Breaking The Chainz



Var bara tvungen ;)


Falling Rain <3



Här ger jag er Crashdiets officiellt bästa låt!


The Danger In Starting A Fire

Här sitter jag, lyssnar på A Day To Remember och är snart på väg ner för att fortsätta titta på The Green Mile. Jag har, av någon konstig anledning, så jag tänkte att det kanske var dags nu.

Igår var det kräftskiva på gatan och Louise kunde, som tur var, komma i år. Tjohoo! Det var inte en lika händelserik kväll som för två år sedan. Då satt jag och Louise inne hos Strumpan och lyssnade på hans gamla LP-skivor. Det var även då vi upptäckte att han hade en grymt snygg föredetta jobbarkompis. Han heter Simon Söderström och är numera sångare i Crashdiet, det är så GRYMT! Nämnde jag att han är grymt snygg?
Det året fick i vi även reda på att Strumpan har varit med i ett band som hette Mörbyligan och året därpå köpte Louise en CD med dem. När jag berättade det för Strumpan hade han bara en sak att säga: Är hon dum i huvudet eller?!
I år blev det i alla fall andra bullar. Vi satt ute på gatan det mesta av kvällen. Jag och Louise satt och snackade med Kicki om barnböcker och allt annat möjligt. Vi upptäckte också att Strumpan är väldigt bra på att avbryta en när man pratar med någon annan. Så nu vet vi det!
När klockan började närma sig tolv drog vi oss tillbaka för att lyssna på lite musik, prata och läsa roliga citat ur Mark Levengoods bok "Gamla tanter lägger inte ägg". Däri står det en massa citat från barn han har träffat och dessa barn är helt underbara!
Denna bok blev godnattsagan som vi somnade av att läsa vid halvtvåtiden. Louise var trött sedan dagen innan då hon hade kommit hem från en The Ark-konsert runt tolv och jag... jag var bara trött. Det kan ha berott på att skolan började igår -.-

Nu har Louise i alla fall dragit vidare på grund av att hon skulle iväg på en överraskningsfest för sin kompis och jag bör väl dra mig tillbaka, jag också. TV:n står på där nere och jag ska som sagt fortsätta att titta på The Green Mile.

Ha en jättebra hösttermin allihopa och ha en härlig helg.

God dag :)

Hemma igen.

Efter ett tio dagar långt, helt underbart, konfirmationsläger med världens underbaraste grupp är jag nu hemma igen. Det var helt... underbart.
Alltså, jag kan inte förstå att vi fick en så underbar grupp med helt fantastiska människor. Tack Gud!

Trots att jag saknade familjen hela tiden ville jag inte åka hem, det kändes liksom för tidigt efter bara tio dagar. Men man får vara tacksam för det tid vi fick där och det är jag. Vi hade haft två träffar innan vi åkte på läger och redan första dagen kändes det som att de flesta kände varandra och redan första kvällen sjöng nästan alla med i psalmer de aldrig sjungit förut. Det är imponerande.
Sista natten hade jag och flera av konfirmanderna planerat att dygna och tre av ungefär 7 lyckades. Men det roliga var att den som kom med idén och som var hur på det som helst somnade.
Det var egentligen inte så spännande att hålla sig vaken hela natten, vi spelade kort och kollade på film. Tjohoo, haha knappast. Fast man brukar skratta extra mycket när man är övertrött och det tror jag att vi gjorde. Det var vissa grejjer på Kvarteret skatan som vi kanske egentligen inte skulle ha skrattat åt, men just då var det hur kul som helst.
När jag kom hem igår la jag mig i sängen och kollade på några avsnitt av One Tree Hill, somnade vid fem och sov ostört i 17 timmar. Jag var verkligen helt död. På bussen hem slumrade jag nästan till utan att ens luta mig mot något, haha. Måste ha sett ganska kul ut.

Jag längtar redan till nästa träff faktiskt. Det ska blir kul att träffa alla igen :)

Nu måste jag sluta, god dag på er.


Kullaberg



Bland dessa klippor klättrade vi runt en jävligt varm dag i juli. Skåne är fantastiskt!

Wailings From A Building.



Jag googlade svenska rockband och hittade dessa genier från Malmö. Helt underbart :)

Festen Är Över

Imorgon bär det av. Imorgon åker jag på mitt första läger som konfaledare! Det ska blir så sjukt kul!
Egentligen borde jag såklart packa, men det är lätt att skjuta på det för att "det går så fort att packa". Jag borde komma ur den där onda spiralen...
Nu har jag äntligen hittat lite grönan-grejjer som gjorde för mig, Norea och Josefin! Det kommer blir två roliga månader. Dessutom kommer jag få ny klass som iförsig innebär att skolan börjar, men min nya klass är hälften så stor som den gamla. Skönt!

Här sitter jag och lyssnar på Bob Hund, mys.

Jag som precis hade vant mig vid att vara hemma efter mer än en månads resande och imorgon bär det av igen, i 10 dagar! Fast det ska bli riktigt kul! :)


RSS 2.0