18 februari 2009

Imorgon bär det av mot främmande land. Det ska bli väldigt kul, men idag insåg jag något. Efter samlingen sa Jakob att vi inte skulle ses på en och en halv vecka och då gick det upp för mig att en och en halv vecka är jävligt länge. Så nu har jag gått runt och tänkt på det hela dagen. När han sa det blev det så himla seriöst och sorgligt på något sätt.
Jag vet inte om jag kommer orka en och en halv vecka utan mina kompisar! Just nu när alla älskar varandra som mest! Haha, vad patetisk jag låter. Men så är det faktiskt.
Imorgon ska jag hålla tal! Jag hatar verkligen att prata inför publik. Jag sjunger hellre än pratar inför publik!
Igår på ledarutbildningen skulle vi prata om ett ord i trettio sekunder. Jag bröt ihop! Jag vågade verkligen inte! Jag fick inte fram ett ord, det var så himla pinsamt. Jag satt där och hoppades att det inte skulle bli min tur, men då var jag inte rädd. Men när han pekade på mig frös jag till is. Det är så himla läskigt. Imorgon ska jag stå där och prata i typ två-tre minuter! Jag vet ju vad jag ska säga, men jag ska prata på engelska och med inlevelse. Jag är verkligen dödsrädd. Idag tjatade alla mina kompisar på att jag skulle läsa talet för dem först för att göra det mindre läskigt imorgon. Jag vågade inte ens läsa det för Jakob. Det här är verkligen pinsamt.
Mitt tal handlar om självmord och det ska verkligen hållas med inlevelse. Man ska få publiken att gråta ch det är så jävla svårt! Allt låter bara likadant hela tiden. Det blir nog jag som gråtet. Jag kan se mig stå där framme och bara bryta ihop för att jag inte vågar eller för att jag håller på att skratta åt någon i publiken. Som tur är behöver det bara vara några stycken som lyssnar. Malin och någon kompis. Jag tror att jag skräms mest för att man står så nära publiken. Det var lättare att sjunga inför tvåhundra personer på skolavslutningen, för då satt alla typ tjudo meter bort.

Fan vad fet jag kommer bli imorgon. Vi har typ med oss massa kakor, choklad, ahlgrens bilar och massa annat godis. Haha. Det är så jävla gott också, så det blir väldigt jobbigt att sluta tjock sig efter ett tag. Vi ser ju hur det gick för Sofie xD Haha. Det här med Sofie är egentligen ett intärn-skämt. I lördags hemma hos Josefin satt vi andra och drev med henne och sa att hon var tjock. Det roliga med det hela var att hon tog åt sig. Hon har ju förfan blivit tillfrågat att bli modell av flera olika! Haha. Knäppa människa. Så nu fortsätter vi att reta henne. Det är jättekul!
Idag fick jag världens bästa idé. Jag gick och sjöng på !Womanizer" för att Sofie gjorde det först och så fick jag den på hjärnan. Jag hatar Britney Spears! Usch! Så när jag gick där och sjöng i alla fall, så kom jag på att jag ska göra en cover på den. En hårdrockscover. Jag ska få mina små oförståndiga vänner att fatta hur dålig den låten är och hur dålig hon är!! Usch!

Fyfan vad jag hatar folk som röker! Jag ser verkligen ingen fördel med det. De skyller på att man får en nikotinkick och sådana grejer. Men vafan! Om man feströker är det lätt att bli beroende och sedan sitter man där. Jävla idioter. Dessutom påverkar det folk runt omkring. Det stinker och man mår ju illa av röklukten.
En gång när jag och Alexander stod och väntade på bussen kom det en kvinna och ställde sig framför oss. Såklart rökte hon och SÅKLART blåste det mot oss! Så helt utan att tänka på det började jag prata om hur äckligt det var med rökning. Han hakade på och tyckte precis som jag så vi stod där och snackade skit om folk som röker. Helt plötsligt flyttar kvinnan sig och ställer sig på andra sidan busshållsplatsen! Haha, gissa vad vi skrattade efter det! Det var så jävla kul!

Jag sitter och lyssnar på musik och jag insåg nyss någonting. Pierre i Simple Plan sjunger asdåligt! Vad falskt det låter! Jag älskar deras musik, men jag blir helt missnöjd för att de borde byta sångare haha!
Jag lyssnar på musik hela tiden. Det är verkligen så! Även om jag ska träffa en kompis på busshållsplatsen går jag där och lyssnar på musik i typ en minut. Lite onödigt kanske. Haha
Jag kollade på "Hem till Midgård" idag. Jag tröttnar aldrig! Tyke och Runar äger alla. De och deras höga IQ kan få vilken kvinna som helst på fall xD Haha, nat!
Gud vilka konstiga saker jag säger idag, men jag är så jävla trött! Jag är alltid trött numera. Undrar varför^^

Jag ska nog gå och lägga mig. Det blir en LÅNG dag imorgon! God natt.

17 februari 2009

Huvudvärk så det bara smäller om det. Fyfan alltså! Det känns som ett übermigränanfall som jag har haft i flera veckor. Det här går verkligen aldrig över.
Jag åt jättemycket middag idag. Det var spagetti och köttfärssås så nu är min mage typ såhäääär stor. Jag rullar runt som en fotboll. Jag är typ lika tjock som Sofie nu xD
Jag har slutat skriva låtar, inte medvetet men det går utför. Jag har förlorat all inspiration helt enkelt... Det enda jag får inspiration till är att skriva noveller eller böcker. Jag tror att allt det här beror på att jag nästan aldrig är glad längre. Det känns som att jag är ensam liksom. Jag går runt i skolan och pratar med alla, men jag hinner aldrig uppfatta vad jag håller på med. Jag är typ en levande zombie.
Jag står i en folkmassa, pratar med alla, men har inget att säga. Det känns som att jag inte är mig själv länger. Det skojjiga är att jag ser att de andra ser att jag inte är mig själv, men de säger ingenting om det. Det är typ Josefin som hela tiden håller koll på hur jag mår. Hon får egentligen aldrig något vettigt svar, men jag är så glad att hon bryr sig. Hon är en riktig vän.
På torsdag ska jag hålla tal. På engelska. Jag går runt och spänner mig och mår dåligt över det och det gör att jag inte kan koncentrera mig på att träna på talet. Jag är så paranoid, jag vågar aldrig stå framför spegeln och öva eller bara läsa det högt hemma för jag är rädd att någon ska ha satt en övervakningskamera i mitt rum. Jag är rädd för att andra ska kunna läsa mina tankar också. Och det gör att jag alltid tänker tankar som man inte vill att andra ska höra. Bara för att det retar en själv. Så är det alltid! Så fort jag går på en buss tänker jag alldeles fel tankar om alla jag ser i ögonen. När vi var hemma hos Josefin i lördags satt vi och kollade på en skräckfilm och tjejen det handlade om hade världens mysigaste pojkvän som sa något gulligt och precis då sa Erik: "Det är en sådan pojkvän ni vill ha va?". Det var precis vad jag tänkte! Exakt dom orden. Mitt i prick Erik! När han sa det blev jag rädd. Tänk om andra kan läsa mina tankar?
Det enda stället jag är säker på är i duschen. Där kan ingen se mig. Där är jag själv i säkerhet, ingen övervakningskamera, helt ensam. Duschen är det bästa stället som finns.
Orkar inte skriva mer, känner mig lite för känslosam just nu...

16 februari 2009

Jag kollade nyss på Führerens elit. Fyfan vad bra den var! Den var så djup och stark. Verkligen gripande.
Den handlar om en kille som heter Friedrich. Han är en grym boxare och blir därför värvad till en skola (nazistskola), vilket inte hans far tycker om. Men han förfalskar hans faders underskrift och åker dit. Där får han flera nya vänner och blir poppis eftersom att han ska representera skolan i boxning. Skolans regler är såklart ashårda och det enda lärarna egentligen vill göra är att förnedra eleverna. Det är så himla hemskt. Jag älskar sådana filmer!
Filmen var en del av min tyska uppgift. Jag ska skriva en recension också. Nu måste jag fan komma igång med det här. Jag har tio steg kvar den här terminen. Eller, egentligen blir det bara två, men det är ju hela block. Det är projektstegen som är viktigast och de stegen jag behöver göra.

När jag vaknade imorse kunde jag känna andan långt där borta. Om jag inte hade munnen öppen var det näst intill omöjligt att andas. Det här bådar inte gott, vi ska åka till alperna om några dagar bara.
Paniken väller upp inuti mig när jag tänker på det. Paniken över att bli frisk. Blir jag inte frisk kommer bussresan blir en större pina än den borde ha blivit. Ett och ett halvt dygn på en buss. Inget paradis när man är sjuk.
Vi kommer åka igenom tre länder innan vi kommer till Italien. Danmark, Tyskland och Österrike. Tänk vad mycket vi kommer se. Det kommer nog bli kul!
Sitter och lyssnar på Sum 41. Ett av de bästa banden i hela världen. Jag blev helt såld på deras musik när Sara lät mig lyssna i sjuan någon gång. Tre år. Tänk att jag inte har tröttnat än haha. Jag brukar alltid bli helt beroende av nya band jag hittar och sedan tröttnar jag efter några veckor. Det betyder att det här Sum 41 gör riktig musik. I can feel it in my fingers.
Nu ska jag bege mig upp till min säng. God natt

Seg söndag

Är lite trött från i natt dårå. Vi sov kanske fem timmar sammanlagt, annars hade vi kuddkrig, kollade på skräckfilm eller åt chips och godis. Det köptes åtta pizzor, men inte fan åt vi upp alla dem! Haha! Det kanske gick åt tre eller fyra pizzor...
Det var en väldigt rolig natt (och kväll). Vi var nio stycken för Patrik skulle stanna hemma och spela, nördjävel.
Vid midnatt ungefär försvann Erik och Emil. Emil åkte hem och Erik skulle på någon annan fest i Hackstabacken.
Erik kom tillbaka efter två timmar kanske. Hela morgonen låg Erik och slet loss hårstrån från mitt huvud och slog Josefin i ansiktet. Nu är jag helt kladdig, för Erik spottade först ut en lakrits i min panna, fyfan haha! Sedan la han ett chips med dipp på på mitt hår. Nu är mitt hår helt stelt och kladdigt. Usch!
En lite rolig grej var att vi inte direkt hade planerat så mycket, vi gjorde en lista på vad alla skulle köpa. Jag skulle köpa chips, men det fattade tydligen inte Sofie så hon köpte lika många chipspåsar som jag, alltså tre stycken. Sedan hade Josefin en påse hemma redan. Så till slut gick jag hem med samma tre chipspåsar jag kom dit med.

När jag kom hem såg till min förvåning att mamma och pappa, som var i Täby centrum igår, hade köpt en rockring till mig! Så när mamma, pappa och Eric åkte iväg till Erics innebandy-match stod jag där hemma och rockade rockring haha.
Till rockandet satte jag också igång en LP' med "Cityboy". Det var någon gammal LP' pappa hittade i våran LP-låda. Där har vi kanske hundra LP's. När jag blir vuxen ska jag ha en egen LP-samling. Den ska framför allt innehålla ett tiotal Queen och Pink Floyd-skivor. Denna idé kan kanske komma från Peyton i One tree hill, tihi.

Jag har gått och funderat på en grej i några veckor nu. Jag tror att jag skulle vilja ha barn snart. Alltså om några år. Typ när jag är sjutton-nitton någon gång. Jag har alltid velat bli ung mamma. Jag är fullt medveten om nackdelarna, till exempel att man inte hinner göra allt i livet som att festa och resa och sådant. Allt är så svårt. Tänk att ha ett barn. Ens eget barn liksom. Vilken stor grej. Jag är säkert asknäpp, men just nu är det så jag tänker.
Nu ska jag gå, vi ses :)

Jag längtar verkligen till sommaren! Kolla vilken härlig bild jag tog i midsommaren 2008.


Busunge

I onsdags i väntan på tåget hoppade jag som vanligt ner på spåret. Jag stod där och tog några fotografier, bl a denna bild. När jag stått där ett tag blev jag tillsagd av en mamma att hoppa upp därifrån igen. Hon sa att det inte var bra att jag stod där när hon sa tvärtom till sina barn. Hon hade helt rätt, såklart.
Jag brukar alltid ställa mig på tågspåret när vi väntar på tåget. Det är som min grej liksom.
Just nu sitter jag här och lyssnar på Boys like Girls. Vilket fantastiskt bra band! Jag älskar deras musik! Jag tror att jag upptäckte dem någon gång i åttan när jag satt och kollade på MTV. Plötsligt spelade de någon jätteglad låt ("The great escape") och jag blev helt kär!
http://www.youtube.com/watch?v=NxT9x2AskFQ

(Kolla på den här, jag blev helt kär i musikvideon!!)

Totalt spänd inför imorgon! Jag har inte en minsta aning av vad vi ska göra! Frågan är om någon av oss har det.  Det blir kanske lite roligare om vi har några annorlunda idéer ^^ Vi kanske ska hyra strippor. Inte för att det är speciellt annorlunda, men killarna blir nog glada i alla fall!
Jag såg All-Star-killen idag igen! Varje gång jag ser honom skiner jag upp som en sol, haha! Alltså, jag har nog aldrig sett en sådan vacker tonårskille. Idag fick vi världens ögonkontakt och jag sken upp som fan haha! Inte vidare diskret, men men. Han går väldigt fort har jag upptäckt. Direkt när man har hoppat av bussen ser man en liten vacker sak som springer iväg uppför backen haha! det är synd, jag vill ju gå där och kolla på honom! Mitt egna lilla ögongodis.
Alla är tonårskillar brukar snygga, men vacker är något ovanligt. Glädje!
Ibland när jag går runt i en mataffär och ser ett bokställ blir jag alltid bli kär i böckerna. De har alltid böcker med fina framsidor där! Mestadels blommiga framsidor, men det är sådana jag tänder på xD Jag älskar lila och svarta framsidor på böcker. Böcker med dessa färger ser ut att vara så fina!

Jag kan aldrig bara sitta och lyssna på musik, jag sjunger alltid med. Det bara går inte att inte sjunga med. Eller, om det är en låt jag inte hört förut kan det kanske bli lite svårt att sjunga med, men är det någon låt jag hört några gånger kan jag bara inte vara tyst, haha!
Jag ska nog sova nu, lång dag imorgon hehe! God natt!

Fredag den 13 februari

Smärta och smärta. Allt är en pina just nu. Imorgon blir det "Alla hjärtansdags-fest", men det känns som att jag har missat någonting. Kanske en läxa, eller något annat jag skulle göra. Det känns bara så fel. Jag kanske har glömt att berätta något för någon. Eller kanske att alltid säga sanningen. Jag kanske bara utelämnar allt som inte har med mig själv att göra just nu. Det låter kanske lite ego, men jag är rädd för att lägga mig i andras privatliv, ofta slutar det illa.
Jag vågar knappt lita på folk längre. Efter alla dessa lögner jag fått i svar är det kanske inte så konstigt. Men det är jobbigt. Jag håller allt för mig själv och därmed känner jag mig belastad av problem som inte finns.
Känner mig helt matt, som att det inte finns mer energi att hämta hos mig just nu. Ingen som helst motivation till att plugga och jag har slutat träna kan man säga. Eller alltså, jag har en sådan otrolig huvudvärk som inte går bort.
Jag och Josefin åkte skridskor idag. Det varade i ungefär tjugofem minuter, för sedan slutade Josefin åka. Istället ställde hon sig i ett mål och började tänka högt. Hon stod där, såg lite fundersam ut och började säga massa olika saker. Hon bara stod där och pratade och jag slängde in någon kommentar ibland. Jag tror att det var nyttigt för henne, att få prata av sig och släppa ut alla problem som tynger ner henne. Jag är så glad att folk vågar lita på mig.

Jag är ärligt talat lite nervös inför imorgon, det enda vi har planerat är tid och mat. Vi vet absolut inte vad vi ska göra! Vi funderade på lite olika saker förut, men det här ska bli speciellt. Våra tidigare planer var så extremt klassiska, det skulle absolut inte bli något speciellt. Jag som brukar vara bra på det här!
Snällasnällasnälla, hjälp mig!!

Jag sitter och kollar på bilder på tårtor på google.se. Alltså, kan man va mer hungrig än såhär?
Nu ska jag äta något, hejdå!


12 februari 2009

Jag är arg. Den där jävla gymnasievalssidan är dum! Jag skulle göra min ansökan alldeles nyss, men tre av de linjer jag skulle söka fanns inte på sidan! Vad är det för jävla skit? Ansökningarna ska vara inne senast på måndag (alltså om fyra dagar) och man kan inte göra sina ansökningar klart! Jävla skit! Ren ILSKA!!
Jag känner mig som en lögnare, som att jag sitter och håller på hela sanningen men inte vill dela med mig av den. Sanningen kanske är en kaka som man vill behålla för sig själv. En riktigt god kladdkaka med en jordgubbe på.
Jag tror att livet är något man verkligen ska leva. Lev livet när det varar, ingen vet vad som händer sedan. Även om man lever fler liv senare borde man ta vara på varje liten sekund. Allt dåligt, allt bra. Man lär sig olika saker hela tiden och tänk sedan när man blir gammal, vilka erfarenheter man kommer ha.
Jag tror att man egentligen ska ligga där varje kväll, i sin säng, och fundera över dagen. Vad har jag lärt mig? Det gör nog att man kommer ihåg vad man har lärt sig. En sista påminnelse liksom, innan nästa dag börjar.
Det finns (fanns) några sådana där riktiga konstnärer, sådana som gjorde något annorlunda, något helt fantastiskt. De allra största konstnärera måste vara Freddie Mercury, Bob Marley, Niel Young, Elvis Presley, Ronan Keating, Bob Dylan och min musiklärare Johan Ivansson. Vilka genin det finns (och har funnits)
Johan är den största konstnären jag känner, vilken talang. Han är så grymt musikalisk, alltså, jag vet inte vad jag ska säga. När vi hade Lucia-tåg i skolan, alltså på övningsträffarna, satt han med gitarren i famnen och bara improviserade dessa helt fantastiska melodier. Jag får gåshud av att sitta och lyssna när han skapar musik. Jag älskar det! Fantastiskt.
Nu ska jag bege mig, vill försöka vara lite piggare än vanligt imorgon! God natt alla söta människor där ute!

Bad day

Idag har varit en riktigt dålig dag, en sådan där seg dag som helst bara får ta slut. 
Det började bra, jag Sofie och Norea satt och skrattade en massa på bussen. Det var något fel med radion i bussen och hela vägen från Roslags näsby kom det massa olika trum-rytmer ur den som vi satt och head-bangade till.
Det känns som att så fort man kommer till skolan blir man ledsen, det är säkert något fel på luften i skolan. Den suger nog ut all energin ur alla. Jag hoppar runt som vanligt, helt galen, men det känns liksom som att jag ljuger när jag ler och skrattar. Det finns alltid något där som ligger och tynger ner en.
Ibland kan jag känna mig ensam i en hel folkmassa. Det känns som att ingen ser en fast man vet att alla gör det och ingen pratar med en utan bara sitter och kollar på en som om man vore något objekt man bara fastnar med blicken på.

Jag älskar våren. Våren känns liksom som en början av allt bra. Vintern är sådär trist och segt men sedan kommer våren och då blir allt bra. Men det bästa med våren tycker jag är naturen. Det är alltid bra väder på våren, fåglarna kvittrar och det är grönt överallt.

Idag är en dålig dag, nu ska jag gå...

10 februari 2009

Efter ännu en fantastisk kväll på ledarcaféet är jag nu hemkommen, slutkörd! Eller ja, inte direkt slutkörd, men ont i magen efter allt skrattande har man ju alltid. Skum och ledarcafé äger allt! Vi pratar verkligen om världens knäppaste grejer och alla har lika sjuk humor. Det är jättekul! Adde och Erik sitter alltid och lyssnar på musik på Eriks mobil och Erik brukar sitta och trumma och så ska Adde gissa vilken låt det är. Det gör de VARJE gång jag är där haha!
Vi såg "American history X" idag. Den var bra, men hemsk. Erik satt och övervakade mig för att se om jag började gråta, bara för att jag grät på Titanic! Jävla mobbare!
Jag har börjat skriva massa noveller. I ett block i mitt rum. Ärligt talat har jag inte skrivit mer än en halv novell, men det är flera på gång. Jag får så många olika idéer hela tiden! Det är jättekul, för jag får idéer som känns unika. Liksom som att det inte finns skrivit något liknande :D
Det blev inte så långt idag heller, men jag måste faktiskt ta farväl av min kära vän Sofie som sitter och skriker i telefonen! Hejdå!

Huvudvärk den 9 februari 2009

Tack Jakob! Den där grejen fungerade! Förut brukade jag gå runt och tänka på det där, men nu är det borta. Unbelieveble! Eller, jag trodde ju att det skulle funka, så jätteförvånad blev jag inte xD
Sitter som vanligt och lyssnar på musik, idag är det Sugarplum Fairy som gäller. Deras bästa låt är absolut "The Escapologist"! Så fruktansvärt bra. Jag satt och lyssnade på den på bussen idag. Plötsligt kom jag på mig själv med att sitta och le. Det är en av de bästa låtarna jag vet! :-)
Huvudvärken har suttit i hela dagen, jag vet inte vad det är för fel. Efter idrotten var jag alldeles snurrig i bollen.
Jag frågade mamma,. vad det kunde vara hon sa att det kunda vara någon förkylning eller kanske synen :S Om det är synen tar jag fan självmord! Fan vad jobbigt!
Nu ska jag käka något, kom precis på att vi uteslöt middagen idag xD Hejdå!

Long Before Rock'n Roll

Jag lyssnar på Mando Diao, det kanske man förstår när man ser titeln på detta blogg-inlägg. Jag var helt beroende av dem när jag gick i sjuan och nu minns jag varför. Det kan inte bli mycket bättre än såhär. "You can't steal my love", vilken fantastisk röst han har. Helt underbar! :D
Jag sitter och svarar som fan på alla Jakobs kommentarer, han blev förbannad när Alexander avslöjade hans internet-namn tihi ^^ Ägd Jakob! (från Alexander).
Jag borde nog bli lite mer galen, jag tänker alltid så mycket. Det bästa vore nog om jag släppte loss lite mer, livet är säkert roligast när man gör galna saker. Om man själv inte har det kul, får andra det kul när man gör bort sig. Tro mig! Jag vet haha!
Jag kommer ihåg i sjuan när vi var världens fjortisgäng. Jag tror inte att vi ville att folk skulle tycka det, men det lyckades vi inte med. En gång skulle Louise förklara hur man gjorde potatismos. Det lät ungefär såhär: Först *tuggtugg* tar man *tuggtugg* pullver *tuggtugg* sen *tuggtugg* tar man *tuggtugg* vatten *tuggtugg* och sen kokar man det *tuggtugg* (eller något sådant). Ni kan ju gissa hur mycket vi mobbar henne nu för det! Hon är helt förändrad nu, åtminstone till utséendet. Men hon har alltid varit världens underbaraste människa! :D Bara så ni vet alltså.
Nu var det något som slog mig. Alla säger typ: "Är du sjuk? :( stackare!" när man är sjuk. När andra är sjuk bryr jag mig inte ett dugg. Men alltså, varför är det så farligt om man är sjuk? Man dör ju inte direkt. Ja visst, det är synd om den som är förkyld, men det är väl synd om barnen i Afrika också? Hur mycket bättre har det blivit för dem? Det har säkert blivit bättre, men jag visste inte vad jag skulle jämföra med annars (xD). Jag är säkert världens ego, men alla tycker olika. Eller de flesta i alla fall. Jag skiter väl i om folk är sjuka, förutom de som går i min skola, dem vill man ju träffa liksom haha.
Jag är nog ganska elak...
Jag hatar söndagar. Man går runt med den där hemska känslan i bakhuvudet, man känner liksom att det är skola imorgon.
Åååhh! Nu fick jag världens bild i huvudet. Tänk vad fint med att foto på två personer som håller varandra i handen, men huvudena ska vara avkapade, asså från bilden haha. Det får inte vara massa blod... Men man skär av bilden vid halsen och där ska de sitta på en brygga och schteeka i solen! :D Det blir skitbra, nu måste jag bara hitta två modeller...
Jag kan inte komma ihåg en enda av mina drömmar som vart normala. Det blir alltid konstigt...
Jag tror att drömmar är en blandning av tankar, bilder och låtar man sett och hört och kanske gamla drömmar. Det är nog en massa saker som finns där i det undermedvetna.
Idag städade jag mitt rum, det tog typ en timme. During the städning lyssnade jag på Sugarplum Fairy. Jag kan inte städa utan musik! Och fyfan vad de är bra! Mina städdagar slutar alltid med att jag dansar mer än städar haha! Jag är så galet beroende av musik. Tänk så jobbigt det är att åka buss utan musik! Usch!

8 februari 2009

Sitter och glor på väggen som vanligt. Väggen är fin. Vit med småsmå prickar på. En gång när vi skulle måla om trappräcket blev det fel färg. Vi trodde att det var samma vita färg som i sovrummet, ja vit verkligen! Typ svagt svagt pistagegrönt som lyste upp hela trappan. I ett av hörnen såg det ut som tresmaksglass, pistage, vanilj och choklad. Det blev jättefint!
Igår bakade jag negerbollar. Det är så gott! Negerbollar och tårta är det enda jag kan baka. Och smulpaj förstås. Men receptet har jag tappat bort, det blir lite svårare då.
Igår blev jag väldigt motiverad till att göra mitt liv bättre. Mitt självförtroende är inte på topp just nu, det beror troligtvis på allt som hände i sexan... Men nu ska jag ta tag i det själv och jag ska börja med att starta om genom att klippa mig. Jag tror att jag har bestämt mig nu. Jag kommer säkert gå runt och vela många gånger till, men det vore kul med en förändring. Jag har haft såhär långt hår sedan jag var typ sju år. Fy fan vad tråkigt egentligen! Nu är det dags för en makeover!

Jag har funderat jättemycket på döden nu på sistone. Jag har kommit fram till att jag inte är rädd för att dö, men att torteras till döds. Som att till exempel brinna inne eller svälta ihjäl.
Jag vill absolut inte dö, verkligen inte. Men, jag vill veta vad som händer sedan. Vad händer med oss när vi dör? Hamnar vi i Nangihjala hos Skorpan och Johathan? Hamnar vi i Paradiset? Ligger vi bara där i jorden och gör ingenting. Lever vi bara nya liv efter döden? Jag kanske blir en ko i nästa liv. Jag kommer ihåg att jag och Frida låg på hennes trampolin och funderade över det där. Vi såg upp på den blåa sommarhimlen. Frida trodde att hon skulle bli en ekorre i nästa liv, men jag kommer inte ihåg vad jag skulle bli. Tänk om man, när man dör, får ställa sig i en kö till en disk. Där bakom disken står Gud och skickar folk vidare. Man får välja själv vart man ska och man får välja mellan fyra olika alternativ: ett nytt liv, Paradiset, Nangihjala eller att bara ligga där i jorden (okej, där tog min fantasi slut haha). Jag skulle nog välja ett nytt liv, eller kanske Paradiset. Men ett nytt liv vore nog bäst, för vad händer med en efter Paradiset? Man kanske slutar åldras där och så får man bo där tills, ja tills vad? Solen i Paradiset slocknar? Krångligt.

7 februari 2009

Idag skapade jag en ny blogg. En poesi blogg - http://endimmaavpoesi.blogg.se/ Läs gärna! :D Jag har är så länge bara skrivit en dikt, men det kommer mer jag lovar^^

För någon timme sedan kollade vi på filmer från när jag och Eric var små. Haha, det är verkligen kul att se vilka knäppa grejer man gjorde när man var liten! En gång låste pappa in mig i ett vedskjul. Som tur var var det ungefär en decimeter mellan plankorna så man kunde se mig haha. Jag stod där och skrek: Släpp ut mig!!!! Men sedan när mamma gick fram för att låsa upp skrek jag: Nej släpp inte ut mig ÄN!!! Jag är en apa!
Haha tänk vad jag bjuder på mig själv just nu! Det är bara för att jag var så cool när jag var liten... eller något haha!
Idag är jag jätteglad! Jag vet inte vad det är med mig, men inget är dåligt idag! Förutom mina sura kompisar, men idag kan de inte tynga ner mig! Det beror nog på att jag idag känner mig ganska självsäker faktiskt.

Idag är det Melodifestivalen, det håller faktiskt på just nu. Alltså, Petra Mede suger verkligen! Jag har aldrig hört henne säga något roligt. Vad gör hon i Melodifestivalen? :O Om Johan Glans hade fått vara med hade jag fan kollat på Melodifestivalen bara för att han var med!
Ibland sitter jag och tänker tillbaka på mitt liv, vad jag har gjort egentligen liksom. Jag ångrar ingenting, för då hade jag inte varit jag. Jag hade inte lärt känna samma människor kanske. Och utan dessa underbara vänner vet jag inte vad jag hade gjort.
Jag måste se Twilight snart! Det var ju jättelänge sedan jag såg den. Undrar när den kommer på DVD?! Någon som vet?
Fyfan vad bra den är alltså! Jag kommer ihåg vad jag var glad efter att jag hade sett den.
Jag älskar den där kommentaren han säger när de sitter på resturangen: "I can read peoples minds and you're the freak?" haha! Den är så klockren! Jag älskar Edwards rollfigur. Såå himla underbar! Jag läste i någon tidning att "New Moon" kommer på bio i november i år. Hur kan dom vänta så länge?! Det är ju tortyr! Även om jag har alla böckerna är det mycket roligare att se filmer än att läsa böcker!
Jag skulle vilja göra en duett med Ronan Keating! Det skulle vara väldigt kul. Hans röst är så underbar!
Jag skulle vilja designa min blogg själv, vet dessvärre inte hur man gör. Måste ta reda på det på något sätt!
Jag önskar att jag kunde rita. Sådana där vackra teckningar som Bella kan. Undrar hur länge man måste träna på det för att bli så bra? Det ska jag fanemej ta reda på!! Haha!
Nu är det sängdags, godnattens <3



Denna bild kanske strider mot min bebis-panda-anda (hoppas verkligen inte det!!), men vi kan låtsas att det inte är en fe utan en älva! Hoppas Jakob förlåter mig om detta är fel. Bilden är bara så fin! Jag älskar sådana bilder! <3

6 februari 2009

Två filmer, typ tre mattetal, raggsockor, mjukisbrallor och en slarvig frilla. Första filmen jag såg var "Fievel och mysteriet med nattmonstret" och sedan kollade jag på "Alice i underlandet". Jag vet, jag är världens största tönt men det är kul i alla fall... Disneyfilmer äger allt!
Det bästa med Disneyfilmer är att skogen är så himla fin.
Jag skulle vilja bo i skogen från någon disneyfilm. Tänk att få vara någon liten gnagare som bor i skogen och inte behöver göra något förutom att leva.
Jag verkligen älskar naturen. Det är det som är det bästa med att åka bil. Att få se vad som finns utan för fönstret där hemma. Jag känner mig ganska vuxen när det gäller sådant. jag har verkligen lärt mig uppskatta vad naturen bjuder på och hur man njuter av något enkelt.
Ibland skulle jag bara vilja vara en katt. Det enda man egentligen behöver göra är att finnas där och mysa med sin ägare. Att kunna lata sig hur mycket man vill. Det som är lite förvånande är att katter aldrig verkar tröttna på att lata sig. Helt otroligt.
Jag funderar på att köpa mig en rockring och börja rocka i typ tjugo minuter varje dag. Fatta vilken snygg rumpa och mage jag kommer få! Och vilka samba-moves hehe ;-) Haha, för alla er som inte kollar på Let's dance så är detta ett tips från en av danslärarna där för att de skulle lära sig att rulla höfterna haha!
Jag saknar verkligen att träna, att vara sjuk suger ibland... eller, ganska ofta förutom det där med att man inte behöver göra speciellt mycket. Jag saknar allt just nu! Livet bland annat!
Jag funderar på att klippa mig. Typ upp till nyckelbenen ungefär. Lite som Josefin, men jag tror jag vill ha så. Ska jag klippa mig? Kommentera gärna och säg vad just DU tycker!
Jag verkligen älskar Johan Glans. Alltså, kan det bli roligare än Johan Glans? Kärlek asså!!
Nu ska jag sova, god natt! <3

Samma sega skit sjuka

Huvudvärken går inte bort men jag vill inte sova, då kommer jag aldrig kunna somna ikväll. Precis så var det igårkväll, jag låg säkert och försökte sova i flera timmar. Utan något vidare resultat...
Jag läser typ världens bästa bok! Den handlar om en tjej som har leukemi (blodcancer). Hon har gjort en lista på saker hon ska göra innan hon dör. Hennes lillsbror är jättegullig och hennes kompis beter sig som om hon inte var sjuk. Boken är bara så himla underbar! :D

Sitter här och segar. Allt snurrar så jag orkar inte göra något. Jag känner mig asdeppig och ensam.
Jag vet att jag inte är ensam, för jag har världens underbaraste vänner som alltid ställer upp. Jag älskar er och nu ska jag gå, hejdå...

Sjuk...

...eller, i alla fall har jag en faslig huvudvärk! Om man ska se vad som händer imorgon kan jag direkt stryka skola från listan.
Idag släpade jag mig till skolan trots min huvudvärk och feber. Nu dunkar det i huvudet så jag tänker snart lämna datorn och baka negerbollar istället. 
Idag var det Nationellt prov. Det gick ganska bra tror jag. Jag skrev en novell som handlade om en kille vid namn Andreas. Han var sexton år och bodde i en lägenhet med sin mamma och bror. Hans föräldrar var skilda och han bodde mest hos sin mamma. Just denna kväll var han bjuden på fest uppe på taket i samma lägenhet som han bodde i. När han kom dit hamnade han i en ring där de skickade runt en hemmarullad och när den kom till honom tvekade han först, men tog sedan ett bloss. Dumt gjort kan jag lova. Väldigt dumt. Det var nära att han hoppade från taket men några killar hann stoppa honom i sista sekunden. Jag döpte den till "En oskyldig, men olycklig fest". Undrar om det passar...Nu är det i alla fall för sent att ändra! Haha!

Sorg och saknad sprider sig i min kropp. Det känns som att det fattas någon i mitt liv. Kanske någon jag känner, kanske inte. Jag borde vara nöjd med mina vänner och det är jag, något otroligt. Men det känns som att jag har missat någon. Som att jag har glömt någon liksom. Jag kanske bara inbillar mig... troligtvis är det så det ligger till.

Om två veckor bär det av! Mot Alperna! Fan vad härligt alltså. Skidåkning i sju dagar och sedan bara lata sig på hotellet. Trots att man först måste åka buss i ett och ett halvt dygn lär det nog vara värt det. Å vad jag älskar att åka skidor! Det enda som slår skidåkning är sommarlov och kompisar. Och möjligtvis myskvällar hemma med familjen. Mina kompisar fattar inte varför jag umgås så mycket med min famlj på helgen. Vi umgås aldrig i veckorna så jag vet inte när vi annars skulle kunna liksom. Men mina kompisar och deras familjer verkar inte umgås alls. Vi i våran familj brukar alltid åka på fotboll eller innebandy eller bara åka en sväng med bilen och stanna och fika. Det där med åka bil är roligast!
Jag ÄÄÄÄLSKAR verkligen att åka bil. Det finns inget bättre. Och om lite mindre än 10 månader får jag övningsköra. Det är på tok för långt tid dit, men jag längtar som fan!
När jag en gång blir rik ska jag köpa mig en Corvette. Jag kan se framför mig att jag kör en Corvette på någon gammak landsväg en solig höstdag. Löven blåser av vägen när jag kör i en hejdundrandes fart! Å fyfan så härligt!
Bye <3

Senare 4 februari 2009

Äh, jag orkade inte sova än. Jag lurade mamma att jag hade ont i halsen också så jag fick ta en tallrik glass! :D Mums! Fast snart ska jag sova på riktigt, måste ladda batteriera tills provet. Tänk, där ska vi sitta i hundrasextio minuter och plågas av att Fransson sitter och stirrar på oss.
Orkar inte vara vaken mer, ska sova bort febern nu och sedan gå till skolan och skriva prov utan att dö (förhoppningsvis).
God natt

4 februari 2009

Skriver nog inte så mycket idag, allt skrevs igår haha.
Jag såg Allstar-killen på bussen idag! Det lyste liksom upp min morgon och mitt ansikte. Jag såg nog ut som en sol när jag såg hans fina frisyr sakta röra sig framåt i kön för att hoppa på bussen. Alltså han är liksom inte snygg utan vacker på något sätt. Lite extra snygg sådär. Och lagom lång, lite smal (men snyggt smal) och assnygga kläder. Det kan bli lite svårt att beskriva hans personlighet med tanke på att jag aldrig har pratat med honom. Men om jag skulle ha gjort det hade det troligtvis innehållt bra ord. Han ser verkligen ut som en sådan där kille som har många kompisar men som förtjänar sina kompisar liksom. Inte sådär tuff och elak som lever på sitt utséende utan som faktiskt har många kompisar av en anledning.
När jag kom hem från skolan gick jag direkt upp och la mig och sov i tre timmar. Huvudet hade värkt hela dagen och jag kände mig liksom illamående i huvudet. Sedan väckte mamma mig och tänkte ta tempen men så blev det inte för hon och pappa skulle tydligen på ett föräldramöte. Men innan jag fick reda på det frågade jag var klockan var och mamma sa: "tjugo över sex", vilket gjorde att jag hoppade till och frågade: "på morgonen?:O". Jag hade ju sovit länge och så var det mörkt ute. Men sedan förklarade mamma att jag troligtvis hade feber, vilket inte är så bra med tanke på att jag har nationella prov imorgon. Skit också! Antingen måste jag släpa mig till skolan med en hejdundrandes huvudvärk, eller ligga där hemma och se på klockan och tänka: "nu börjar provet och jag missar det". Jag vet att man får göra om det, men det blir bara massa krångel och skit nästa vecka. Och tänk om man inte får göra samma prov som de andra! Då får jag sitta där själv på fredaf eller måndag och kanske inte ens få skriva en novell eller krönika eller något. Där får jag sitta i hundrasextio minuter själv och bli helt galen. Fransson kommer säkert sitta och glo på mig hela dena långa stund av spänning och orolighet för hur det ska gå eller om man gör rätt över huvud taget.
Nu ska jag spela kort med min bror (om jag orkar vill säga), men ni fick lite extra info idag... god natt!

Ta mig till havet och dränk mig

Kan ingen bara kidnappa mig och släppa mig 50 m ovanför havet bland hajarna och låta dem äta upp mig, eller det som är kvar av mig vill säga. Jag känner mig tom på ord, glädje och livslust. Det är säkert bara för idag, men det känns förjävligt. Jag vet inte vad jag ska göra. Det finns inte så mycket att säga.
Idag har inget gått bra, verkligen ingenting. Nationella provet kan ha gått bra, men det är nog inget jag borde räkna med.
Det känns som att många var lite nere idag. Ingen bra stämning i skolan alls. Mest tystnad och besvikelse i varje hjärta och själ. Trots att solen faktiskt sken idag. Oförskämt mycket. Nästan onödigt mycket med tanke på allt som hänt.

Jag vill känna känslan av att lyfta från marken och flyga ut över världen. Se världen under mina fötter, när den sover. Vid nattens mörkaste timme. Ensam med världen. Så många liv, sovande människor som inte vet om det. En hemlighet för en.
Om vi ska prata om något mindre dystert, igår fick jag tre blåmärken på mina armar. Karaten som vanligt, men är man hårding så är man. Även om det gör ont... Tur, i alla fall, att jag är envis som fan. Det har jag alltid varit.
När jag var liten var jag hur morgonpigg som helst. När klockan var fem var jag alltid redo för att gå till dagis. Jag kan se mig framför mig, sitta där på hallmattan i gallonisar och gummistövlar. Vilken painintheass jag måste ha varit! Envis liten unge som springer ifrån sin gravida mamma. Hon var inte så glad vid sådana tillfällen kan jag tala om för dig.
Faktiskt var jag ganska söt som barn. Dock en liten tjockis i början haha, men det var nog de flesta. Men nu när jag får se bilder från den tiden då jag var ca 3-6 år var jag ganska söt. Väldigt busig dock, men godhjärtad innerst inne.

Alltså egentligen, vad skriver man i en blogg? Hur kommer man på allt? Man sitter typ och skriver det första som kommer upp i huvudet, tankar och funderingar. Saker som händer och har hänt. Framtiden, barndom, minnen och känslor.
Ganska intressant faktiskt. Vi gör sådana grejer på svenskalektioner ibland. Fransson ger oss ett ämne och vi ska bara skriva på, de första orden som kommer upp i huvudet. Det är bara att skriva. Ganska skönt att bara sitta och skriva, ro-fyllande helt enkelt.
Jag längtar till Falun, och...inte. Det är sista gången och vi kommer troligen inte få sova med killar. Nu vet jag inte om jag vill heller. Krångel och jobbigheter. Allt är så fucking stört just nu!

Jag skulle vilja sitta och käka tårta och kolla på film med Jakob. Sitta där med honom och kolla på typ Ice age eller någon disney-film. Och äta tårta med fingrarna. En hemmabakad jordgubbstårta med lots of grädde på!
Jakob är den bästa vän man kan ha. När vi hade nobelfesten med alla åttorna röstade han på mig till nomineringen "bästa kompis"! När jag fick veta det började jag nästan gråta (jag var tyvärr borta den veckan, men rösten hade, tro det eller ej, gått till Jakob!!!). Jag visste inte att han tyckte om mig så mycket! Ibland brukar jag ligga och tänka på hur mitt liv skulle vara utan Jakob. Det vore hemskt! Ibland tänker jag hemska tankar som jag helst inte vill nämna alls. Då kan jag ligga och gråta i timmarvis. Det gjorde jag till exempel förra vecka. Det tog två timmar att somna. Fan vad jag älskar Jakob. Om jag var tvungen skulle jag offra mitt liv för honom. Alltså, han är så himla bäst! Det går inte att beskriva med ord. Det går inte att beskriva alls faktiskt!

Sitter här och lyssnar på "Chariot". Det är en av de få låter som gör mig glad, "Chariot", Breakthru" och "Hot 'n' cold" är de gladaste låtarna too me :) Jag blir liksom lugn av dom! Uppmuntrande och glädjande.

Varför måste kärlek vara så svårt? Tänk om man kunde sjunga en låt och så blev allt bra igen. Då vore jorden en bra plats att leva på. Då skulle jag alltid vara glad. Fast det vore nog inte heller så bra. Alla måste ju vara ledsna ibland. Men jag skulle helst vara ledsen lite mindre ofta. Jag har märkt att jag sjunger mindre när jag är ledsen. Jag sjunger nästan aldrig längre. Kanske skulle testa min dröm! Att sjunga och bli glad av det. Gör det sen...
Jag blir faktiskt gladare av att skriva blogg. Speciellt om Jakob :D Han är så underbar!

Jag längtar till sommaren. Att vakna vid sådär 11-tiden och direkt äta lunch vid TV:n eller ute på altanen där man alltid störs av sockersugna getingar. Sedan ringer man en kompis eller hoppar trampolin eller solar på gräsmattan eller åker till Munktorp med mamma, pappa och Eric. De flesta dagarna brukar gå åt till att sitta och glo haha. Jag brukar vara ganska lat på sommarlovet, men kompisar äger allt! Det vore grymt mysigt att åka iväg, bara med kompisar, och tälta någonstans där man kan sitta och titta på solnedgången tillsammans! Jag var nära på att skriva utan killar, men det vore lögn. Det säger jag nog bara för att jag är arg haha!
Men sommarnätterna äger ju allt. Jag och pappa brukar sitta uppe och snacka till två på natten, mest om bilar och musik.Det är det jag tycker om mest här i världen (förutom mina kära vänner). Ibland tar vi en promenad. Det enda som egentligen är dåligt med sommaren är väl myggen och att man inte får träffa alla sina vänner varje dag. Det är lite synd.
Men sommarn äger! Ledighet, ledighet och åter ledighet är det allra bästa med sommarlovet. Elva veckors ledighet. Helt underbart.
Jag kommer ihåg när jag, Jakob och Emil badade vis stranden i Hägernäs, eller jag badade och dom gick runt uppe på stranden och mesade. Men sedan åkte vi hem till Jakob, spelade wii, hoppade trampolin och jag åt upp alla deras körsbär! Det var KUL! Jag vill inte ens veta vad hans mamma tyckte om det haha. Och så klättrade vi i träd också. Fast Emil slaggade på Jakobs trampolin när jag och Jakob klättrade. Sedan skulle vi kolla på Burnt Faceman (eller hur fan det stavas) och så kom hans mamma och bjöd oss på jordgubbar doppade i choklad. Det var GOTT. Sedan åkte jag och Emil hem någon gång vid sex-tiden. Detta gjorde vi två gånger. Jag tror att vi gjorde precis samma saker båda gångerna haha! Det är sådana underbara sommarminnen jag aldrig glömmer :) Älskar er grabbar!
Det här blir ett väldans långt blogginlägg! Verkar som att jag hade mycket inspiration denna dåliga dag.
Nu ska jag faktiskt bege mig uppåt. En kvälls-macka och sedan ska jag nog lägga mig. Och kanske lägga klart pusslet så att min sjuke broder inte får något att göra imorgon haha! God nattens :) <3

2 februari 2009

Ännu ett träningspass utan dess like, ja eller, ganska lik de andra träningspassen förutom att man nu skulle kunna gissa sig att jag faktiskt har tränat karate. Blåmärken på armar och ben, röda blodfläckar på min gi från någon mesig liten stackare och träningsverk från dagen idrottslektion i skolan. Inget går upp mot en hårt träningspass som slutar med blod! Haha!

Imorgon är det Nationellt prov. Skräcken sprider sig i min kropp, men det jag är mest rädd för är att jag ska få ett migrän-anfall och inte kunna gå till skolan, på grund av stressen. Det går nog bra, men det är svårt att inte vara spänd inför ett prov. Jag har nog aldrig kännt mig helt lung inför ett prov...

Ibland när jag drömmer en helt perfekt dröm och mamma väcker en precis innan det allra bästa ska hända, brukar jag ligga kvar i sängen och tänka ut vad som händer härnäst i drömmen. Om man missar det lyckliga slutet i drömmen får man väl göra sitt eget lyckliga slut. Tänk om det vore så enkelt, att man kunde bestämma vad som skulle hända. Det vore nog inte så kul. Ingen spänning och inget nöje att leva, allt vore bara en enda lång förbestämd händelse. Som en bok ungefär. En uttänkt idé, förutsägbar och tråkig. Men ibland önskar man nog att det hade varit så, om det närmar sig ett prov som man skulle vilja få avklarat så fort som möjligt. Gärna bestämma att man får ett MVG redan innan.
Ibland väntar jag mig för mycket av andra, att de ska göra mig glad när jag egentligen skulle kunna hjälpa till lite själv. Det är något jag borde tänka igenom, att ge mer. Men det bästa jag vet är när killar tar initiativet :D Man känner sig så uppskattad och omtyckt. Som att man faktiskt betyder något.
Sitter och lyssnar på Dancing Queen, från Mamma Mia-filmen. Happiness, only happiness. Haha som igår alltså. Gud vad kul de måste ha haft när de spelade in den. Det skulle jag också vilja göra! Spela in en film, en riktig komedi. Tänk hur många fel man gör haha. De skrattar säkert tills de dör.
 
Kom nyss ur duschen. Jag har faktiskt lärt mig att duscha fort. Eller fortare än förut. Då brukade det ta ungefär trettio minuter haha. Hela duschstunden brukade sluta med att jag satt ner i badkaret, men nu har jag lärt mig att man inte alltid behöver sitta ner :P Så nu tar det kanske fem till tio minuter! Vilket framsteg.
Nu måste jag gå och lägga mig och läsa! Läsförståelse-prov imorgon! :O Bye! <3

Mamma Mia!

För bara några minuter sedan skuttade jag omkring i huset och sjöng trettimiljoner olika ABBA låtar på en gång. Och innan det kollade vi på Mamma Mia the movie hehe. Man blir verkligen glad av den! Happiness! Och Amanda Seyfried

Idag har jag åkt bil i ca 6 timmar. Vi kom precis hem från Småland. I fredags var det begravning för farfar. Det var så fint alltihop, speciellt det alla sa. När prästen sa: "Och barnens ord om deras far var: Världens bästa pappa!" bröt jag ihop.
Men det mest hemska var när dom sänkte ner kistan i marken. Det var liksom sistasista sekunderna på han fanns.
Jag tycker att det är väldigt svårt att se andra personer gråta, det är nästan det som är svårast. När min snart 19-åriga kusin, som aldrig brukar vara speciellt glad eller känslig, grät fick jag en helt annan bild av honom. Jag blev liksom lättad. Där bakom den hårda fasaden fanns en känslig liten person som bryr sig om andra. Nu kanske jag låter lite hård mot min stackars kusin, men han brukar inte vara speciellt rolig när man hälsar på så... Det är synd för jag vet att han är rolig och jag skulle vilja lära känna honom på riktigt. Som riktiga kusiner. Det vill jag verkligen.

På tisdag är det Nationellt prov! :( Jag känner mig absolut inte redo för det här! Hela helgen har jag försökt intala mig själv att det är bara för att lärarna ska kunna jämföra med de andra skolorna, men vafan sluta drömma Ellinore! Vi ska dessutom börja med det svåraste, läsförståelse. Det är det jag sämst på, förutom att debattera och skriva. Åh vafan, allt kommer gå åt helvete! Fast, skriva är jag inte  dålig på. Jag är faktiskt bra på det. Det är kul :D Jag skriver ju ibland ju! Eller, i alla fall lite poesi och sagor. Det är kul. Ibland sitter jag och drömmer mig iväg från bussen och in i en helt annan värld. Där jag står på balkongen en ljus sommarnatt och plötsligt lyfter jag och flyger sakta ut över åkersberga. Tänk så häftigt det vore! Asså, jag blir helt längtansfull när jag tänker på sådant, som ett litet barn. Tänk om livet vore en saga, där man hade sluppit alla problem. Ibland vill man bara försvinna, till en värld problemfri på alla sätt och vis. Typ, paradiset.

Jag borde nog sova nu, har inte sovit så mkt den helgen. Bye!


RSS 2.0