Hunger

Jag känner alltid hunger. Oftast efter godis, men ibland även efter livet. Jag vill hela tiden ha mer, jag gissar att det helt enkelt är så vi människor fungerar, vare sig vi vill eller inte. Vi blir aldrig nöjda.

Faaaaan

Fyfan vilken jävla kväll. Först försvinner all musik från min telefon när jag ska synkronisera, sen är mina hörlurar borta men sen hittar jag ett par där bara ena funkar. Jag kommer förfan bli helt sned i huvudet! Jävla skit, jag kan ju lika gärna hoppa framför tåget, det lär vara roligare. Jag vill skrika åt någon.
Jag dööööör


Hjärtat säger stopp

Jag blir inte kär. Inte längre. Efter att ha varit riktigt olyckligt kär tre gånger de senaste fem åren så får det vara nog. Det sa mitt hjärta i alla fall. Nu ligger mina kärlekskänslor på is. I alla fall för intima relationer med det motsatta könet. Jag älskar min familj och mina vänner, men jag blir inte mer än kompis med alla killar jag träffar.

Herregud

Jag har varit en sådan jävla idiot i flera år. Inte ett dugg tacksam för min livssituation. Jag har det faktiskt riktigt bra och jag ber om ursäkt till alla som bryr mig om mig, jag försöker bli bättre. Jag lovar!


Frossa

Jag blev precis "kändiskär". I Ola Svensson. Men kom igen, han pratar skånska, sjunger fantastiskt och spelar fotboll, det var helt väntat! Dessutom är han ju fett skön.
 
Jag är såld.
 

Motivation

Jag är tillbaka, jag är motiverad och jag idag ska jag träna.
Jag lyssnade på en intervju med Danny Saucedo idag och han tränar varje dag. Jag blev så inspirerad att jag taggade till och började planera mina veckor efter Friskis&Svettis schema. Nu räcker det med godis, bakelser och slarv. Jag ska träna!

Fotboll, älskade fotboll

Jag befinner mig i Västerås. Eric ska spela McDonalds cup, jag gick upp 05.55 imorse. Hallelujah!
Jag är glad.


Sol!

Solen skiner och vi har frysen full med kärleksmums - livet leker!

Leksand

Jag var i Leksand i lördags. Solen sken och hösten var överallt. Den vackra synen kommer jag leva på fram till jul.

Jag är frisk.

Jag och mamma var hos Husläkarna idag. Hon har tidigare haft hudcancer så hon tog med mig på sin kontroll idag, vi har mer eller mindre samma färgnyans på huden vi två. Jag är frisk. Allt ser okej ut. Sedan gick vi till Hemköp O h köpte godis. Då blev dagen ännu lite bättre.

Jag känner mig genomglad. För första gången på, jag vet inte hur länge.
Så jag kände att jag ville dela med mig.
Hoppas att det smittar av sig på dig. Le! Solen skiner ju förfan!


Förjävla bra dag

Jag är nöjd. Jag ler. Jag sträcker på mig och ler mot alla jag ser, jag ler till och med mot solen och mot höstlöven utanför fönstret. Ikväll ska jag till Dalarna, då kommer jag le ännu bredare.


Boost

Nu får det fanimej räcka. Jag har gått och hatat mig själv i många år nu. Jag har tyckt att jag är ful, tjock och rätt värdelös, men jag är faktiskt jävligt bra. Jag sjunger bra, jag är lång och ståtlig (hell yeah, det är ni korta killar som får skämmas om ni nu vill det, inte jag!), jag är inte tjock på något vis utan kurvig och det gillar killar! Jag är faktiskt rätt snygg också, och den som inte tycker det får stå för sina åsikter - långt bort från mig.
Jag är fett bra! Annars skulle jag aldrig ha en människa som Linnea som bästa vän, hon är fantastisk och det är jag med.

Hej då ellinore, din jävla mes!
Hej ELLINORE, du är fett jävla bra!


Jobb

Shit vad poppis jag är, hade fem unika läsare igår, tjohoo!
 
Jag är så fruktansvärt virrig nu. Jag går in i saker, jag glömmer saker och jag säger fel hela tiden. Jag klarar inte av det här.

RSS 2.0