Regn

Hejsan på er. Igår bestämde jag mig för att nyttja busskortet på dess sista fungerande dag, så jag tog mig en liten sväng...

   Det hela började med att jag vaknade runt halv tio och försökte att absolut inte somna om, trots att det var svårt att hålla sig vaken, ännu värre att kliva upp. Därefter tog jag mig en dusch och åt frukost i en väldig hast. Min buss skulle nämligen gå 10.21, vilket innebar att jag hade bråttom redan när jag vaknade. Jag skulle nämligen hinna duscha, äta, göra mig i ordning och packa väskan med frukt-matsäck.
   Som tur var hann jag i tid och lyckades till och med klämma in en kort pratstund med två trevliga fyllon, varav en pratade finlandssvenska. Jag hade dock turen att slippa sitta med dem på bussen (puh!).
   När jag kom till stationen såg jag att 629an stod vid busskuren en bit bort redo att åka så jag haffade väskan och sprang med full fart i regnet. Jag klev på bussen och upptäckte att chauffören såg mycket bra ut, nästan en snygg version av Berbatov i mitt älskade lag Manchester United. Han hade ljusblå, tilltalande ögon och såg på mig med en trevlig blick när jag klev på och la busskortet på kontrollen som visade gult. Jag log tillbaka och gick nästan längst bak i bussen innan jag bestämt mig för att jag hittat en tilltalande sittplats. Där satt jag med min matsäck ihopkurad på bussen, med regnet som föll utanför fönstret och tittade i chaufförens mittbackspegel åtminstone var tionde sekund. Han körde bättre än många busschaufförer jag tidigare åkt med och att han såg bra ut var absolut inget minus!
   Trots att det regnade hela vägen till Danderyd var bussresan mycket behaglig och när jag kom dit var det bara tre minuter till dess att bussen tillbaka skulle gå. Jag ställde mig i kön som alltid bildas vid Danderyds sjukhus och väntade på bussen precis som alla andra där var. Mannen som satt bakom ratten i den här bussen var allt annat än snygg och bra på att köra buss. Hela resan var en mardröm som aldrig tycktes ta slut. Jag var enormt kissnödig, jag var konstant rädd för att han skulle krocka, köra av vägen eller något annat obehagligt och busschauffören var allt annat än snygg.
   När jag väl kom tillbaka till stationen var jag outhärdligt kissnödig och bussen skulle inte gå förrän om en kvart så jag tänkte att jag nog skulle hinna med ett toalettbesök i gamla centrumbyggnaden innan bussen skulle gå. När jag, lite ansträngt, gått till toaletterna upptäckte jag att de var avstängda för renovering och att jag måste gå till den nya centrumbyggnaden. Jag gick motvilligt dit, men man var ju såklart tvungen att betala nu när nya-centrum-hysterin lagt sig så jag växlade fem enkronor mot en femkrona med en vänlig kvinna. När jag kommit ut tog jag mig en titt på klockan och det var ännu fem minuter kvar.

Jag kom hem ca tjugo minuter senare och äntligen fick jag krypa ner i soffan och se på en sjukt dålig film.

Nu ska jag äta tacos!

God kväll :)

Japp...



  



Haha, får aldrig nog av att fotografera blommor! Synd bara att man bara har med sig iphonen! :P


Då var halva helgen slut! Yippie...
Nej!

Har värsta tjejhelgen med mamma. Igår åkte pappa ut och seglade med några jobbarkompisar och lillebror åkte till sin kompisar landställe med några klasskompisar så nu är det bara jag och mamma hemma :) Vi har tittat på fotboll, övningskört, tittat på film och ätit glass, godis, asgod mat, jordgubbar och smoothies :) Och det vara bara lördagen! Nu är det någon knäpp fransk film på TV och jag sitter här. Håller på att somna. Dricker vatten och blir mer och mer kissnödig för varje sekund som går!
Månen är galet gul faktiskt! Titta ut får ni se! Ser ut som en lysande ost :) Inte för att jag gillar ost, snarare tvärtom, men den är fin :)

Jag kan knappt vänta tills jag och Linnéa drar till PEACE&LOVE! :D Jag försöker att inte vänta mig för mycket, men jag tror att det kommer bli sjukt grymt bra! Jag hoppas verkligen det :) Vad tror du, min älskade vän? :)

Jag längtar efter fotbolls-EM. Kan det inte vara det varje år bara för min skull? VM var förra året, premier league är slut, champions league är slut och nästa EM-kvalsmatch är 2 september - jag dööööör!
Jag fattar inte riktigt var min fotbollstokighet kom ifrån. Har alltid tyckt att det är rätt kul, men förra året bara smällde det. Det var nog i samband med VM i Sydafrika. Två matcher om dagen och jag var fast! Tack det geniet som uppfann fotboll! :)

Nu ska jag titta på en film, men ha en bra kväll och håll er inomhus (så att ni inte blir skjutna av någon galning på moppe!!)!

God natt :)


Nyklippt och grejjer :)


Kaos i Åkersberga!

Ja då var man isolerad i huset för resten av kvällen! Tur att man inte tog sig en promenad vid 18-tiden, då kanske man kanske inte levt längre!


 
Äntligen sommar! :D


Sommar!

Lördag, söndag, måndag, tisdag, sommarlov! :D Fan som jag har längtat! Jag och mamma är ensamma hemma heeela helgen :) Just nu lagar vi mat och det är så jävla varmt ute! :P För en stund sen såg vi I rymden finns inga känslor. Om du inte har sett den - se den! Så sjukt bra film :)

Det är 26 grader i skuggan, typ outhärdligt - hjälp!
Jag vill kunna skriva låtar. Låt efter låt efter låt efter låt... ja ni fattar! Jag kan inte det. Varför? Orden tar slut och det är så svårt att uttrycka sig.

Jag skulle vilja resa bort. Runt jorden? Ja, varför inte? Japan, Australien, Nya Zeeland, USA, Mexiko, Madagaskar, Tanzania, Sydafrika och alla andra ställen, var benen än bär mig. Linnéa kan få följa med :)

puss och kram

RSS 2.0