Värsta dagen någonsin!

Okej, efter idag kommer jag ha ungefär EN uppgift kvar innan vi slutar, men just idag har jag boksamtal, redovisning i samhällskunskap och prov i natur. Tre lektioner och tre jobbiga prestationstillfällen. Jag bara orkar inte med allt detta en fredag! Dessutom ska jag till gymmet idag, vilket iförsig inte är så fruktansvärt jobbigt, men ínnan man kommer dit känner man sig inte jättetaggad på att träna.

Ikväll kommer i alla fall min moster Eva, hennes sambo Pierre och min lilla kusin Cornelia så hela dagen blir inte pest och pina.


Aja, måste plugga nu. Jag har prov efter lunchen! Tjohoo.

God dag!


Aaaaaaahh

Nu är jag hemkomme från grönan och de flesta av mina bästa vänner :) Det var en rolig dag, men jag har så fruktansvärt ont i benen... och halsen efter allt skrikande! Kan knappt prata som en vettig människa.
Äh, jag orkar inte idag.

I'm under pressure

God kväll! Erik Hassle som vanligt, ja. Det är numera en drog.

Nu är förberedelserna till redovisningen äntligen klara! Det gäller bara att plugga in skiten, men nästan allt säger samma sak så jag kan det mesta - skönt.
Idag var jag och familjen ute och cyklade i flera timmar. Trots att man får jävligt ont i röven är det skönt att cykla. Det är tränings fast det inte egentligen känns så jobbigt. Toppen!
Vi stannade i alla fall och fikade efter cirka sju kilometers cyklande och sedan cyklade vi på till vi var hemma igen. Ibland är det bra att föräldrar får spontata förslag en söndag.

Måste nog dra, ha det bra på er!

Imorgon gäller det! God natt :)

Nothing really matters to me


I held your hand, is this the thanks i get?

Här sitter jag som vanligt, lyssnar på Erik Hassle och glor. Efter att ha skjutit på pluggandet i två dagar har jag idag tagit tjuren vid hornen och skrivit klart en datasida till vår redovisning. Tyvärr måste jag troligtvis skriva en hel sida till och då blir min del av redovisningen väldigt lång. Suck, det blir aldrig som man har tänkt sig.

Nu är det bara söndag kvar. Helvete. Det är den här känslan jag alltid försöker glömma bort när det är helg, men det lyckas aldrig riktigt. Jag ringde åtminstone min lilla ögonsten, Sofie, idag. Innan dess hade jag knappt pratat med henne på en månad tror jag. Oj, hur kunde detta ske? Det måste vara skolan, jag träffar knappt kompisar över huvudtaget längre. Jag början tröttna så jävla hårt på skolan nu! Tar det aldrig slut eller? Jag behöver verkligen ett låååångt härligt sommarlov. Som tur är början sommarlovet med övernattning hos Sofie (förhoppningsvis), följt av en resa till Grekland och senare förhoppningsvis ett besök på Gröna Lund. Inte för att åka massa trams och roa mig, eller jo jag ska roa mig. Femte juli ska lilla Erik Hassle besöka lilla Grönan och spela och sjunga lite för oss. Jag hoppas såå att jag kan lyckas komma dit just den kvällen!

I och med en resa till Grekland hoppas jag på att komma hem och vara brunast på stranden! Vi får se hur det går. Jag har inte de bästa pigmenten direkt. Faktiskt blir jag minst brun i familjen.
Idag har jag i alla fall köpt lite mer kläder, vilket passade väldigt bra då vädret har varit helt underbart! Tjugofyra grader i skuggan närmare bestämt! Det är det här jag har väntat på den här helvetesvintern! Vi är verkligen välförtjänta en underbar sommar.
Pappa ligger på andra sidan garderoberna och bokhyllorna och snarkar som en gris. Varför måste det låta som mycket när man lyssnar på musik? Allt är menat att djävlas med oss! Jag säger bara det!

Jag borde nog egentligen ligga däruppe och läsa för fullt, men har man väl satt sig här är det svårt att inte sitta kvar. Boken vi har tvingats läsa och analysera är i alla fall det sista projektet som betygsätts detta läsår! Snart är det slut! Snart delar alla på sig och läser det man egentligen ville från början. Även om min sommar är fullbokad med mycket kul kommer det nog inte kännas hur hemskt som helst att börja tvåan i en ny och mindre klass. Med inriktningar och individuella val! Jag ska fotografera på skoltid! Det här har jag längtat efter i ett år nu. Jag ska oxå få sjunga i skolan. Utan att Elin stör sig på det, haha. Hon har faktiskt sagt att jag sjunger bra, men det där med att jag sjunger hela tiden förstör det en aning. Förlåt!

Jag borde nog dra mig uppför trappan nu. Jag har en bok att läsa!

God natt på er :) Sov jävligt gott.

Only the end

Jag började faktiskt på en låt idag, fast som vanligt dog inspirationen efter någon minut. Jag är nog ingen låtskrivare.
Jag har i alla fall gjort slag i saken och beställt fem nya skivor från ginza. Ska man samla skivor måste man köpa några också. Mitt mål är tusen skivor, vi får se hur det går med det!

Alltså, alla har ju killar! Det är orättvist. Fan vad trist med en sommar utan kille! Så får det inte bli.

Nu var det visst dags att slå sig ner vid TV:n!

Ha en riktigt god kväll :)


Don't give up, you will make it

Även idag lyssnar jag på Erik Hassle och även idag sjunger han lika bra! Är det inte fantastiskt?
Var hos doktorn för någon timme sedan, på grund av min "kanske"-laktosintollerans. Där fick jag ta blodprov (wohoo) och sedan gick jag en sväng i bokaffären. Jag vill alltid köpa varenda bok, men hemma står min bokhylla full av böcker som jag inte har läst. När man tvingas läsa en bok på grund av skolarbete vill man helt plötsligt läsa massa andra böcker, men när skoluppgiften är slut vill man inte läsa alls. Haha, är det inte märkligt?

Snart har hälften av den långa helgen gått - typiskt! Jag som precis hade vant mig vid att vara ledig.

Dags att käka. God dag! :)

75 år idag

För precis 75 år sedan föddes min mormor. För lite mer än 15 år dog hon, så jag kommer inte ihåg så speciellt mycket. Jag saknar dig i alla fall.

För en gångs skull är världen på min sida och jag får en extra lång helg. Den kommer väl till pass då de värsta veckorna på hela läsåret börjar på måndag. Redovisningar, nationella prov, vanliga prov och boksamtal. Varför ska lärarna vara sådana experter på att samla allt på några få veckor? Det är för mig en gåta.
Men tänk, det är bara fyra veckor kvar till skolan tar slut. En hel sommar är det till skolan börjar igen.

Här sitter jag och lyssnar på Erik Hassle, Sveriges officiellt bästa manliga sångare. Vilken fantastisk röst, det är helt otroligt.

Orden kommer inte lätt. Nu blir det film, god kväll.



 

Förresten

Vi har i alla fall skaffat ny kamera och jag har tagit många fina foton! Hoppas kunna lägga upp dem snart :)



Här är en gammal så länge :)
Jag saknar sommar!


2 maj 2010

Ja då var det maj, i år igen. Början av maj tillbringade jag och firade med en grupp underbara vänner hemma hos Josefin (idag nämner jag ingea namn, för då glömmer jag bara någon xD).
Vi såg på fyra skräckfilmer och somnade i en hög på golvet såklart. Fast Linnea somnade, som vanligt, i soffan längst bort i rummet där hon alltid får vara för sig själv, haha. Hon slapp i alla fall att sova i skarven mellan madrasserna på golvet!
Vi gick också till en brasa, men stannade bara i ungefär femton minuter på grund av regnet och den allmänna tristessen, haha. Det var i alla fall en toppenkväll och natt!

Här sitter jag nu och lyssnar på Erik Hassle, han är SÅ snygg! :) Det jag egentligen gillar mest med hans låtar är att det inte bara används effekter gjorda med datorer, vilket ofta förekommer i annan popmusik. Dessutom har han en fantastisk röst!

Både jag och mamma misstänker att jag är laktosintollerant, det är ganska tydliga symptom tyvärr... Helvete alltså! Ni kan inte ana hur ofta jag dricker mjölk! Laktosfri mjölk smakar faktiskt grädde och det dricker man helst inte...
Nu måste jag bege mig.

Ha ett bra maj allihop! Det ska jag ha :) God kväll.

RSS 2.0