Idag handlar det om glädje

Glädje är när man skrattar så att får ont i magen med sina kompisar, för att någon ramlar eller (gör bort sig på annat sätt).
Glädje är när man, på bussen hem från Järvsjö, har krig med Jakob och bygger ett läger under sin jacka så att den andra inte kan ta ens fingrar till fånga och låsa in i fängelsehålan (misstolka INTE).
Glädje är när man bråkar med sina kompisar men efter fem minuter säger förlåt för att man inte kan låta bli varandra.
Glädje är när man, istället för att gå, hoppar fram på vägen och skrattar och skriker så mycket att man ramlar ihop i en hög allihop.
Glädje är när man kan stå och kramas hur länge som helst för att man, helt enkelt, tycker om varandra.
Glädje är när man kan spendera en rast med att bara sitta och glo på varandra och börja garva åt ingenting för att sällskapet är det bästa man kan hitta.
Glädje går egentligen inte att beskriva med bara ord, det är en känsla som upplevs. Det är då man mår som bäst.

Det här blogginlägget är till alla mina underbara vänner som gör mitt liv värt att leva. Det är inte speciellt bra skrivet, men det är tanken som räknas <3 Utan er, inget mig mer.

25 januari 2009

Haha, den här natten kan INGET slå! Jag har inte haft såhär kul på väldigt länge (Eller, en vecka åtminstone). Vi gjorde många konstiga saker, ett bad vid midnatt till exempel haha. 4 pers i ett badkar är ganska trångt. Sedan låg vi och sov i en stor hög i Sofies säng. Vi åt faktiskt inte så mycket godis, en halv påse ungefär. Men jag sitter och undrar vad det var i den där fördrinken... Vi betedde oss inte som normala människor efter den i alla fall haha, men kul hade vi!!

Nu känner jag mig inte lika glad längre... Allt går fel. Mitt huvud fylls av massor av känslor som gör att jag inte är närvarande och inte kan ha så kul som jag borde ha. Det känns som att mitt hjärta belastas av många onödiga problem som jag inte kan prata med någon om.

Nu ska jag lägga mig, ska upp 5 imorgon :O God natt :)

Skitskojj dag!

 
  
  

Vi må va sjuka i huvudet men vi har i alla fall kul! Right girls? xD
Puss på er!! <3

19 januari 2009

Idag känner jag bara för att skrika. Känner mig känslig och trött på allt liksom. Allt gör ont och man vill bara somna.
Idag har jag faktiskt pluggat. Inte mycket, men länge haha. Satt och kollade runt på internet och hittade världens äckligaste bild:
 


Det ser så hemskt ut. Kroppen är liksom inte ihopväxt. Jag blir helt gråtfärdig haha!
På onsdag ska vi dansa med alla 9orna i bergtorp!! Och på torsdag ska vi dansa i Tbäy centrum :S Klockan åtta på kvällen! Jag vill inte dansa! Jag KAN inte dansa! Man lär ju inte dansa med någon i bertorp i alla fall, det är ju killarna som ska bjuda upp haha. Okej, nu ska jag inte kasta skit på er killar (det gick inte så bra förra gången), men ni är inte alltid fullt så seriösa haha!
Orkar inte skriva mer idag, gonatt!! <3

18 januari 2009

Ibland känner jag mig underskattad. Mina råd är inte så dåliga som folk tror. Det är bara Josefin som frågar mig om råd. Hon säger att dom är bra. Jag tror henne, för jag är inte så blåst som ni tror. Try me!
Lyssnar som vanligt på Gavin Degraw, underbarast röst i världen typ! Näst efter Freddie Mercury. Han kommer alltid vara etta på listan. Jag lovar. Han kunde ta varenda ton som finns. Hemskt att jag inte ens levde när han dog. Det känns som att jag missade något stort. I'm sure i did. Faktiskt så hittade jag en gammal konsert + intervju på vhs hemma någonstans. Var fan tog den vägen?! När jag såg den för första gången satt jag och lipade helt själv, haha. Jag började ju såklart tänka på att jag aldrig kommer få träffa honom och att det bara var så sorgligt att han inte finns där längre. Det han sa var så fint. Måste hitta det någon gång!
Idag kollade jag på Notting hill. Alla är så himla kära i den filmen. Jag tycker att den är bra, men vad fan? Så bra är den väl ändå inte. Den är långtråkig, antingen för att den är lång, eller för att ungefär samma saker händer flera gånger. Nu kom jag på att min blogg måste vara långtråkig. Jag skriver ju typ bara samma saker hela tiden haha! Fan, vad jag ägde mig själv. Åtminstone kom jag på det själv. Det sägs att det ska vara mindre pinsamt om man kommer på det själv.
Jag har gått och tänkt på en sak senaste dagarna. Hur kul det kan vara att drömma. Det värsta som finns är ju att bli väckt när man drömmer om sin älskade eller något annat bra. Ibland går jag runt och hoppas att jag ska drömma något. Ett "drömsenario" haha. Drömmar känns så verkliga, men inte verkliga livet. Att drömma något bra är som att något bra händer på riktigt. Jag kan se framför mig att jag står på balkongen i mitt hus och så lyfter jag och flyger ut över åkersberga. Det vore bara så underbart att lämna allt för en liten stund och se det under ens fötter. En sådan där frihetskänsla.
Det känns som att det fattas en del av mig. Som att något slitit av en arm eller ett ben och viftar med det framför ögonen på mig. Den armen representerar en förlorad vän, någon man alltid kännt, men som numera är borta och aldrig kommer tillbaka. Hur kan kan man känna sig så ensam när det bara fattas EN person? Det fanns en tid då allt kändes bra, när jag hittade två nya kompisar till priset av en, kan man säga. Man vinner och förlorar vänner hela tiden. Men den tiden var underbar. Tänker på det ibland, hur allt kunde bli så fel och bara försvinna bort i historien.
Jag måste hitta en ny kompis. Jag känner det på mig, att det skulle vara bra för mig med en kompisförändring. Jag är nöjdast på jorden med den nuvarande situationen, men förändringar sägs vara bra för oss människor.
Värst vad långt det blev idag haha. Jag kände för att skriva av mig alla jobbiga känslor. Jag känner mig nästan lättad nu. Jag känner mig gladare liksom. Det känns bra :)

Top 10 underbaraste rösterna jag vet :D
1. Freddie Mercury
2. Gavin Degraw
3. Michael Jackson
4. Molly Sanden
5. James Morrison
6. Hayley från Paramore
7. Kelly Clarkson
8. Whitney Houston
9. Christina Augilera
10. Celine Dion

Haha, jag hade lite tråkigt. Det där var säkert inte ens alla men jag älskar alla dessa röster i alla fall. Helt underbart!
Är det bara jag som tycker så eller tycker alla att alla dom chattar med på msn är assega? Jag tycker att det känns som att jag svarar direkt när folk skriver och alla andra skiter i om jag skriver och kollar när dom har tid. Det kanske inte är så..
Nu ska jag kolla på Pistvakt! pussar <3


Back again

Har inte bloggat på ett tag nu, det kan bero på allt som hänt. Och att helt enkelt inte har haft lust haha.
Sitter här och lyssnar på musik och dampar på datorn, så jävla segt!
Jag sov hos jossan igår. Först var vi på bio, sen gick vi genom Grindtorp för Norea skulle till bussen i Roslags näsby. Det var iskallt, men jag hade mycket (kanske lite för mycket) energi kvar. Jag hoppade och sprang och skrek och vi hade jättekul haha. När vi kom hem på kvällen satt vi vid datorn till klockan fem och chattade med Erik. Eller, det var mest jag som chattade. Josefin och Johanna låg och skrattade oavbrutet i fyra timmar och Erik satt där tyst på andra sidan och skrev "haha" ibland. Men där satt jag och läste högt vad jag skrev, det fanns inte så mycket sanning i det jag skrev haha, men det var kul. Jag fick såhäääääääääär ont i magen sen. Det var verkligen en kväll att minnas.
Idag kollade jag på en dålig film. A lot like love. Så fucking förutsägbar, skittrist.
Nu funderar jag faktiskt på att gå. Ska nog kolla på TV en stund, bye!

R.I.P Farfar <3

Min farfar dog igår. Det är bara min farmor kvar av alla mina grandparents nu. Mormor dog när jag var ett och ett halvt och min morfar när jag var typ åtta eller något. 
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för det känns som att huvudet inte har fattat det än. Det känns typ som: ja, nu kom det. För han hade legat på det där fucking hemmet i 5-10 år nånting. Han gjorde inte så mycket liksom, kunde inte prata och så, men det var några klockrena meningar han fick in ibland och hörde man inte vad han sa fick man skylla sig själv att för man inte lyssnade. Han lyckades aldrig säga det igen, eller komma ihåg det för den delen.
Orkar inte skriva mer... kanske imorgon <3

Första dagen efter lovet

Första dagen efter lovet, suck! Tortyr! Inte för att jag gjorde det så jobbigt att vara i skolan. Det enda vi gjorde var att sitta och glo på varandra och skratta haha! Det var förstås ganska kul, men nu måste man börja ta en massa ansvar för att höja betyg och grejer.
Men först är det i alla fall två hemstudiedagar imorgon och på fredag. Sedan ska jag och mamma på spa-helg i Finland! Fan vad skönt! Men sedan måste jag åka direkt från båten till skolan på måndag -.-
Idag när jag skulle klippa min tumnagel som hade gått av tappade jag greppet om nagelklipparen och den sprätte iväg i all världens fart. Precis när jag tappade taget snärtade den till mig på tummen och fan så ont det gjorde! Det började blöda under huden och det blev världens knäppaste märke haha! Vilken fingerfärdighet man har.
Asså jag orkar inte skriva mer, pusspuss

RSS 2.0