Narnia <3

Hej, jag är kär i Edmund.


I am so in love right now


En promenad i solen


Don't stop me now!

Jag är så trött! Och pigg. Och trött. Och lite pigg också. Jag försöker gå och lägga mig innan ett varje kväll, men... jag är inte trött förrän då. Har man lov så har man, antar jag.

Julafton var i alla fall helt underbart! Jag fick tjugo paket, varav fem var skivor jag hade önskat mig. Jag fick också säsong sex av One Tree Hill! Tjohooo, så jävla bra! Jag fick också ett par vita converse, några böcker, några filmer, pengar, presentkort och massa annat underbart.
Det var så skönt att vara hemma med bara familjen i två dagar. Vi kollade på Sunes Jul och Mysteriet på Greveholm och några filmer. Det är lite av en tradition att kolla på de gamla BRA julkalendrarna. De nya är inte direkt några att hurra för...
Nu ska jag kolla på One Tree Hill och läsa bok!

God dag :)

Broken Strings



HAN har världens mysigaste och skönaste röst.


Älska...


Jullov!

Då har andra officiella dagen av jullovet nästan tagit slut. Här sitter jag nu, fryser som in i helvete och kollar på One Tree Hill. Jag är sjukt sugen glass faktiskt. Kanske jag drar bort till Trevehallen och köper det imorgon!

Seriöst, lyssna på detta! Jag hittade den imorse när jag kollade på One Tree Hill. Jag blev helt galen av att jag inte kunde lista ut vilken låt det var, men så hittade jag en aaaaasgrym sida där all musik från serien fanns så nu är jag glad. Riktigt glad.

Så lyssna och njut :) (mycket romantisk ;))


Idolfinal!

Nu jävlar händer det alltså. Om Jay inte vinner... jag vette fan vad jag gör då alltså. Egentligen har jag ju hållt på olle från början, men när det nu står mellan Jay och Minnah finns det bara ett alternativ. Gud, låt Jay vinna.

Jag är så fruktansvärt trött idag! Men nu är det helg!

Tjohoo, och idag har jag färgat håret ^^

God kväll :) <3

Underbart <3


Walk in the Sun


Danny Jones in my <3


God, I'm in love.


Shiet!

Jag har skrivit klart min önskelista. Ja, du läste rätt. Jag har skrivit en önskalista. Hur ska mina föräldrar annars veta vad jag vill ha? :)
Den består mestadels av skivor och filmer. Kan man någonsin få nog av skivor och filmer? Nej! Så, nu vet du alltså hur det ligger till.
Jag kan inte fatta att jullovet börjar nästa vecka! Så fruktansvärt underbart. Det ska jag fira tillsammans med mina älskade vänner. Hur? Jo, det blir med största sannolikhet Ben&Jerry-glass, pepparkakor och julmust. Kanske blir det lite film också, vem vet? Det ska i alla fall bli hur kul som helst att få se de små liven igen! Mer underbara människor får man leta väldigt länge efter.
En annan helt fantastisk människa är min fantastiska vän som bor i stan. Vi har alltid kul, speciellt när jag slår honom i luffarschack <3 Jag vet faktiskt inte vem jag skulle vara utan honom. Helt lost, förmodligen. Fast det är jag nog i alla fall... Hoppas han vet det :)

God kväll, gott folk.
Kanske blir det lite mer...

Pure love.

Please let me love you
Please let me stay
Well if you don't, I will love you anyway

Snart är det jul!!! <3


You're my Wonderwall.



Okej, låten må vara en av de mest uttjatade man hört, fast erkänn. Han är bra? ;)

Hej... igen.




Sannerligen är det vinter. Efter en lång dag av kyla, skola och One Tree Hill sitter jag nu här och värmer fötterna på elementet. Nämnde jag att det är kallt som in i helvete?

Jag borde nog sitta och skriva klart min engelskaberättelse, fast ja. Vad gör man när inspirationen är död? Skriver? NEJ.
Fyfan, jag fryser ihjäl! God kväll.


Underbart




Ja, här har vi stjärnan jag hittade på youtube för ungefär 2 år sedan. Här har vi en av hans egna låtar och den är sååå underbar! :) Lyssna och njut <3

RSS 2.0