Jag blir förvånad varje dag

Haha att den människan aldrig skulle mogna visste jag för två år sedan, men att han skulle ignorera mig totalt om han såg mig trodde jag faktiskt inte. Jag säger bara en sak: Väx upp.
Nu sitter jag i alla fall och lyssnar på Scorpions. Fyfan alltså, det här är en av de absolut bästa album jag någonsin har hört! Top två, lätt. Etta blir alla Queens album, sorry Scorpions, ingen slår Queen.
Även om jag inte mår toppen idag mår jag bättre när jag lyssnar på musik. Jag tror att jag lyssnar på musik i fem-sex timmar varje dag. När jag inte lyssnar på musik sjunger jag eller spelar gitarr, eller går i skolan fast det räknas knappast. Jag skulle iförsig kunna sitta och sjunga på lektionerna, men det skulle nog inte läraren tycka om, haha.
Jag tror att gnistan är på väg tillbaka. Jag var ute och gick idag och fick en sån fruktansvärd smärta i högra benhinnan. Det kändes som om hela muskeln skulle spricka, ja fyfan var ont det gjorde, men jag fortsatte gå fort som en galning. Det var skönt om man bortsåg från smärtan i benet och när jag kom hem var smärtan borta. När jag närmade mig slutet av golfbanan mötte jag honom. Den lilla fjanten som ignorerat mig sedan jag slutade åttan. Varför liksom? Jag har aldrig gjort något för att förtjäna det, jag lovar! Ibland blir besviken alltså.

Om jag fick välja själv skulle jag vara kille. Jag skulle vara den perfekta pojkvännen som spelar fotboll och är en av de bästa i laget. Jag skulle vara sisådär hundraåttiofem centimeter lång och ha sådana dära fantastiskt snygga magrutor. Inte för tydliga och inte för stora med sådär lagom liksom. Jag skulle vara lagom snygg, ha en sådär halvbrun surfarfrisyr med luggen som ligger i högerbena ner längs kinden. Jag skulle kunna åka skateboard och jag skulle kunna sjunga asbra.
Jag hatar verkligen att vara tjej. Om det gick, utan operationer, skulle jag lugnt byta.

Nu måste jag tydligen lämna rummet, min bror har uppenbarligen mammas tillstånd att överta datorn.
God natt

Tonight I'm gonna have myself a really good time

Jag sitter här, lyssnar på Don't stop me now (McFlys version faktiskt, den bästa Queen-covern någonsin. LÅngt ifrån lika bra som orginalet, men jävligt bra i alla fall) och glor.
Jag har numera 1122 låtar på min iPod, inte dåligt va? Det här är verkligen musikens år och ändå inte. Vi har förlorat några riktiga stjärnor (Michael Jackson och Oasis), men i år har jag insett hur jävla underbart musik är! Fyfan vad jag älskar musik!
Snart är det idol igen. Det är ännu ett tecken på hur viktigt musik är för mig faktiskt. Både idag och igår har jag gått runt hemma och längtat till idol. Det är helt sjukt. Längtat till idol har jag aldrig gjort förut. Förra året kollade jag knappt på det. Det var mest fredagskvällarna där på slutet man hamnade i TV-soffan efter en tjockismiddag. Stora förändringar har skett sedan dess kan jag lova.

Nu måste jag hämta gitarren!
God kväll på er.


Nothing really matters to me



Jag hade tänkt att, kanske på lördag, sätta i ipod-lurarna och lyssna på musik HELA dagen. Tror du att jag lyckas?
Det blir nog ingen pina direkt!

Tack Freddie Mercury, för att du en gångs fanns och för att du fortfarande finns - här i mitt hjärta <3
Tack

You take my breath away

Här sitter jag, i min enkla boning, som också råkar vara mamma och pappas sovrum. Queen fyller rummet trots den låga volymen. Jag insåg nyss, att jag har tappat gnistan. Och lusten. Jag har inte längre lust att skriva låtar, eller blogg, eller berättelser, eller sagor. Jag har knappt lust att spela gitarr längre! Jag kan inte spela barréackord längre och jag har glömt nästan alla låtar jag en gång kunde. Det går utför mina kära vänner.

Nu är jag helt fantastiskt glad. Jag lyssnar på Bohemian Rhapsody och då kan man bara inte vara arg, eller ledsen! Det är världens, genom alla tider, bästa låt. Jävla alltså, det kan inte bli bättre.

Slut. Tack och hej.

I need a little time to wake up

Jag har på tok på lite energi för att skriva mycket idag.
All energi gå åt till att gå upp på morgonen, gå till skolan, anstränga sig för att vara duktig, orka åka hem, göra läxor och försöka att inte somna i soffan när man kollar på TV. Suck.
Musiken sviker mig i alla fall inte. Jag har numera 973 låtar på min iPod. Dock har mina hörlurar börjat jobba emot mig. Den vänstra sprakar hela tiden! Jag blir galen!
Nu somnar jag snart tror jag.
God natt världen.

Deep and dark

Här sitter jag och knarkar Scorpions-album helt ensam. Resten av familje sover förmodligen i soffan där uppe så det känns inte så aktuellt att lämna datorn än.

Har jag helt fel när jag säger att alla mina kompisar börjar skaffa killar hit och dit. Jag står där ensam kvar och kollar på när alla andra står och goseligosar. Suck, hur ska mitt liv bli av? Det är så orättvist.
Jag känner inte för att göra något alls just nu. Helst av allt skulle jag vilja ligga i en viss persons famn och bara liksom ligga där, känna närhet och trygghet. Just nu är det lite dött här...
Dags att gå tror jag, att sitta vid datorn tre timmar i streck är inte bra för huvudet.

God natt.

Don't look back in anger


Beautiful Day

Nu var det ett tag sedan. Låt det inte fortsätta på detta viset.

Här sitter jag med en kanske lite för stor samhällskunskapsuppgift. Det är säkert inte ens svårt om man försöker lite, men just idag har krafterna bara tagit slut helt enkelt.
Jag var i alla fall på SKUM idag och igår var det ledarcafé också. Jag börjar bli ganska bra på att gå dit, om man nu vill säga att två av tre gånger är bra -.- SKUM är i alla fall inte lika kul längre. Var tog alla människorna man kände vägen? Vissa jag trodde att jag kände är inte dem samma längre och de andra har bara slutat gå dit. Men, vad kan man gör åt det?
Asså, det här känns bara fel...

Det kanske blir mer.
God natt.

RSS 2.0