When it comes

Jag har såhääääääääääääääär ont i magen. Det känns som kramp haha. Varför måste ont i magen göra så ont?
Idag är absolut ingen bra dag. Jag känner mig allmänt nere bara och nu måste jag sova tydligen...
God natt

Lost and Found

En vecka till lov. Tio veckor till lov. Påsklov. Sommarlov. Allt går så fort, snart är det väl slut på sommaren och dags att börja på gymnasiet.
Det känns som att tiden går fortade ju äldre man blir.
Jag är inte på humör idag... god natt

Ride on baby, Ride on

Det blev ännu en tågresa utan dess like och det hela slutade med att jag bankade så hårt på rutan att det gjorde...väldigt ont haha. Vi gör alltid det där att när man möter ett annat tåg på perrongen ska man knacka på rutan och den som knackar sist får alla andra slå. Linnéa förlorade som vanligt, eller, det är hon som förlorar när inte Josefin är med. Då förlorar Josefin så jävla hårt! Inte sant Josefin?
Jag har börjat med att döpa varje blogginlägg efter vad låten jag lyssnar på heter. Idag slutade det med an låt av Gigolo aunts.
Ikväll gäller det, början på våran cheerleadingkoreografi skall uppfinnas. Vi har nämligen startat en cheerleadinggrupp jag och Josefin. Det blir nog skitbra. All inspiration kommer såklart från One Tree Hill, dom gör så cool koreografi ju! Haha, det bästa som finns är när Peyton, Brooke och Bevin dansar till Spice girls låt "Wannabe" på avslutningen av senior year. Så jävla klockrent!
Vi får bara hoppas att Sofie och Josefin väljer en film som Sofie inte tycker om. När Sofie väljer blir det aldrig bra, filmerna hon väljer är aldrig läskiga!
Den läskigaste skräckfilmen jag någonsin har sett är Creep. Fyfan asså, jag såg den dessutom första gången i sexan och då var jag inte speciellt modig kan jag lova. Det var då allt den där skiten hände. Usch asså. Jag kommer ihåg, vi såg filmen två gånger, en gång till på morgonen därpå. Den var tamejfan lika läskig då.
Idag höll Sebastian en föreläsning på vårat engelskapass. Gud vad han pratar mycket haha. Han pratar väldigt bra engelska, det hörs att han pratar ganska mycket engelska. Men det är så kul att lyssna på det han säger, hans idéer är så jävla konstiga. Man fattar aldrig vart han vill komma med det han säger.
Vi spelade fotboll idag på lunchen. Jag sög som vanligt haha, men det är ganska kul. Förutom att det blåste så in i helvete! Jag verkar ha något problem med öronen för så fort jag springer utomhus när det är kallt får jag jätteont i öronen. Det är sååååå jobbigt och jag vet inte vad jag ska göra åt det.
Pink Floyd är verkligen grymt bra. Deras musik är så mysko, der är liksom sådant man inte tycker om i början, men när man väl har börjat lyssna på det då jävlar. Grymt bra musik! Väldigt stark och maffig. Liksom häftig musik. Whohoo!
Jag tror jag ska gå nu, hejdå!

Speed of Sound



Kanske blir det ännu en tågresa imorgon?

See these bones

Idag är jag inte ensam, inte innerst inne. Även om rummet jag sitter i är tomt "Someone's watching over me".
Jag tror inte att jag förut har insett hur mycket jag älskar musik. Jag älskar musik! Jag är kär i musik.
Jag funderar på att köpa en 120 GBs ipod. Jag ska sitta där och fylla på med musik tills jag spyr. 30 000 låtar. Det är några stycken. Inte för att det skulle räcka till all min musik haha. Jag lyssnar på några olika band.
När ska Josefin logga in? Jag som ville snacka med henne.
Jag undrar hur det känns att vara känd. Vaknar man upp varje morgon och tänker: "Jag är ju känd!"? Jag undrar hur länge det går innan man blir arrogant. Jag skulle vilja vakna upp och känna det. Bara testa för en dag och känna hur det känns.
NU loggade Josefin in!
Fyfan vad jag blir trött på folk som tycker synd om sig själva. Speciellt dem som försöker bevisa, utan att säga det, att de mår sämre än alla andra och att man ska tycka synd om dem. Många tycker säkert att jag är sådan, det är inte vad jag vill och förlåt i sånna fall! Det är väl ännu ett bevis på att människan är egoistisk och bara bryr sig om att man själv ska ha det bra. Det är hemskt faktiskt. Jag tycker att jag tänker på andra ganska mycket. Hoppas att det är sant...

Mitt stora problem är att uttrycka mina känslor i musiken. Jag får det aldrig som jag vill! Nu låter jag som en barnunge haha. När jag skriver låtar flyr jag alltid från ämnet, omedvetet, så till slut handlar den om något helt annat. Det är så svårt att få det perfekt.
Ännu en tjejkväll på gång måste jag erkänna. Imorgon brakar Bea's tak! Haha!
Och på lördag kommer Patrik hit! Det ska bli väldigt kul faktiskt. Det var nog 5 månader sedan vi sågs sist och vi som alltid lovar varandra att det ska bli oftare, det har nog snarare gått åt andra hållet.
Jag och Patrik i han känt varandra i fyra och ett halvt år nu. Det är förvånansvärt att ett semesterförhållande håller så länge, även om det där med förhållande inte kvarstår haha. Det är kul, Patrik är den mest mogna 93:an jag känner och han är så perfekt liksom. Snäll, snygg och typ världens bästa vän. Haha, tänk vilken tur jag hade. Jag antar att jag får tacka min lillebror som fortfarande envisas med att han hittade Patrik först. Tack Eric!

Jag undrar vad man ska göra för att en kille ska älska en tillbaka, att vara sig själv verkar inte funka. Det är konstigt att vi inte är lesbiska vi tjejer! Det vore så mycket lättare då.
Jag tänker ofta på döden och vad som skulle hände om jag en dag försvann. Vem skulle sakna mig och vem skulle inte ens bry sig? Vad skulle hända sedan? Jag tror inte att det skulle bli så mycket till skillnad. Några få människor kanske skulle saknar mig och bli ledsna, men vad skulle hända egentligen? Ibland skulle jag vilja kolla vad som skulle hända. Kanske en om-maskin. Den skulle visa alla om-frågor man har. Vad skulle hända om...? Vem skulle bry sig om...?
Det vore intressant.
Josefins MSN krashade.
Just nu lyssnar jag på Coldplay. Dem är verkligen bra, men deras musik gör mig deperimerad. Det finns i alla fall ett djup i deras musik till skillnad från min musik...
Jag vill lära mig ta dem där ljusa tonerna som att stora sångerskor kan ta. Jag kan varken sjunga ljust eller mörkt. I alla fall inte extremt av något av dem. Det stör mig något så djävulskt.
Jag älskar regnet på sommaren. Det liksom tvättar alla sår och låter oss börja om på nytt trots att sommaren redan har varat i en månad eller två. Himlen ger oss en chans till. Det kan faktiskt ge en en underlättande känsla, som fyller själen med ro för ett tag. Kanske man vill vara ensam en stund och ligga på gräsmattan i skuggan och tänka igenom vad som faktiskt har hänt. Man kanske blir en bättre människa av att få tänka igenom vad man har gjort, eller vad någon annan han gjort. Men tänk på att det är aldrig ens fel att det snett. jag säger som Runar i hem till midgård: "Men Halvdan, det är aldrig ens fel att två träter". Haha, det är fan det mest klockrena kommentaren jag har hört.
Plikten kallar höll jag på att säga, men nu ska jag faktiskt bege mig uppåt, mot nattens våning. Tänderna skall borstas och kläder skall kläs av och kläder skall kläs på. Låt natten ta över och jag lämnar denna dag med ett léende på läpparna. Farväl och god natt.

Always love

 

Tomt, så tomt.

Open your eyes

Jag har tråkigt, riktigt tråkigt. Kollade nyss på One tree hill-klipp på youtube. Åh, jag älskar One tree hill! När säsong sex kommer ut ska jag köpa den direkt! Just nu har jag bara säsong ett till fyra. Man måste ju hinna kolla på dem också haha.
Jag tror inte att jag har skrivit något om min nya frisyr, eller det har jag säkert gjort haha. Men jag är faktiskt nöjd. Det är skönt med kort hår. Jag kommer ihåg när jag var typ sju år och jag borstade aldrig håret så mamma gav mig två alternativ: Börja borsta håret eller klippa av det. Gissa hur sur jag var på mamma! Sedan dess har jag aldrig gjort något så drastiskt med mitt hår. Jag har bara låtit det växa och bli långt och slitet. Men borstat det har jag i alla fall gjort.
Det här var början på "mitt nya jag". Nu är det dags att ta tjuren vid hornen och faktiskt göra något åt det hemska monster jag har blivit. Man är nog aldrig egentligen nöjd med den man är. Jag vet i alla fall ingen som är helt nöjd. Människan är på tok för girig för att någonsin bli nöjd.
Jag vill starta ett band, ett riktigt jävla band som repar varje vecka och skriver massa låtar hela tiden! Fatta vad härligt med ett eget garageband. Det vill jag ha. Sitta och skriva låtar tillsammans i en gammal soffa som står där i ett hörn. Gangbang!
Jag blir alldeles för lätt avundsjuk. Så fort mina kompisar ska vara med någon annan av deras kompisar blir jag jätteavis! Det är så himla störande, jag vet liksom inte vad jag ska göra åt det heller. Det i sig gör att jag blir sur och deperimerad haha. Vilket jävla vrak jag är. En liten lodis, en liten uteliggare som ligger på gatan och tycker synd om sig själv. Tigger pengar och dricker öl. Det är min framtid. Okej, det kanske inte är fullt så allvarligt. Jag har trots allt hyffsade betyg. Jag ska dessutom plugga massa språk på gymnasiet. Då har man goda chanser att komma någonvart.
Jag har börjat rita! Alltså, hemma på mitt rum. På kvällarna ligger jag där på min säng, lyssnar på musik och ritar massa emobilder. Vissa av dem blir ganska bra. Det var faktiskt enklare än jag trodde. Det är bara att börja. Annars lär man sig aldrig. Det är kanske också en del av "mitt nya jag", att lära mig något jag inte trodde att jag kunde. Bara jag inte slutar haha!
Jag vet världens coolaste bandnamn! Tesla. Det är så jävla coolt. Dessutom äger deras musik.
Nu ska jag gå och lägga mig.

 Coolaste tjejen på jorden! God natt!

25 mars 2009

Seg dag säger jag bara. Provet gick nog ganska bra. Annars har jag jobbat väldigt bra med engelskan också. Det känns bra. Jag är faktiskt väldigt glad idag. Allmänt glad bara. Även om allt egentligen bara är fucked up.
MSN verkar hata mig just nu. Jag får inte meddelanden som folk skickar, cp...

Jag tror att jag ska sluta bry mig om folk jag tycker om, det slutar bara illa i alla fall. Jag får alltid skit för det! Är inte det ganska sjukt? Så fort man försöker hjälpa någon blir dom arga på en? Vilket sjuk värld man lever i.

Detta är inte bloggens dag, god natt

24 mars 2009


Haha, i fredags var en rolig dag. Efter skolan gick jag, Josefin, Erik och Bea till tåget. Erik behövde kissa och det tyckte jag var ett bra tillfälle att kolla in Eriks kvalitéer xD
Jag, Josefin och Erik åkte sedan hem till mig efter att ha ätit en Ben&Jerrys, stulit två skedar på smörkransen och väntat på bussen. Väl hemma hamnade vi alla i gästrummet i en hög. Ibland var Erik underst, ibland var jag underst och ibland var Jossan underst haha. Så kan det gå :O

Var tog våren vägen? Det ligger ett dm-tjockt snötäcke på våran gräsmatta. Deperimerande.
Jag kommer ihåg bussresan hem från Alperna, soluppgången i Skåne. Det var så vårigt! När vi åkte genom Stockholm sken solen som aldrig förr. Det var så perfekt väder! Jag satt där och kollade ut genom fönstret och lyssnade på James Morrison. Mysigt säger jag bara!
Idag åkte jag hem från skolan efter lunch, det gjorde jag igår med (innan lunch). Den här jävla huvudvärken sitter som fan. Jag vet inte vad det är, men det är jobbigt!
Imorgon måste jag till skolan, Nationellt prov i engelska! Inte för att jag är nervös. Det kanske jag inte borde vara? Men grejen är den att jag känner mig så säker när det gäller engelska. Förutom det där lilla problemet: ATT HÅLLA EN FÖRELÄSNING! PÅ ENGELSKA! Jag kommer aldrig våga.

Jag är ensam hemma. Jag är aldrig ensam hemma! Det är faktiskt skönt. Kunna gå runt och sjunga hur högt jag vill! Ashärligt. Nu kom mamma hem, Bye! <3

I wanna live

Jag är trasig. I hjärtat. Varför ska det göra så ont? Det enda som tycks hjälpa är att sitta och lyssna på gammal metal från åttiotalet ensam i ett jävla rum. Gråta hjälper knappast. Då känner man sig bara mer ensam. Heta gitarrsolon får duga just nu. Tesla for the win!
I helgen ska jag för hoppningsvis klippa mig, men risken finns att min lilla kusin fortfarande kommer vara sjuk då, och då kan de inte komma. Fan också! Undrar om jag vågar låta mamma klippa mig istället?
Musikprov på torsdag. Imorgon kommer Josefin hit och pluggar med mig. Som tur är kan min mamma det här sm ett rinnande vatten. Hon pluggade nämligen till musiklärare på Kungsgården i Helsingborg förut (det var där hon träffade pappa). TUR att hon gjorde det! För jag gillar livet! Hell yeah, jag gillar livet!

Igår skulle farfar ha fyllt åttiosex år. Jag har tänkt på det hela dagen. Jag kan bara inte glömma allt som är så jobbigt. Jag är knappt glad alls längre. Det är bara att stå ut, men det är alltid jobbigt när man är mitt inne i det.
I söndags flyttade jag min säng. Nu står den rakt ut i rummet. Mycket mysigare. Jag vill måla om väggarna! Svart och grått. Det vore så coolt! Jag tror att jag håller på att bli något sorts emobarn igen. Innerst inne i alla fall. Och tydligen kanske på väggarna också...
Jag borde gå och lägga mig, annars vaknar jag nog inte i tid imorgon. God natt

Hos Jossan

Jag sitter här i Jossans rum, medas hon dammsuger hela huset haha. Schysst kompis jag är. När hon sov hos mig i natt och vi kollade på One Tree Hill tills typ två minst. Det är så bra!
Jag kommer inte på något intressant att skriva. Inget alls, jag lyssnar på musik som vanligt. Inget intressant händer ju nu för tiden! Allt är bara kärleksproblem och bråk.
Jag skulle vilja bo uppe på ett berg så att man kunde se ut över Åkersberga. Se ner på alla fjortisar som står och röker i sina fjällrävenjackor och tycker att de är så coola. Usch!
Jag och Jossan kollade på skolmassakern i Tree Hill High. Det avsnittet är så himla bra! Tihi!
Nu ska jag gå! pusspuss

Should i stay or should i go?

Snart kommer Josefin hit! Hon ska sova här i natt. Vi ska böga oss och kolla på One Tree Hill hela natten! I alla fall till klockan tio, om jag får för mamma.
Jag kommer inte på något att skriva, så jag ska bara sitta och lyssna på musik tills Jossan kommer! Hejdå

Det är alltid någon som tänker på dig

Död... efter två nationella prov i engelska och en riktigt trist film om växthuseffekten som varade i en och en halv timme.
Den sista timmen av filmen satt Josefin och lutade på mig och sedan hade min rumpa domnat helt! Det kändes lite mysko haha.
Man borde inte få göra så tråkiga filmer, seriöst! Linnéa tycker att jag är dum i huvuder, men jag bryr mig inte ett skit om miljön på jorden. Det är vårat eget fel så vi får skylla oss själva. Människan är ond från början till slut. Vi förtjänar inte en bättre jord.
Igår föddes min glädje på nytt. Jag hittade Peyton Sawyers (rollfigurens) myspace-sida! Där stod alla hennes favoritband och jag bara älskar hennes musik och hennes teckningar! Nu ska jag bara lyssna som fan haha! Jag är seriöst besatt av One Tree Hill! Men det är inte bara jag. Det är Josefin också!!
Jag undrar vem som tänker på mig just nu. Av alla sex komma åtta miljarder människor på denna jord, vem tänker på mig just nu? Jag undrar om livet är en fest. Ska man göra det man vill och ha kul? Varför i så fall skapade man lägenheter, bilar, gator, jobb, pengar? Allt har förstört våran jord. Jag tror att det är för sent att göra något åt det. Om allt ändå vore som förut, inga bilar, lägenheter, jobb, skolor, gator... Ingen girighet. Jag tror att det är det som skapade monstret människan. Vi blir aldrig nöjda.
Jag vill göra om mitt rum. Helt! Sätta upp massa teckningar jag gjort och måla väggarna gråa. Kanske till och med köpa svarta gardiner. Mitt rum skulle bli den bästa platsen på jorden och jag skulle spendera all min lediga tid med att ligga på sängen och rita. En total makeover! Det skulle verkligen behövas i mitt liv just nu.
Jag vill verkligen lära mig rita. Sådana där teckningar som Bella brukar göra. Hur lär man sig rita? Hur kan man säga något utan att använda ord?
Nästa helg gäller det. Ska jag klippa mig? Min moster kommer då och hon är frisör så den enda personen som klippt mig är hon. Förutom när mamma har klippt bort tuggummi som fastnat eller när jag klippte mitt hår själv i sexan. Det blev ganska bra faktiskt. Jag funderar på att klippa mig, jag tror jag ska göra det, men kanske inte fullt så kort som jag hade planerat. Möjligtvis aningen längre. Hjälp mig nu!
I sommar ska jag, Josefin, Jakob, Linnéa och kanske några fler, gå hela vägen från våran skola till Åkersberga. Det är cirka en och en halv mil hela vägen. Det kommer ta minst fyra timmar. Dessutom har vi planerat att stanna hos Jakob, halvvägs ungefär, och äta körsbär och sova på hans trampolin. Vilket litet äventyr. Jag kommer ihåg när jag och Linnéa satt på tåget på väg hem från skolan och jag plötsligt kom med denna fantastiska idé. Jag hittar på så mycket konstigt.
Men jag har kul, oftast i alla fall. Jag har alltid kul med Jakob.
Imorgon brakar det lös, det ska bli så kul! Sist låg alla och sov i högar på golvet och i soffan. Sofie gick upp och la sig på Josefins rum och kramade Josefins får haha! Alla mobbade henne och sa att hon var fet! Vilket hon ABSOLUT inte är. Det var jättekul och det tog ungefär två timmar att äta middag bara för att Sofie sprang upp och låste in sig på toan hela tiden haha.
Idag upptäckte jag ett nytt band. Travis. Mysig musik alltså. Ett av banden på Peytons lista såklart, jag kunde inte låta bli. Peyton och Lucas pratade dessutom om Travis i serien igår så jag var bara tvungen att kolla om de var så bra som de sa. Det var sant!
Jag och Josefin har gått igenom så mycket tillsammans på bara ett halvår. Glädje och sorg. Mycket glädje, väldigt mycket glädje. Biobesök, tjejkvällar, flumkväll på hennes golv haha! Det var en kväll att minnas. Tänk, så många minnen på så kort tid. Vi har nästan alltid kul! Alltid faktiskt, förutom när vi inte har kul.



I väntan på tåget. Den dagen ställde jag mig på tågspåret och tog bilder på allt möjligt. Då kom en mamma och skällde ut mig för att hon tyckte att jag inte föregick med gott exempel för hennes barn. När jag hade hoppat upp från spåret fortsatte hon att tjata, fan vad trött jag blev. Alla tror verkligen att jag är dum i huvudet, ser jag så jävla korkad ut?
Jag sitter och ritar te-koppar. Jag försöker rita den där perfekta te-koppen som liksom smälter. Det blir ganska bra. Men det är svårt. Jag vill verkligen kunna rita bra! Det är så himla svårt att få det som man vill.


En grej

Jag vill bara säger en grej:
Jag älskar dig

10 mars 2009

Fanfanfan! Allt krockar! Lärarna bombar oss med massa kurs-uppgifter och jag hinner bara inte med något. Jag tappar motivationen till att plugga när man inte hinner något, jag försöker bara lura mig själv att jag inte behöver plugga. Och jag kommer med små bortförklaringar för att inte få dåligt samvete.
Annars är allt också bara skit. Det känns som att mina kompisar inte tycker om mig längre, jag är bara en jävla pina de måste dras med varje dag. En trög jävla brud som inte fattar något.
Låt mig få veta saker! Varför mår ni dåligt? Varför vet inte jag det för? Varför får jag aldrig veta något?
Alla håller mig ute och skiter i hur jag mår. Ibland känner jag mig så jävla ensam. Låt mig veta saker!

Förutom att klaga har jag inte så mycket att säga just nu. Jag känner mig tom. Det finns inget att säga...

Städdag

Idag var det en hejdundrandes städdag. Först tvingade mamma mig att åka till karaten, hon tror att huvudvärken skulle försvinna då. Sedan var det städdag där! Ingen jävla träning. Så då fick jag vara där och städa i en och en halv timme, sedan städade jag mitt rum och rensade ur min garderob när jag kom hem. Nu har jag cirka trettio klädesplagg mindre!
Vad duktig jag har varit och dessutom har vädret varit kasst idag! Knallgrått. Det är det värsta jag vet! Kan inte solen få titta fram lite oftare nu när våren nästan är här?

Igår var det superkul i Täby! Jag köpte elva nya klädesplagg, godis och en bok. Boken verkade bra om man såg på framsidan haha! Kolla så fin boken är!
 
Jag älskar att köpa kläder. Det är som att köpa en ny leksak, det är så kul att stå hemma i spegeln sedan och posa i sina nya kläder!
När vi var i Täby sprang vi runt helt galna och jag och Josefin lurade Sofie att vi skulle skicka ett sms som...vi inte fick skicka haha. Vi sprang runt inne på H&M med Sofie efter oss. Hon skrek som vanligt, haha, vi har alltid så kul!
När jag och Josefin väntade på tåget, stod vi och flummade med min mobil och tog skiiiitsnygga bilder, ni ska få se ;)

Ibland undrar jag vad andra tycker om mig. Märker folk att jag inte är i skolan? Vet de som inte känner mig vem jag är? Jag brukar känna mig så himla obetydlig. Jag kan känna mig ensam när vi står tjugo pers i en ring och väntar på bussen. Så där att ingen pratar med mig, eller att jag bara inte har något att säga. Jag känner mig obetydlig för att jag inte tycker att jag är bra nog. Kommer inte på något bra att säga och helt enkelt ogillar mig själv.
Imorgon ska jag hälsa på min "Gudbror" eller vad man ska kalla honom. Mina gudföräldrars lilla son. Han är bara två månader gammal! Det är första gången jag träffar honom :) Jag har sett en bild på honom också, han är supersöt!
Jag ska lära honom att slåss och att åka skidor! :D

 

Ska kolla på James Bond nu, god natt <3

5 mars 2009

Idag var en ganska bra dag. Det hela började med att jag inte var så trött när jag gick upp. Det berodde nog på att jag la mig halv tio. Ovanligt tiditgt för att vara jag. Sedan behövde jag inte prata med någon på bussen, det orkar jag aldrig i alla fall. På morgonen vill jag bara lyssna på musik och slippa låtsas vara social.
Sedan hoppade jag på 629 i Roslags Näsby och där träffade jag Norea. Vi satt och pratade om Disney-filmer. Jag älskar Disney-filmer =)
Sedan kom jag till skolan, slapp prata nästan hela morgonen. Ärligt talat är alla andra rätt så tråkiga på morgonen. Vilket gör mig ganska speedad för att jag försöker uppmuntra alla och då börjar jag automatiskt prata en jävla massa.
Matteprovet gick bra, jag har faktiskt pluggat rätt så bra och imorgon ska jag redovisa två steg till! Det här går bra.
Jag hade dessutom inga fel på min tyskatext.
Efter skolan åkte jag, Josefin, Bea och Sofie till Täby centrum och åt Ben&Jerrys och gick runt och flummade i en massa affärer. Jag stylade Sofie och hon tyckte att hon såg ut som en bondflicka. Bara för att hon inte har ett enda klädesplagg utan märke i hennes garderob. Men det var kul. Jag och Josefin kan inte stoppas när vi är på flumtoppen! Vi kan skratta i timmar! Med dessa brudar har man nästan alltid roligt. Förutom när vi sitter och snackar en massa känslor, hahah, men det räknas väl knappast.

Jag är seriöst kär i våren. Varje morgon på väg till bussen går jag en bit innan jag sätter igång mp3:n för att lyssna på fåglarnas sång. På vägen hem från bussen idag, vid halv sju-tiden kände jag hur varmt det faktiskt har blivit. Varken vantar eller mössa och jag slapp frysa i alla fall.
Imorgon ska vi till Täbban igen. Den här gången ska jag faktiskt ha med mig pengar. Jag ska shoppa som fan.
Shoppa har jag inte gjort sedan vinterlovet, mellandagsrean. Det är verkligen dags igen. Jag är grym på att rensa kläder. Det gör jag ofta, men att palla mig ner till Täbban är tydligen alldeles för jobbigt. Nu behöver jag kläder, det är bara halvfullt i min garderob just nu.
Nu ska jag sova, viktiga saker jag ska göra imorgon! God natt.

Back on track

Hej igen!

Nu är jag hemma igen. Skönt, men ändå inte. Jag älskar att åka skidor. Det är en sådan härlig känsla att glida nerför
backen i en jävla fart. Helt underbart.
Imorse på bussen satt jag och såg solen gå upp över Skåne. Det var jättevackert. Himlen skiftade i ljusblått, ljusgult och
brandgult. Många olika nyanser. Det var rörande vackert.
Sedan stannade vi och käka frukostbuffé och utanför fönstret, på en grej, satt en stor vråk. Säkert etthundratjugo
centimeter mellan vingspetsarna. Och när jag skulle borsta tänderna ställde jag mig ute på gräset och såg på vråken.
Efter att tag flög den iväg. Uppåt på kroppen var den ljus, nästan vit. Den gled vidare längs motorvägen och satte sig i en
ek cirka femtio meter längre bort.

När vi åkte uppåt landet, genom Sverige, sken solen mer och mer. Jag fick verkligen den där vårkänslan i mig. Snön smälter, solen skiner och allt känns som en ny början. Jag har alltid älskar våren. Den där underbara känslan! Man blir bara så glad på våren!
Jag borde säkert skriva en massa saker om alp-resan, men jag vet inte vad jag ska säga. Jag åkte skridor, buss och låg och sov typ hela tiden. Utsikten från hotellrummet var helt otrolig, men jag tröttnade efter första dagen. Det enda som var coolt var vädret. Fast tre dagar var det mest stormblåst. Inte speciellt kul att åka skidor när man är rädd att åka utför ett stup. Man såg bara några meter framför sig, det var läskigt.
När vi kom till parkeringen från Åkersberga IP frågade jag pappa: "Kan vi åka en sväng med bilen?". Då hade vi suttit på en buss i trettio timmar. Jag blir bara så kär i vårsolen. Jag kan ibland inte förstå hur jag kan bli så förälskad i solen.

Jag kommer ihåg när Tua förra året frågade alla i klassen vilka vårtäcken de hade sett. Jag hade sett blåsippor i backen bakom vårat hus, och när hon frågade var jag hade hittat dem svarade jag: "På min baksida". Det tyckte min klasskompisar var roligt! Jag blev totalt utskrattad, men det gjorde inget. Jag hade skrattat ihjäl mig om det var någon annan som sa det.
Jag skulle helst av allt bara ligga med någon fantastisk liten människa i gräset i vårsolen och bara se på himlen. Det är synd att snön fortfarande ligger kvar här i Åkersberga, varför ska den göra det när man inte kan använda den till speciellt mycket? Kan det inte få vara vår här? Allt annat i Åkersberga suger i alla fall, förutom några små personer som bor här då.

Nu ska jag gå, troligen somnar jag ändå snart. God natt.

RSS 2.0