med hål och som dessutom utgör ljud. Helt fantastiskt!
Det här blir ett fullspäckat lov verkar det som. Dessa små gulliga personer är här hela helgen, sedan har jag tre dagar och tre nätter ledigt. På dessa tre dagar ska jag hinna träffa Patrik och Sofie. Båda av dem ska sova över här.
Från torsdag till måndag ska hela familjen fira påsk tillsammans. Jag hade dessutom planerat att kanske hinna plugga en del också. Jag insåg just att vi bara har sju veckor kvar i skolan plus detta påsklov och Falun-veckan.

Jag var hemma från skolan idag. På grund av min jävla huvudvärk som vägrar släppa. När jag skulle ta blodprov åkte nålen ur blodådran precis när hon hade sluckit i den, så blodådran drog ihop sig i armen på mig. Fyfan vad ont det gjorde! Hon fick därmed byta arm och samtidigt som hon höll på att byta kapslar började jag försvinna. Jag kunde knappt höra något och jag såg nästan ingenting. När hon var klar fick jag sätta mig på golvet och ha ner huvudet mellan knäna så att blodet skulle komma tillbaka till huvudet. Den där svim-känslan är så obehaglig. Man likson tappar kontrollen och kan inte göra något åt det. Så efter allt detta ståhej åkte jag och mamma hem och åt vanilj-munkar. Det var riktigt gott! Sedan har jag sovit i några timmar mitt på dagen, och då drömde jag en mardröm. Sedan vaknade jag till slut av att jag blev skjuten. Alltså i drömmen haha. Sedan gick jag upp och kollade på One Tree Hill, vilket jag egentligen inte skulle göra på grund av huvudvärken, men det kunde jag såklart inte låta bli. Hela dagen har gått åt till att slöa, kolla på One Tree Hill och att spela luffarschack mot mamma och pappa. Jag vann de flesta gångerna!

Det där var väl en ganska bra sammanfattning av min dag och mitt kommande lov och nu vet jag inte vad jag mer ska komma med. Jag återkommer troligtvis imorgon, jag kanske har vunnit några luffarschacksmatcher till, vem vet.
God natt världen, eller ja, internet haha.


United States of Ellie

Idag när jag gick hem från bussen tog jag såklart vägen genom skogen. När jag stod högst upp i backen på väg ner mot mitt hus kände jag ett litet hopp väckas inom mig. Jag stod stilla en stund och tänkte: "This is my kingdom". Den känslan, den kändes så konstig, men på ett bra sätt. Solen sken som aldrig förr och vädret var bara helt perfekt. Man blir så glad av solen på våren!
Nu har mitt påsklov börjat. På grund av mitt onda huvud har jag fått tillåtelse att stanna hemma imorgon. Jag ska faktiskt åka till doktorn också. Det är på tiden att vi hittar det där felet som vägrar släppa mitt huvud. Jag kan aldrig koncentrera mig i skolan längre. Det enda jag gjort den här veckan är väl att spela luffarschack. Fast mitt musikprov har jag fått tillbaka också. Jag fick MVG! Fatta vilken lycka. Nu känner jag mig värd ett långt påsklov och jag ska faktiskt plugga lite också. Några redovisningar veckan efter lovet ska jag väl klara av i alla fall. Jag gjorde nästan ett helt steg i svenska idag faktiskt. Jag läste en novell om en pojke som blev arg för att affären han alltid brukar köpa sin favoritglass i har bytt ut hans favvoglass mot en vuxen glass med romrussin i. Stackars barn. När jag läste den började jag tänka på sommarlovet. Gud vad skönt det ska bli med sommarlov! Och det är inte alls långt kvar heller. Jag tror att det är ungefär åtta till tio veckor kvar.
Nu greps jag av någon sorts panik. Tip veckors pluggande! Kommer jag ens hinna vad jag måste? Om det går bra på nationella i tyska kan jag få slippa det sista blocket vilket innebär att skriva en novell! Där slapp jag fem steg! Skönt. Jag får nog ta det där med min tyskalärare. Då blir det bara tio steg kvar! Jag kommer hinna, helt fantastiskt.
Nu slog det mig: KURS! Vi har en hel kurs till efter den här och jag kan inte ens komma in på mina filer. Fan också! Jag visste väl att det var för bra för att vara sant...
Jag har nog aldrig hört en låt som handlar om en person som är stressad över skolan. Det låter som ett hyffsat ovanligt ämne. Det skulle kanske kunna vara något faktiskt.
Jag kollade på American Pie en liten stund idag. Min lillebror satt och kollade och ni vet ju hur lätt det är att låta bli att kolla på något så hysteriskt kul!
Det var Beta House. Det är nog den bästa, men absolut den snuskigaste. Det flesta filmer har en handling baserad på något som liknar en riktig händelse. Vem fan har då råkat ut för allt, eller ja till och med något, av det som händer i Americn Pie-filmerna? Stackars jävel.
Jag skulle vilja ha den svenska lag-boken. Det vore coolt att läsa den faktiskt, man skulle nog lära sig ett och annat. Jag fick den idén när jag idag diskuterade en lag med Josefin och Erik. Det handlade om brev och sånt, så det fick mig att tänka vidare på det som händer i "Ondskan". Så jag frågade pappa hur det verkligen var när jag kom hem. Jag hade delvis rätt. Det visade sig också att vi hade en bokserie, på fyra böcker, som handlar om svenska lagar. Alla fanns förvisso inte med, men de "vardagligaste". Dessa böcker heter nämligen: "Vardagens juridik". Jag började ögna igenom dem idag och det var ganska intressant.

För att få en så lång natt som möjligt ska jag nu gå och lägga mig och hoppas att morgondagens sjukhusbesök inte blir långvarigt. Det enda jag vill är att denna huvudvärk ska sluta störa mig i mitt skolarbete.
God natt!

1 april 2009

Vilken dag! Vilken dålig dag! Vilken SEG dag! Det finns inte ord som beskriver hur seg denna dag har varit. Den första april tvåtusennio.
Den enda roliga händelse jag var med om idag var alla luffarschacksmatcherna jag spelade. Jag har helt och hållet fastnat i trenden "Luffarschack", som går över hela skolan haha. Jag kommer ihåg när jag alltid ville köra det med farmor när jag var liten, så nu är jag ganska bra på det. Man lär sig nya knep och utvecklas hela tiden haha. Det låter som ett Pokémon-spel eller något!
Tänk om du bara kunde förstå vad du gör mot mig, hur mycket det sårar mig att du inte längre bryr dig ett dugg.
Måste livet vara fullt av besvikelser, i alla fall mitt. Och måste man alltid prestera och vara på topp. Varje dag? Varje timme? Varje minut? Man orkar inte hur mycket som helst. Min kropp och själ har tagit nog med stryk nu. Jag har tröttnat på all press jag känner varje dag. Jag orkar inte försöka imponera på alla längre. Det låter helt fel, men jag känner mig pressad över att jag hela tiden behöver imponera på alla för att de ska tycka om mig. Jag vågar inte göra misstag och det gör mig rädd att mista allt jag har.
Jag är så rädd att våga lita på folk. Efter allt som har hänt mig de senaste åren är jag rädd att bli sviken igen. Speciellt på killar...
Jag är rädd att jag måste logga ut nu, jag och pappa kom överens om att jag skulle gå och lägga mig en halvtimme tidigare än vanligt. God natt.


RSS 2.0